Vem brås hon på? ;)

I Lilla Elsa, I
Haha, jag låter videon säga allt ;) Älskade lilla prinsessan. ♥

Elsa åker cykel, del ett och två. ;)

I Lilla Elsa, I
Haha, vår lilla trollunge fick en cykelhjälm för några veckor sedan - och igår hämtade J hem cykelstolen ( eller vad man nu kallar den som man sätter på pakethållaren, haha ) och de skulle provcykla lite igår. :) När J höll på och skruvade fast stolen så ville Elsa jättegärna åka på en gång, sprang runt med hjälmen och var såå ivrig. :)
Men när vi väl satte henne i cykelstolen och knäppte fast hjälmen så blev hon jätteledsen, grät krokodiltårar och ville inte alls åka cykel. ♥
Vi lät henne sitta kvar eftersom vi trodde att hon skulle bli tyst och glad så fort J började cykla. Men hon var sur hela vägen. ♥
( då filmade jag del ett, heh. )




Och när hon gråtit under den första cykelturen så lyfte jag upp henne från cykelstolen och då tvärvände hon, blev jätteglad och ville åka en gång till. Haha. Så självklart fick hon det, och hon satt där på pakethållaren, tyst och glad. Stirrade på tramporna och petade Johan på rumpan. Haha. ;) ♥




( Och snälla rara, om det är någon som vet vad den där himla grejen som Elsa sitter i, som man skruvar fast på pakethållaren, heter på riktigt - berätta gärna. Haha )

Godnattpuss,

I personligt., I
Efter en dag med jobb, mycket lek och mys med Elsa och J så myser jag för mig själv i soffan. ♥
Lilla prinsessan sover så sött sedan några timmar tillbaks och J är hos en vän och tittar på fotboll - så jag har lite egentid. Och då väljer jag att hoppa i pyjamasen, tvätta bort sminket och gosa in mig i täcket i vår stora soffa och titta på film. Gärna romantiska komedier eller 80-tals filmer ( såna som J absolut inte vill titta på, haha )
Kvällens första filmval blev Love and other drugs - och den var bra, ( det kommer en bättre recension någon annan dag ) nu ska jag fortsätta med ytterligare en film ( om jag hinner se klart den eller ej är fortfarande oklart, oddsen för att jag somnar i soffan är bra, haha ) men jag kan inte bestämma mig för om jag ska se Eat. Pray. Love eller No strings attached.

Och jag säger nog godnatt redan nu. ;)

Fredag 27 maj,

I personligt., I

Igår fick jag hämta Elsa tidigare på dagis eftersom hon hade fått feber. Lilla trollungen då. ♥

( en bild från julafton, på vår lilla prinsessa. ♥ )
Så vi myste i soffan hela kvällen igår, och idag var J hemma med henne eftersom jag skulle till skolan en stund ( och sen var det egentligen tänkt att jag skulle ha jobbat på eftermiddagen, men eftersom det var så dåligt väder så höll sig campinggästerna mest i husvagnarna, heh. Och då finns det inte så mycket att göra. Så jag ska jobba hela dagen imorgon istället. )
När jag kom hem från skolan så lekte jag lite med Elsa, ( som fortfarande har 40 graders feber ) och sen byttes leken ut mot mys i soffan och barnkanalen på tv:n och då blev jag helt plötsligt väldigt trött. Så jag somnade på soffan och sov i över två timmar, och vet ni? Det var så himla underbart, haha. Och det var verkligen inte igår det hände, jag somnar nästan aldrig i soffan. Men när jag väl gör det, då är det typ världens skönaste lilla nap. :) haha.

Och för tillfället så tittar jag på Flashdance, lovely.
Men snart är det dags att gömma sig bakom kuddarna i soffan eftersom J och Hans vill att vi tittar på skräckfilm istället. Haha. Att försöka sova tidigt var min plan, men då borde jag redan ha somnat. :)

Ni är dåliga,

I personligt., I
på att kommentera.

