telefonsamtal?

I Detta får dig att le., I
ring ring
- Aa, det är mikaela.
- (tystnad) eh, hej. (klick)

Jag ser ut som ett frågetecken, 2 minuters tystnad;
ring ring
- Aa, det är mikaela.
- hej, känner du patricia?
- Ja.
- Har hon någon syster?!
- Eh, ja, hon har två.
- Vad heter de?
- Eh, angelica och alexandra.
- Aa, precis. Vad gör du?
- Vem är det? Jag tittar på lets dance.
- Det suger! haha, det är angelicas kompis, ditt nummer fanns på angelicas mobil.
- Eh okej, nej lets dance är bra.
- Nej, men duuu.. vår kompis undrar om du är snygg.
- Hahaa, jag är en tant jämfört med er, vilken fråga, haha.
- Men han undrar det, och sen undrar han om du är smal eller om du är tjock.
- Hahaa, herregud.
(i bakgrunden hörs en kill-röst; men jag vågar inte prata) Klick!

Detta följdes av världens vrålgarv från mig, haha, söta små pluttar men ack sicket konstigt samtal, haha.

Dagens;

I personligt., I

Klädsel; mjukisdress från InterSport, eller overall som mallan så fint kallade den. ;D
Sällskap; allra bästa mallan <3
Mat; Kyckling-tacos.
Sämsta; att det var snö ute.
Frisyr; lockigt, uppsatt i en knut.
Dryck; päronsoda och vatten.
Bästa; mallans och min humor, och självklart tanten med gurkorna på ica. ;D hahaa.
Motion; en promenad.

En liten sammanfattning av min dag, har haft oerhört trevligt med mallan, skrattade oss tokiga som vanligt. ;) hihi, och hon gjorde mig sällskap till ica för en liten handling, det ekade så hemskt i mitt kylskåp, heh. Och nu har jag precis sjungit lite i duschen och är ren och fräsch. :) hihi, och vad som händer ikväll är ännu inte bestämt, så förmodligen blir det jag, soffan och en film, ensamma som vanligt ( katterna räknas inte som sällskap, haha )

Är det värt det?

I personligt., I
Är det verkligen värt det? Är det verkligen det?
Jag får ofta höra att jag inte kan göra så, eller si, och jag beter mig dåligt, jag är ingen bra vän, jag bara struntar i alla andra och jag gör helt enkelt inte som er, eller? För om vi vänder på det hela, är ni guds bästa barn? Lever ni som ni lär, eller är det bara så att alla andra helt enkelt gör fel men ni berörs inte av de regler och den etikett som finns.
Jag bara undrar hur mkt skit jag ska behöva ta innan jag verkligen får nog och ger upp helt och hållet, och om ni då överhuvudtaget bryr er om det.

T o Jag.

I De allra bästa., I
image790

Idag har jag umgåtts med kära Therese, vi kom överens om att vi är rätt störda, haha, vi letar fel överallt, även fast vi inte borde, vi är kräsna små bitchar, haha, med en hel del udda människor i vår närhet, haha. :D

Min kväll har spenderats framför datorn, letat nya typsnitt på text och mönster till photoshop, och ska leta lite guider så att jag kan lära mig ännu mera. :D hihi.,

Dagen efter,

I De allra bästa., I
Idag mår jag rätt bra, eller kanske inte. ;) vaknade med känslan att klockan var mkt, men den var sju, munnen var torr som en öken och huvudet fullt med bomull, som tur var borrade inte mina grannar idag, då hade jag nog bankat på deras dörr, gått in och tagit deras borr och kastat ut den genom fönstret, om jag hade orkat ramla ur sängen det vill säga. ;D
Så jag drog iväg ett litet sms till kära Therese, och gjorde upp planer för dagen, jag ska ta min vackra kärring-hoj och cykla hem till henne för lite girl-talk, film, mat och något onyttigt, det har vi förtjänat efter allt vi gått igenom på sistone gumman. <3

Utgång.

