Elsas nya skor ( och tandborste ).

I Lilla Elsa, I
I paketet från Elsas mormor fanns bl.a. ett par nya fina skor och en tandborste ( som kompensation för allt godis mormor skickat med, hihi ) ♥
Lyckligare troll får man leta efter. ♥ Haha.

En cykeltur i staden.

I personligt., I
Idag har vi hojjat runt i staden, med ett stop för både kulglass på torget och lite lek i lekparken på Långnäs. :)
Och på hemvägen svettades jag som aldrig förr eftersom solen sken och det är ganska tungt att trampa runt en cykel med båda mig och mina gravidkilon + en trollunge i cykelsitsen på pakethållaren. Hehe. ♥ Så när vi kom hem så pustade vi ut i soffan en lång stund. :)
Och efter en iskall dusch så badade jag Elsa medan J var och handlade. När han kom hem hade han med sig ett stort paket till Elsa, från hennes underbara mormor. ♥ Och hon blev så himla glad för alla fina grejer hon hittade i paketet. hihi.
 
Det var vår dag i ett nötskal, och kvällen har ägnats åt soffhäng och jag tänkte snart borsta tänderna och sova lite, man vet aldrig vad morgondagen har att erbjuda. ;)

Växbo Kvarn, tjugosjunde juli.

I personligt., I
Idag har vi ( jag, sis, Johan och Elsa ) varit vid Växbo Kvarn och njutit av den underbara omgivningen, tittat på söta små djur, lekt lite och ätit en ljuvlig lunch tillsammans med pappa och Kicki. ♥
Elsa tyckte det var jätteskoj att mata grisarna och ankorna. :) Och att doppa fötterna i vattnet var också en favorit. hihi. ♥ Det var lite tråkigt för min del då jag inte kan leka så bra med henne nuförtiden eftersom jag är så himla tjock och öm överallt. Så jag stod mest och tittade på när de andra lekte. Heh. Men jag hade himla mysigt ändå, snart är ju magen bara ett minne och då kan jag leka som vanligt med min lilla prinsessa igen. ♥
Det var vår fina pappa som bjöd på lunchen ( tack så himla mycket ) Och efter att vi ätit färdigt så köpte vi med oss en nybakad Växbo limpa hem, mums. Några små polkagrisar fick också följa med därifrån. hihi.
( Elsa mumsade både smultron och blåbär i skogen, hihi )
 
En himla mysig dag tillsammans med några av de finaste som finns. ♥
 

En försenad födelsedagspresent.

I personligt., I
Igår hade jag en mysig dejt tillsammans med min fina vän Sändie. ♥
Hon föreslog att vi skulle åka till Majas Café och titta efter en försenad födelsedagspresent till mig. Så snällt av henne. hihi. Så vi for dit, tittade runt på alla fina ting och jag valde ut min födelsedagspresent, heh. Och efter en fika åkte vi hemåt igen, men som alltid så stannade vi till på lite fler affärer innan vi slutligen var hemma. :) Vi fick några mysiga timmar tillsammans, utan män och barn. Hehe, det är himla skönt ibland. :)
De här underbara ljusstakarna från Majas Café fick jag av henne. ♥
Och här är lite annat fint som fick följa med hem. hihi. En stor glasburk som vi kan ha flingor i, ett halsband med svart pärlor och en fin plåtburk. :)
 
Tack så himla mycket Sandra. ♥

Gamla cornflakes?

I personligt., I
Haha, tänk vad man kan hitta i köksskåpen. ;)
Det här gamla cornflakes-paketet hittade jag i skåpet ovanför skafferiet, allra längst in - alldeles bortglömt. Men det äckligaste är nog att vi flyttade hit för ungefär två år sedan, alltså var de redan två år gamla när de ställdes in i skåpet, haha.
Det är J:s cornflakes från början och han bryr sig inte så mycket om det här med bäst före-datum så han har säkert hävdat att de är ätbara trots att datumet gått ut, haha.
 
Äckligt är bara förnamnet - men nu är de slängda. ;)

En fika tillsammans.

I personligt., I
Häromdagen var Elsa hemma hos sin farmor och farfar så då tog jag och J tillfället i akt och myste lite på tu man hand. ♥
Vi letade nya knoppar till lådorna ( på en gammal furu-byrå som vi målat vit ) och hittade några fina gammeldags knoppar som passade perfekt och sen for vi till Majas Café i Rengsjö där vi ( eller åtminstone jag, haha ) drömde oss bort bland alla underbara ting.
 
