pics från gårdagen.

I Fotografier., I


 .     
 
  ja o ola
Enjoy :)

singstar <3

I Fotografier., I
Gårdagen bjöd på mycket trevligheter! :)
En riktig helkväll, ännu en gång. Patricia kom hit och vi gjorde oss sakta men säkert iordning. Och sedan ramlade foots m. flera in och vi sjöng singstar så att det stod härliga till! ;)
Och även om jag inte tog en enda ton rätt så ägde jag fortfarande på singstar, jag vann nästan hela tiden ;) höhö.
Efter en stund kom även Jonas hit, och styrde upp sången lite ;) haha. Och någon gång efter elva började vi ta oss samman och smög ut i natten för att promenera ner till Tranan. :) Och som tur var hade det slutat regna, halleluja.

Och väl nere på stan skulle jag, patricia och jonas ta ut pengar och jag ställer mig längst bak i den jättelånga kön men då kommer Pat och Jonas på den fina idén att vi ska gå till en annan automat, men när vi kommer fram till den är den ur funktion, så de tycker vi ska gå till nästa, men samma sak där och självklart samma sak på automaten efter den så det hela slutade med att vi fick ställa oss i kön till den första automaten ( som för övrigt hade blivit ännu längre ) men jag och Pat var lite fräcka så vi trängde oss före typ alla ;) haha. Men de var om möjligt mer onyktra än oss så det märkte inte så mycket ;) he he.

Inne på tranan var det alldeles lagom med folk och stämningen var på topp och jag träffade jättemkt trevliga människor. :) Behöver inte beskriva besöket inne på tranan så mkt för det roligaste var nog stunden efter tranan, haha, och vårt max-besök ;) höhö. Riktiga töntar ;)

Inne på max möttes vi av ännu en kö ;) och när vi väl hade beställt så satte vi oss ner för att avnjuta den delikata maten ;) haha. Och första tuggan följdes av pommes frites kastning ( i försök att träffa någon annans mun ) jag vet, vi var värsta töntiga men det var superroligt just för stunden, haha, och all möjlig mat kastades fram och tillbaka och det sjöngs Spider-pig ;) haha. Och även Spider-cat, som då syftar på min lilla Amadeus, hihi.
När vi sen reste oss för att promenera vidare hem till mig för efterfest så halkade jag ut från max, haha, det var så himla mkt mat och grejer på golvet så det var rena skridskobanan ;) haha.

På efterfesten bjöds det på ännu mera singstar, men på en mer städad nivå, haha, ingen foots som står i soffan och sjunger med världens inlevelse ;) haha. Sen runt halv sex tiden så avrundade vi kvällen och jag slocknade som en klubbad säl ;) haha.

Det var min sammanfattning av kvällen, fick med det viktigaste iaf ;) hihi. Och idag mår jag faktiskt rätt skapligt, dock lite dov i huvudet och lite hes efter gårdagens sång-insats. :) Och idag är det en riktig slö-dag som ska spenderas i soffan med cola och gotta, mums. :) ska försöka uppdatera lite senare med bilder från igår. herrå.

on the go.

I personligt., I

Idag åkte jag, simone, kicki, isolde och lina till Valbo och IKEA och inhandlade bl.a. en hylla, prydnadsaker, vaser, gardiner, påslakanset, köksredskap, handdukar och självklart kläder ;) Och jag fick även med mig en ny väska hem, en grön, hihi :) Och tack vare att jag bestämt skulle ha hyllan med mig hem idag så fick vi fälla ner ett säte i bilen och så fick jag ha Isolde i knät hela vägen hem, he he, så man var ganska bortdomnad i rumpan när man väl kom fram ;) haha. Nu är det mesta iordninggjort här hemma och jag känner mig ganska väl installerad i min alldeles egna lägis ;) Fick hjälp av Simone att sätta ihop hyllan och med allt annat småfix, tackar! ;) Och vi flummade på i vanlig takt ;) höhö.

Och nu är Patricia här och det vankas utgång för oss ;) kommer nog bli en hel del bravader :), som vanligt! ;) Haha.
Kanoners!
Hoppas på att det dyker upp lite fler nunor här bara, så vi slipper sjunga singstar alldeles ensamma ;) haha, fast det är nog mest synd om grannarna ;) mohaha.
Herrå, och hörde jag skåååål ;D

good morning sunshine.