I Fotografier., I
Först lurade camilla mig att säga ja till att följa med henne på tranan, sen ångrade hon sig och skulle inte ut. Men sen ångrade hon sig igen och skulle ut, men sen ångrade hon sig ännu en gång och skulle inte ut, men nu håller hon på och velar mellan att inte gå ut och att gå ut, haha, velig eller vadå ;D sötknopp.
Men jag har iaf blivit väldigt sugen på att titta ner en stund på allas vår heliga tranan, haha, jag tror nämligen att det blir ganska mkt folk idag eftersom det är sportlov för alla småbarn, och MIG ;D haha.
Det verkar även som om jag frestade therese till att gå ut nykter, haha. ;D du kan inte hålla dig ifrån mig bitch ;D I love you. Och nu lyssnar jag på lite musik och ska mejka mig och ordna håret, hoppas jag hittar någon att gå dit med, känns inte som en jättehit att gå in ensam och nykter på tranan, haha, men jag har gjort det förut, och överlevt. ;D Have a nice evening.

Fröken Design,

I Blandat, I
Haha, jag är ingen stjärna men jag kan lite iaf, nu har jag designat om Lottas blogg. :) Och den blev ljusgul och sommrig. :) hihi. Gillar dig gumman. :D Och det är jävligt krångligt med en katt i handen ;D hahaaa,

Brunch.

I personligt., I
Breakfast and lunch - brunch. :)
Idag har jag varit och brunchat med min käre far på krokanen, jag tog en underbart god sallad :) Och till det drack jag en Loka - smultron, citron. Jummie, tack för maten pappa. <3 Och tro det eller ej, men jag cyklade i snön, haha, trodde jag skulle dö där ett tag. ;)

Men dagen började inge bra, jag blev väckt halv åtta av att någon av mina jävla grannar stod och borrade sönder mitt huvud, iaf kändes det så, men de borrade väl i varenda vägg i sin egen lägenhet, men det lät förjävligt och jag la huvudet under kudden och försökte sova ändå, så när jag vaknade var jag lite trött och grinig, men det gick över när jag träffade pappa på stan. :)

Och vad gör jag nu? Jo jag sitter med min älskade historia-bok i knät, hihi, det är faktiskt det enda ämnet som det går bra med nu faktiskt. Matematiken förstår jag ingenting av. Blä.

Alien vs. Predator

I personligt., I

Efter att jag o Maria hade varit och stekt oss i solariumet tog vi en promenad till ica och inhandlade lite småsaker, jag köpte bl.a. kiwi, mums! :) Och sen gick vi hit och började prata och småtittade även på Alien vs. Predator, men hon åkte hem ganska tidigt så jag tittade klart själv. :)

Och filmen var bra, skiljde sig ganska mkt från de tidigare Alien-filmerna, men väldigt bra ändå. :) saknade dock ripley lite, ;D haha. Filmen föll mig i smaken, men synd att de flesta av mina tjejkompisar inte gillar den här typen av filmer, heh, men man kan ju alltid titta själv. :) Jag gillar när det är lite spännande, monster, strider osv. ;D Och alien-varelsen är ju nästan snygg i jämförelse med the predator, haha.

Nu är det Brothers & Sisters på tv, och sen ska jag titta på scrubs. ;D

Fan vad jag hatar snö!

I personligt., I
Jag skulle, precis som jag skrev, cykla till therese. Men när jag kom utanför porten och såg att min cykel var täckt i vit, blöt äcklig snö så vände jag tvärt och muttrade surt för mig själv medan jag gick tillbaks in i lägenheten. Fan jag hatar verkligen snö, iaf den här tiden på året, nu vill jag bara ha vår, vår, vår, VÅÅÅR.
Men jag ska iaf ta en promenad till solariumet senare, även om det fortfarande snöar, blää.

Kärring-hoj o rynkor.

I personligt., I
Haha. ;D det är mina planer för ikväll, idag har nog varit en av mina mest oseriösa dagar på evigheter, så nu ska jag göra något produktivt och cykla hem till therese en stund, för att störa mig lite. ;D och sen ska jag möta Maria utanför solariumet klockan åtta, that's a date. ;D Och där ska vi steka oss i 20 minuter, härligt härligt, men farligt farligt. Ser ni något litet som vinglar i världens fart genom gärdet om fem minuter är det bara jag. :D

Auf wiedersen.

Sms-kaos.

I Blandat, I

Regler: ta fram din mobil, bläddra random i din inkorg, stanna när du räknat till tio och skriv smsn som svar på frågorna.

Vad skulle du säga om din pojkvän/flickvän var otrogen?
 - haha, usch då. jag som ska cykla hem sen. :)

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
 - haha, men de e roligt när du är störd. ;D

Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
 -  Ja det är ju lite trist väder får man säga.

