11.01.31

I personligt., I

Idag var det måndag igen: bli väckt av väckarklockan - göra sig iordning och ta på sig fejset - väcka sötaste prinsessan, klä på henne - lämna henne på dagis - åka till skolan.
Men skoldagen var inte särskilt lång, en liten genomgång och sen lite bråk med de älskade ( hatade ) skrivarna på skolan, haha.
Därefter åkte jag hem och gjorde en liten halvstädning ( städade undan alla Elsas leksaker, vek tvätt, dammsög, torkade golven, gjorde rent lite snabbt i badrummet och diskade - jag struntade i dammning och noggrann rengöring i badrummet ) så nu är hallgolvet vitt igen, all intorkad lera och smuts från skorna är numera ett minne blott. Haha. :)

Och jag har precis packat Elsas sova-borta-väska ( en rosa hello kitty bag ;) hihi. ) eftersom hon ska sova hos farmor och faster inatt. :) Då Elsas faster snart åker hem till Barcelona igen, så de vill mysa lite extra med henne. Så imorgon är hon ledig från dagis. :)
Men jag kommer som vanligt sakna min älskade Elsa. ♥ Det är tokigt vilken separationsångest jag har fått på senaste tiden, när det gäller min lilla prinsessa.

Ikväll chockar jag min stackars kropp med dubbla träningspass - först en timmes spinning och sen en timmes nordic power ( styrka ). Haha. Som tur är har jag Sändie vid min sida. ♥ 
Hur ska vi överleva? :)

11.01.29

I personligt., I
Idag har jag haft en jättebra dag tillsammans med världens bästa och tokigaste Sändie. ♥ Vi for till IKEA där hon shoppade loss lite. :) tihi. Och vi fönstershoppade lite i de andra butikerna - drömma kan man ju alltid göra. :) Heh. Jag fick med mig en tee-klämma ( eller vad det nu heter ) för 5 kronor, haha, och en bricka till Elsas matstol för ynka 39 kronor. Billigt är bra. ;)

Och det hela avslutades självklart med mat på IKEA - och som alltid, kotlettrad ( utan ratatouille, haha ) med bea, rödvinssås och klyftpotatis. :) Jummie.
Sen visade vi musklerna och lyfte in alla Sändies grejer i pick-upen. :) En ny säng till Liam m.m. så nog fick musklerna jobba lite. ;) Och på hemvägen lyssnade vi igenom några av mina gamla skivor och sjöng och fjantade oss - som bara vi kan ;) Haha.
En lovely dag med andra ord. :) ♥

Men om ni tror att jag har umgåtts tillräckligt med Sandra idag så tror ni fel ;) Vi ska fortsätta vår dejt om en liten stund, hihi. Då ska vi skruva ihop de nya möblerna och möblera Liams rum och sen ska vi mysa ner oss i soffan och titta på. . .  ( trumvirvel ) . . . skräckfilm. HAHA.
J är snäll och stannar hemma med vår lilla trollunge - som förövrigt inte har kommit hem ännu. Jag saknar henne! ♥ Har inte kramat henne sen igår förmiddag. Älskade barn. Men jag ska kramas lite med henne innan hon somnar ikväll. ♥
Och inatt innan jag ska gå och lägga mig ska jag gå in och pussa på henne när hon drömmer så sött, kändes lite tomt att inte kunna göra det igårkväll. Älskade Elsa. ♥
Att någon så liten kan betyda så mycket. ♥

En rosa dröm. ♥

I Lilla Elsa, I

Gårdagens Elsa. :) ♥





Mammas lilla flicka, som en rosa dröm :) hihi. Och hon röjer runt som en liten virvelvind i sitt rum. :) Helst av allt vill hon leka med alla leksaker samtidigt. :)

Fredagsmys. ♥

I personligt., I
Ikväll har Elsa pyjamasparty hemma hos sin farmor och faster. ♥
Så jag och J är barnlediga - så jag har gjort mig lite extra fin och J bjöd mig på middag. Grekisk mat på Akropolis - mumsigt och mysigt. ♥
Och nu ligger vi i soffan, och har lyxat till vårt fredagsmys med lite godis och coca-cola. :) tihi. ♥ Kvällens filmval blir The Tourist. :)

Pottan. :)

I Lilla Elsa, I

Att sitta på pottan är jätteskoj. :) hihi. ♥
Och ännu roligare blir det när mamma och pappa sitter bredvid på golvet och hejjar på. :) Haha.
Älskade barn. ♥