Och vi avslutade besöket där med lite smaskigt fika - deras kladdkaka är LJUVLIG, hehe.
Jag önskar att jag kunde köpa så mycket mer fina saker därifrån, men då skulle min plånbok gråta, haha. Till min stora glädje gick vi iaf inte därifrån tomhänta, det här underbara fatet fick iaf följa med oss hem. :)
 

Söndagen den tjugoandra juli.

I personligt., I
Efter att ha ätit frukost och myst lite i soffan hela familjen, så gjorde vi oss iordning och hoppade upp på varsin cykel. :) Därefter mötte vi upp Sändie och hennes troll för att ta en liten cykeltur till Albert & Herbert där vi smaskade i oss varsin glass och barnen fick leka av sig lite. Hehe.
Det är ett under att jag lyckades fota Liam och Elsa när de var stilla - annars är det ingen hejd på dem, Elsa tycker ju att Liam är så himla häftig och skrattar åt allt han gör, vilket i sin tur gör att han spelar ännu mera apa ;) hehe. Tokstollarna. ♥
Och Leah och Elsa hade nog roligast under cykelturen där de satt i varsin cykelsits bakom mig och Sandra, de skrattade och gjorde söta miner åt varann. ;) ♥
 
Och efter att vi vilat lite i soffan så blev vi bjudna hem till pappas gata för att äta lite jordgubbar, glass och grädde. ♥ jummie. hihi. Så då fick Elsa sin vilja igenom och fick träffa morfar och Kicki ( det hade hon tjatat om sedan igår kväll det lilla trollet )
Även dit tog vi cyklarna, vilket fungerar förvånansvärt bra trots att jag är gravid och väldigt tjock, haha - det enda problematiska är när jag ska putta igång cykeln och hoppa upp på sadeln, då är styret lite ivägen för magen ;) men allt går om man vill har jag hört, haha.
 
Kvällen kommer ägnas åt att prata, skratta och proppa i sig lite onyttigheter tillsammans med Sändie. ♥

Mor och dotter.

I personligt., I
Åh vad jag älskar dig.

Älskade familj.

I De allra bästa., I
Och inom den närmsta tiden blir vi fyra,. ♥

Vad gömmer sig i ogräset?

I personligt., I
Jo, en rabatt med blommor, zinklådor och lite prydnadsstenar. ;)

Idag var det ogräset vs. M & J och vi vann efter en hel del svett och tårar, haha. Det enda som har frodats i det tråkiga svenska sommarvädret är vårt ogräs - det hade fullkomligt tagit över hela rabatten och som gravid är det inte lätt som en plätt att rensa rabatten men med lite hjälp från J så gick det bra. ♥
Men det ser nog likadant ut om några dagar, haha.

I´ve got stripes.

I andra graviditeten., I
En väldigt gravid jag ( fotad för några dagar sedan ), som inte har sett sina egna fötter på väldigt länge. ;) haha.
Och kan man låta bli att älska Elsas badrumspall? Haha. ;) ♥ Men vad det är för djur har vi inte riktigt bestämt oss för. Hehe.

Instagram-uppdate.

I Fotografier., personligt., I
Eftersom jag inte tänker skriva om varenda liten grej som hänt den sista tiden så kan jag dela med mig av lite instagram-moments istället. :) ♥
Och om ni vill följa mig där så heter jag självklart ingamikaela. ;) hihi.

Det var inte igår,

I personligt., I
Nu har det gått alldeles för lång tid sedan jag bloggade sist. Och jag har fräschat upp designen lite i hopp om att jag ska blogga oftare. Heh. ( även om jag som vanligt inte är nöjd, jag får liksom inte till det så som jag vill )
Ni har inte missat så himla mycket under den här tiden, och det som är värt att veta kommer jag blogga om lite i efterhand. :)
Jag är fortfarande gravid, det har alltså inte kommit någon lillebror / lillasyster ännu. ♥ Och eftersom jag fortfarande är gravid, väääldigt gravid, så är jag trött och svullen som en ballong. Så jag tycker lite synd om J som får stå ut med mig. ♥
 
Elsa längtar väldigt mycket efter vår lilla bebis, hon dansar bebis-dansen flera gånger om dagen ( en dans som älskade sis lärde henne i hopp om att det skulle få lillebror / lillasyster att komma ut fortare, haha ) och pratar med magen och berättar för honom / henne att det vore mysigt om han / hon kom ut nu. ♥
Och vi längtar också, så himla mycket. ♥
 
Nu har ni fått en liten uppdatering om vårt liv. I väntans tider helt enkelt. Och förresten, var är sommaren?