Elsas 2-årsdag. ♥

I Lilla Elsa, I
Tänk att vår lilla trollunge fyller 2 år idag. ♥ ¨
Helt otroligt, hon gör oss så himla lyckliga. Ingen dag är den andra lik, hihi. Vi ÄLSKAR dig Elsa. ♥ 

Tänk att hon var så liten vår prinsessa ( eller ja, såå liten var hon inte. hehe. )

( Elsa 15 dagar. ♥ )

Och nu, 2 år senare är hon en liten flicka som kan så otroligt mycket. ♥

Gratulerar på födelsedagen älskade Elsa. ♥
Mamma och pappa älskar dig så himla mycket och vi gör allt för dig.

Under ombyggnad,

I Bloggdesigner., I
Dum som jag var så började jag pilla på designen i min vanliga blogg istället för på någon av mina testbloggar, och nu slutade mina ändringar att synas - så menyn är på sniskan, headern är inte färdig och allt är nog lite fel. Haha. Men ni får överleva en liten stund ;)

( Det fungerar alltså att göra ändringar i stilmall/kodmall men jag kan inte förhandsgranska eller uppdatera sidan med F5 för att se hur ändringarna blir - så allt görs i mörkret kan man säga. Haha. )

Uppdatering med bilder,

I personligt., I
från vår vecka i Barcelona kommer förhoppningsvis ikväll ;) Om jag hinner föra över bilderna till datorn och knåpa ihop ett inlägg. :)

Elsa vet hur man reser med stil ;) hihi. ♥

14 november 2011,

I personligt., I
Elsa är på dagis, pappan jobbar och mamman ska åka till Hudiksvall om en liten stund - men om jag hittar dit jag ska är ett mysterium, haha. :) Som tur är har jag fått låna pappas gps, vilket är toppen då jag är en riktigt yr höna ibland. ;)

Efter Hudik så ska jag svepa förbi och hämta trollungen på dagis, och sen vidare hemåt för lite matlagning innan jag hoppar i ridkläderna för att spendera några timmar i stallet tillsammans med Sändie, det är dock ingen ridning ikväll, utan teori - men ridkläderna ska vi ha på ändå, heh. Så att man kan kramas lite med pållarna. :)

Men nu är det lite bråttom, måste sminka mig lite så att jag ser ut som folk ;) och hinna ordna lite lunch innan jag måste åka. :)

Cool,

I Lilla Elsa, I
Elsa är världens coolaste unge - åtminstone om hon får bestämma själv ;)

Den här bilden pryder bakgrunden på min iPhone och när Elsa ser den så utbrister hon: coooool ( lite sådär lagom avslappnat, haha )

Mamma älskar dig. ♥