091031.

I personligt., I
gokväll. :)

dagen har spenderats på stan tillsammans med j, strosade runt o tittade lite i affärer o j köpte en jättesnygg vinterjacka. :) min hetnos, hihi. ♥ för min del blev det inga pengar spenderade alls, tråkigt men sant. heh. jag vaggade runt där bredvid j istället. :) o vi avslutade med en lunch på mr.bean. gott, gott, gott.
o det verkar inte bli någon halloween-bebis, det blir nog definitivt en november-bebis. ♥ o idag ringde farmor en liten stund på förmiddagen o ville höra hur det var med mig, o sen ringde även moster merja tidigare när vi var på stan o frågade samma sak o berättade även att de hade en overall till bebisen som vi kunde få om vi ville - o vi tackade självklart ja, hihi.
halloween detta år blir en lugn hemmakväll för min del. alla andra ska ut o skrämma slag på halva stan, haha. ;) o j får också hålla sig ifrån festandet ikväll, man vet ju faktiskt aldrig när vi kan behöva åka till förlossningen, hihi. även om jag nästan kan lova att det inte sker ikväll/inatt. heh.
h♥n verkar trivas så himla bra i min mage o som det känns nu kommer h♥n aldrig vilja komma ut. :) hihi,. men du är så illa tvungen älskade bebis, vi längtar efter dig. ♥

AJ, Aj, aj.

I graviditeten., I

jag har så in i helvete ont i mina händer. :'( smärtan o obehagskänslan är inte av denna värld.
ni vet känslan när man varit ute o typ frusit sönder händerna o så kommer man in i värmen, då vill de nästan explodera o det pirrar o kryper i dem. ungefär så känns det i mina händer, konstant hela tiden. o sen domnar de bort, värker o ömmar o är svåra o röra.
jag tänkte bara berätta hur jobbigt jag har det just nu. det är faktiskt lite synd om mig.

091030, 16 dagar kvar. ♥

I personligt., I
goddagens,
planerna för dagen blev så att jag åkte ner på stan o träffade camilla, tim o melvin o strosade runt där ett tag, tills min kropp sa stopp. heh.
o camillas minne är ungefär lika bra som mitt, när hon klev ur bilen så behövde tim byta blöja o vi gick till krokanen, men när vi väl kom dit så hade ju camilla glömt skötväskan i bilen, på andra sidan stan. haha. så det var bara o gå tillbaks. ;) heh.
camilla hittade en fin overall till tim, som sprang runt som en liten vilde inne på lindex. haha. trotsåldern? ;) o melvin sov så sött i sin vagn hela tiden.
o min o j:s bebis tumlade runt så sött i min mage hela tiden, hihi. ♥

efter att ha varit hemma en timme ungefär så var det dags för mig o åka ner på stan igen, denna gång för en fika tillsammans med min kära pappa. han bjöd på kladdkaka o smultron-loka. smaskens.
o nu är jag hemma o tänkte faktiskt lägga mig på sängen o läsa lite en stund, mysa lite med magen o förhoppningsvis lyckas få någon timmes sömn.

lunch på mr. bean.

I personligt., I
dagens enda planering var; lunch tillsammans med therese på mr. bean. :)

o det blev precis lika trevligt som jag förväntade mig. :) pratade på som tusan, mest om bebisar, gravidkrämpor o liknande. hihi. o sen höll jag på o knuffa omkull en tjej med min mage när vi skulle ta oss därifrån, det var nämligen typ tomt när vi kom dit så vi satte oss längst in o när vi väl skulle åka därifrån var det proppfullt med folk överallt. haha. så då var det bara o suga in magen så mycket jag kunde o försöka pressa sig fram mellan alla stolar o bord. haha.
o jag fick äntligen äta min efterlängtade kalkon o tomat-toast med vitlöksdressing, J U M M I E.

o nu då? 

har man vunnit så har man.

I youtube., I
hahahahahahaaaa.


men snälla åke.

söderhamn tur o retur igår.

I personligt., I
det blev en tur till söderhamn igår, jag mötte upp malin från jobbet för en liten lunch o sen följde hon med mig på barnens hus, där det enbart införskaffades amningskupor, woho. :) men gud så mycket fint o mysigt det finns, jag klämde o kände väl på ungefär allting där inne. haha. utom personalen då. haha. o nu längtar jag om möjligt ännu mer efter vår bebis. ♥

efter barnens hus åkte vi på lindex o tittade lite, utan större framgång, heh, samma sak på dollar. :) men jag är inte ledsen för det, för jag hittade nämligen två jättefina begagnade pinnstolar på erikshjälpen, som ska slipas o sen målas vita. det kommer nog bli jättefint. :)
dock skrattade johan en hel del när jag stolt visade vad som fanns i bagageutrymmet på min bil. haha.