Det är väldigt många som läser min blogg, dagligen.
Men jag får väldigt få kommentarer. Självklart förstår jag att det är tråkigt att kommentera mina dagliga inlägg om dagen som varit, men när jag lägger ut bilder på Elsa, filmer när hon är sådär underbart tokig eller när jag skriver om speciella händelser.
Det finns några få trogna som kommenterar och er är jag så tacksam för. ♥

Självklart skriver jag för min egen skull - men när det är så himla många som läser så tycker jag att ni borde ha någonting att skriva?
Men samtidigt vet jag att det är många som bara läser för att de vill snoka. Och sen finns det de som bara kommenterar min blogg EFTER att jag har kommenterat något inlägg på deras blogg, och det är också lite tråkigt. Varför ska jag vara snäll och kommentera andra bloggar när jag inte får något tillbaks?
Av alla som läser min blogg så tror jag att det är ganska många som känner något när de läser vad jag skriver, ser mina bilder och filmer - och är det då så svårt att skriva en liten kommentar?
Att göra någon annan människa glad är väl en enorm glädje i sig? En liten kommentar kan göra mycket.

Och jag skriver som sagt för min egen skull, och jag har absolut inget behov av att någon annan läser min blogg - men när ni ändå är här och läser så kan ni väl lika gärna kommentera?

Jag vill ha en cykel,

I personligt., I
Gärna en rosa gammal kärringhoj. ;) Det vore alldeles underbart. Haha.
Elsa tycker också om rosa cyklar ;) hihi. Den här bilden tog jag när vi var på Biltema för några veckor sedan, och när vi var där så köpte vi bl.a. en cykelhjälm till vår lilla prinsessa, och barnstol till cykeln har vi redan så det enda som saknas är faktiskt min cykel. Haha. :)



Jag hade ju en rosa/röd gammal kärringhoj förut, men någon tyckte att det var skoj att stjäla den när den stod utanför vår port, trots att den var fastlåst och hade punka på båda däcken. Heh. Så jag är i behov av en cykel, det skulle vara så skönt att kunna cykla till Elsas dagis och till mitt sommarjobb.
Jag tittar på annonserna i tidningen varje dag, men antingen är cyklarna för dyra eller så finns de för långt bort. Men jag har inte gett upp ännu, snart finns det nog någon som säljer en alldeles underbar rosa gammal kärringhoj här i närheten. ;) Haha.

Olovlig körning? ;)

I Lilla Elsa, I

Älskade Inga Elsa Kristina Wallin. Du är så mysig. Såhär somnade hon i vagnen på Stureplan i Stockholm. ;) alldeles intill polisbilen ;) haha. ♥

Älskade Sara.

I De allra bästa., I

Sara är nog en av världens bästa grannar ( till skillnad från de som bor i lägenheten mellan oss, haha ) och en väldigt underbar vän. ♥
Och tänk att vi inte ens har varit vänner i ett år och ändå känns det som om vi varit vänner hela livet. ♥
Hon hjälper alltid till, oavsett om det gäller barnvakt till Elsa eller att titta till våra små katter när vi är bortresta. Jag kan vara bitter och grinig tillsammans med henne, skratta och vara arg - ibland på samma gång, haha. :)
Trots att vi är olika så är vi lika. Hon är svart och jag är rosa, hon är döskallar och jag är hello kitty. ;) haha. Och hon är inte bara min vän, hon är Elsas lekkamrat på samma gång. hihi. ♥

Tack Sara
. ♥

Elsa plockar blommor,

I Lilla Elsa, I
En liten video från söndagsmyset i Kungsträdgården. :)

Elsa plockade blommor och delade ut dem till oss andra, men min blomma tog hon tillbaks på en gång och gav till sin farfar istället. hihi. Sötplutten då. ♥
( och hennes fina solhatt, klänning och leggings kommer självklart från hennes snälla mormor. ♥ )



( ni får ursäkta att det brusar, men det blåste väldigt mycket )

På baksidan,

I Elsa och hennes vänner., I
Även de här bilderna är några veckor gamla. Jag och Sändie var ute på vår baksida och myste lite i solen. :) Elsa och Leah lekte i gräset tillsammans med katterna. ♥ hihi.





Sötnosarna. ♥

Till dagis,

I Lilla Elsa, I
En vanlig morgon på väg till dagis. :) tihi.