11.01.27

I personligt., I
Åh, nu har jag fått helg. :) Lovely. Eller ja, ledig är jag väl inte - har en hel del att plugga - men jag är föreläsningsfri t.o.m måndag. :)
Idag hade vi en låång föreläsning på förmiddagen, med mycket information - svårt att ta in när det blir så mycket på en gång, men det var mycket bra information - så jag hoppas att det mesta fastnade i mitt lilla huvud. ;) Haha.
Och nu är jag hemma, sitter i soffan med datorn i knät och funderar lite på en uppgift i Photoshop. :) 


Om en och en halv timme ska jag åka till Björkbacken och hämta världens bästa lilla trollunge. ♥ Hon älskar verkligen att vara på dagis, och alla barnen och fröknarna älskar henne. :) Hon har fått ett nytt smeknamn, och hon är numera en av de sju små dvärgarna ;) Haha. Kan ni gissa vilket namn hon fått? ;)

Glader så klart. ;)

Världens underbaraste. ♥

I Lilla Elsa, I



( Elsas hår är väldigt lockigt ibland, hihi. Söööt. ♥ )

Och mammas lilla bebis är ingen bebis längre, nu är hon mammas lilla flicka. ♥

Elsa pratar i telefonen. ♥

I Lilla Elsa, I
Elsa älskar att prata i telefonen, med eller utan någon i andra änden. hihi. ♥
Mormor är en populär telefon-vän. hihi. Och om hon inte har någon telefon så tar hon det hon får tag i - och den här gången blev det tv-kontrollen. ♥


Och här pratar hon i moster Simones mobil
- och skrattar, lite annorlunda. :) Haha. ♥

Söta Elsa. ♥

Elsa vispar. ♥

I Lilla Elsa, I
När Elsa är hemma hos morfar och bonusmormor så gillar hon att vispa. :) Haha. Hon går runt med vispen i ena handen och en bunke i den andra - och så vispar hon. :) hihi. Men idag var det svårt att få det på film - och hon får något litet utbrott mitt i filmen också. Haha. :)

Älskade barn. ♥

Gratulerar på födelsedagen pappa ♥

I De allra bästa., I
Idag fyller min pappa 46 år. ♥
Och vi åkte dit en stund, hela lilla sjuka familjen och gratulerade honom och fikade lite. ♥

Eftersom min syster inte kunde följa med ( då hon bor 30 mil härifrån ) så skickade jag ett mms till henne efter att pappa hade fått sina födelsedagspresenter. :) Och pappa är väl för rolig? Haha. ♥

En ny plånbok och en jättefin skjorta. :) hihi. Som behöver strykas ;) heh.

Vi stannade inte så länge hos pappa eftersom vi fortfarande inte är friska, eller Elsa hade kunnat stanna hur länge som helst tror jag. hihi. ♥
Det var inte bara pappa som fick presenter idag, Elsas bonusgammelmormor var där och hon hade stickad en klarröd kofta till Elsa och matchande sockor. :) Och sen fick hon en alldeles ljuvlig stickad mössa - jag kan visa en bild på den senare. :) hihi. Tack Inga-Lill. ♥

De senaste dagarna,

I personligt., I
har vi inte gjort många knop - hela familjen har varit sjuk. Jag var ju hemma och tog hand om vår lilla trollunge som var sjuk - och självklart smittade hon mig - och J. Men nu är hon nästan helt frisk, ingen feber, bara lite snorig. ♥
J fick nackspärr i fredags, som om det inte räckte med att alla tre var sjuka? Haha. Men med lite voltaren gel och mycket värktabletter så har det blivit mycket bättre.
Och statusen med mig är som så att jag ligger i soffan under mitt täcke och tycker synd om mig själv. Jag har lite feber, en väldigt jobbig huvudvärk, och sen är jag snorig och hostig. :( Så nu ska jag kurera mig och fortsätta knarka ipren och använda min älskade nässpray, så att jag förhoppningsvis kan gå till skolan imorgon. Jag var ju inte där någonting förra veckan. :( Saknar ju mina klasskamrater. Men jag håller mig hemma tills jag är frisk, så att jag inte smittar dem. :)

Jag får trösta mig med att det är Solsidan ikväll. ♥ Och sen ska jag nog koka en kopp te. hihi.