091028

I personligt., I


idag är nog första dagen på väldigt länge som solen lyser. helt underbart. :) hihi. o jag har precis diskat, vilket gick sådär eftersom jag tappar typ allt eftersom mina händer o fingrar är så bortdomnade. men allt höll sig helt iaf. ;D haha.
o jag tänkte nog hoppa in i duschen om en stund o sen kanske bege mig till söderhamn för o gå på barnens hus o erikshjälpen, eller så skippar jag det o åker ner på stan här i bollnäs en stund istället. :) vi får se. hihi. beror lite på om jag får sällskap eller om jag måste åka ensam.
o ingen bebis ännu heller, lilla melker-märtha måste komma ut snart. ♥ hihi. förvärkar då o då under nätterna men det behöver ju inte betyda någonting, vilket det inte verkar göra heller. heh.
o angående mina domningar så kan de inte göra någonting åt det, pratade med barnmorskan imorse o hon sa att jag helt enkelt får säga åt bebisen o komma ut för att det ska gå över. haha. enda lösningen är o få barn. så nu du älskade lilla bebis, det är dags o komma ut. hihi ♥

belly art.

I graviditeten., I
o herregud, j har gjort av gipsavgjutning av min gravid-mage idag. :) ♥
samtidigt som det var jättemysigt o skoj så var det enormt jobbigt. jag behövde nämligen stå helt blickstilla i ungefär 30 minuter, haha. o tänk er med min svullna o tunga kropp, mina stackars fötter. heh. o att sen enbart få ta små korta andetag. haha.
men resultatet blev nog fint o j tyckte det var skoj o få kladda o leka med gipset. haha. :) men dra på trissor vilken chock man får när man lyfter av gipsavgjutningen o inser att man går omkring med den där jäkla bulan, hahaa. :)


så imorn ska jag köpa lite hobbyfärg o måla vårt unika mästerverk. :) hihi. något förslag?

   

091027

I personligt., I

sovit gott?

min natt har varit ungefär som vanligt, heh. o mina fingrar o händer är helt hemska nu. :'( har förstört i stort sett alla naglar med eftersom jag inte riktigt har någon känsel så jag fumlar o stöter i saker hela tiden. aj aj.
vet inte vad jag ska ta mig till heller, det blir bara värre o värre för varje dag som går.
älskade lilla bebisen får ta o komma ut nu så att jag inte behöver svullna mer, hihi. ♥ o så att mamma o pappa får titta på dig, krama dig o älska dig söthjärtat. ♥

den blivande pappan ligger för tillfället fortfarande o sover, den stackarn har lite feber o ont i halsen. så han blir väl sängliggande i stort sett hela dagen, o om jag inte hittar på allt för mycket o göra så kommer jag nog ligga där tillsammans med honom, vädret är ju perfekt för en mysdag, hihi. ♥

gravid vecka 38 ♥

I graviditeten., I
Du är på dag 260 av 280. (92,9%).
Du är i vecka 38.
Du har gått 37 fulla veckor och 0 fulla dagar (v37+0).
Du är i 9:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Sön 15 nov 2009
Du har 20 dagar kvar till beräknad förlossning.


Vecka 38

Kroppen:
Nu närmar sig förlossningen med stormsteg. Se till att du vet var din partner befinner sig och att du lätt kan få kontakt.
När barnets huvud har ställt in sig brukar det bli lite lättare för den blivande mamman att andas och äta igen eftersom det blir lite mer plats upptill i magen. Allt fler känner förvärkar. Det som skiljer förvärkar från sammandragningar är att värkarna oftare gör ont. Först blir magen hård, precis som tidigare, men efteråt kan en molande känsla finnas kvar. Smärtan sitter långt ner i magen eller ländryggen och påminner om mensvärk. Långt ifrån alla får dock någon förvarning om att förlossningen är på gång. När du väntar ditt första barn är det vanligast att barnet kommer efter beräknat datum. Är du omföderska föder du statistiskt sett nästa barn två till tre dagar tidigare.
 