Älskade Elsa. ♥

Elsa vill ha hjälm ;)

I Lilla Elsa, I
Haha vår lilla älskling är så himla skojig ibland, det här hände också för några veckor sedan - när vi tog hem hennes hjälm från dagis. Då skulle hon absolut ha den på sig när vi gick hem från bilen. Haha. ♥
Toktrollet. ;)

Vårens första,

I De allra bästa., I
fika på en uteservering. :) tillsammans med söta Johanna.

En ljuvlig glass med jordgubbar och självklart en 33 cl cola på burk - jummie
. ;) Och det här var mååånga veckor sedan, så jag är lite efter med blogginläggen. ;)

( jag blåser bort dammet från datorn )

I personligt., I
Och tänker blogga lite. ;) Det är inte en dag för tidigt, haha. Så nu kommer det några blogginlägg, som borde ha publicerats för flera veckor sedan - men bättre sent än aldrig. :)
Och nu när sommaren snart är här ( den verkar lite trögstartad ) så blir det ju många fina utebilder på vår lilla prinsessa och man gör lite roligare saker än att bara leka inomhus, så självklart blir det lite roligare att blogga då. :)

Det är ju iaf roligt att se att det är många som tittar in hit varje dag, i hopp om att jag kanske har uppdaterat. ;)

Elsa provar J:s skor. ♥

I Lilla Elsa, I

Haha, vår älskade lilla trollunge har ärvt min kärlek för skor. ;)
Och att prova både mina och J:s skor är en favorit-lek. Hihi. Här provar hon Johans skor, som är lite för stora. ;)

Älskade Elsa.

Mad,

I youtube., I


Jag älskar den här låten, den är så fin.
Och man ska aldrig skiljas som ovänner - tänk på det. ♥

Haha ;)

I Detta får dig att le., I

Vardagen,

I personligt., I
Veckodagarna ramlar på i vanlig ordning - vardagen har fått ett skönt lugn över sig, lite sådär lagom stressigt som det ska vara som småbarnsförälder med studier, hem, familjeliv och vänner. ♥
Morgonen börjar med att underbara Elsa kommer in och pussar på mig. ♥ Och sen kliver vi upp och gör oss iordning för dagis och skola - och jag befinner mig på Idévärlden hela dagarna och nuförtiden är vi väldigt kreativa och får väldigt bra respons på det vi gör - och det känns så himla bra. Och efter det så hämtar jag trollungen på dagis. :)
Vi åker hem, leker kanske utomhus en stund eller myser i soffan, diskar lite eller tvättar - sen försöker vi laga mat tills J kommer hem. ♥
Efter middagen blir det ännu mera lek. Tihi. Innan det är dags att natta Elsa, ibland blir det ett bad - annars får hon en ny blöja, pyjamas och lite välling i famnen hos mig eller J. Och sen borstar vi tänderna på henne och nattar henne. ♥
När Elsa har somnat så får jag och J lite tid tillsammans, och var för sig - för träning, studier och soffmys. ♥

Och nästa morgon börjar vi om. hihi. ♥ Vet ni vad? Jag älskar det faktiskt.

Mustaschkampen.

I personligt., I
Ni har väl inte missat det senaste som hänt på min blogg? :)
Att min älskade J har fått låna lite utrymme här för att marknadsföra Mustaschkampen och sin insamling till Cancerfonden.



Så ni som inte har skänkt en gåva till Mustaschkampen ännu borde göra det nu. :) Det gör ni enklast genom att skicka ett sms med texten: BESEGRA 4918 (följt av ditt namn) till 72988. Då skänker ni 50 kronor. :)

Var inte snåla nu.

Dagisfasoner.

I personligt., I
Alltså jag slutar aldrig att förvånas över hur löjliga en del människor är.

