Elsas första dag i skidbacken.

I De allra bästa., Lilla Elsa, personligt., I
Eftersom Elsa fick slalomskidor i julklapp av sin morfar och bonusmormor så for vi till Bollebacken idag för att inviga dem. :) Och vi har sån himla tur att moster Simone har jobbat som skidlärare i Åre förut - så det var hur enkelt som helst för henne att hjälpa Elsa. ♥
 
Elsa tyckte att det var jätteskoj att åka skidor, även om det var lite läskigt ibland. hihi. :) Men för det mesta så tjöt hon av glädje, både på vägen upp i liften och på vägen nerför backen när hon gjorde glass-strutar med Simone ;) hehe.
 
Och vi åkte lite snowracer emellanåt så att hon inte skulle tröttna på skidorna. :) Och det blev även en liten fikapaus med goda mackor och varm choklad med vispgrädde såklart. ;) Ett måste i skidbacken. Haha.
 
En helt underbar dag i snön. ♥

Dagens mama.

I Fotografier., Vackra ting, personligt., I
Idag använde jag mitt fina döskalle-halsband som jag fick i julklapp av bästa Sändie. ♥
Och jag matchade det med mitt svarta skull-armband ( och mitt thomas sabo berlock-armband satt ju självklart också på min handled. ) hihi.

En lördag i december.

I personligt., I
Idag har jag hunnit med en hel del ( även jag borde ha gjort ännu mer ), som vanligt. Men det blev ett besök på stan - för att eventuellt hitta något att ha på mig på nyår - men jag kom hem tomhänt. Eller nej, jag fick med mig några små örhängen - men inget i klädväg. Trist.
( men så går det när man har alldeles för många extrakilon )
 
Och när jag kom hem så följde J med Elsa ut i snön en stund och lekte, medan jag och Adele stannade inomhus och packade upp lite av alla trollungarnas julklappar och började tvätta ( eftersom tvättkorgen var alldeles proppfull ).
Idag har Adele varit en riktig liten kram-apa som bara har velat vara i famnen på mig hela tiden. Mysigt men jobbigt på samma gång. ♥
 
Efter en sen lunch fick vi besök av Elin, Joel, William och Oliwer en stund. Himla mysigt med en liten mini-lek-dejt, det var alldeles för länge sedan sist. :)
Så barnen fick leka och vi vuxna fick prata av oss lite. ♥
 
Och i skrivandets stund så myser jag och J i soffan framför Sagan om ringen ( eller ja, J sover eftersom det är nyheter och jag passar på att blogga lite, hehe ). Men jag tänkte väcka honom snart ;)
 
Hoppas ni också har en mysig lördagskväll. :)

Instagram-moments.

I De allra bästa., Fotografier., personligt., I
 
 
Har ni saknat mig förresten? Det är väl på tiden att jag dammar av bloggen lite. :) ♥

En ny design,

I Bloggdesigner., I
Eller det blev iaf en liten uppfräschning av mina gamla bloggdesign, jag trotsade vintermörkret och gjorde en ljus design även den här gången ;) men jag är fortfarande inte helt nöjd, så petig som jag är. Så vi får se hur länge den får se ut på det här viset. :)
 
( tryck F5 om ni inte ser den nya designen )
 

Årets julkort.

I Adele, De allra bästa., Grafisk design, Lilla Elsa, I
 
Och med det här vill vi önska er alla en jättemysig jul. ♥