Mardrömmar?

I personligt., I
Oj vilken natt vi har haft.
Min syster sov ju hos oss inatt, och klockan fyra på morgonen stod hon i vårt sovrum med Elsa i famnen och frågade mig vad Elsa gjorde vaken såå tidigt. Jag och J måste ha sovit väldigt djupt eftersom vi inte hade vaknat trots Elsas jätteskrik och gråt.
Som en zombie klev jag upp och gjorde iordning lite välling till Elsa, hon åt den och somnade om. MEN sen vaknade hon en halvtimme senare - och var helt skräckslagen. Skrek och grät som aldrig förr, hjärtskärande. Jag har aldrig sett henne så rädd och ledsen.
Det var helt omöjligt att få henne lugn, hon bara skrek och tårarna rann. När man försökte lägga tillbaks henne i sängen så klamrade hon sig fast på mig och J som en liten apunge. Hon ville verkligen inte tillbaks ner i sin egen säng. :(
Så jag fick hålla henne i famnen, och hon höll i sig rejält, jag har nog lite blåmärken idag, och gunga fram och tillbaks i vår säng - i en och en halv timme. Oj, oj, oj.
Tillslut fick jag lägga mig ner och hålla henne hårt tätt intill mig, trots att hon fortfarande var livrädd, skrek och grät. J låg tätt intill hennes andra sida och tröstade, förgäves. Men efter en stund så somnade hon, förmodligen av utmattning.
Då kunde jag och J efter många om och men slumra till, för att bli väckt av väckarklockan en timme senare, och då vaknade självklart Elsa - men då var hon glad och sken som en sol. ♥
Jag tror att det var alla nya intryck efter hennes första dag på dagis som gjorde att hon fick väldigt livliga mardrömmar. ♥ Så jag hoppas att det inte blir samma visa inatt igen.
Älskade lilla barn.

10.11.29

I personligt., I

Idag hade jag en kort föreläsning i skolan och sen lämnade jag in några uppgifter. :) Efter det så åkte jag hem och hämtade min älskade lillasyster och så åkte vi ner på stan för lite julshopping - som tyvärr inte blev särskilt lyckad. Hehe. Men jag hittade iaf ett par underbara vinterstövlar, som inte fanns i min storlek här i butiken i Bollnäs men de skulle hämta hem dem från Söderhamn, så imorgon får jag prova - och förhoppningsvis köpa dem. :) hihi.
Och vi träffade Andrea och lilla Knut en stund på Lindex, jösses vad den lilla prinsen har blivit stor. :) tihi. Och ännu sötare. :) ♥
Syster och jag lunchade på Roy's också, ljuvligt. :)

Eftermiddagen ägnades åt Elsa. ♥ Som har varit på dagis för allra första gången idag, tillsammans med J. Och det hade gått alldeles utmärkt, förutom när det var dags för blöjbyte - Elsa hatar nämligen att ligga på skötbordet nuförtiden, hon blir alldeles tokig, ålar omkring och skriker.
Och moster Martina har fått henne att börja skratta på ett alldeles speciellt sätt, så konstigt att vi vuxna inte kan låta bli att skratta åt henne så fort hon skrattar på det där alldeles speciella sättet. Haha. ♥
Innan Elsa skulle sova så åt vi allihopa en smarrig middag, laxwrap. ;) hihi. Och sen fick vi besök av Elsas morfar en stund också. ♥

Imorgon är det dags för min syster att åka hem. :( Mamma åkte hem igår, och det gör ont i hjärtat när jag måste skjutsa dem till tåget och åka hem alldeles ensam, vill ha hela min familj nära. ♥ 

Elsas födelsedagskalas. ♥

I Lilla Elsa, I
Åh, vilken underbar dag det har varit. Och hjärtligt tack till alla som ville vara med och göra Elsas födelsedagskalas till ett underbart minne. ♥
Och jättejättejättetack för alla fina presenter som Elsa fick. ♥ ( bilder på dem kommer imorgon. )

Älskade Elsa och hennes kära moster. ♥

Pappa J monterar ihop Elsas fina dockvagn i trä.

Elsa var lite skeptisk när hon öppnade Sara och Andreas paket. :) tihi.

Men sen blev hon glad. :)

Elsa tycker att det är roligare att sitta i dockvagnen än att köra den. ;)

Sen blev hon lite trött och chillade istället. :)

Sam ser sin chans och försöker springa ifrån Elsa. ♥ haha.

