D a g e n s ,

I personligt.,

Inatt har jag drömt väldigt livliga och vidriga mardrömmar, men mer om det kan jag berätta i ett senare inlägg - men jag kan ju avslöja så mycket som att jag, Sändie och J tittade på två skräckfilmer igår. Haha.

Idag ska jag försöka vara lite effektiv ( börjar ju bra när jag sitter och bloggar, haha ) och städa lägenheten, gå ner med lite saker i förrådet, köpa kattmat m.m.

- Damma.
- Diska.
- Vattna blommorna.
- Köpa kattmat.
- Bädda sängen.
- Dammsuga.
- Torka golvet.
- Slänga soporna.
- Göra rent i badrummet / tvättmaskin / torktumlare.
- Göra rent köket / spisen / kylskåp / frys.
- Tvätta.
- Dammsuga soffan.
- Plocka fram kyckling och bacon så att de hinner tina till middagen.
- Handla det sista inför kvällens middag ( vi får besök )

- Leka och mysa med Elsa x 1000.
hihi.

Så jag har ju en hel del att göra, och allt tar lite längre tid när man har en söt liten trollunge som ska hitta på hyss hela tiden. Haha. ♥
( som nu t.ex. så har hon rivit ut allt som fanns i en påse jag skulle gå ner med i förrådet - och nu promenerar hon omkring med den tomma påsen i handen här hemma och är jätteglad. haha. )


Update;  ( 13.50 )
Efter att J hade fått sovmorgon, vaknat och ätit lunch så hjälpte han till. :) Så nu är det inte så mycket kvar på min lista. ♥


  
Skrivet av: J
I

Vilken tur att jag hjälper till då :)

Skrivet av: ellenojag
I   Blogg: http://ellenojag.blogspot.com

hej på er finingar!

Jag skulle också vara lite effektiv, och hamnade av någon myskoanlednign också framför datorn/bloggen ;) hoppas allt är bra med er och ni haft en fin jul! hur går det med pluggandet för dig?



javisst är det helt sjukt vad människor kan lägga sig i andras liv... får både kommentarer och till och med långa mejl om vad/när/hur/varför jag och Ellen har vissa kläder, sjukt! men brukar för det mesta bara skratta åt det, men ibland när samma person kommenterar om och om igen, blir jag så trött på skiten!



ha en underbar helg! kramar

Skrivet av: Lina
I   Blogg: http://linakrantz.se

Haha, ja och det blir sällan bra när vi själva ska knäppa korten på oss. Om jag tar kortet så blir halva Marcus med och tvärtom! :) Hoppas du haft ett bra lov!

Förresten, förstod du hur man gjorde för att byta rubriktypsnitt?




Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mejladress: (visas ej)

Adressen till din blogg:

Dina ord: