Valborg.,

I Fotografier., I
Valborg, inget särskilt speciellt att fira, utan snarare en ursäkt för alla att möta dimman. ;) hihi.
Men det är strålande väder och humöret är på topp. :) hihi, som gjort för en lyckad kväll.
Kvällens planer är att jag, johan och hans ska hojja ner till Långnäs och möta upp lite fler av johans vänner, där ska det drickas alkoholhaltiga drycker och umgås,. :) därefter kommer vi säkerligen sluta upp med resten av bollnäs invånare på tranan. :) haha.

Lovely day. :)

Brunch.

I De allra bästa., I
image798

Idag blir det en b r u n c h på stan med sandra. :) hihi. Trevligt att du frågade vännen. :) Så får vi lite alonetid / kvalitétstid med varann. :) Alltför länge sen sist, hihi. Förmodligen titta lite i affärer och ordna en liten hemlis till en söt person. ;) hihi.
Pussar.

1 månad med J.

I De allra bästa., I
En månad redan, jisses. ;) hihi.
Fortfarande lika kär, om inte mer. <3

image857

Fotbollsmatch.

I De allra bästa., I
Alltså placera mig och camilla i en och samma bil och det slutar bara på ett sätt; bravur! hahahaa. Jag har nog inte skrattat så mkt på väldigt, väldigt länge. :) haha.
- Han vill inte ta med sig jobbet hem. haha
- Det hänger löv där. mohahahahaa.
( väldigt interna grejer men jag lovar dig att camilla nästan gråter av skratt när hon läser, hahahaa )
Vi åkte som sagt till holmsveden och tittade på Johans fotbollsmatch och de vann med 3-0. hihi. :) men innan matchen åt vi middag på hamregrillen, en räksallad för min del. mums med rekor! ;D hihi.
Efter matchen blev det en spännande åktur tillbaks till kilafors, haha, johan och hans kompisar hamnade bakom mig och camilla som vägrade låta dem köra om, haha, racing längs ockelbo-vägen, mohaha, fick se ett fint finger av Johan, haha, på skoj förstås hoppas jag ;) haha, sen fick camilla nå ryck och bromsade till och körde in till vägkanten för att försöka se björnen som några andra människor stod och spejjade efter, haha, vilket resulterade i att jag satt fastklistrad mot framsätet, haha, och skrattade mig hes typ. haha. Då åkte Johan och de andra tutande förbi, och efter att jag övertygat camilla om att det inte fanns någon björn åkte vi till Knöttas och väntade medan Johan duschade, då åkte Camilla hem och jag följde med Johan till hans föräldrar en stund innan vi åkte hem så jag fick slänga mig i duschen och sen somnade jag som en stock, efter en stunds vridande och vändande på mig i sängen, kunde inte hitta ett bekvämt sätt att somna på, haha.

Tusen tack för sällskapet och asgarven Camilla, kändes precis som den där sommaren med din röda golf. :) hihi. <3

rent och fräscht.

I personligt., I
Nu är all tvätt tvättad och jag har även diskat, städat badrummet, dammat och slängt reklam. :) lyckades även sortera lite skor och väskor, och det enda jag ska lägga undan är mina vinterskor, duktigt. haha. ;D
Och magen börjar kurra lite extra nu, kanske dags för lite lunch :) ska hänga upp lite tvätt som inte hann torka och sen ska jag hämta min cykel som jag typ slarvat bort igen, hahaa.

I eftermiddag ska Johan spela fotbollsmatch så då ska jag och camilla, eventuellt sandra, åka till holmsveden och kolla. :) hihi. Puss.

Chin-faces. ;D

I youtube., I
Hahahaa, någon annan som brukade göra så här när man var yngre? :D
haha, jag minns att jag och min barndomskompis jessica typ alltid gjorde sånt här när vi hade tråkigt. ;) hahahaa, så jävla ugly! ;D


Aqua - Doctor Jones, mohahaa.

världens sämsta kondition, haha.