Men Elsa fick tag på honom tillslut. ;)

Sam tittar på sin konstiga pappa, som var riktigt finklädd dagen till ära. Haha.

Elsa öppnar dagens största paket. :)

Alexander och Elsa. :)

Elsa äter tårta, haha. Med heeela handen. ♥

Haha, ja ni ser ju hur glupsk hon var. ;)

Såhär fin var tårtan efter att Elsa hade tagit en stor bit med handen. :) En riktig barntårta, minimalt med socker. :) En toppentårta enligt Elsa. ♥

Mumsfillibabba.

Sam övade på att leka mamma, pappa, barn. :) tihi. ♥

Och Rebecca mumsade i sig en lussekatt. :)

Helt plötsligt var de flesta grabbarna försvunna, och jag hittade dem i Elsas rum där de monterade hennes snowracer. Ser ni hur lyckliga de är? haha. :)


Sam och Elsa åker med stil. ;) ♥


Martina och Sam övar inför vinterns kommande snowraces ;) haha.

Elsa och Rebecca hittade en fin rosa presentpåse. :)

Elsa får hjälp av alla andra med att öppna sina paket. :) hihi.

Och den här leksaken blev väldigt populär. :)

Mina klasskompisar kom självklart också och gratulerade lilla Elsa.

Elsa och söta Tristan inspekterar en annan födelsedagspresent. :)

Elsa öppnar ett av kvällens sista paket, tillsammans med sin gudfar och Nathalie. :)

Bilderna talar för sig själva, en toppendag. ♥

10.11.27

I personligt., I
Idag har jag, Elsa, mamma och Sara varit på stan och myst lite. :) hihi. Jag köpte äntligen en ny mascara, jag har väntat alldeles för länge med det, den jag har haft tidigare var så gammal att den smulade sönder efter några minuter. Haha.
Sen åt vi lunch hemma tillsammans med älskade J, och efter det så pysslade vi lite här hemma, så nu är det ännu mer jul här i lägenheten, tihi. Och våra blommor fick sig en liten dusch, så nu är de rena och fina. :) Och mamma var så snäll och köpte några nya blommor också ( eftersom vi glömt att vattna de vi hade tidigare, haha. )
Kvällen spenderades vid datorn, med studier - och jag svor ganska mycket där ett tag - då det inte riktigt gick som jag ville. Haha. Och jag tittade även lite på Så mycket bättre, ett toppenprogram. :)
Mamma har legat på soffan och sovit, snarkandes ;) Haha.

Och nu tänkte jag gå och borsta tänderna och sen krypa ner under täcket, imorgon blir det som jag skrev tidigare - barnkalas hela dagen. Sen får vi ju inte glömma en annan väldigt viktig sak - min älskade syster kommer hit. ♥

Dagens Elsa. tihi. Hon matchade köksinredningen väldigt bra idag. ♥


Elsas födelsedag. ♥

I Lilla Elsa, I
Morgonen började med att vi sjöng för Elsa, och sen fick hon öppna lite paket. :) Vilket inte var så jätteskoj enligt Elsa. Haha. ♥
Efter det så åkte vi till Elsas dagis och hälsade på, och Elsa trivdes väldigt, väldigt bra - och hon charmade alla fröknarna, så hon kommer nog älska att gå på dagis. :) hihi.
Sen hämtade vi Elsas mormor som kom med tåget från Södertälje. :) Efter det så fick vår prinsessa fortsätta att öppna paket. hihi. :)
Och vi lekte hela tiden, hela dagen - och sen kom söta Sara på besök - och då fick Elsa ännu mer paket. :) tihi.
Det var en utslagen hjälte som somnade så sött i sin säng, förmodligen väldigt nöjd över sin första födelsedag. ♥ Och imorgon blir det barnkalas, heeeela dagen. :) hihi.



Färgglada paket till vår prinsessa. ♥

En väldigt trött mamma, men en ännu tröttare Elsa som var lite förvirrad när vi kom in sjungandes och med paket. :) tihi.

Elsas första reaktion på paketen var väl inte den bästa, gråt. Haha. Och ser ni vilket udda presentpapper det är på ett av paketen? Haha, kossor som flyger med ballonger. :) Haha.
Elsa var mycket, mycket skeptisk. Att öppna paket var inget som hon var särskilt intresserad av. Heh.