Vilket sms blev du mest berörd av?
 -  Sömntuta, ;) härlig. Puss

Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
 - Hahahaaa. :D

vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
 - Vill ha flera ;)

Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
 - Okej. :)

Vad vill du höra mest av allt?
- Haha, hur du säger då ;) ska nog försöka kolla upp det där när jag kommer hem. ;D

Hahaaa.

Way back into love.

I youtube., I


Från filmen Music and Lyrics.

Långsam.

I personligt., I

Vad jävla seg jag är idag, allt görs i snigeltempo, haha. Men nu har jag iaf duschat och fått på mig lite kläder, håret är fortfarande blött och jag ser ut som ett penntroll ;D hahaa, men jag ska mejka mig och torka håret snart, och med snart menar jag inom en timme, haha.

Och va fan är det jag ser utanför mitt fönster, jävla snöflingor, bäst för dem att de smälter så fort de landar på marken, annars blir det halt åt mig när jag ska cykla ner på stan, hahaa.

Tuesday's gone.

I personligt., I
Vad händer idag?
Till att börja med ska jag hoppa in i duschen, och lyssna på hög musik, sen ska jag göra mig iordning för att cykla ner på stan och ordna lite ärenden, sedan blir det hem för en liten lunch och efter det skulle jag kanske träffa mallan och sandra x 2. Haha. ;D Det var väl dagens planer helt enkelt, jippi, vilket spännande liv jag har, NOT. Och just ja, jag måste plugga också, blä.

Duschen på dirr.

Ny design,

I personligt., I
Yes box, ännu en ny design. :) Men denna gång var det min egen blogg ;D hihi. Är rätt nöjd än så länge iaf. :)
Och tittade lite halvt på Outsiders under tiden, haha, herregud vilka ämnen de tar upp alltså, hahaa. ;D

Vad tycker ni om bloggen då? :)

Malin;

I De allra bästa., I
Hon är min alve om söndagarna, haha, får mig att må bättre. :)
93598-784

Men framförallt är hon min bitch, ;D
93598-785

Godmorgon världen,

I personligt., I
Hejsan hej,

Idag mår jag relativt bra, solen skiner vilken underlättar alla tråkiga sysslor jag har idag, heh, jag ska;
- Dammsuga,
- Damma.
- Diska.
- Torka golven.
- Städa badrummet.
- Boka tvätt-tid.
- Plugga, plugga, plugga.

Och jag har inte kommit speciellt långt, heh, iofs är klockan inte så mkt. :) Jag funderar på att ta en promenad i det härliga vädret någon gång efter lunch. :) Nej, back to business.

Sportlov.

I personligt., I

Idag har jag bara slöat hela dagen, väldigt skönt. :) Men tog en promenad till ica med therese tidigare, handlade lite mat så att jag överlever några dagar till. :) Och imorgon har jag också sportlov, heh, precis som alla andra som fortfarande går i skolan, känns lite konstigt med tanke på att jag tagit studenten, haha, då trodde man ju att det var slut på lov och sånt. ;) Men känns rätt skönt, även fast jag måste plugga mkt ändå. Och nu funderar jag på att krypa ner under täcket och titta lite på tv och mysa med mina älskade kissemissar. <3 sov så sött allihopa.

Why me?

I personligt., I
Alltså ibland förstår jag inte hur vissa människor tänker och fungerar, varför beter man sig inte som vuxna människor? Istället bråkar man över småsaker, men alla har vi ju våra bra och mindre bra stunder, men ibland kan det gå till överdrift, och i mitt fall slutar det oftast med att jag får ta mest shit. Don't take life to serious.,

Bilder från den bästa lördagen på evigheter.

I Fotografier., I
Först bjuder jag på några vackra bilder från när vi var på isen och drack pilsner, grillade korv och tittade på pojkarna som stajlade med crossarna på isen ;D

              

Och några foton från krökandet på kvällen ;)

     
93598-783

Yesterday.