Barnet: Nu är barnet helt fullgånget och navelsträngen är cirka 50 cm lång




nu börjar det som sagt närma sig. :) älskade lilla bebis.

good morning sunshin. . . ehm.

I personligt., I


ja, godmorgon är det - men inget solsken. o som det såg ut på vädret igår så dröjer det några dagar till innan solen visar sin härliga nuna. men jag gråter inga floder för det, hihi.
jag sitter för tillfället o äter frukost o knappar lite långsamt på datorn, ni vet väl att mina händer typ är döda nuförtiden, hela lealösa, bortdomnade, ömma o klumpiga. haha.
igår var jag duktig o bokade tvätt-tid till idag, på morgonen, så tvättmaskinerna är laddade o snart färdiga - så då är det dags o gå över till grannhuset o hänga tvätten. phew, så jäkla jobbigt nuförtiden, haha.
så nu vet ni vad jag ska göra den närmsta timmen, hihi. :)

091025

I personligt., I

det finns fem saker jag har lovat mig själv o göra idag;

- städa o dona i garderoben.
- rensa o skapa lite ordning i städskåpet.
- diska.
- träna lite på crosstrainern.
- åka på apoteket o köpa nässpray
.

den sista punkten är den viktigaste, utan nässpray så dör jag, haha. o vanliga apoteket har stängt idag men som tur är finns det ett apotek på sjukhuset också, så dit ska jag bege mig. :) hihi.
jag har inte kommit så långt på min lista men garderoben tog väldigt lång tid, johan har så himla mycket kläder, haha. o vi har alldeles för lite plats o dålig förvaring. men det ska ordnas vid nästa besök på ikea. :) hihi.
jag tänkte alldeles strax ta tag i träningen, eller det är väl inte direkt träning - utan mer lite lätt motion eftersom jag egentligen inte ska börja träna förrän efter vår lilla bebis kommit ut, hihi. o sen tänkte jag diska. :) städskåpet tänkte jag ge mig på när jag varit på apoteket. :)

o tänk - nu är det "bara" tre veckor kvar tills det är beräknat att h♥n ska komma ut till mamma o pappa. :) hihi. exakt 21 dagar kvar. men jag hoppas självklart på kortare tid än så, men är väl medveten om att det lika gärna kan vara fem veckor kvar.
men gud så vi längtar efter den lilla bebisen, som varit i min mage så himla lång tid. det ska bli så himla spännande o otroligt o få se vad det är för en liten pojke eller flicka som kommer ut. :) o hur h♥n ser ut. hihi.

gårdagens lördagsmys.

I personligt., I
gårdagen spenderas på ren hemma hos rebecca, robin o deras charmtroll till son sam. :) hihi. vi spelade lite buzz m.m. o grabbarna spelade även lite fifa, självklart. haha. men det pratades också bebisar, försäkringskassan m.m. :) man måste ju jobba lite på de där vuxenpoängen. ;) haha.
o det skrattades väldigt, väldigt mycket o det blev en enormt trevlig kväll. :) som definitivt måste göras om, hihi.
kvällen avslutades efter tolvslaget när jag mer eller mindre sov sittandes, även om det var svårt när grabbarna vrålade o hoppade upp o ner i soffan när de spelade den avgörande matchen i fifa, som robin tråkigt nog förlorade. haha.
tur att jag åtminstone vann över johan på ett av spelen, eftersom han vann allt annat under kvällen. heh. ♥

o nu ligger min älskling o sover som ett litet barn. heh. o jag har lovat o inte väcka honom idag, haha, men jag kan ju berätta att det kliar i fingrarna efter o gå o peta lite på honom, haha.

vintertid.

I personligt., I
lurad?


oh ja, jag känner mig totalt grundlurad. haha. har sovit jättedåligt inatt, förvärkar av o till, o så händer o armar som totalt har domnat bort. :( o så har jag legat o vridit o vänt på mig o väntat på att minuterna ska gå så att klockan åtminstone blev nio. o vips vad klockan nio o jag rullar ur sängen, men när jag väl kommer fram till datorn så inser jag att vi har ju gått över till vintertid - därmed var klockan bara åtta. buhu.
så jag blev lite snopen. heh.
det är så jäkla typiskt mig o glömma bort o ställa om till vintertid, när vi pratade om det senast igår kväll. haha.
fler som glömt bort att ställa om till vintertid?

en dag på stan tillsammans med pappa.

