Ullared.

I personligt., I

Jag ska åka till Ullared tillsammans med Sara. :) tihi. Bussen går om några timmar, och vi kommer fram ungefär när de öppnar imorgon. :) Och där ska vi shoppa hela dagen innan bussen åker norrut. :) hihi. ♥

Elsa & Sam. ♥

I Elsa och hennes vänner., I
Lördagen:


Sam läser tidningen. :) tihi.


Elsa vill också läsa tidningen. :)

Men det tyckte inte Sam att hon skulle göra, haha. :)

Bubbelbad. ♥

Gullunge. ♥


Vår lilla sömntuta. hihi.
Söndagen:

Att läsa bok tillsammans.




Sam läser högt för Elsa. haha. :)

Elsa pekar och förklarar. :)


Lekparken. :)



Älskade barn. ♥

Pyjamasparty.

I personligt., I

Åh, vilken ljuvlig lördag jag har haft. ♥

Eftermiddagen har gått åt till att leka, leka, leka. :)
Vi skulle ju vara barnvakt åt älskade Sam ikväll. :) Så han och Elsa har yrt runt som två virvelvindar och jag, mamma, Sara och Johan har sprungit efter. ;) haha.
De har badat bubbelbad och myst i soffan. :) hihi. Johan är ute med grabbarna, mamma har somnat på soffan och Sara gick precis hem.
Åh, underbar lördag. ♥
Jag återkommer med bilder imorgon. :) hihi.

Bloggdesigner.

I Bloggdesigner., I
Ni som väntar på bloggdesigner från mig - förlåt.
Men jag har haft alldeles för mycket annat att göra, viktigare saker - familj, barn, vänner och skolarbete. Men i helgen ska jag ta mig lite tid att göra bloggdesigner. Det är ju faktiskt skoj. :)

10.10.28

I personligt., I
Herregud vilken dag.
Jag började morgonen med att ge Elsa lite välling och sen lekte vi en stund, innan jag fick fyrkantiga ögon framför datorn. ;) hehe.
Då åkte J och Elsa till Johans föräldrar i Kilafors och jag fortsatte med mina studier i lugn och ro, sen var det dags att åka till skolan. Men nej då, det var tydligen inte så lätt. Haha.
Mina bilnycklar och hemnycklar låg kvar i Johans ficka, ( då han hade lånat min bil igår ) och de befann sig några mil härifrån.
Jag var alltså instängd i min egen lägenhet. Haha. Och ni som känner mig vet redan vad som hände sen, haha. Jag yr runt som en virvelvind hemma och vänder upp och ner på allt som jag kommer åt, i jakt på mina extranycklar. Haha. Men de var självklart spårlöst borta.
Och jag ringde Johan, som höll på att byta däck på bilen så han kunde inte komma hem ännu. Och eftersom jag var så himla stressad så var jag nog inte så kärleksfull mot Johan när jag pratade med honom. Hehe. Förlåt raring. ♥
Efter en stund svarade min underbara Sändie i telefonen och hon gjorde mig så lycklig. hihi. Jag fick låna en av deras bilar så att jag kunde ta mig till skolan. ♥
Tack tack tack.

Nu är allt frid och fröjd här hemma, Elsa sover och hennes mormor är på besök. Ska bli mysigt att ha mamma här hela helgen. ♥

Kvällens tv-program är självklart Rosa Bandet-galan. ♥

11 månader ♥

I Lilla Elsa, I

Idag är Elsa 11 månader. ♥
Gud vad tiden går fort, jag har svårt att minnas att jag var VÄLDIGT gravid vid den här tiden för 11 månader sen. :) hihi.