I Fotografier., I
God eftermiddag bloggen,

Gårdagen blev perfekt,
jag hojjade som sagt hem till therese, där vi lagade oxpytt och gjorde oss iordning. :) Och sen vinglade vi iväg till lassarettsvägen där vi slog oss ner i köket hemma hos bröderna Källänge, där var det blandade åldrar och alla var lagom fulla och glada. ;D men efter 5 minuter gick jag på toa och personen före mig hade inte spolat, haha, och den personen var Lars, hahahaa, och när jag skulle spola så följde hela spolgrejen med upp liksom, haha, den lossnade från toan, mohahaha. ;D som tur var gjorde jag INTE nummer två, haha, och jag bad erik att försöka laga den, haha, och som tur var så var det lars fel att den var trasig och inte mitt, haha, men jag och malin tyckte lite synd om erik som fick gräva i toaletten, haha.
Och efter det flöt kvällen på i lagom takt och allt fler människor anslöt sig till ferren, och innan halv elva så bestämde jag och therese oss för att cykla ner på stan och titta in på tranan en snabbis, men vi stannade bara tio minuter eftersom det var värdelöst, heh, istället hojjade vi tillbaks till bröderna källänge där festen fortfarande var i full gång. ;) Och jag kikade in till malin och erik som tittade på tv, där flummade jag runt lite och bjöd på en hel del konstiga uttalanden och snygga miner, haha. Och råkade även ha sönder en plastblomma, haha. ;D
Efter ett tag bestämde jag och therese oss för att cykla hem till henne istället, och det hela slutade med att typ aaaaalla drog dit. ;D haha, så det blev fullt hus hemma hos therese, hahaa, och shit vad vi hade roligt, går inte att beskriva alla saker som hände, men vi jiddrade, skrattade och hade allmänt trevligt. :D Och kvällen avslutades med att therese satt på golvet och blåste upp en madrass med hårfönen, hahahaa. :D själv cyklade jag hem genom gärde vid halv fem tiden imorse, hihi, på min älskade kärring-hoj. ;D

Och idag mår jag som jag förtjänar, blä.

Denna dagen;

I personligt., I
Är dagen då alla är arga på Mikaela. Fuck. Jag måste vara dum i huvudet.

På isen.

I De allra bästa., I
Idag ringde therese och väckte mig och avslutade samtalet med; glöm inte smöret, haha. Sagt och gjort, jag tog smörpaketet och åkte hem till therese, där hon bidrog med mackor, ost och marmelad. ;D Och när vi bylsat på oss långkalsonger, vantar, halsduk och raggsockor så åkte sandra olsson, jag och therese till Freluga och hämtade sandra nordström, därefter åkte vi till sjön vid stagårn där vi blev ett himla gäng med massa flickor och glada grabbar som åkte cross på isen. ;) Shit vad avundsjuk jag blev när jag såg dem lattja där ute på isen, jag vill också köra sådär fort och leka och känna pirret i magen :D haha.
Blev en hel del bilder också, men jag lägger in dem imorgon, för jag ska hoppa in i duschen nu och sen ta min kära cykel och hojja hem till therese, där vi ska laga mat innan vi cyklar vidare hem till lars och sandra där det ska badas tunna utomhus och drickas öl tillsammans med mkt folk. :D måste komma ihåg att ladda kameran också ;) hihi.

Sport In.

I personligt., I
Hola, just nu är jag faktiskt på rätt bra humör. :) Har en mobil som fungerar, även om jag bara lånat den, och är hemma hos Therese just nu, lyssnar på musik och tar det lite lugnt bara. :) Vi ska åka ner på sport in senare med några kompisar till henne, jag blir dock nykter eftersom jag ska skjutsa hem pappa och kicki senare. Men man kan ha roligt utan alkohol också. :) hihi.
Och nu är Sandra tillbaks i Sverige, saknat dig gumman. ;) Men imorgon ska vi ses och snacka lite strunt som vanligt, hihi. :)

Flummade lite med simone tidigare också ;D haha, alltid lika roligt, och vi lyssnade på gamla skivor, haha, shit vilken musiksmak man hade förr alltså, hahaa. ;D Och jag, simone, pappa och kicki fick veta en väldigt intressant sak tidigare, haha, eller inte ;D haha. Fan vad pappa och kicki är flum alltså, de är värre än dig och mig simone ;D haha.
Nu ska jag fortsätta tjoa med therese, undrar om jag ska gå och sjunga lite för henne, haha, jag är ju såå bra på det, eller varför inte låta lite som mtv, det brukar jag tydligen vara rätt bra på enligt henne ;D hahaa. Intern-skämt hörrni ;)