I personligt., I
Det blev inte mkt skönhetssömn inatt, men jag får ta igen det någon annan gång. Jag är ung, jag kan sova någon annan dag ( som min syster och jenny sa under hela vår gotlands-vistelse, haha )
Camilla ringde nämligen och väckte mig, klockan halv nio, den damen är verkligen uppe med tuppen ;) haha. Men det gjorde absolut ingenting, trevligt att någon hör av sig och vill umgås. :) Vi ska ta en promenad nu på morgonkvisten och hon skulle även uträtta något ärende på stan. Men jag kommer smyga längs husväggarna på stan, för jag kommer nog se ut som ett vandrande lik, mohaha, träningskläder och nada smink ;) he he. Och med mina få timmars sömn kan ni ju tänka er hur "vacker" jag är en morgon som denna ;)

Och sen när jag kommer hem ska jag skicka iväg en jobbansökan, om jag inte hinner nu, och sen ska jag storstäda lägenheten, vilket kommer gå ganska fort eftersom den är så pytteliten ;)
Nu måste jag sätta fart för hon ringer nog vilken sekund som helst och säger att hon är på väg, så jag måste göra lite gröt nu och pula i mig den fort som attan :) haha. Har börjat gilla gröt på sistone, riktigt gott och nyttigt, och sen går det fort att göra också :) Puss herrå.

sömnproblem?

I personligt., I
Nej inte direkt, är trött som en gnu, höhö. Dålig liknelse kanske men kom inte på något bättre, hjärnan går inte direkt på högvarv kl 2 en torsdagsnatt. Patricia har nyss åkt härifrån, hon kom hit och umgicks med mig någon timme, vi åt french hot dog ;) mums, och tittade på film, Djävulen bär prada, jag hade redan sett den men tittade på den igen för Patricias skull. :)
Och nu sitter jag här och flummar för mig själv, amadeus försöker komma in i min garderob, han har upptäckt att det är varmt och skönt att ligga i min strump-låda, haha, tönt-katt ;) men söt ändå. Man blir ju lite förvånad när man öppnar garderobsdörren och en katt ligger där och gäspar, mohaha.

Just nu funderar jag på min rubrik, jag har kanske sömnproblem ändå, tycker jag sover på konstiga tider och alldeles för mkt, det kanske också kan betraktas som ett sömnproblem? Ahja, nu borde jag sluta skriva så att jag får stopp på konstigheterna ;) haha. Och gå och lägga mig istället, har mkt på schemat imorgon. G-natt.

torsdagkväll.

I personligt., I
Dagen har gått helt enligt planerna, tvättade och stod i på förmiddagen och fick sen ett besök av Malin, och vi åt lunch tillsammans och tittade på film. Och sedan tog jag mig ner på stan till Cut & Color och träffade min frisör Linda, som slingade och donade med mitt hår. Så nu är jag superfab ;) höhö.
Och fick även prata i telefon med min kära mamma medan jag blev ompysslad på frisörsalongen, grattade henne på hennes födelsedag, hurra hurra mamsen! :) ♥
När jag kommit hem ringde jag min goda vän sandra tofält, fick höra hennes ljuva stämma ;) Haha. Och pratade lite strunt och gjorde upp lite planer för morgondagen. Hon ska nämligen komma förbi här en stund på eftermiddagen, kommer bli kanon att få träffa henne :) och så får hon se min lägenhet och få en inblick till vart jag håller hus hela dagarna ;) haha.

   
Nu blir det movie all night long. puss

Laundry-day.

I personligt., I
Yes box, idag är det tvättdag, och självklart har jag väntat alldeles för länge med att boka tvättstugan så nu har jag i princip inga kläder kvar att använda, så kommer få gå dit i pyjamas ;D haha. Och sen har jag hur mkt som helst att bära dit, förstår inte hur jag ska lyckas, he he.
Och igår tittade jag på film, igen, :) denna gång blev det Dream Girls, vilken jag inte kollade klart på för jag orkade inte med en sång-film då. Och sen tittade jag på Simpsons the movie, och den var super! ;)
" spider-pig, spider-pig " ( patricia förstår mitt inside-joke, och förstår att jag skrattar för mig själv nu när jag skriver spider-pig ) haha. Och jag började även titta på Million Dollar baby, men somnade självklart. Haha.
Och nu är jag uppe alltför tidigt med tanke på hur sent jag somnade, men tvätta måste jag göra så då är det bara att masa sig iväg till tvättstugan.

Och kl 16 bär det iväg till frisören för färgning av utväxt samt färgning och slingning av håret, hoppas att det blir kanoners! :) Puss herrå.

aoouch.