( fotograf: älskade J. )

Elsa har inte börjat gå ännu, men hon tog sina allra första steg ( utan stöd ) i lördags. ♥ Och hon går mer än gärna runt och håller någon i handen. :) Och pratar - ja det gör hon varenda minut. :) Haha. Elsa, mamma, pappa, tack, titta, mjau, kolla, wow, aouch . . . orden är många. :)
Sover och äter bra gör hon fortfarande - vilket hon gjort sedan hon föddes. Underbara unge. ♥ Vilken tur vi har som har fått en så snäll prinsessa, för jag vet att det hade kunnat vara mycket svårare. Vi är lyckligt lottade som har fått en frisk och fantastisk liten dotter. Men vi kommer väl säkert få äta upp de orden senare, haha. :) Hon har ju ärvt mitt fina temperament ;) Haha.

Och om en månad blir vår lilla trollunge 1 år. ♥

10.10.25

I personligt., I
Idag trillade studielånet in på mitt konto och det firades med att betala räkningar. :) Haha.

Dagen började inte så bra, sov lite för länge - men efter lite stress så kom jag iväg till skolan i tid ändå. :) Och vi fick ett stort grupparbete som kommer ta hela veckan. :) Skoj men oj så mycket det blev att göra, det är tur att vi inte har några andra lektioner den här veckan, bara redovisningen på fredag. :)
Efter några timmar vid datorn och mys med Elsa så hade jag noll koncentrationsförmåga och ingen inspiration, så då bytte jag om till träningskläder och åkte till sporthallen för ett härligt spinningpass tillsammans med Sändie, Camilla och Hanna. :)
Lovely, men oj oj oj vad jag är trött nu. Jag kommer sova gott inatt. ;)

10.10.24

I personligt., I
Idag fick jag en lång sovmorgon, tack älskade J. ♥

Efter att ha gjort mig iordning så åkte vi till Hanebo Kyrka där vi skulle på dop. :) Våra vänner Evelina och Fritz skulle döpa sina barn, Thilia och William. Och de hade samma präst som vi hade på Elsas dop. :) tihi.
Elsa var väldigt trött så jag missade ganska mycket av vad prästen sa under dopet eftersom jag fick gå runt med Elsa i andra änden av kyrkan då hon inte ville vara tyst och sitta still. ;)

Det var jättegott fika men vi fick fika väldigt snabbt eftersom vi var tvungna att åka tidigare eftersom Elsa vart riktigt arg, då hon var tröööööött.
Så med en skrikande trollunge tog vi oss till parkeringen och efter 2 minuter i bilen såg det ut såhär.

En trött prinsessa. ♥

Johans föräldrar bjöd oss på middag ikväll, riktigt gott. :) Och nu är det soffmys med J. ♥

Mamma-vin-kväll. ;) hihi.

I De allra bästa., I
Oj oj oj vilken kväll det blev igår. Haha.
Jag tänker inte gå in på detaljer men jag kan berätta att vi åt en gudomligt god tacopaj hemma hos Rebecca och sen fortsatte kvällen med lite alkohol och popcorn ( och det var en upplevelse att poppa dem i grytan, haha. )

( stay on top - halebop )
Elin stod för kvällens skönaste miner och vi hade väldigt, väldigt skoj. När jag, Rebecca och Elin åkte ner på stan så gick Therese hem.


Efter några timmar på stan så promenerade vi hemåt i kylan, lite lagom glada och trötta. :)
Tack för en toppenkväll mammor. ♥

I blickfånget, röda converse.

I Fotografier., I





Åh, jag älskar mina röda converse - och de gör det där lilla extra med bilden. :) tihi.

Tidsinställda inlägg.

I personligt., I

Wiho, äntligen kan man göra tidsinställda inlägg på blogg.se.
Det var på tiden ;) hehe. En toppen-funktion tycker jag. :)

Isolde.

I Fotografier., I


En liten smygtitt ;) hihi.
Fina fina Isolde.