I personligt., I
Jag är väldigt trött idag, var ju tänkt att jag skulle knoppa tidigt igår kväll men så blev inte fallet. Jag och Johan åkte och lämnade lite saker till hans föräldrar, och fastnade i deras kök en väldigt lång stund,. Och för min del var det ganska jobbigt att åka dit, sist vi var dit var när hans pappa tog bort Elvis, så det kom en liten tår faktiskt. Men när vi väl kom hem blev det lite kvällsfika innan vi la huvudet på kudden och somnade som två bebisar. haha. ;D

Och jag måste bara påpeka hur jävla slut jag var igår kväll, haha, mkt tröttare än vanligt på kvällen. :) För som det snille jag är kom jag på idén att jag och Johan skulle ut och springa, haha. När vi väl kommit ut i skogen ångrade jag mig bittert. Hahaa. Johan är ett litet träningsfreak, haha och pushade mig hela tiden, haha, vilket var väldigt bra för jag lyckades faktiskt bättre än jag trodde att jag skulle göra, även om det blev många pauser och världens rödaste fejs. hahaa ;D Och när vi kom hem blev det sit-ups, armhävningar och benövningar, så idag kommer nog träningsverken smyga sig fram och imorgon kommer det nog vara ett helvete att försöka kliva upp ur sängen. ;D hahaa. Och Johan förtjänar en eloge som orkade fjanta runt med mig som borde få pris för världens sämsta kondition. ;)

Idag har jag bokat tvättstugan på gärdet, så jag ska alldeles strax promenera hemåt för att sortera tvätt och eventuellt städa min lägenhet under tiden tvätten torkar osv. :) Ska bara betala lite räkningar och äta upp min frulle innan. :) hihi. Pussas.

puppet generation - summerday

I youtube., I
What's up med gunther-wanna-be-dockan, mohahahaa,.så jävla ful. ;D har jag dålig humor eller vaaaad. haha.

Mikaelas tvätteri AB.

I personligt., I
Haha, fin kommentar min kära far lyckades med. ;D haha. De har nämligen ingen torktumlare så jag har lovat att tvätta tre kuddar åt dem imorgon, så idag kom pappa hit med dem och 4 tennisbollar, haha. :) Och så fällde han den kommentaren, haha. ;D inte speciellt roligt för utomstående men för la familia så är det ganska underhållande, ungefär lika roligt som; de måste vara hmhnmm, de har så små huven. hahaa.
Nu börjar huvudvärken göra sig påmind, dumma tandställning. Och amadeus ligger i mitt knä och myser just nu, gokatten. Men gud vad sur han var på mig igår, han fick ju vara hemma hos Johan i helgen och han tyckte väl att jag hade övergivit honom så han vägrade kramas med mig först, heh. :) men nu är vi vänner igen. :)

Jag är förjävla trött just nu, börjar bli den där grinollen jag var imorse, haha.

jag är kär.

I De allra bästa., I


Allt känns fortfarande lika overkligt och bra. :) Känns som om jag verkligen har hittat rätt, hittat den personen som tycker om mig precis för den jag är och gör mig lycklig. :) Känslan när du håller om mig, när du kysser mig, är nog den allra bästa som finns. :) Gillar egentligen inte att skriva gulliga små inlägg om hur mkt jag tycker om en viss person men Johan är så inihelvete bra så jag måste. :) hihi. Kärlek.

Another week.

I personligt., I

Inatt fick jag sova bredvid min söta Johan. :) hihi, tror han hade saknat mig väldigt mkt den kramsjuka karln. ;) haha. Klockan blev mkt innan vi väl slocknade och det resulterar i att jag är grinolle idag, haha, jag sa inte många ord till Johan innan han åkte till jobbet imorse, bara låg där och gömde mig under täcket. haha. ;)
Och nu har jag också ramlat ur sängen, för jag ska nämligen till den där förbannade tandläkaren halv elva, så måste ta tåget till gävle 8.51. Och vart har solen tagit vägen? Grått ute och regn i luften,.
Nu måste jag äta lite frulle och göra mig iordning. PUSS.

Honom jag saknar.

I De allra bästa., I
Det är den här fina mannen jag saknar ihjäl mig efter just nu,.

image856

Foton.

I Fotografier., I
Foton från festen igår;
image848

  


Och foton från min och Camillas heldag på stan;
    

<3

Söndag.