Ännu mer skeptisk. Haha. Vår underbara lilla dotter. ♥

- Okej, jag petar lite på det då. Haha.



Hmm, ja ni ser ju att jag och Johan lekte hela dagen, med Elsas presenter. Haha. Och vart är Elsa? Hahaha.

Gullungen fick en liten rosa dator av sin mormor, och den var VÄLDIGT populär ( även hos J. ) En framtida bloggdrottning kanske? ;)

Jag undrar hur många barn ( och vuxna ) som kommer försöka få plats i Elsas prinsesstält imorgon? ;)

Att stänga - och öppna - datorn är väldigt skoj. :)

Och att spela keyboard är en annan favoritsyssla. ( även för J, haha )

Titt-ut :)

Nej, Elsa fick inte äta kladdkaka, men hon plockade upp några små smulor och de var väldigt smaskiga, därav tungan rätt i mun. ;) hihi.

Men smulorna hamnade för det mesta runtomkring munnen. :) hihi.

Att borsta tänderna är viktigt tycker Elsa. :) Och roligt. hihi.

Smakar lite extra på tandkrämen och petar lite på tandborsten. :)

Och sen sa hon godnatt och somnade så sött. ♥

Lyckligaste stunden i vårt liv. ♥

I Lilla Elsa, I
För ett år sedan så blev jag och J lyckligast i hela världen. Då föddes vår dotter, underbara älskade Elsa. ♥
Att försöka beskriva hur mycket vi älskar henne är omöjligt, bara en förälder kan förstå det otroliga osynliga band som finns emellan oss. ♥ Och att man älskar henne så mycket att det nästan gör ont ibland, att man kan titta på henne i evigheter när hon sover, att man älskar varenda litet ljud hon gör, varenda litet ord hon säger, varenda liten min hon gör och allt bus hon hittar på. ♥
Hon ger såå otroligt mycket kärlek och vi älskar henne mer än allt annat och vi kommer alltid finnas där för henne. ♥
Det här året har gått så otroligt fort och det har varit de bästa dagarna i våra liv. ♥ Vi är så lyckligt lottade som fick vårt lilla mirakel. Älskade Elsa.

Att någon så liten kan vara såå älskad från första stund. ♥

Elsa Wallin
091126 klockan 15.21
4374
gram och 55 cm lång.
Vår lilla ( runda, tihi. ) prinsessa. ♥

Idag fyller Elsa 1 år. ♥

I Lilla Elsa, I
Älskade Elsa. Stora gratulationer. ♥
Idag är det hennes födelsedag
. :) Och vilken mysig dag det har varit hittills, och bättre blir den. :) tihi. ♥
Och på söndag blir det stort kalas. :)

Det publiceras ett tidsinställt blogginlägg exakt klockan 15.21 idag, samma tid som Elsa föddes - där jag skriver lite fina ord om vårt lilla underverk. ♥

För ett år sedan,

I personligt., I

var jag VÄLDIGT tjock och hade en VÄLDIG längtan efter den lilla bebisen som myste i min mage, 10 dagar längre än vad vi hade räknat med. :) Hehe.


Så här såg mitt sista blogginlägg ut innan Elsa kom till världen.

" onsdagsmys på hög nivå idag, hihi.
ska alldeles strax mysa ner mig i soffan under täcket tillsammans med j, dricka julmust, kramas o titta på arga snickaren o grey's anatomy. kan det bli en bättre onsdag? :)
svar ja:
om vår älskade bebis bestämde sig för o komma ut ur mammas mage så vore den här onsdagen ännu bättre. hihi. ♥
men jag förväntar mig ännu en natt utan bebis o ännu en morgon när bb-väskan hånar mig. heh.

äsch, dags för soffmys. :) hihi. "

Det blev ingen bebis den onsdagen men på torsdagsmorgonen, 11 dagar sen ville Elsa komma ut till sin mamma och pappa. ♥

Och om ni vill läsa min förlossningsberättelse igen så ska ni klicka här. Jag läste den för en stund sen och gud vilken mäktig dag det var. ♥

Dagens Elsa,

I Lilla Elsa, I
En lila ljuvlig klänning som Elsas mormor har budat hem på Tradera. :) tihi.