10.10.23

I personligt., I
I skrivandets stund så ligger J och sover lite på soffan, jag bloggar och Elsa är på badhuset i Arbrå tillsammans med sin morfar och bonusmormor. :) De ska låna henne hela förmiddagen. :) Och vid lunch ska jag och Johan åka hem till pappa på Björktjära och äta lunch med dem. :)
Efter lunch så hoppas jag att J vill vara så snäll och byta till vinterdäck på min bil. ♥ tihi. Och jag ska försöka hinna med en liten fotostund med lillasyster Isolde. :)

Kvällen bjuder på lite vin och jättebra sällskap; Rebecca och Elin. :) tihi.

Jag fotar - fotostudion.

I Fotografier., I

Min allra första fotografering i en studio. Jag lyckades få fram de där skarpa skuggorna och den lite hårda stilen på fotografierna tycker jag. :)
Men jag ska öva, öva, öva. :) tihi.









Haha ni ska bara veta hur mycket jag och Johanna skrattade när jag hade fotat den här bilden. :) Det ser ju ut som att hon kryper fram ur sin egen rumpa. Haha.
Tack Johanna för en toppenfotografering. ♥

Smygtitt från studion.

I Fotografier., I





Fotograf: Johanna Zottele

Och jag har jobbat väldigt lite med bilderna i photoshop, enbart lagt på lite filter och jobbat med tonerna. :)
Jag vet egentligen inte om jag ens vill visa de här bilderna för er, jag är så himla kritisk mot mig själv och det ska mycket till innan jag låter någon annan fotografera mig och sen publicera bilderna.
Men jag visar dem ändå, även om jag hellre står bakom kameran än framför. ;) hihi.
Imorgon tänkte jag publicera lite bilder från när jag fotade. :)

Rosa bandet. ♥

I personligt., I
Jag älskar rosa bandet-kampanjerna som finns överallt hela oktober. Det är för ett bra ändamål och sen är ju grejerna bara fööör fina. ♥
Jag skänker gärna pengar till bröstcancerfonden samtidigt som jag får fina rosa saker i min ägo. :) tihi.

Hittills har jag;

ett rosa band ( på min jacka. hihi. )
en rosa bandet-lypsyl.
en rosa bandet-nyckelring.
en rosa bandet snöborste ( till bilen. )
en rosa bandet rattmuff. :) haha.

10.10.20

I personligt., I
Idag trillade barnbidraget in på mitt konto, och det firade jag som vanligt med ett köpa refill till Elsas blöjhink. :) Haha.
Och efter en produktiv dag i skolan så åkte jag hem och städade lite, diskade och dammsög. :) Och efter att ha kramats lite med Elsa så åkte jag till sporthallen för två träningspass. :) Först spinningXpress och därefter coreXpress, så nu gråter mina muskler. ;) haha. Lovely. ♥
Jag hann hem alldeles lagom till nattningen av Elsa. ♥ Och resten av kvällen spenderas i soffan bredvid min underbara sambo. ♥

Underbara höstbilder på älskade Elsa.

I Fotografier., I








Åh, vad jag älskar dig Elsa. ♥

10.10.19

I personligt., I

Älskade Johan har inte sovit så bra inatt, eftersom han är sjuk och har en jättejobbig hosta, så jag lät honom sova lite extra länge imorse, Elsa fick följa med mig när jag yrde runt i lägenheten och försökte göra mig iordning inför skolan. :) Och det tyckte hon var toppen, och det var väl en jäkla tur. ;) Ibland kan hon vara riktigt mammig på morgonen, och då vill hon hänga runt halsen eller sitta på min höft som en liten ap-unge hela tiden. Haha. ♥
Och skoltiden gick fort idag, illustrator på förmiddagen och dreamweaver på eftermiddagen, hehe.

