the frey - never say never.

I youtube., I


underbar. ♥

lite ljusare - lite snyggare. ;)

I personligt., I
de tre senaste timmarna har jag spenderat hos frisören, slingor och toning gjordes, o även utväxten är väck. ;) nu kan jag känna mig fin ett tag till, även om plånboken blev lite ledsen, ha ha. jag var sista kunden för kvällen, nästan så det ekade i lokalen, ha ha.
o självklart kom jag hem med en liten påse därifrån, som alltid så kommer de med fina erbjudanden o förslag på jättebra produkter som man bara måste köpa, ha ha, o jag är ju en sån jäkla dumsnut så jag gör ju det varje gång. ha ha. :)
men satan vad jag älskar att gå till frisören, bli ompysslad, schamponerad ( vilket är typ det bästa med hela grejen, hårbotten-massage, schampo som luktar himmelrike och minimala handdukar, ha ha. ) o jag vet inte om alla frisörer gör det, men de jag har träffat borrar alltid in handdukarna i öronen på mig, ha ha, riktigt bra av dem att tänka på att det faktiskt är sjukt drygt med vatten i öronen,. :)
nu blev det mkt nonsens, men är ju bara tvungen att dela med mig av min fina upplevelse, ha ha.



( sandra,camilla o jag, ha ha, nerå - men nästan )

btw, ikväll är det ju Grey's Anatomy men det får jag inte titta på - för sambon ska kolla på någon fotbollsmatch. Dumma J. heh.
jag får väl krypa ner under täcket istället.

prince charming.

I De allra bästa., I

Johan, johan, johan. :) du är den finaste som finns, min drömprins,. ♥ det var väl det viktigaste jag hade att dela med mig av idag, hihi.
om en timme är arbetsdagen slut, o ikväll är det desperate housewives, lovely. :) o trots att min dag började riktigt jäkla jobbigt så blev det - precis som min teamledare sa - bara bättre, heh. :) o imorn ska bilen in på verkstan, phew, jag vill inte veta vad den räkningen slutar på. suck.
men hörreni, nu ska jag se det positiva, jag har hittat min prince charming o snart får jag placera rumpan i soffan, heh.

nej nu jäklar.

I personligt., I


Min förbannade jäkla förkylning får tamejtusan vara över snart, nässprayen är min bästa vän - men det är inte roligt att vakna flera gånger varje natt o inte kunna andas, fy bubblan. O egentligen får jag inte ens använda nässpray längre, man får använda den max tio dagar i sträck, oj oj. hur ska det här sluta - michael jackson näsa? ha ha.
det blir nog en tripp till apoteket efter jobbet, o få lite tips o råd från dem om vad jag ska använda istället för nässpray, för något måste jag ha, kan ju varken sova eller jobba i mitt jäkla förkylningstillstånd, heh. o näsan börjar bli öm o röd, äkta rudolf-röd ;)

O ja, nu blev det en enda lång klagotext, men vad tusan - ni lider väl lite med mig? :)

fel på bilen.

I personligt., I

min gröna lilla bil står enbart på parkeringen o ser söt ut för tillfället, ha ha. Jag får inte köra den. Hjullagret fram börjar gå sönder, den låter o jävlas, o pappa berättade att däcket kan låsa sig om det går sönder helt, hjullagret alltså. så han gav mig körförbud tills bilen varit in på verkstan, heh. Några tusenlappar som försvinner där alltså, attans bananer. :(
någon annan som har en lika underbar bil som mig? ;D

men som tur är så samåker jag med J till söderhamn den här veckan så jag klarar mig. den lilla korven är och tränar fotboll just nu, så jag har plockat undan lite saker här hemma, ser dock fortfarande ut som ett bombnedslag, ha ha. :) men ni vet, oreda kallas det ju inte, man hittar ju helt underbart - det man letar efter ligger överst någonstans, ha ha. typ,. den filosofin hade jag i mitt rum när jag bodde hemma. :)

o ni som missat det - ikväll är det desperata hemmafruar. ♥

björn axén.