Att sitta bakochfram i gungstolen är en av Elsas favoritsysslor nuförtiden. :)

Sen lyckades hon hamna såhär när hon egentligen skulle kliva ner från gungstolen. :) Jag kan avslöja att det blev en del gråt när hon insåg att hon satt fast. Hehe. ♥

Gåvagnen fyller inte sin rätta funktion när Elsa använder den. Haha. :)

Elsa älskar sina snuttefiltar och de används i nästan alla lekar, extra roligt är det att gömma dem i hennes lilla bil, för att sekunden senare ta fram dem och låta förvånad. :)



Klättra, klättra. :) Elsa försöker utforska högre höjder och att klättra upp i mammas och pappas säng är också en favorit. :) Då tar hon hjälp av nattduksbordet, därifrån tar hon sig lätt som en plätt upp i sängen. :)

Julpynt.

I Vackra ting, I
Idag var kameran inte min vän, så det blir några få ynkliga bilder på lite av vårt julpynt. :)

En liten snögubbe. :)

Röda kronljus i vår svarta adventsljusstake :) Med låtsas-is och snö istället för mossa. :)

Mina söta renar i silver. :)

Och en liten ängel. :)

10.11.25

I personligt., I
Idag blev det en kort dag i skolan, och efter det så julstökade vi lite här hemma, så nu har julstjärnorna kommit upp i fönstrena och lite fler änglar och en snögubbe har letat sig fram i lägenheten. ;) tihi.
Men innan jag kom hem och julpysslade så stannade jag på ica för att handla lite mjölk - och ska ta snabbkassan, där det sitter en stor skylt som säger just snabbkassa, max fem varor. Och då är det något gullpucko framför mig som har minst 20 varor, och som skrattar lite lätt när kassörskan börjar gå igenom varorna och säger: jag klev visst över gränsen lite, men inte med så många grejer.
GAAH! Då dog jag lite grann, mitt där i kön. Står det max 5 varor, så är det MAX fem varor, inte 15 extra. Men självklart stod jag bara där och mumlade fula ord för mig själv. haha. Är det bara jag som tycker att sånt där är väldigt, väldigt irriterande?

Sen fick vi besök av Elsas farmor som kom och gratulerade henne idag, då hon inte har tid att komma någon annan dag och Elsa fick fina presenter, även om hon inte var så intresserad av att öppna dem, det var ju mycket roligare att leka med katterna. ;) hehe.

Appropå katterna, någon av de dumma kattjävlarna ( ja, jag är jäkligt förbannad ) har kissat på Elsas saccosäck. Och vill ni veta hur jag fick reda på det? Jo jag lekte med Elsa i hennes rum och så slängde jag mig på saccosäcken, och efter några sekunder tycker jag att det luktar kattkiss och så sätter jag mig upp - och då ser jag den. En enorm blöt fläck, som jag dessutom hade lagt mig på. DUMMA KATTER!

Hmm, vilket lättsamt och glatt inlägg, eller inte. :) Men man måste ju få klaga ibland. ;) hehe.

Nu till något roligare - imorgon fyller Elsa 1 år, för er som missat det. ;)

Objektfotografering.

I Fotografier., I
Några ögonblick från vår fotografering. :)






Vad tycks? :)

10.11.23

I personligt., I

Nu har jag precis nattat Elsa, det har varit full fart på henne hela dagen, lek med sin pappa ♥ De hade åkt spark, Elsas allra första sparktur. tihi. I en sparklåda som J och hans syster använde när de var små.


Och när mina hjärtan var i Kilafors och roade sig så var jag i skolan, som vanligt. Hade föreläsningar och fick en ny uppgift i Flash.
Så nu har jag miljoner saker att göra, härligt - men lite olägligt med tanke på att Elsas födelsedag närmar sig med stormsteg. ♥

Skoluppgifter som ska lämnas in:
En fotouppgift, objektfotografering - bildspel.
Ett serietidningsomslag.
En flashuppgift, navigering med knappar.
Och imorgon får vi en uppgift i InDesign
.