I personligt., I
Det gör ont, mycket ont i min mun. Jag vaknade imorse med en huvudvärk som hette duga och med en mun som jag inte ens ville öppna för att det gjorde så ont. Det känns ungefär som att någon sitter med en gaffel mellan mina tänder och försöker bända isär dem, aj aj.

Jag låg i sängen till efter tolv idag och tänker inte göra många knop idag eftersom jag har mår så dåligt. Hej då.

ont i munnen.

I personligt., I
Yes box, jag har ruskigt ont. :( Var som sagt till tandläkaren imorse och hon satte in 4 små gummisnoddar mellan mina tänder, och det spänner så himla mkt i munnen nu, huvudvärk på köpet. Ni ska få se bilder, men ursäkta att de är lite äckliga, men jag måste visa er, haha. Det kanske inte ser så farligt ut men tänk er att de där gummisnoddarna är nertryckta med våld ( inte så lite heller ) och egentligen fanns det ingen plats för dem så nu trycker de på mina tänder.  Gör lite ont, blä.

   torra läppar, i know. Och man ser nog ner i min mage om man tittar riktigt noga ;) haha.

Och nu har jag fått lön, jippi, så handlade lite mat och sånt, så nu är kylskåpet inte lika tomt längre, höhö. Ikväll blir det film, förmodligen helt ensam. Goodbye.

sova mer? - Ja, tack.

I personligt., I
Oh ja, jag skulle inte tacka nej till att få krypa ner i sängen igen, men jag har lite saker att göra idag som sagt, först tandläkaren om en halvtimme och sen jobba i 4 timmar, kommer somna stående skulle jag tro.
Ätit lite gröt nu :) mumsigt, och nu ska jag mejka mig lite och sen är det bara att ge sig iväg. Puss.

godmorgon sötnos? elleh?

I personligt., I
Jo då, imorse när jag vaknade hade jag nästan glömt bort att Therese sov över på min soffa, höhö. :) Lite förvirrande. Men igår kväll så gosade vi ner oss med varsitt täcke och chips, dricka och ostbågar och tittade på film, :) Vid 8 igår så kom Simone förbi här med mjölk och grädde, och jag hade mikro och oboy, vilket resulterade i varm choklad med vispgrädde, mumsigt! :) Och sen åkte hon hem och Therese stannade kvar här och som sagt jag vaknade imorse och blev lite förvånad, haha.

Och imorse gjorde Stefan mig sällskap ner på stan, jag skulle uträtta lite ärenden men hittade dock inte det viktigaste, som var en almanacka, jag har noll koll på saker och ting i mitt liv, behöver verkligen strukturera upp det.
Men jag köpte en webb-cam och en längre tp-kabel så att jag kan ligga i sängen med datorn. :) Sen lunchade vi på Mr Bean, och jag åt som vanligt en kalkon och tomat-toast, den är grymt god där! Den rekommenderar jag verkligen ;)
Sedan åkte jag vidare till jobbet och jobbade 14.30-22.15, och tiden gick superfort för Camilla jobbade tillsammans med mig, he he, och vi fick oss några härliga skratt under kvällen. Haha, och Mange, nästa gång får du ha pengar i plånboken ;) mohaha.
Fick även reda på att jag ska jobba 4 timmar imorgon också, mellan 10-14. Helt okej tid, lagom länge så att man inte hinner lessna så mkt, ;)
Men imorgon bitti ska jag till tandläkaren kl 8.30, då ska de börja med min tandställningsprocedur, haha. Lite läskigt, de ska börja med att sätta in nå gummisnoddar i min mun, haha. Jag ska försöka lägga in en bild på det imorgon eftermiddag, haha, så får ni se något sjukt ;) Haha.

Just ja, igår tittade vi på Step up, och guuud vilken het kille, bara älskar hans stil och oh, han dansar som en gud ;) jag bara dog.
Nu blir det en film till, goodbye o goodnight.

Bilder från utgången i lördags, enjoy ;)

I Fotografier., I
  
 
  
   

Skål ;)

Utgång med stjärnkvalité.