I personligt., I
min gamla plattång har varit en riktig skam, ha ha, den har fräst åt mig, gett mig stötar, varit totalt värdelös på att göra håret platt, stängt av sig själv o hela baletten. ha ha. så det var dags för en ny, o valet föll på denna: obh nordica björn axén - straight and curl. ♥

enkel, fin, uppvärmningstid 30 sekunder, steglös inställning utav värmen, automatisk avstängning efter en timme, extra lång sladd, nano-keramisk beläggning, fin förvaringsväska. ha ha, listan är lång, måste ju få skryta lite om min senaste sötnos, hihi. :)
provade den imorse o den satt som ett smäck i min hand, ha ha. o den lyckades göra mitt bångstyriga hår raaakt, så nu hoppas jag det håller sig så hela dagen, hihi. :)

är på jobbet för tillfället, o thank god it's friday, alltid lika underbart, dock trivs jag mucho mucho på jobbet nuförtiden - o i helgen är jag ledig, varken teleperformance eller tranan. :) wiho.

heartbeats.

I personligt., I


baddaboom, baddaboom, baddaboom. ♥ hihi.

working 8 to 5, what a way to make a living. :) arbetsuppgifterna är betydligt mer omtyckta nu, hihi. dock verkar alla inte lika glada för min skull.
ikväll blir det mys i soffan för mig själv med grey's anatomy och gokatten amadeus, j ska iväg och träna.

givande inlägg för er del kära läsare, heh.

söndag 10.05.09

I personligt., I


dagens att göra:

- diska.
- dammsuga.
- tvätta, sortera tvätt.
- boka grovtvättstugan.
- damma.
- slänga sopor.
- hämta ett täcke hos pappa.
- städa balkongen.
- städa badrummet.
- rensa kylskåpet.
- laga middag.
- vattna blommorna.
- handla lite.

jag har alltså tusen saker att göra idag med andra ord. :) heh. dock gör det mig ingenting, för då kan jag pusta ut med gott samvete i soffan ikväll. ;) o johan är o spelar fotbollsmatch så jag har lägenheten för mig själv, ha ha.


gårdagen/natten spenderades på tranan - nykter of course. :) jobbade tillsammans med malin, heh, trevlish vet ni :) o sen kraschade jag i säng vid tre-tiden ungefär. o vaknade upp till en molnig söndag, vilket passade mig utmärkt med tanke på dagens sysslor. :)

vad gör ni själva? :)

snickare sökes.

I personligt., I


Vill någon vara så snäll o bygga en carport åt mig? :)

Bollnäs Bostäder håller på med någon ombyggnad
vid våra parkeringsplatser så vi måste parkera på en lerig grusplan resten av sommaren, bleh. Det kommer regna på min bil, det kommer vara sol på min bil o imorse var det t.o.m. IS på rutan, herregud. I maj liksom. O inte nog med det, alla mina skor kommer bli leriga. heh.

Dagens i-landsproblem eller vad säger ni? :) men som sagt, snickare sökes. :)

lunch-dejt.

I De allra bästa., I
idag får jag kramas med min älskade J. hihi. Trots att jag skulle upp tidigt idag så satt jag vaken framför tv:n igår kväll bara för att få ringa honom när han klivit av planet, heh. O sen ringde han mig halv tre när han kom hem till sina föräldrar o frågade om jag ville luncha med honom idag, haha. Sötgöte. :)
jäklar vad jag har saknat honom, det är inte sant vad man vänjer sig vid att alltid sova bredvid en annan människa,. finns väl inget underbarare? ( förutom när han tar allt täcke eller putar med rumpan så jag får minimalt med plats, ha ha, dock hävdar han nog att det är jag som gör de sakerna, he he. )

pojkar i tajta trikåer. ha ha.

I Detta får dig att le., I
tack emma för påminnelsen om det här underbara klippet, ha ha. Torsbergsgymnasiet kanske allra bästa rektor? :D
o självklart vallsta-pojkarna. ;) heh. Titta o njut.

molnigt.

I personligt., I


Idag har jag inte gjort många knop, försökte sova bort min trötthet men det är inte det lättaste. :) heh. o eftersom det är så molnigt idag så kunde jag inte ligga på balkongen o sola så då blev man datanörd igen då,. ha ha. o idag ser jag inte speciellt vacker ut, tänk om man kunde vakna upp som marilyn monroe varje dag, sicken lycka. ;) ha ha.
dock ska jag försöka städa lite här hemma senare, har varit ensam sen i torsdags då J åkte med sina föräldrar till sin syster i Barcelona, o lämnade mig ensam kvar ;) he he. o då har jag bara inte orkat plocka undan efter mig,. blir även en liten språngmarsch till tvättstugan vid tre-tiden så jag får lite rena kläder. :) smart drag av mig o tvätta dagen innan J kommer hem? Då slipper jag ju bära hans tvätt också ;) he he. o btw, kolla vilka söta tvättkorgar jag hittade, mums. :)


Ni som hört något om mig, räck upp en hand. ha ha.