Att prata om ett lösenord till en löjlig blogg blir tydligen världens drama - som slutar med att det är alldeles för många personer inblandade ( av helt fel anledningar ) , och när någon får slut på argument och inser att han/hon har målat in sig i ett hörn så tar han/hon till dagisfasonerna och kommer med personangrepp där ord som fjortis används. Det är bara så himla skrattretande.
Att påstå att någon är fjortis, och alltid har varit det och aldrig kommer växa upp - utan att ens ha träffat personen i fråga i det verkliga livet känns bara så otroligt barnsligt. Och att sen inte ens kunna förklara varför han/hon tycker att människan är fjortis får mig också att vilja skratta.
Det är ungefär som när man var liten och bråkade med någon - då kunde man säga att personen var en fjortis - bara för att man hade slut på riktiga argument och kände sig dum, då skrek man fjortis, bara för att hävda sig. Dagisfasoner.

Och att gå bakom ryggen på någon är för mig om man t.ex. tror att en viss person har lämnat ut lösenordet ( till den löjliga bloggen ) och då, istället för att fråga personen i fråga om han/hon lämnat ut lösenordet och få ett ärligt svar på en gång ( och slippa en hel del onödigt bråk ), berättar för andra människor att personen i fråga inte går att lita på, han/hon lämnar ut lösenordet till andra personer osv. Det känns bara så löjligt. Varför sprida ut att personen är oärlig när han/hon inte ens gjort något fel? Att anklaga någon utan några som helst bevis - dagisfasoner återigen.

Malaco Summer Fresh,

I Grafisk design, I

En påsklovsuppgift - vi skulle göra en butikskampanj åt Malaco för deras nya godispåse Summer Fresh. Självklart är det här inget som är "på riktigt" utan bara en skoluppgift. :)
Bilderna är lite annorlunda eftersom jag bara har sparat ner min pdf till jpeg-bilder. :)





:)

Veckotidning,

I Grafisk design, I
En skoluppgift - där vi skulle välja en favorit-tidning och sen skriva en kort text med information om tidningen samt formge sidan och ha med framsidan på tidningen vi valt att skriva om. :) Och jag valde ELLE. :)

Sportlovsuppgift,

I Grafisk design, I
Vi skulle tolka rörelse - på valfritt vis. Och jag hade fotat lite bilder på söta prins Sam när han lekte med en innebandyklubba och en mjuk lite fotboll. Så jag gjorde om bilderna lite i photoshop, typ kalkylerade dem och la dit lite färg, på ett slarvigt vis för att få den där tecknade stilen. :)

 


Elsas nya skor. hihi.

I Lilla Elsa, I
Igår fick Elsa ett par nya fina skor av sin mormor. ♥
Och hon blev helt överlycklig, ville ta på sig dem direkt och promenerade runt i hela lägenheten, och halkade med jämna mellanrum eftersom de var oanvända och lite hala. hihi. :)

Och jag älskar att hon kommer fram till mig, slår sig på blöjan och säger: Bajs, bajs, bajs.  Haha. ;) Och sen när jag frågar om vi ska byta blöja så står hon tyst en stund innan hon säger: nej. Och springer därifrån ;) Haha.
Älskade trollunge. ♥

5.maj.2011

I personligt., I
Idag har det varit ännu en kreativ dag i skolan - många idéer som tar form och ett väldigt lyckat möte. :) Imorgon är det dags för nästa möte och jag håller tummarna för att det går åtminstone hälften så bra. :) hihi.
Vi har döpt vår lilla "reklambyrå" till MAAJS & CO ( HAHA ) som är ett anagram på första bokstäverna i våra namn ( vi som är med i gruppen alltså ) och idag tog vi en liten välbehövlig paus i dator-tittandet och åkte till Lokstallarna för att fotografera lite och vi själva var såklart motivet. Johanna blev en klätterapa och vi alla levde lite farligt och skrattade nästan tills tårarna rann. ;) haha.
En finfin dag med andra ord. :)

Och den fortsatte på samma vis,
jag hämtade sötaste Elsa på dagis - vi åkte hem och lekte, hon fick bada och sen kom älskade J hem. ♥
Då lekte vi lite mer, jag dammsög i vår lortiga lägenhet och sen blev det lite soffmys innan jag nattade Elsa och J gick ut för att meka lite med min bil.

Nu tittar vi på Herr & Fru på tv och myser lite bara. :) Och det blir en tidig kväll ( som alla andra dagar den här veckan ) om jag ska orka kliva upp tidigt imorgon. :)