I Fotografier., I
Mohaha, så skulle man kunna beskriva gårdagen. :)
Den började med att jag, Patricia och Therese umgicks hemma hos mig och förfestade för oss själva medan vi åt mat från Picasso och gjorde oss iordning, måste ju vara lite extra fina när man ska ut och dansa ;) höhö, man kan ju inte se ut som de lurkar vi egentligen är ;)
                Sedan kom Jonas, Peter, Johan och Rebecka hit och gjorde oss sällskap, mitt lägenhet var fullproppad kan jag lova ;) haha, och det bjöds på mkt skratt, gosedjursteater, ölspelet, korttrick, istrick som bl.a. hade med Patricias halsband att göra, och sen hamnade isen så gott som överallt i min lägenhet och innanför nästan allas kläder, ( höhö, det måste upplevas för att förstås, haha ) och mkt mer ;) Kort och gott en kanontrevlig förfest som avrundades runt elva då vi började promenera ner mot Tranan och där möttes vi av mkt folk och trevlig stämning! :)
Förutom att jag blev raggad på av ett x antal gamla gubbar så var även tranan-besöket kanoners, träffade så mkt roligt folk och blev så glad över att det denna gång var mkt folk, de senaste gångerna har det varit så himla snålt med folk så man har ju undrat varför man överhuvudtaget höll ut till stängningsdags eftersom det var så värdelös. Men gårdagen var awsome! :) Förutom en sak till, den där jävla Wet-t-shirt tävling var totalt värdelös - det ordet som beskriver den bäst är PINSAMT, äckliga tjejer som klev upp på scenen och slet av sig tröjorna och dansade runt så att allt, och då pratar jag inte om bara tuttar, ( uäck ) dallrade runt mitt framför ögonen på oss andra stackare, så som ni förstår blev det ingen medverkan ifrån mig, vilket jag är superglad över, halleluja att Patricia inte lyckades anmäla mig. Som tur var gick jag iväg från den delen av tranan där tävlingen hölls så att jag slapp se detta pinsamma och så att jag kunde fortsätta behålla mitt goda humör , hihi. :)
                 Och självklart bjöds det på efterfest hemma hos mig ;) Jag, Peter, Jonas och Patricia är de som är värda att nämna, haha. Patricia fick även en släng av damp och hoppade på mig när jag låg på sängen och började picka och kittla mig, och när jag försökte skrika på hjälp höll hon för munnen på mig den lilla grodan! ;) Haha. Jag sprattlade självklart som en liten fisk och försökte komma loss, och dumma Jonas och Peter bara låg och kollade på när vi rullade runt i sängen och bråkade ;) Haha. Jag tror att de gillade det? ;) mohaha. Jag höll iaf på att dö, tror jag. Sedan fortsatte Patricia och Jonas brottningsmatchen på golvet, mohaha, och jag och Peter låg på sängen och kollade på dem medan de ålade runt. Haha.

Utgången var verkligen den bästa jag någonsin varit med om tror jag, KANONERS! :)
( det enda negativa är väl att jag får städa undan alla ölburkar, ciderflaskor etc nu, höhö )

hata, hata, hata.

I personligt., I
Jag HATAR verkligen snooooor!!
Måste vara världens mest irriterande sak, slemmigt och drygt. Som ni kanske fattar så vaknade jag upp imorse och var hur snorig som helst, har snytit mig konstant och har en papperstuss i handen hela tiden. Och som om det inte vore nog så nyser jag också hela tiden. :(
Men nu ska alkoholen få göra sitt så att jag glömmer bort allt snor. Haha, jag verkligen haaatar snor.

Patricia har äntligen anlänt hit och snart kommer även Therese hit, he he. Och jag har kört mina snygga snor-danser sen Pat kom hit ;) Hon tycker att jag är så snygg ;) Mohaha. Bye.

tidsfördriv.

I personligt., I
1. ställ musikspelaren på shuffle (blanda).
2. tryck till nästa låt efter varje fråga.
3. använd låttiteln som svar på varje fråga om ditt liv (även om den inte verkar logisk)'


1. hur mår du idag?
don't phunk with my heart.

2. hur kommer dagen (idag) vara/vart?
Everybody ready

3. vad var det första du tänkte när du vaknade?
en himmelsk drog

4. vad är det sista du kommer tänka på innan du somnar ikväll?
I don't feel lika dancing

5. vad skulle dina vänner ge dig för namn om dom fick välja åt dig?
Dangerzone

6. hur är det med kärleken?
Good woman down

7. vilken låt passar mest in på den du håller kär?
I caught fire ( in your eyes )