I personligt., I
jag fick lite kvalitétstid tillsammans med min kära pappa idag. :)

vi började dagen på rusta där han handlade en tidig julklapp till mig - en crosstrainer så att jag kan komma i form efter att vår bebis har kommit ut. :) hihi. som jag hoppas att h♥n vill göra snart. ;) hihi. ♥
det är förmodligen inte så jätteskönt o gå många, långa promenader i november/december när det kan vara närmare 20 minusgrader utomhus, så då kommer crosstrainern väl till pass, hihi.
o den har j så snällt monterat ihop alldeles för en stund sedan, söthjärtat. tack för hjälpen.

därefter blev det en tur ner på stan, jag var lite smakråd åt pappa - dock blev det inte mycket som följde med honom hem, utbudet är ju inte det bästa i bollnäs.
o vi tittade efter mobil till älskade lilla bebisen ♥, utan större framgång tyvärr.
det som fick följa med mig hem var däremot en bb-väska, heh, en jättefin typ träningsbag från dakine, som pappa så snällt köpte åt mig. :) grå,vit, lila-rutig typ. :)

så nu ska bb-väskan packas så att allt är färdigt tills bebisen bestämmer sig för att komma ut till mamma o pappa. ♥

091024 lördag.

I personligt., I


oj vilken myskväll jag o sändie hade igår. :) hihi. dippandet av grönsaker o tittning på idol var väl kvällens huvudattraktioner men gud så vi pratade, o garvade när amadeus fick ett av sina vanliga mongo-utbrott när sandra är här. hahahaaa, jag skrattade tills jag grät. :)
o johan den gokarlen förpassades in till sovrummet o låg där o tittade på tv o mumsade godis, hihi. :) så jag hittade ju en hel del godispapper på min sida av sängen o mitt nattduksbord när jag väl skulle sova. haha. :)
nu ligger han o sover så sött där inne o jag sitter här, halvvaken o undrar vart tusan solen har tagit vägen? bara gråa dagar..
men det kan passa rätt bra idag, ska möta pappa vid rusta om ungefär en timme, ska inhandlas lite träningsgrejer - o sen tänkte jag fråga honom om han vill följa med mig på stan en stund. :) hoppas, hoppas, men han brukar ha fullt upp nuförtiden så vi får se.
tänkte titta efter en mobil till vår lilla bebis på torgboden, efter tips från elin. :) hihi. o ev. något litet till the future mama. för o pigga upp mitt vissna humör lite smått. :)

vad gör ni idag? :)

ett besök på jysk.

I personligt., I
vad gör ni för tillfället? :)

Jag sitter o pustar ut efter att ha varit på jysk o diverse andra butiker, o lite av det som fick följa med hem idag var;

nya kuddöverdrag o tillhörande innekuddar.
nya örngott.


så äntligen har man lite fräscha kuddar både i soffan o på sängen, nu slipper jag de där nersuttna, formlösa kuddarna. haha. :) men det dröjer väl egentligen inte länge förrän de jag köpte idag är precis likadana. :) haha.

mot slutet fick jag sällskap av sandra o vi avslutade med att handla lite smaskens till vårt fredagsmys o idol ikväll. :) hihi. dippa lite grönsaker o så :) jummie.

o snart kommer j hem o då ska vi ner på rusta en snabbis o sen handla lite mer nödvändiga saker på ica, det ekar nämligen ganska bra i vårt kylskåp. haha. :)

fredag 091023

I personligt., I


idag är det fredag, woho. :) o även löning - det kan inte bli så himla mycket bättre? :)
det var enormt skönt o vakna upp till en ren lägenhet, men mindre roligt o röra sig i slowmotion o som om jag vore ungefär 100 år gammal. haha.
men jag fick mig en liten överraskning i vardagsrummet såhär på morgonkvisten, j o jag åt några ballerina-kakor med pepparkakssmak igår när vi tittade på lyxfällan o sen glömde vi ( läs: johan, haha ) att ta undan dem, så amadeus hade självklart tuggat sönder dem över hela mattan under natten. vårt busfrö. haha.