Det kanske inte låter som så mycket men jag lägger ner en hel del tid på varje uppgift. :) tihi. Försöker utvecklas hela tiden. :)

Kvällen kommer bestå av pluggande och lite soffmys framför Desperate Housewives och Cougar Town. :)

Fotostund,

I personligt., I

Det var en trött Mikaela som åkte till skolan redan klockan åtta imorse, eftersom jag och Johanna hade bokat fotostudion för att fota lite inför en av våra skoluppgifter.
Objektfotografering.
Och vi lekte med vatten, reflekteringar och glas. :) Väldigt skoj och vi fick till en del bra bilder. :)

Om en stund är det dags för en föreläsning, sen kommer väl dagen rulla på som vanligt. :)

10.11.22

I personligt., I

Skoldagen började med en kort föreläsning, däribland photoshop-missar ;) riktigt underhållande. hehe.
Och sen fick jag höra lite skvaller ;)
Efter det så åkte jag, Mikaela och Jenny hem till mig, åt lite lunch och lekte med Elsa. ♥ När klockan närmade sig ett så åkte vi till Bok & Tryck för ett studiebesök, intressant. :)
Sen var skoldagen över och då mötte jag upp Sara för en liten road-trip till Söderhamn - först och främst för att köpa kattsand, haha, då den är ruskigt billig ( och jättebra ) på Ö&B. Det fick även följa med lite serpentiner, ballonger och tårtljus, till Elsas kalas. :)
Nu har Elsa somnat efter lite kvällsbus och jag har varit hem till Sändie för att lämna vårt strykjärn som hon ska låna, hennes julgardiner var lite skrynkliga. :) hihi.

Kvällen bjuder väl på lite Illustrator-jobb och sen ska jag bänka mig i soffan framför Svenska Hollywoodfruar. :)

Söndagsmys.

I personligt., I

Min söndagkväll har bestått av några timmars lek med Elsa innan det var dags för henne att sova. ♥ Underbara sötisen myste med oss i soffan en stund, satt mellan mamma och pappa och mumsade på smörgåsrån. tihi.
Och sen bjöd jag hit Sändie för lite filmmys. ♥ Johan och Hans ville titta på Saw 7, så jag och Sandra satt med handen framför ansiktet större delen av filmen och mådde lite illa. Haha. De är ju rätt råa de där filmerna. Men spännande var den.
Våra buskatter myste i Sandras knä en stund och sen hoppade de ner på golvet och snodde med sig hennes lussekatt, haha. ;)

Nu har hon gått hem så J och Hans vill titta på ännu en film, självklart en skräckis. Så jag får väl gömma mig bakom en kudde den närmsta tiden. ;)

Sova kan jag iaf inte göra nu, är inte det minsta trött - jäkla nattuggla. Inte bra.

Pepparkaksbak. ♥

I De allra bästa., I
Först ut var lussekatts-degen - jag och Simone var de tappra knådarna. :) hihi.


Elsa ville hjälpa Simone att baka lite pepparkakor, och hon var väääldigt koncentrerad. ♥

Här är Elsas fina pepparkakor ( hon ville peta i degen lite väl mycket i degen, haha. )

Även J bakade pepparkakor. :) Och han var riktigt duktig. ♥

Simone gjorde typ allt annat än att baka. ;)


Då och då tog vi en paus och lekte med vår trollunge. :) Här åker hon i leksakslådan. :) hihi.

Och hon blev jättearg när hon fick stå still, full fart ska det vara tycker Elsa. ♥



Kicki myntade ordet Lusseballar. HAHA. Jag och Simone personifierade ordet. Haha.

Vår traditionella lussesnigel luktar på pepparkakorna. :)

Oj vad vi är normala. ;) haha.


Kicki gjorde en giraff, som bajsade på bordet. haha. Och Simone visar vår pimpade lussesnigel. ;)

Här är Johans fina pepparkakor. :)


En underbar dag. ♥
Men det förstod ni väl redan. :) tihi.

10.11.21

I personligt., I
Efter en välbehövlig sovmorgon och en mysig väckning från Elsas sida så öppnade jag städskåpet och tog fram alla nödvändiga städprylar. :) På schemat stod nämligen storstädning - från golv till tak, i varenda liten vrå.
Det som ska göras är:

- diska.
- damma hela lägenheten.
- skura badrummet, inkl. tvättmaskin och torktumlare.
- bädda sängarna.
- göra rent i kylskåpet.
- dammsuga.
- skura köket, inkl. mikron invändigt.
- torka golven.
- dammsuga soffan
.
- tvätta.
- vattna blommorna.
- slänga soporna.