8. Hur mår dina vänner?
Hej där

9. Tycker dina vänner om dig?
Real to me

10. Hur ser folk på dig?
Love lika a bomb

11. Spanar folk in dig?
Welcome

12. Är du bra i sängen?
Smack that

13. Har nån sexfantasier om dig?
Do you think I'm sexy

14. kommer du alltid bo kvar i sverige?
In the ghetto

15. Hur kommer ditt liv se ut?
Through the glass

16. Vad skulle du hetat om du var född i framtiden?
All the way

17. Vilken är din oturslåt?
Aint no other man

18. Vilken är din turlåt?
Die romantic

19. Vilken låt beskriver ditt utseende mest?
Beautiful girls

20. Vilken låt beskriver din personlighet mest?
Make this go on forever

21. Hur är det med ditt liv?
Never take friendship personal

22. Hur kunde det vart i ditt liv om du hade valt andra vägar?
In bloom

23. Vad ska ditt första barn heta?
Tell me

24. vad skojar du om?
Everything changes

25. vilken låt stämmer mest in på dina föräldrar?
ps. i love you

26. Hur kommer vintern bli?
My prerogative

27. Finns det nån som är hemligt kär i dig?
How many times, how many lies

28. Kysser du bra?
I dina ögon

29. Mår din kropp bra?
Forever young

30. Får du tillräckligt med sex?
Hångelparty

Och som avslutning på detta; inga kommentarer. Haha. ;)

Hej där.

I personligt., I
Gårdagen spenderades tillsammans med Stefan, Simone och Therese. Jag lurade med dem till McDonalds i Söderhamn, höhö. Vi åkte dit och åt god mat och avslutade med varsin McFlurry ;) Och Stefans bil var fin, hihi, och fort gick den ;) och den lilla nörden hade lyckats med att installera ljudet iaf. :)
Men ljudnivån i bilen överröstades av mitt och Simones prat och skratt, vi är så jävla flum tillsammans, sanslöst! Det är nästan så att man blir mörkrädd ;) haha.

Inatt fick jag ett telefonsamtal av en lite smått berusad Patricia, haha, vilka samtalsämnen, mohaha. Och vi gjorde upp planer för idag, kanoners!

Idag blir det inte många knop, jag och Patricia ska vara hos mig hela dagen och börja mys-festa lite inför Tranan ikväll, he he. Och hon säger att hon ska anmäla mig till en wet-t-shirt-contest som äger rum på Tranan ikväll, men det tänker jag absolut sätta stopp för! Haha. :) Och mot kvällen ska vi äta gott och dricka lite mer ;) hoppas på en dunderkväll, men det brukar det som sagt bli när jag och Patricia umgås. ;)

Nu ska jag städa här om det mot förmodan skulle dyka upp fler besökare på förfest här ikväll ;) Bye.

goodbye Lanne.

I personligt., I
Idag sålde jag Lanne, hans nya ägare verkar superbra och han kommer nog trivas jättebra hos henne. Men visst kändes det i hjärtat att hämta honom från hagen för sist gången och borsta honom för sista gången. Och även att få kramas och lukta på hans varma mule för sista gången, riktigt mys. Gud vad jag kommer sakna honom! :'(

Lanne 
  

 
Lanne 5 me love you horsie.

 

...

I personligt., I
 dagens.

   Haha, jag är så ful ibland ;) Lägg märke till dregglet ;)

my beloved sandra.

I De allra bästa., I
Yes, idag ska jag få träffa sandra igen, känns som om det var hundra år sen sist, även fast det inte ens var en vecka sen ;) haha.
Hon skulle äta lite och sen amma sin lille son och efter det ska hon komma hit och titta på min lägenhet och sen ska jag följa med även henne och handla ;) haha, storhandling för alla mina vänner idag känns det som. Och sedan ska jag följa med henne hem och titta på det lilla miraklet. hihi.
Nu ska jag bara mejka mig lite och stoppa i mig lite mat, have a nice day.

extramamma,.

I personligt., I
Jo, alla trodde att jag var Tims mamma idag, jag följde ju som sagt med Camilla och handlade idag och eftersom jag älskar bebisar så bar jag Tim hela tiden, mys. Och alla tittade och trodde han var min, kändes lite konstigt, men klart man inte tackar nej till en sån urgullig bebis ;) he he. Du kan vara en stolt mamma Camilla!
Och sedan fick jag skjuts av Stefan till stallet och hem, men den dumsnuten kallade min häst för en åsna, haha! Jag har snaggat Lanne och då tyckte Stefan att han såg ut precis som en åsna, värsta elakt. Den lilla tönten ;) hihi. Men tack för hjälpen! :)
Och nu ska jag diska, hela diskhon är proppfull med disk, men jag är så laat. Äh, nu får jag ta mig i kragen. bye.

oh my darling, oh my darling, oh my darling clementine ;)

I personligt., I
Idag händer inte mkt, ska ta en lång varm dusch nu och sen ska jag följa med Camilla och handla, och sedan eventuellt åka till stallet och samla ihop alla Lannes saker, hans nya ägare kommer och hämtar honom idag på eftermiddagen. Gårdagen spenderades i soffan med Grey's Anatomy och sedan en film. :)
Nu har jag lite bråttom ;) Ciao.

zZzzz.