Svartvitt fotomontage - dagens ideal?

I Grafisk design, I

Beskrivning av uppgiften:

Med John Heartfield som inspiration ska du skapa ett montage. Det får gärna vara absurt, provocerande och utseendemässigt påminna om traditionella montage med urklippta foton, rivna tidningssidor, rester av skiss, inscannade ting. Och det får finnas text.
Ämnesområde fritt: sport, mode, religion, politik, musik.


Så beskrev vår lärare uppgiften - och det här är mitt resultat. :)



Och eftersom jag inte var i skolan idag när vi hade genomgång av allas montage så fick jag inte veta vad han tyckte om mitt montage - men jag fick ett sms av Mikaela och hon sa att han hade sagt att mitt kunde användas i en tidning - och det måste väl vara positivt? :) tihi. Jag gjorde den med många utklipp och rester av "skissen" kvar. :) Därav måttangivelsena på sidorna.

Som ni ser så lekte jag lite med tanken på dagens ideal
- vart man än tittar så ser man ju size zero-modeller, kissie och bantningstipsen är miljoner till antalet. Unga tjejer som redan är jättesmala har fått en så skev kroppsuppfattning att de tror att de är tjocka - helt tokigt. Och att de borde ha stora läppar, spruta in ditten och datten i sin kropp, förstora brösten osv - för att se ut som man borde göra? Finns det någon jävla mall som man ska följa för att duga? Det är helt galet. Alla är unika och fina som de är. Och om man vill förändra något med sig själv och sin kropp så ska man göra det ENBART för sin egen skull. Och oftast bottnar problemen och missnöjdheten med sin kropp i något annat, djupare. Bara för att man ändrar på sitt yttre är det inte säkert att man kommer må bra på insidan.
Därför gjorde jag ett riktigt överdrivet montage - för att man ska tänka till lite och inse att det är förjävligt helt enkelt. Och den lilla skylten i vänstra hörnet är så klockren.

Great people talk about ideas.
Average people talk about things.
Small people talk about other people.

11.01.18

I personligt., I
Oj, vad dåligt jag har bloggat på sista tiden. Men jag har haft mycket annat för mig :) Som t.ex. Johans överraskningsfest i fredags, och sen var jag bakfull i två dagar. Haha. ( inbillar jag mig bara eller blir det värre med åren? Baksmällan alltså, haha. ) sen har jag varit hemma med Elsa, eftersom vår lilla trollunge är sjuk. Hostig, snorig och lite febrig till och från. ♥
Och idag på eftermiddagen så vågade vi oss hemifrån, Elsa hade fått lite alvedon och var lika glad som alltid - så då mötte vi upp älskade J utanför tatueringsstudion. Han tatuerade sig för allra första gången, och jag kan nästan lova att det inte var sista ;) hehe. Motivet blev självklart Elsas namn - på insidan av biceps. Aoouch. Men han tog det som en man, haha. Han gjorde lite roliga miner under tiden men han klagade inte - och vid ett tillfälle höll han nog på att somna? HAHA. ♥ Jag försökte hålla reda på Elsa, som var överallt och ingenstans hela tiden - och hon showade lite för de andra grabbarna i studion. :) tihi.
Innan det var färdigt så hade även jag bokat in en tid för tatuering. :) Haha. Jag ska göra om den tatueringen som jag har på insidan av underarmen - och sen ska jag bygga på den lite. :) Och Becker hade så bra idéer så jag kommer nog bli toknöjd. :) hihi. Om 3 veckor är det dags. :)

När vi kom hem så var det läggdags för Elsa, och hon somnade på några sekunder - det är inte lätt att vara sjuk samtidigt som man heter Elsa Wallin. ♥ Heh.


Och jag får inte glömma att berätta att jag har världens bästa pojkvän. ♥ På julafton fick en av mina systrar ett par helt underbar hörlurar från wesc, och jag blev såå avundsjuk. Och tror ni inte att älskade J har köpt såna hörlurar åt mig? ♥

Sötnöten sa att han hade försökt hitta ett par rosa/vita - men de var slut överallt. Det är ju nämligen väldigt "mikaela" med ett par rosa - men jag blev minst lika glad för ett par svarta. Nu matchar de ju allt. :) hihi. Och vilket jävla ljud det är i dem, lovely. Nu kommer jag verkligen kunna hoppa in i min lilla pluggbubbla. Haha.
Tack tack tack älskling. ♥

Surprise. ♥

I De allra bästa., I
Vilken underbar kväll - i fredags kväll så överraskade vi J med en grym födelsedagsfest. ♥ Allt var planerat in i minsta detalj och så fort J åkt hemifrån en liten stund på fredagkvällen så ringde jag hit Sändie, Sara, Rebecca och Therese - så att de kunde hjälpa mig med de sista detaljerna inför kvällens skojigheter och förhindra att jag gick upp i atomer - jag var såå stressad och nervös. Haha. Minuterna gick och allt fler av kvällens gäster plingade på dörren. :) hihi.