Och innan J kommer hem från sin innebandymatch hade jag tänkt försöka få ordning i kaoset i vår klädkammare och sen ska jag smyga fram lite julsaker. tihi. :)
Elsa har varit exemplarisk idag, hon har hjälpt mig att städa och inte varit gnällig överhuvudtaget. ♥ Underbara unge. Så vi har gjort städningen till en enda stor lek idag med andra ord. ;) haha.

Julpynt.

I personligt., I

När tänkte ni börja julpynta? :)


Jag och J är lite oense om när jag ska få börja julpynta - så jag vill gärna veta vad ni tycker och tänker om det. :) Det är ju trots allt första advent nästa söndag. :)

Ny design,

I Bloggdesigner., I
Ja, då har jag äntligen knåpat ihop en ny bloggdesign. :)

I skrivandets stund,

I personligt., I
så ligger J och sover, Elsa tittar på barnprogram och jag försöker göra mig iordning. När jag är färdig så ska jag försöka knuffa J ur sängen, göra iordning Elsa ♥ och sen hinna slänga i mig lite frukost, eftersom vi ska åka till Slånbärsvägen vid halv elva. :) Pepparkaksbak står på menyn. :)

Choklad-ansiktmask,

I personligt., I

Det är något alldeles extra, haha. Johan tyckte att jag var lite konstig när jag satt i soffan bredvid honom med den här fina ansiktsmasken, samtidigt som vi tittade på de sista minuterna av Idol. :) hihi.
Men jäklar vad skönt det var att pyssla om sitt ansikte lite extra. :) Och känslan när ansiktsmasken börjar stelna och man får mer och mer problem att prata, haha, den är ju lite galen. :)

10.11.19

I personligt., I
Idag har jag, Johan och Elsa varit på stan en stund, köpte en julklapp till min kära lillasyster och även lite lackstift och en stämpel - så att vi kan försegla våra kuvert med julkorten som vi ska skicka. :) tihi.
Sen tog J en promenad hem med Elsa, eftersom hon hade somnat i vagnen - och jag tog bilen hem. :)
Efter en stunds lek ( samtidigt som tvättmaskinen snurrade ) så plockade jag fram presentpapper, snöre, tejp och en sax och slog in Elsas födelsedagspresenter och några julklappar. :) tihi.
Vår lilla prinsessa fyller ju 1 år om en vecka! ♥ Oj, oj, oj vad tiden har gått fort. :)

Innan Elsa skulle sova så var vi hem till granntanten Sara en stund och busade. :) hihi. Och nu sover Elsa så sött, sedan länge, och jag tittar på Idol med J, eller ja - nu är det ju paus en stund - men det är soffmys iaf. :)
Och inte nakenfredag som Frida påstår ;D haha.

Ska försöka hinna ta en varm dusch innan Idol börjar igen. :) Och sen sova relativt tidigt ( hur nu det ska gå, då jag har blivit en riktig nattuggla på sistone ) eftersom vi ska hem till pappa m. familj och baka pepparkakor imorgon. :)

Illustration - prinsessa.

I Grafisk design, I


En av våra uppgifter i skolan är att göra ett serietidningsomslag
- och så här ser ett av mina första förslag till huvudpersonen ut - en liten rosa söt tecknad prinsessa, som jag tänkte döpa till Elsa. hihi. ♥
Och jag har valt att teckna prinsessan i en enkel stil, med tunna linjer och inte så mycket detaljer, jag gillar den typen av illustrationer, MEN jag har mycket kvar att göra på prinsessan - men jag tänkte ge er en smygtitt. :) hihi.

10.11.18

I personligt., I
Mitt lilla ♥ och mitt stora ♥ sover lite middag i skrivandets stund, och jag leker i Illustrator. :) tihi.
Skoldagen gick väldigt fort, och vi hade en "svettig" förmiddag. Haha.

Sen när jag kom hem så myste jag lite med älskade Elsa innan jag startade Adobe Flash och försökte göra en liten animation - vilket gick lite sådär, men den är färdig iaf. Hur bra den är, det vet jag väl inte. :) haha.

Och hur det blev med den där nya bloggdesignen - det låter jag vara osagt en stund till, fantasin är inte den bästa nu.
Kvällen kommer nog fortsätta i samma lugna tempo, men lite Elsie-mys/lek och dator-knappande. :)