herrljunga.

I personligt., I


för tillfället sörplar jag herrljunga cider med cassis/lime-smak, ni vet dom där lila? :) helt underbart goda.

trötta muskler.

I personligt., I

nu är mina muskler trötta, har spenderat de senaste 50 min med träning, underbart skönt. fick med mig lite hopprep, gummirep o hantlar från pappa så nu har jag alla förutsättningar för att kunna träna hela kroppen hemma. :) lovely.
har precis stretchat o svetten rinner för tillfället, ha ha, dags för en dusch tror jag. :)

o om en stund kommer J hem från innebandymatchen. :) o just ja, vet ni vad han berättade häromdagen? ha ha. jag hade legat o sovit på mage i sängen o helt plötsligt hade jag lyft på huvudet o tittat bort mot elementet där jag har en stor brun förvaringslåda som det för stunden låg en filt o ett gosedjur på o så hade jag sagt högt o tydligt;
- en påse mjöl. du ser ut som en påse mjöl.
o sen hade jag somnat igen, ha ha ha.

sista arbetsdagen, pyttsan.

I personligt., I
ungefär såhär ser jag ut idag, vi har väl samma sinnestämning kan man säga ;) ha ha.

nerå, ha ha, jag älskar mitt jobb. vaknade pigg som en lärka imorse, o åkte som på autopilot till söderhamn o nu sitter jag här på rumpan o ska sitta så i några timmar till.
men jag blev mäkta glad när jag kom till jobbet o hittade en bit choklad - dark raspberry som min raring sofia hade lämnat på mitt tangentbord med en liten post-it på där det stod: varsegod. :) smaskens. vad gör ni idag? :)

090227, local celebrity.

I personligt., I
idag har jag haft vanliga svarta jeans o en ljusgul tisha med texten: local celebrity. :) heh. perfekt för att springa på stan, plocka lite hemma o handla. :)

o jag hann med en hel del på min to-do-lista idag. :) o nu är J hemma o vi har ätit en smarrig middag bestående av fläskfile, klyftpotatis, bea o sallad. :) o till det drack vi cola på burk - finns väl tamejfan ingen godare cola, ha ha. 33cl burkarna smakar bäst. :)


o självklart har vi tittat på lets dance. :) vem tror ni åker ut ikväll? :)

det blir kväller tidigt för mig ikväll, eftersom jag ska jobba 9.45-14.45 imorn. pyttsan också.

















vad är viktigast i slutändan.

I personligt., I

jag kan berätta i förväg att inlägget handlar om toalettpapper, ha ha.

idag när jag var o handlade tillsammans med camilla så hade ica extrapris på toalettpapper o jag plockade på mig de o hade hela famnen full men då fick jag en sån där blick av camilla o hon beordrade mig att lägga tillbaks det - o sen drog hon iväg med världens fart till resten av toalettpapperssorterna o ryckte ner ett annat märke från hyllan o utbrast:
- meeer på rullen,.

o jag börjar garva som vanligt. :) ha ha. o förklarade att det toalettpappret som jag hade valt var mycket mjukare o skönare o det hon visade är hårt o obekvämt. ha ha, dock betydligt billigare o räcker längre - men ääändå.

tycker inte ni att baken är värd att få känna lite lent toalettpapper eller gillar ni den där hårda, beige-färgade sorten? eller köper ni bara det billigaste? :) ha ha. jag tycker frågan är värd att svara på ;) ha ha.

bad memory.

I personligt., I


idag är L E D I G, så himla skönt. :) men bara för att jag är ledig från jobbet innebär det inte att dagen är helt utan planer, he he, det som ska göras är;

º möte med studievägledaren 10.30
º filura på stan.
º sortera in räkningar o andra viktiga papper i pärmar.
º åka hem till pappa o hämta lite träningssaker.
º boka tvätt-tid.
º rensa i badrumshyllan, på johans order. ;) ha ha.
º ev. boka bilservice. åtminstone kolla upp pris.
º försöka hinna städa lite.
º träna.
º hinna träffa camilla.
º handla.

men det här älskar jag egentligen med de lediga dagar man får ibland på veckorna, då hinner man med alla såna här små men viktiga saker som man aldrig har tid för annars. :) he he, sen att jag jobbar imorn är väl en annan femma, ha ha. men det behöver jag inte tänka på nu. :)

listor är bra, om inte jag har en lista så är risken stor att jag bara gör en eller två saker eller ibland kanske ingenting alls av det som egentligen behövs göras, fler än jag som behöver listor för att komma ihåg? :) ha ha.

kate moss vs. heidi klum.