Och när vi såg J:s bil svänga in på parkeringen så gömde vi oss och försökte vara så tysta vi kunde ( väldigt svårt när alla är nervösa och pirriga. Haha. ) När han öppnade dörren så hoppade vi fram allihopa och skrek:
- SURPRISE. . . !

( min älskling fick en svart skjorta och en lila fluga av mig, att använda kvällen till ära. :) hihi )

Och gud så chockad älskade J blev, alldeles rörd och skakade lite lätt. :) hihi. Och då blev jag lycklig, så som jag slitit med att ordna den här överraskningsfesten - och sen blir han så otroligt glad. ♥
Då var det värt all stress, planering och lögner. :) hihi. Alla ni som känner mig vet ju att det inte har varit det lättaste att ordna en överraskningsfest för herr Wallin. Haha. Så det har krävts några små lögner hit och dit. :)
Men jag är förlåten. ;) hihi. ♥

Och vilken kväll det blev. Helt magisk. Och helt tokig. ;) Bilderna talar för sig själva. Haha. Och ni missar väl inte att det är lila tema? :) Haha. Och det bjöds på lila bål, mycket skratt, show, lek, sång, dans och det hoppades t.o.m i soffan. Haha. :)

Vi kickade igång festen. ;)

Och Johan och Joel var de första som bjöd på show ;) Haha.


Haha, snyggingar ;)

Sara, jag och Rebecca poserar lite framför kameran ;)

Och sen ville J vara med :) haha.

Simone och Jesper vs Joel och Johan. Haha.

M & R. ♥

Grabbarna grus. Haha.

Me and Sändie. ♥ Och sen kör jag en dagens outfit - ironi ;D haha.

Rebecca missuppfattade mig och Sändie när vi förklarade hur vi brukar driva med dagens outfit poserna. ;) HAHA.

Sändies outfit ;) Heh.


Joel och Johan dansar till YMCA. Haha. :)

Sara var lite arg ;) men Johan är glad ändå. :)


Mhm, vi dansade t.o.m i soffan ;) haha.


Jag och Rebecca förbereder en lek. :) Haha.


Johan ser framemot att leka. :) hihi.


Rebecca och grabbarna. :)

Joel och Johan kramas. hihi.

Haha vi dansade överallt och ingenstans och på alla möjliga vis. :) haha.

Jag undrar vad Johan säger? Elin ser minst sagt förvånad ut. Haha. Och sen leker han elefant. ;)

Vad tänker Elin ta tag i måntro? Haha.



Haha, i vår soffa måste man kramas ordentligt. ;)

Jag och min älskade man. ♥

Haha, söta Elin och mannen med hatten ;)


Ehm, jaha? ;)

Haha, de snygga minerna var ju ett måste en kväll som den här. ;)

Robin var såå snygg i sitt lila diadem. ;)

Haha. ♥

På tv:n visades ett bildspel med fina ( och mindre fina ) bilder på J. Alla som känner honom vet ju att han gärna bjuder på sig själv och gör många härliga miner. ;) Haha. ♥
Och vad Robin gör bakom mig kan jag inte svara på. Haha.

Åh, vad skoj vi har. :D

Läppglans-Sändie ;)

Pojkarna kramades hela kvällen, och allra helst med varandra. :) Haha.

Sen skulle J kastas ut i snön ;)


Och grabbarna såg till att han blev snöig från topp till tå ;)

Men sen var de snälla nog att borsta av honom snön. :) hihi.

När han kom in igen så rättade han till flugan och fortsatte festa. ;) ♥

Och vi dansade. :)


Och lekte med hatten. :)

Och dansade ännu mer, även i soffan. ;)
Sara hittade Elsas lilla kanin, som hon höll hårt i hela kvällen. Haha. :) ♥

Här tänker hon anfalla killarna med kaninen ;)

Och sen fick alla för sig att posera tillsammans med kaninen. :) Stackars gosedjur. Haha.