Och de allra flesta av oss elever i klassen blir inte riktigt kloka på det där jäkla dreamweaver, det tar en stund att lära sig det och alla funktionerna - jag kan tänka mig att det blir väldigt roligt när man har lärt sig lite mer. :)
Men för tillfället så ser min facebook ut som så att de flesta vill kasta ut datorn genom fönstret när de jobbar i dreamweaver, haha. :)

Eftermiddagen spenderade på Slånbärsvägen hemma hos min kära pappa. ♥ Han jobbade hemifrån och jag pluggade, och sen blev jag bjuden på middag. :) Underbart goda pannkakor. Jummie.
Ikväll har jag myst med J i soffan, förutom i pauserna av Desperata hemmafruar när jag har smitit iväg till datorn för att bråka med dreamweaver ;) hehe.
Och nu måste jag sova. Natti natti.

Tokiga familjen ♥

I De allra bästa., I






jag älskar er.

10.10.18

I personligt., I
Jag kickade igång den här veckan med ett härligt spinningpass, med världens bästa instruktör Petra. :) tihi. För skolan idag var inte direkt något att kicka igång veckan med, haha. En timmes föreläsning, även om det var en intressant sådan. :) Och sen var skoldagen över, då jag redan hade lämnat in en pdf med mitt visitkort och en annan uppgift i InDesign. :)

Och efter det så behövde Johanna hjälp att hämta lite möbler i Arbrå, så vi flörtade med Johan och fick honom att köra släpvagnen, då varken jag eller Johanna vågade. ;) Haha. Tack J. ♥
Elsa vart tyvärr liiite väl hungrig när vi var påväg hem så det var panikskrik i tio minuter ( även om de kändes som en evighet ). Så det första vi gjorde när vi kom hem var att ge henne mat, och sen sov hon väääldigt länge och när hon vaknade så var hon sitt vanliga jag - en SOLSTRÅLE. :) hihi. ♥
Efter middagen fick vi ett besök av Elsas morfar, alltid lika mysigt. ♥ Så Elsa busade och skrattade med sin morfar en stund innan läggdags. ♥
Och nu sover hon, Johan spelar tv-spel och jag tänkte ta en lång dusch. :) Och sen. . .  ( trumvirvel )





Soffläge. Haha. :) Det kunde ni väl aldrig tro?

Veckans;

I Träning, I
Träningspass:

Måndag: Spinning tillsammans med Sändie och Hanna.
Tisdag: Vilodag ( om jag inte lyckas få en plats på Box n fun )
Onsdag: Spinning tillsammans Sändie? Om hon lyckas få barnvakt. :) hehe.
Torsdag: Styrkepuls tillsammans med Sändie och Johanna.

Resten av veckan vilar jag. :) Om jag inte får tid över till ett spinningpass på söndag kväll. Så det blir lite lagom med träning denna vecka. :)

10.10.17

I personligt., I
Idag sov Elsa till halv elva, underbart. ♥
Och då lekte vi en stund innan jag ringde Sändie och frågade om de ville följa med ut till lekparken en stund. :)
När Elsa fått på sig sin röda overall och jag hade både mössa och vantar på så mötte vi upp familjen Tofält / Harryson. :) Elsa och Amanda lekte så snällt tillsammans, och Elsa grävde i både grus och gräs och tittade på kottar och pinnar, väldigt intressant tydligen eftersom det var svårt att få kontakt med henne då. :) hihi. Lilla Leah sov nästan hela tiden. :)



Efter nästan 2 timmar i lekparken så var vi alla väldigt kalla om både händer och fötter, så då fick lekstunden vara slut. :)
Tack för en mysig lekstund i det härliga höstvädret. ♥

Retro-overall. ♥

I Lilla Elsa, I
Idag fick Elsa ha en jättefin blekgrön overall på sig, den är ganska tunn så den funkar alldeles utmärkt nu på hösten. :) Och att det är Johans systers gamla overall gör ju bara att den blir ännu finare. ♥



Vår lilla prinsessa. ♥

Ljuvlig ljung.

I Blandat, I
Vi köpte fin lila ljung på Mobackes. :)

Och såhär fint blev det när jag var färdig. :) tihi.