I personligt., I
 

vilken tisha gillar ni bäst? :)

jag skulle mer än gärna ha båda två i min ägo, de skulle göra sig fint i min garderob o på mig of course. ♥ båda finns att klicka hem på nelly för ynka 249 kronor. :)

blame it on her.

I personligt., I
gud vad det pratas o tisslas i lunchrummet på jobbet, inte nödvändigtvis elakt skvaller, oftast är det allt mellan himmel o jord som diskuteras, idag handlade det bl.a. om semesterdagar, mopsar i badkar, mopsar som svimmar när de skäller, en karl som tittar på gossip girl o one tree hill o skyller på flickvännen, trots att han nog gillar serierna ändå, o mkt annat smått o gott. ha ha. o appropå semesterdagar, är det fler som ansökt om semester? :) någon som brukar ta ut alla sina semesterveckor under sommaren eller är det fler än jag som spar? :)

hittade lite fint på h&m som inte skulle sitta så fel lagom till sommaren. :)

copycat?

I Bloggdesigner., I

igår upptäckte jag en mäkta förvånande sak - hon har stulit en del av min design.

när jag gjorde designen åt Sofia så ville hon ha en blomma / krumelur
i vänstra hörnet så jag gjorde en egen sådan - med ett gäng olika penslar i photoshop o vóila denna lilla kreation föddes o den är helt unik. o förstår ni då att jag blev förvånad när jag hittade den på en annan blogg? en blogg jag aldrig sett tidigare.

om ni klickar på bilderna kommer det upp större versioner o då kan ni jämföra de olika bloggdesigner. visst är de identiska? hon har helt enkelt kopierat min o den enda skillnaden är att fröken copycat har dragit upp kontrasten lite - annars är de exakt likadana.







tycker ni att det är okej? jag är jävligt förbannad iaf - med all rätt tycker jag.

yellow cab.

I personligt., I



idag stannade jag o J till på dollar o handlade några tavlor o dessa två fick följa med oss hem. :) bedårande tycker jag. :) hihi.
De passade utmärkt ovanför soffan på vår helt tomma fondvägg i vardagsrummet. :) min o johans favoriter i ett nötskal - jag som älskar svartvita fotografier - o johan som älskar bilar. ha ha.

vad tycks? :)

o nu är räkningarna betalda o kontot lite tommare,. o jag är nyduschad o har precis avnjutit ytterligare ett underbart avsnitt av Grey's Anatomy.


H&M ♥

I personligt., I
H&M home, varför vill jag helt plötslig inreda vår lägenhet igen? :) förändra i stort sett allt, o till en billig peng, det tåls att fundera på. :)
jag visar några av mina önskemål, men J jag lovar att jag inte tänker klicka hem något :) ännu,. he he. ♥

för köket;
  

för sovrummet;
  
 

för badrummet;
   
  

för vardagsrummet;
   

inte så mkt färgglatt såg jag nu, he he, men jag har en del grejer hemma med tillräckligt mkt färg för tillfället. :) he he.

I said: burr it's cold in here.

I Detta får dig att le., I

De gör någon luftmätning på jobbet så vi har ingen värme i elementen vilket resulterar i att vi fryser arslet av oss. ha ha. himla jävla kallt - fingrarna blir alldeles stela - precis som om man är utomhus o har glömt vantarna. :(
min rygg däremot, känns betydligt mkt bättre - men hon sa att jag skulle undvika att bli kall den närmsta tiden, o det är ju inte det allra lättaste på jobbet - herregud de kan ju inte låta oss jobba i den här jäkla kylan, skärpning!

för att få er på bättre humör ska jag visa er en mäkta fin bild, ha ha,
den passar iaf till min första mening i det här inlägget. ;) ha ha.


ha ha ha ha ha.

magiska händer.

I personligt., I

oh my god vad u n d e r b a r t med massage. det var så himla skönt o zonterapin gjorde nog verkligen vad den skulle tror jag. hon hittade verkligen alla mina ömma punkter o det kändes verkligen att hon arbetade bort väldigt mkt av spänningarna i mina muskler.
o nu känner jag mig öm o dåsig - precis om man ska. o hvuudvärken är lite värre men det är bara bra eftersom det är ett bevis på att mkt av spänningarna har släppt. :)
jag kommer nog sova som ett litet barn inatt, o vakna utvilad o känna mig som en prinsessa imorn. :) hi hi.

o lönekuvertet damp ner i brevlådan idag också, vilket gjorde mig ännu gladare. :) men dagens höjdpunkt var definitivt massagen. ♥

o snart kommer J hem o kramas med mig. lovely.

ropen skalla - semla till alla.