DJ-sändie. ;) ♥



Finns det hjärterum finns det stjärterum - heter det väl? :) HAHA.

Stort tack till alla som var här och gjorde Johans kväll till något väldigt minnesvärt. ♥

11.01.12

I personligt., I
Tredje dagen i skolan är avklarad, och vi har redan fått fyra uppgifter. Haha. Ingen mjukstart här inte, vi kör på i 180 km på en gång. :)
Elsa är på dagis, och hon längtar verkligen dit varje morgon - hon glömmer t.o.m bort att säga hejdå till mig när jag lämnar henne. ♥

Så nu ska jag plugga några timmar innan det är dags att hämta henne. :) Och efter det så ska vi åka till 5:an och hälsa på flickorna i min klass. :) Mysigt. ♥

Min dag i svartvitt. ♥

I personligt., I
Första skoldagen tvåtusenelva. :) Och Elsas första dag på dagis för i år. ♥
( alla bilderna är fotade med min iPhone, därför är kvalitén inte tipptopp. )


Dagens me;
tröja - lindex
jeanskjol - h&m
leggings - gina tricot
Och en ljuvligt halsband. :) Med texten tro, hopp och kärlek. ♥


Att lämna Elsa på dagis var hur enkelt som helst, hon sprattlade sig ur overallen så fort hon kunde och sprang iväg och lekte på en gång. ♥
Lilla gumman då. Hon älskar verkligen att vara på dagis.

Sen väntade jag på mina skolkamrater utanför skolan. :) hihi.

Och på eftermiddagen hämtade jag Elsa från dagis, där hon hade varit en riktigt liten ängel hela dagen, inget bråk på skötbordet ( det har hon slutat med här hemma också. tack och lov. ) och hon hade somnat utan problem och sovit några timmar i vagnen. ♥


Idag gick det jättebra för Elsa att sitta på pottan ( hon har bara gråtit och vägrat sitta på den tidigare ) så nu ska vi nog börja ordentligt med hennes pott-träning. :)


Och när J nattade Elsa så åkte jag iväg och tränade tillsammans med Sändie - så nu är årets första spinningpass avklarat. :) Phew. Tack Sandra för att du peppade mig. ♥
Men det var grymt jobbigt, grymt jobbigt. Jag sjöng min klagosång heeela tiden. Haha. Men det var skönt när det var över, efter en varm dusch och lite kramar från J. ♥

Kvällen har jag ägnat åt att jobba med en skoluppgift, jag ligger i sängen med datorn i knät men det går inte så bra nu - jag har ju hamnat på blogg.se istället för att göra det jag egentligen borde. Haha. J sover så sött här bredvid, så nu tänker jag göra samma sak som honom och Elsa - bege mig in i drömmarnas värld. ♥

Sista dagen på julledigheten,

I personligt., I
Och imorgon är det dags att försöka återgå till vardagen. :)
Vardagen som innebär studier, gå att lägga sig i tid och dagis för Elsas del. ♥ Det ska bli väldigt skönt att hoppa tillbaks till våra rutiner och Elsa har ju så himla roligt på dagis. :) hihi.
Men vardagen innebär ju också en hel del stress, vilket jag ser mindre fram emot - men det kommer jag nog klara av. :) Vi är ju faktiskt två om det, jag och J. ♥

Jag kommer nog inte klara av att lägga mig i tid ikväll, alldeles för mycket som snurrar i huvudet och som ska planeras och göras iordning inför morgondagen. :) Jag ska packa Elsas lilla väska till dagis, vira in min tavla så att den inte blir förstörd när jag åker till skolan imorgon och jag ska börja skissa på J:s tatuering. :) hihi.
Och sen måste jag hinna duscha också. :)

J och Hans tittar på film, men jag har redan sett den. :) Och jag kom precis hem från 5:an, har varit snäll och skjutsat Mikaela och Jenny från tågstationen, förbi ica och sen hjälpte jag dem att bära upp alla sina saker till deras lägenheter. :) De har ju varit borta hela jullovet, så deras packning var ganska tung. ;) Haha. Och inte hade de någon mat hemma heller så klart, så jag var snäll och hjälpte dem. :) That's what friends do. ♥