däckbytet på j:s bil gick som smort igår, o när vi var klara bjöd hans pappa på lite cola o pepparkakor, JUMMIE. hihi. men sen när vi skulle åka hemåt gick det inte lika bra längre, johans bil vägrade starta, så vi spenderade väl ungefär 30 minuter med o sitta där i mörkret o vara lite buttra. men bilen slutade tjura efter ett tag så vi kom hem i tid ändå. :)

o idag tänkte jag fortsätta dona lite här hemma, dock inte i samma takt som gårdagen - då kommer jag inte kunna röra mig på resten av helgen, haha.
det blir åtminstone en tur till ica, måste handla lite lunch - frukost har vi knappt hemma tyvärr, men jag orkar inte skynda mig till affären nu, får nöja mig med lite yoghurt o müsli. :) hihi. o sen blir det väl säkert en tur till alla billighets-affärer här omkring, dollar, karlsson, rusta, a&h, heh. men det slutar väl som vanligt - att jag kommer hem tomhänt. haha. :)

phew.

I personligt., I


nu är det mesta på min lista färdigt, o jag är helt slutkörd. men på ett bra vis. :) känns verkligen som om jag gjort nytta idag, även om det är mycket småplock kvar i lägenheten. men det är typ dammfritt o luktar gott. :) hihi.
just nu sitter jag här med en vacker handduksturban på huvudet o en stor frottéhandduk omkring mig, men den räcker knappt runt min mage längre. haha :) o väntar på att j ska komma hem alldeles strax.
då ska vi åka till hans föräldrar o byta till vinterdäck på johans bil. o sen skynda oss hem till lyxfällan, hihi. :)
så det kanske är dags att jag byter om till något bekvämare, haha, eller åtminstone något i klädväg. blir nog lite kallt o gå ut i bara handduk. haha :)

091022

I personligt., I
godmorgon kära läsare. :) hihi.
min första lediga dag - vilket känns jättebra. dock är jag ungefär lika trött som amadeus. ;)

eftersom det är så grått o trist väder idag så tänkte jag inviga ledigheten med en rejäl storstädning av lägenheten. :) wiho. jag är nämligen lite piggare idag o jag tror att jag börjar återhämta mig efter vaccineringen nu. :)
storstädningen kommer nog gå ganska långsamt o när jag ska diska finns risken att ett o annat glas går i kras, har nämligen extremt mycket domningar i händerna nu - var o varannan minut så försvinner känseln o jag blir fumlig.
bara att blogga är riktigt svårt ibland, haha, man träffar inte riktigt rätt tangenter. heh.

är det bara jag som gärna skriver en lista på vad som ska göras, o blir lika glad varje gång jag får bocka av något? :) hihi. då känner man att det åtminstone går framåt. :) haha.


köket:
- plocka undan alla miljoner grejer som ligger överallt. haha.
- diska.
- vattna blommor.
- dammsuga.
- damma.
- torka golvet.
- rensa kylskåpet o skafferiet.
- slänga sopor.
- skriva handlingslista/matlista.

hallen:
- damma.
- dammsuga.
- torka golvet.
- plocka iordning på skohyllan o hatthyllan.


sovrummet:
- plocka undan alla miljoner grejer som ligger överallt. haha.
- vattna blommor.
- dammsuga.
- bädda sängen.
- damma.
- torka golvet.


vardagsrummet:
- plocka undan alla miljoner grejer som ligger överallt. haha.
- vattna blommor.
- dammsuga.
- få bort katthåret från soffan.
- damma.
- torka golvet.

badrummet:
- plocka undan alla miljoner grejer som ligger överallt. haha.
- vattna blommor.
- dammsuga.
- damma.
- torka golvet.
- rensa i badrumsskåpet o badrumshyllan.



garderoben:
- plocka undan alla miljoner grejer som ligger överallt. haha.
- dammsuga.
- torka golven.


phew, ingen liten lista. :)

091021

I personligt., I

idag är det verkligen grått o trist utomhus. men det gör mig faktiskt ingenting eftersom jag bara ligger under mitt varma täcke i soffan o vilar, vilar, vilar. har sovit ungefär lika dåligt som natten till igår, o inatt har även förvärkar väckt mig då o då.
men det är ingen bebis på väg än, men mamma stressade mig lite igår o sa att hon hade ju beställt ett barnbarn den 27:e oktober, så vi har mindre än en vecka på oss. haha. ♥

o nu är det bestämt, fr.o.m imorn så är jag föräldraledig. mycket välbehövligt. då ska jag bara samla kraft o vila inför den kommande förlossningen o njuta av den sista tiden som gravid innan vårt lilla mirakel kommer ut till oss. ♥
h♥n är mer än välkommen nu, vilken dag som helst. :) även om det säkert kommer dröja några veckor. hihi. så även om jag ska ta allt lugnare o i min egen takt så tänkte jag försöka planera in något de allra flesta dagarna så att tiden inte går så långsamt, det är ju inte roligt o sitta o rulla tummarna varje dag i väntan på vår bebis. hihi.