I personligt., I


ha ha ha, idag blev vi bjudna på varsin semla på jobbet. :) smaskens säger jag ;) helt underbart så här lagom före lunch, he he. hur många semlor har ni ätit hittills idag? :D
fettisdagen - hmm, hur säger man
- fet-tisdagen eller fettis-dagen, ha ha.

massage o zonterapi.

I personligt., I






















min älskade pappa
ska bjuda mig på en massage inkl. zonterapi, eftersom det kan lindra min huvudvärk o min ryggvärk. o det tackar jag otroligt mkt för. eventuellt får jag massagen redan imorn, annars blir det någon annan dag den här veckan, beroende på vilken dag hon har tid för mig. det ska bli innerligt skönt o jag kan tänka mig att jag kommer må betydligt mkt bättre efteråt. :)
någon läsare som provat zonterapi? :)

nu ska jag gosa med J,
o sen blir det sängen ganska tidigt ikväll så att jag vaknar överhuvudtaget imorn bitti o förhoppningsvis slipper jag fler märkliga drömmar. ha ha.

design-time.

I Bloggdesigner., I
kvällen ska spenderas med Saras design,.
har inte en börjat på den men den blir nog klar innan kvällen är slut. :)

o när den är klar så hinner jag förhoppningsvis kramas lite med J också. :) vilket inte vore helt fel. :)

påminnelse - jag gjorde ju en design till Anna tidigare o har ej visat den här i bloggen så jag ger henne lite gratisreklam o visar upp mitt verk. :) hon fick välja på flera olika uppsättningar headers o valde denna. :)



som vanligt; klicka på bilden för att komma till hennes blogg. :)

a cute surprise.

I personligt., I
min lunch är slut o jag är proppmätt o det återstår bara ungefär två timmar av min arbetsdag så jag är väldigt glad. :) o när jag kom tillbaks efter lunchen hade jag ett oläst mejl o det var från J, han ville bara berätta att han älskar mig,. Hur underbar är inte han då! ♥

o sofia sitter här bredvid o envisas fortfarande med att hon ska ( vill ) ha en mops,. ha ha ha. så har du ett fult litet tryne som du vill sälja eller ge bort så kontakta henne på hennes blogg, ha ha. eller inte. ;) jag slipper gärna se o höra mopsen om dagarna på jobbet, heh. :D


tänk dig o pussa o gosa med den här rynkiga lilla grisen, ha ha.

morning.

I personligt., I


godmorgon söta ni :)
jag har varit på jobbet i närmare två timmar nu,
o det är väl helt okej - trots att det är måndag, he he :) mitt goda humör verkar ha följt med under helgen. o jag slutar tidigt idag - redan kvart i fyra vilket känns helt underbart en måndag liksom.

o oh my lord vilken underlig dröm jag drömde inatt - ha ha ha. vill ni veta vad? :)

jag o johan körde ut för ett stup helt plötsligt o landade i vattnet o bilen sjönk som en sten direkt o jag frågade johan vad tusan vi skulle göra nu -
o han svarar bara; jadu, rutorna spricker snart så då dör vi.
o då fick jag lite panik o med en duns så landar bilen på botten o det knastrar till i rutorna på bilen, o när jag tittar runt ser jag att sandra simmar omkring en bit bort - då har du också kört ner i vattnet - med en jättestor brandbil. ha ha.
på något vis lyckas jag o johan ta oss ut till sandra o hon o jag hjälps åt med att binda ihop massa saker med varann så att de bildar ett snöre från brandbilen o upp mot ytan o allra längst upp knyter vi fast mitt halsband med ett guldigt hjärta på som då hamnar precis ovanför ytan o ska reflektera ljuset från räddningshelikoptrarna. ha ha.

o efter många om o men så kommer de - o då är det en speciell person som räddar mig, ha ha. resten låter jag vara osagt.

någon annan som också drömmer helt makalösa drömmar? :)

shiny new - design.

I personligt., I
nu har jag äntligen hunnit med att göra en design åt mig själv :) lite ljusare, lite fräschare o lite finare. :) ordnade klickbara länkar med mouseover m.m. :) o lilla amadeus fick en hedersplats. :) hihi. Vad tycks?
jag lägger in en bild på min gamla design så ni kan jämföra. :)



inte så jättestor skillnad men jag gillar den nya designen betydligt bättre. :)

för tillfället har jag parkerat rumpan i soffan o tittar på Beck tillsammans med J o hans,. amadeus ligger här bredvid o försöker sno Johans ostbågar, ha ha. någon annan som har en kissemiss som är helt tokig i ostbågar o popcorn för den delen? :) heh.

a work of art.

I personligt., I
he he, jag kanske borde ha blivit konstnär? ;) den här bilden ritade jag när jag var ungefär 4 år. :) jag gillar verkligen mammas hår, o deras näsor men det finaste är väl fingrarna. :) hi hi, ett riktigt litet konstverk. vad tycker ni? :D

wakie pakie sleepyhead.