Elsa gungar gunghäst. ♥

I Lilla Elsa, I

Nu är vårt lilla troll inte rädd för sin gunghäst längre. :) hihi. Den är toppen att gunga på. :)
( när jag filmade henne så hade hon redan suttit och gungar i fem-tio minuter. Haha. )

11.01.09

I personligt., I
Idag fick jag en ljuvlig sovmorgon av min älskade J. ♥
Och efter en god frukost ( äggröra med kalkon och tomat ) så lekte vi lite med Elsa innan det var dags för henne att ta en liten nap, då hon gnuggade sig i ögonen var och varannan minut och inte tyckte att någonting var roligt. Heh. Men hon ville inte sova, så hon låg och pratade med sina gosedjur och sparkade i väggen i nästan en och en halv timme - så tillslut var jag tvungen att ta upp henne ur sängen, så hon fick en ny blöja och lite mer mat och eftersom hon fortfarande var jättetrött så gjorde vi ett nytt försök, och då behövdes det bara tio minuters stök innan hon somnade. ♥
Kvällens middag blev kebab, sallad och hemmagjord vitlökssås. Mums. Och mineralvatten till det. :)

Och sen lekte hela lilla familjen inne på Elsas rum. ♥
Underbart. ♥

Elsa kollar så att dockans välling inte är för varm, haha. Och bästa sättet är väl att smaka själv? ;)

Och sen matar hon dockan och torkar henne runt munnen med mössan. Haha. :) ♥


Elsa klappar lite på sin present som hon fick av sin gudfar och hans flickvän igår. En underbar stor rund kanin som har roliga ljudeffekter. :) hihi.

Johan tycker också om kaninen. Haha. ♥

Elsa sliter dockan ur pappas händer. Hihi.

Och hon har inte riktigt lärt sig hur man ska bära en liten bebis. ;) Heh.

Åh, älskade lilla trollunge. ♥



Nu har hon fått lite välling och somnar förhoppningsvis snart, hon var jääättetrött. Vår lilla gnällfia. ♥

Middagsgäster,

I De allra bästa., I
Igår fick vi besök av Norberg, Elsas gudfar, och hans flickvän Natalie. :) Vi är en jättesmarrig middag, baconlindad kycklingfilé med fyllning ( getost och soltorkade tomater ) och jag åt sallad till det medan de andra mumsade strips. :) hihi.
Elsa åt också, självklart :) det var en riktig hit med baconlindad kycklingfilé. hihi.

Elsa säger skål och härmar pappa J och gudfar Norberg hur de blir när de dricker öl. Haha. ♥

Till efterrätt blev det en liten goding ut min LCHF-kokbok. Hallon och björnbär, som man river mörk choklad över och sen får de vara i ugnen några minuter tills chokladen har smält - det serverar man varmt och med en klick grädde till. ♥
Jummie. Hihi.

När Elsa hade somnat så kröp vi upp i soffan allihopa ( och J släckte varenda liten lampa i lägenheten, haha. ) och sen tittade vi på skräckfilm. Kvällens filmval blev Devil.
Och den var bra, lagom läskig och jag kan ju säga såhär: jag tänker inte åka hiss på väldigt länge. Haha.

Kvällen avslutades relativt tidigt, J somnade som ett litet barn i sängen och jag ( som den nattuggla jag har blivit ) tittade på tv halva natten. Haha.

D a g e n s ,

I personligt., I

Inatt har jag drömt väldigt livliga och vidriga mardrömmar, men mer om det kan jag berätta i ett senare inlägg - men jag kan ju avslöja så mycket som att jag, Sändie och J tittade på två skräckfilmer igår. Haha.

Idag ska jag försöka vara lite effektiv ( börjar ju bra när jag sitter och bloggar, haha ) och städa lägenheten, gå ner med lite saker i förrådet, köpa kattmat m.m.

- Damma.
- Diska.
- Vattna blommorna.
- Köpa kattmat.
- Bädda sängen.
- Dammsuga.
- Torka golvet.
- Slänga soporna.
- Göra rent i badrummet / tvättmaskin / torktumlare.
- Göra rent köket / spisen / kylskåp / frys.
- Tvätta.
- Dammsuga soffan.
- Plocka fram kyckling och bacon så att de hinner tina till middagen.
- Handla det sista inför kvällens middag ( vi får besök )

- Leka och mysa med Elsa x 1000.
hihi.

