ä l s k a r.

I De allra bästa., I

LOVE.jpg image by J123_030 

jag ä l s k a r dig Johan, forever and always.

det är lite synd om mig.

I personligt., I


jag är fortfarande sjuk, huvudvärk, snorig som tusan, ont i halsen, ont i kroppen, muskler o leder o trött så in i norden. det är lite synd om mig med andra ord, det enda jag gör är att ligga på soffan, kramas med amadeus, som är ungefär lika utslagen som mig, o titta på filmer på tv1000, för tillfället är det Gilbert Grape.

tv-shop i all ära.

I personligt., I
















herregud, alla som varit sjuka o hemma från skola eller jobb någon dag vet vad jag menar när jag säger tv-shop. herregud - det är alltid på alla kanaler samtidigt. he he. o alla produkter är alltid lika grymma, o alltid lika billiga o programledarna är alltid lika skrattretande. ha ha. 
o det värsta är väl att jag har tittat på tv-shop den senaste halvtimmen, ha ha, inte för att det är bra utan för att de har såna konstiga prylar o man har svårt att byta kanal - o sen har de alltid ett specialerbjudande om man ringer in inom tio minuter, he he. någon som känner igen allt det här?

o angående att jag inte har bloggat på väldigt länge tänker jag inte dela med mig av här, tyvärr.

. . .

I personligt., I
nu har jag uppdaterat min lösenordsskyddade del av bloggen.

mina innersta tankar.

I personligt., I
eftersom jag har en del tankar som jag inte vill dela med mig av i bloggen så har jag bestämt mig för att skriva ner dem på ett annat ställe - där bara mina närmsta får tillgång till mina tankar o funderingar. en lösenordsskyddad del av bloggen helt enkelt.

.confused

I personligt., I



ja, confused. sannerligen. jäklar vad jobbigt allt kan vara ibland.

lördag ♥

I personligt., I


lördag är nog den bästa dagen på hela veckan. :)

o min förmiddag ska spenderas tillsammans med camilla o hennes son tim på stan, göra lite ärenden o så. :) o efter det ska jag träffa min kära pappa o umgås lite o tvätta min smutsiga bil, he he.
o på eftermiddagen/kvällen ska jag vara med sandra - det är melodifestival o skräckfilmer som står på schemat. :) he he. vilket är lika med att sandra håller handen för tv:n o bara tittar på texten o låter mig berätta vad som händer, ha ha. o jag är alltid lika livrädd. :) men jag gillar henne ändå ♥ ev, kanske kära camilla också joinar.

men först, alltid en dusch inte lukta usch. :)

thank god it's friday.

I personligt., I


om ni har missat det så är det fredag idag. :) woho. o jag är hemkommen från jobbet o väntar på att J ska komma hem från fotbollsträningen, o därefter blir det nog en god o fet fredagsmiddag. ha ha. under tiden ska jag nog dona lite med bloggdesigner. :) blev klar med en igår som jag tänkte dela med mig av på bloggen nån gång under helgen. :)
vilken veckodag är din favoritdag? :)

my little secret.

I personligt., I
igår hade jag massage inbokat klockan sju - o det var underbart, o mina muskler njöt nog för fullt, he he. o till en början pratade jag o karin på om det mesta, men ju fler minuter som tickade förbi desto tystare blev jag, ha ha. man blir så trött o loj i hela kroppen o huvudet av massage, rena terapin för både kropp o själ,.

jag älskar verkligen massage - man borde unna sig det oftare. ♥


O vill ni veta min nya hemliga last - plopp med saltlakritsfyllning - jäkligt smaskig - prova den! :)
det är sofia som har lurat på mig denna lilla godbit, ha ha,.

men hallå, det heter rumpkana.