091020

I personligt., I
är det en elefan som har sovit på min arm inatt? eller är det någon som har legat o slagit mig på axeln o armen hela natten? :( buhu.
jag har vaknat jätteofta inatt, inte bara mina vanliga gravid-grejer utan även av att min jäkla arm har gjort så förbannat ont, herregud.
gnydde lite försiktigt där i mörkret för o inte väcka j. o det var ganskt jobbigt o enbart få ligga på högersidan hela natten, eftersom jag varken kan ligga på mage eller på rygg så är det bara för mig o sova på sidan, o då brukar jag få vända mig några gånger per natt för att ha det någorlunda bekvämt, men inatt gick det inte alls o ligga på vänsterarmen som de stuckit mig i. så lite synd är det faktiskt om mig.
o imorse när jag vaknade så hade jag lite feber med, o kroppen ömmade något enormt o huvudvärken var bedrövlig. men dum som jag är tänkte jag att det kanske går över o så åkte jag o j till jobbet.
men jag blev hemskickad efter en timme ungefär.

o har bara legat i soffan o sovit till o från hela dagen, var en liten sväng till barnmorskan också - hjärtslagen hos bebisen låg på 138 slag/minut ungefär o h♥n sparkade lite lagom på barnmorskan när hon klämde på magen för o känna efter hur h♥n låg. :) o just nu sparkar h♥n mig i revbenen, myspys. hihi.

pitbull - hotel room service.

I youtube., I
en ny favorit på spotify - pitbull. :)

gravid vecka 37 ♥

I graviditeten., I

Vecka 37

Kroppen: Livmodern sjunker nu något och ger mer plats åt magen och lungorna. I gengäld kan trycket på urinblåsan bli starkare och man måste kanske kissa oftare. Barnmorskan mäter tillväxten och lyssnar på barnets hjärtljud. Normalkurvan för symfys-fundusmåttet ligger vid denna tidpunkt mellan 31-37.
Hos förstföderskor brukar huvudet snart fixera sig i bäckeningången. Ligger barnet med stjärten neråt kommer man att vilja göra ett försök att vända barnet. Hos omföderskor är det vanligt att huvudet förblir mer rörligt innan det slutligen fixeras.
Gå gärna igenom förlossningsbrevet du har skrivit med din barnmorska och gör en avstämning.

Barnet: Barnet fortsätter att lägga på sig hull, vikten kan variera mer nu, i början av den sista graviditetsmånaden är det vanligt att barnet väger omkring 2750 gram och huvudet är cirka nio centimeter i diameter. De resterande veckorna fram till födseln ökar vikten vanligtvis till 3000-3500 gram och barnets längd brukar hamna på mellan 47-50 centimeter. Av någon anledning brukar pojkar väga mer än flickor och det andra barnet likaså.


tiden går långsamt nu. o speciellt med vetskapen om att bebisen faktiskt kan komma närsomhelst, från idag till slutet på november. även om jag är inställd på o gå över tiden så hoppas man ju att h♥n vill komma ut lite tidigare. :) hihi.

vaccinerad.

I personligt., I

efter en hel del velande, så är jag nu vaccinerad mot svininfluensan. eller jag har åtminstone fått min första dos av vaccinet. så nu kommer lilla melker-märtha o få antikroppar mot den hemska flunsan, åtminstone för den första tiden ute i världen. vilket känns bra.
men det gjorde ont, ont, ont o få sprutan o jag mår verkligen inte bra nu. en huvudvärk som heter duga, öm i armen, ont i lederna o känner mig helt slut o öm i kroppen. men det är ju tydligen helt normalt när man vaccinerat sig, så det är bara o hoppas att det har blivit bättre imorgon.
därför tänkte jag krypa upp i soffan med täcket omkring mig nu o bara mysa med magen o j, o vila.

( om j nu tänker umgås med mig, han har nämligen köpt en systemkamera, nikon D3000 idag, av snälla robin på elgiganten, så han är rätt fascinerad o upptagen med den för tillfället. haha. det blixtrar framför mina ögon hela tiden. haha. )