Så jag har ju en hel del att göra, och allt tar lite längre tid när man har en söt liten trollunge som ska hitta på hyss hela tiden. Haha. ♥
( som nu t.ex. så har hon rivit ut allt som fanns i en påse jag skulle gå ner med i förrådet - och nu promenerar hon omkring med den tomma påsen i handen här hemma och är jätteglad. haha. )


Update;  ( 13.50 )
Efter att J hade fått sovmorgon, vaknat och ätit lunch så hjälpte han till. :) Så nu är det inte så mycket kvar på min lista. ♥

Elsa hittar sugrören. ♥

I Lilla Elsa, I
Haha, vår lilla trollunge hittar våra sugrör i kökslådan - och delar med sig till både katten och mig. :)
Och som ni ser så har hon redan varit och snott några sugrör - som katten leker med. Haha.

11.01.07

I personligt., I
Efter att Sara hade slutat jobba så hämtade vi Elsa på pappas gata - och hon blev lite arg när hon var tvungen att klä på sig och släppa sin nyfunna leksak ( en liten visp. Haha ) men det gick över. :) hihi.
Sen tittade vi lite på stan innan vi åkte förbi ica och handlade lite inför kvällens middag - tacos. :)
Men för min och Johans del så blev det tacos utan onödiga kolhydrater som t.ex. nachos och tortillas. :) Och det smakade ljuvligt ändå. Så vi hade en liten mysig familjemiddag + världens bästa Sara. :) hihi.

Vi filmade Elsa när hon fick smaka sallad
- och det var inte populärt. Haha. Det är nog det enda som Elsa inte tycker om, allt annat äter hon mer än gärna. :) Ni får ursäkta mitt skratt i slutet på filmen. Haha. :)



Kvällen kommer bestå av soffmys,
först Let's Dance och sen eventuellt någon skräckfilm - om jag vågar. :) Kanske att Sara kommer hit en liten stund också. :) Annars blir det jag, J och vår stora mysiga soffa. :) Haha.

En dag i snön,

I personligt., I
Idag var det bara 2 minusgrader och vindstilla - en perfekt dag för att grilla korv och åka snowracer. :) Så jag och Elsa tog på oss varma kläder och packade in Elsas snowracer och hjälm i bilen och åkte till Bolleberget - där vi mötte upp Elsas morfar och bonusmormor. :)



( Här freestylar Elsa lite och håller bara i sig med hand, haha, men det funkar ju det med. :) ♥ )
Vår lilla trollunge förstod på en gång att hon skulle hålla i sig när hon satt på snowracern ( hon har aldrig åkt det förut ) och hon ääälskade verkligen att fara nerför backen, hon skrattade och hade jättekul. :)
Jag, pappa och Kicki hade det desto jobbigare, haha, vi fick ju dra henne uppför backen sjuttioåttamiljoner gånger - men det var det värt. :) För att få susa nerför backen och höra Elsas glädjetjut. ♥ hihi.
Och sen fick vi ju lite extra motion, och det tackar man ju inte nej till. :)





( Här åker Elsa nerför backen tillsammans med sin morfar, ursäkta skaket men jag sprang efter dem, och det är inte det lättaste i snön, haha. )

Vi tog en liten paus efter många turer upp-och-ner för backen ( och tävlingen om vem som kunde glida längst på slutet vann jag ;) haha. ) och grillade lite korv. :)
Solen tittade fram en liten stund på slutet, när vi tog de sista åken innan vi packade in snowracern i bilen. :)

Elsa fick följa med morfar och bonusmormor hem, så att hon skulle få sova utomhus en stund idag - det går ju inte att ha henne utomhus här hemma eftersom det är en meter snö runt hela huset, så det är omöjligt att köra vagnen till baksidan. Heh.
Och barn sover ju så himla bra utomhus i den friska luften. :)


Tack för en jättemysig dag. ♥
Lovely.

Vinterlovsuppgift.

I Grafisk design, I
Vi fick tio filmtitlar att välja mellan och jag valde: Trasdockan.
Och sen fick man göra precis vad man ville - måla en tavla, skriva en novell, ta ett fotografi, göra något i Photoshop, Illustrator m.m.


Och som ni ser så målade jag en tavla - och efter MÅNGA om och men så fick jag väl till det någorlunda ( det var mycket som gick fel på vägen och jag ville kasta ut tavlan genom fönstret ofantligt många gånger, haha ).
Jag tycker iaf att den representerar mig och min personliga stil ganska bra. :)