I Detta får dig att le., I

ha ha ha, sara har köpt en fååård, så jag o sofia har sjungit som ronny o ragge hela förmiddagen o retat henne lite ;)
o då säger sara;
- ja tänk om jag ska åka runt o visa fis-skrevan också.
o jag börjar gapflabba så klart ;) o sen bad jag henne upprepa det hon sa o garvade lite till o sen förklarade jag snällt att det heter rumpkana. ha ha.


fascinerande va? ha ha ha. vad säger ni? :)

frisk - vad är det?

I personligt., I


jag börjar seriöst fundera på om jag aldrig kommer få vara helt frisk under en längre tid, imorse när jag vaknade var jag jättetjock o öm i halsen o febern har även hälsat på. pyttsan. men trots det tog jag mig iväg till jobbet, hjärnan är inte riktigt med hela tiden men jag har både sofia o sara som sällskap idag så jag ska nog klara mig igenom dagen. :)
o ja, jag vet att man egentligen inte ska jobba om man är sjuk, speciellt inte när man har feber men det ger jag blanka fan i för tillfället. ha ha.
det blir även en lunch-dejt med kära soffipropp idag. :) he he.

någon annan som också är sjuk?

folk som ljuger.

I personligt., I


jag avskyr människor som ljuger, jävla idioter. håll det ni lovar - o kom inte o ljug hela tiden. man ska inte ljuga - så enkelt är det - o man ska definitivt hålla det man lovar, o kan man inte det ska man inte lova något överhuvudtaget! gaah.

sådär nu har jag fått ur mig lite ilska. så ska jag vara en snäll flickvän när jag kommer hem, o hjälpa J o städa o laga mat o sen träna tills benen viker sig. herregud - jag är ju världens fetbobba. jisses.

fransk bulldog vs. stitch.

I Detta får dig att le., I


visst är de lika varandra? :) ha ha.

jag börjar dagen med lite humor eftersom jag verkligen vaknade på FEL sida idag, jag har en bad hair-day, huvudvärken är värre än vanligt, vi hade bara äcklig frukost hemma, mina kläder var fula o jag var extra tjock idag, ha ha. en jävla värdelös dag med andra ord. det enda som gör mig lite glad är att J pussade extra mkt på mig idag o att sofia jobbar lika sent som mig. :)

allvar eller inte.

I Detta får dig att le., I


vad tror ni? ha ha ha. det var lite chockerande att se det här pappret på riktigt,.

nyinflyttad i . . . min garderob. ♥

I personligt., I



1. oversize tisha från GT.
2. basic-linne, modell längre från h&m. 
3. tisha från GT.
4. tisha från GT.
5. sjal från h&m.

 
♥ det blev lite saker som fick följa med mig hem igår, hihi. :)

o idag jobbar jag till halv sju, men jag har min kära kompanjon sofia som sällskap hela kvällen, o en gudomlig reksallad till lunch - jag kommer nog överleva dagen trots allt. ;) he he.


bloggdesign. :)

I Bloggdesigner., I
här är den senaste designen jag fått på beställning. :) den beställdes av sandra rudman o hon blev jättenöjd o jag är imponerad av mig själv. :)


klicka på bilden för att se orginalet. :)

i backspegeln.

I personligt., I

det här var vad jag såg i backspegeln hela vägen till jobbet, en jäkla lastbil som körde ungefär 70 km/h när jag låg bakom honom, sen när jag körde om, då gasade han på så att han låg i röven på mig, ha ha. O när jag körde ännu fortare så körde han ikapp mig, hela jäkla tiden. jag tror verkligen att han jävlades med mig, ha ha.

o efter jobbet idag ska jag åka till tandläkaren, pyttsan, men eftersom jag hittade lite värdecheckar från h&m när jag städade förra veckan så har jag lite pengar att spendera, hi hi, så som plåster på såren efter tandläkarbesöket ska jag nog få med mig en o annan påse hem. :) hihi.
förlåt för den dålig uppdateringen under gårdagen, men jag var jäkligt trött o dålig ;) o höll på med en bloggdesign, som jag för övrigt blev grymt nöjd med. :) ni får se resultatet senare. :)