I personligt., I
Idag är jag verkligen riktigt trött, somnade sent igår. Tittade på Remember The Titans, gud vilken underbar film, jag har säkert sett den 5-6 gånger men den är fortfarande lika bra, och budskapet med filmen gör den så mkt bättre.
Simone sov här inatt också, he he. Jag undrar om hon har flyttat in hit? ;) Haha.
Igår kväll kom även Stefan och visade sin nya bil, den var fin. :) Gillade den lite udda färgen, hihi, och jag har blivit lovad en tur när han byggt klart ljudet i bilen, haha, den lilla nörden, höhö ;)
Om en stund ska jag cykla till jobbet, men jag orkar egentligen inte, vill hellre krypa ner i sängen och ligga under täcket hela dagen. Ikväll blir det nog ett tranan-besök för mig och Patricia.
Nej du, nu blir det off to work. Puss.

desperate housewives.

I personligt., I
Dagen gick förvånansvärt fort, och nu har jag bänkat mig i soffan för att titta på min älskade serie Desperate Housewives. :)
Och imorgon ska jag jobba mellan 11.00 - 19.30 och efter det blir det soffan ännu en kväll, då börjar Grey's Anatomy, me looooooove! :) Bye.

music and lyrics.

I personligt., I
Idag ska jag jobba på Hemköp 13.00 - 20.00, lite jobbig tid men jag är glad att jag fick sovmorgon för jag var verkligen som en klubbad säl imorse. Simone sov här och jag kunde verkligen inte få mig själv att vakna ordentligt utan jag låg och blundade och typ mumlade bara till svar. Haha.
Nu är jag iaf uppe och håller på och kokar nudlar ;) haha, det kommer bli min standardmat ;) pinsamt nog.
Dagen kommer gå med snigelfart och kvällen ska spenderas i soffan med filmen Music and Lyrics, hoppas att den är bra.

Igår tittade jag på Wrong turn tillsammans med Fredrik och Erik, filmen var väl ganska störd men som tur var fick jag inga mardrömmar ;) höhö. Sen när jag kom hem till lägenheten så tittade Simone och hennes kompis Martin på den där brittiska dokumentären om oskulden, haha, var de någon annan som såg den? Så typiskt engelsmännen att göra en dokumentär om något dylikt, mohaha.
Nej nu blev det bråttom för min del, kan inte sitta i pyjamas hela dagen ;) Bye.

Sandra Tofält.

I De allra bästa., I
Början på vår vänskap var minst sagt intensiv,
men vi vände all ilska till att bli något så stark och underbart, riktig vänskap kallar jag det.
Och redan från första början förstod jag att det var något särskilt med dig,
du hade den där speciellt styrkan som jag inte sett hos någon annan. Du hade lite jävlaranamma.

När jag var liten förstod jag aldrig riktigt det här med idoler,
jag förstod inte hur man kunde se upp så mkt till någon annan människa och jag hade aldrig någon idol.
Det är först nu, 19 år gammal som jag har insett att jag trots allt har en idol.
Den idolen är du Sandra.

Du har lärt mig så mkt, du har fått mig att le, skratta och vara en bättre människa.
Och tillsammans med dig kan jag vara den jag är.
Det spelar ingen roll vad vi gör, vi har alltid trevligt och jag kan prata om allt med dig.
Du lyssnar verkligen och du delar även med dig av dina hemligheter.

Du är den starkaste människan jag känner,
och du tänker ibland för mkt på andra och glömmer nästan bort att tänka på dig själv,
det är beundransvärt och därför kan jag ärligt säga att du är min idol.
Låter kanske lite töntigt men det är faktiskt bästa sättet att beskriva hur mkt jag älskar dig.

Det finns verkligen ingenting som du inte klarar av,
du tar an dig allt och klarar av det galant.
Jag är så glad att jag är din vän och att du är min. Jag älskar dig, min idol ♥