I personligt., I
Oj jisses amalia vad jag sov länge idag. oh gud så skööönt :) verkligen utvilad - o till min stora lycka hittade jag en nässpray som var lite lagom undangömd i nattduksbordet i sovrummet igår kväll så jag klarade mig igenom natten trots min snoriga näsa. ha ha.

det blev inget besök hos sandra igår utan vi åkte bara på ica tillsammans så att jag kunde köpa min ben & jerry's, provade en ny smak - bohemian raspberry, underbart god of course, o vanlig glass till J, eftersom han nämligen kom hem lagom till melodifestivalen, så jag blev inte ensammen under täcket. :)









men jag måste bara fråga - what's upp med molly sandén o BWO? ha ha ha. Molly Sandén var sockersöt men är jag helt efter om jag aldrig hört talas om flickan förut? (A) ha ha. men tydligen verkar resten av sverige gjort det, he he. o BWO - det slutar aldrig göra mig förvånad - ridhjälm o spö liksom?
E.M.D var heta som vanligt - right? ;) vem kan motstå en snygging i finkläder? ;) charmiga pojkar. :)



Men velvet då? jag gillade faktiskt hennes låt - någon annan som gjorde det? :)



eftersom det inte blev någon promenad igår eftersom jag blev dunderförkyld så tänker jag bannemej ut o gå idag. :) det snöar åtminstone inte idag - jag har dock inte vågat kolla på termometern utanför fönstret ;) he he.

oh sweet melodie.

I personligt., I
ikväll är det älskade o hatade melodifestivalen, o jag tänker självklart sitta i soffan o avnjuta de ljuva melodierna. :) ha ha. antingen blir det ensam under täcket eller så kilar jag över till sandra :) vilka artister tror ni kommer gå vidare? :)





att göra ingenting tillsammans kan vara bättre än att göra mkt ensam.

building a face.

I Blandat, I

på 3:an är det en brittisk dokumentär nu om Juliana Wetmore, hon föddes utan ett ansikte - ett väldigt svårt fall av Treacher Collins syndrom. vilket innebär att hon har en svår missbildning av ansiktsskelettet. Här är en bild på Juliana när hon är nyfödd.

en  S T O R eloge till hennes föräldrar - det måste vara enormt svårt för dem att klara av det. jag vet inte själv hur jag skulle reagera om jag fick ett barn med en så grov missbildning - o stackars flicka när hon blir äldre - hon har redan genomgått enormt mkt operationer o det är inte över än.
Hon kan inte andas själv utan måste ha en slang i halsen, hennes tunga är konstans utanför munnen, hon är blind på vänster öga o lite hörselskadad - man tycker så synd om henne - men samtidigt har hon en familj som älskar henne mer än något annat o hon leker o är glad - precis som en normal flicka - men utseendet skiljer sig markant från andra flickor i hennes ålder.
Här är en bild på Juliana o hennes storesyster.


någon annan som tittar på dokumentären eller har sett den förut?

aatjooo.

I personligt., I
oh my lord - jag har nyst hela morgonen o är jättesnorig - vill verkligen inte bli sjuk. :( men jag hade redan planerat att ta en promenad o sen träna lite - så promenaden ska jag iaf klara mig igenom, men jag måste nog skippa träningen om inte snoret slutat rinna då,. ha ha. därav min fula outfit för tillfället, ha ha.





J är på innebandymatch för tillfället så jag är ensammen nu också., hoppas de vinner den här matchen, jag håller verkligen fingrar o tår för deras skull, ha ha. o det behövs ;) så håll tummarna för dem. :)

nej du, nu ska jag pylsa på mig både mössa, haldsduk, jacka o vantar o bege mig ut i snövädret för en liten promenad. :) vad gör ni en lördag? :)
någon annan som är förkyld?









tv4:a.

I personligt., I
min fredagskväll blir lite ensam, j är borta o jag ligger i soffan med datorn i knät o Let's dance på tv:n, ganska u n d e r b a r t ändå. :) hi hi. Morgan, Laila o Magnus är så himla otroligt duktiga, de äger dansgolvet. :) medan Karl-Jan bara är skrattretande, man skäms ju när man ser honom dansa - en snobbig, snuskig jättebebis, ha ha. det är bara en stor napp i munnen som fattas, eller är det bara jag som tänker så? (A) ha ha.



jag håller på o donar med en design åt Anna eftersom jag aldrig hann klart tidigare eftersom det kom annat emellan, men nu har jag hela kvällen på mig. :) hi hi. vad gör ni? tittar på tv4:a kanske? ;D