I personligt., I
Idag mår jag som man förtjänar, fast lite värre. Utgången igår var bra, den var inte dålig och den var inte jättebra. Jag vaknade klockan 5 imorse och drack upp ungefär en liter äppeljuice, sen kröp jag ner i sängen igen och somnade om. Men jag har sovit jätteoroligt hela natten, vridit och vänt på mig och vaknat väldigt många gånger.
Nu ligger jag i soffan och tittar på vänner, och tänker på mat, mat, mat. Vill äta en picasso special med extra grönsaker just nu, och dricka cola, och äta chips, bara äta, äta, äta. Söndagar är faktiskt mer negativa än positiva, man har en enormt aptit för skräpmat och huvudvärk. haha.

Ikväll kommer iaf Johan hem. Men många timmar kvar tills jag får en puss av honom.

Sant äre fest äre ingen som förstör.

I personligt., I
Finväder även idag, lovely! :)

Idag blev jag väckt av flera sms, varav ett från min älskling. :) nu är han på kryssning med fotbollslaget, så det blir fest för oss båda ikväll, karatefylla för att citera en viss person, haha ;) Jag ska alldeles strax mumsa i mig frulle, sen ska dagen gå i siestans tecken för att på eftermiddagen bytas ut mot vinpimpling och rumpskak. ;D hihi.
Kvällen ska bli en kväll med stort K, hihi. :) Ska hem till Camilla, hihi, blir alltid något extra när vi umgås. ;) slagsmål och grejer. ;D hahaa. Puss <3


( orka kommentera anonymt fegis. )

Yesterday was a lovely day.

I De allra bästa., I
Igår var det riktigt sommarväder och jag började dagen med en supergod frulle, sen hojjade jag hem till camilla, och det fina vädret till ära hade jag en klänning på mig. :) hihi, camilla och jag spenderade sen dagen på stan med hennes lilla son tim som tultade runt i solen. :) Druttade på rumpan några gånger också ;) hihi. Han flörtade även med två tanter på Brotorget, och inspekterade deras rullator. ;D hahahaa.
Vid halv sex-tiden begav vi oss mot Björktjära, hem till min pappa, där det bjöds på gudomligt god mat. :) Fläskfile, kyckling, potatisklyftor, hemmagjord tzatsiki och sallad. :) Vi njöt ute på altanen, av både värmen och maten och det bjöds på mkt gamla minnen och skratt. :) jag älskar min familj, saknade dock mamma och systra mi.
Efter maten tittade jag och camilla på gamla videofilmer vi spelat in för många år sen, haha, vi skrattade så att tårarna verkligen sprutade, hahaa. Pappa och Kicki stod en bit ifrån och tittade lite skeptiskt på oss. ;D haha. Camilla ser nämligen ut som en insekt och sen gör hon världens flin i en av filmerna, jag vet inte varför men jag skrattar hejdlöst när jag ser det, hahaaa. ;D camilla - the bug. ;D

Tack för en toppen dag / kväll.

Tävling;

I Blandat, I
image604

Jag är med och tävlar om hemliga skönhetspaket till ett värde av 1200;- Det enda man behöver göra är att lämna en kommentar i tävlingsinlägget på Jessicas sida! Tävla här du också. :)

Glödlampa.

I personligt., I
En mkt bra uppfinning. :) Let there be light. ;D

Idag blev jag väckt klockan 8 av min kära pappa, och jag var ungefär som en morgontrött liten 5-åring, haha, eftersom att jag somnade framför tv:n igår, hihi. Anledningen till att pappa ringde mig imorse var för att han skulle komma hit med glödlampor åt mig, lampan inne på toaletten hade tydligen gått sönder, och man kan ju inte duscha i totalt mörker. ;D haha.
Därefter trodde jag att jag skulle få somna om, men det var ju totalt omöjligt efter att jag hade sett dagens klarblåa, molnfria himmel och kännt solen kittla mig i ansiktet. :) hihi. Så nu ska jag göra en übergod frulle och sen ta en dusch innan dagens bravader börjar. :)

Idag ska jag leka med Camilla P, vi ska uträtta lite ärenden, sen mysa ute i solen och titta på när hennes lilla knodd Tim går / springer runt. :) hihi, så gudomligt söt när han tultar runt. :) Och ikväll ska jag hem till Björktjära och grilla med familjen. :) Kan nog bli riktigt smarrigt, och pappa utlovade nästan ett glas vin till maten. :)

Nu när jag skrivit det låter det som en riktigt bra dag. :) hihi.

dirty sexy money.

I personligt., I
Jag älskar den serien. :) Härligt störd liksom. ;) hahaa.

Therese bjöd på god mat och vi hade trevligt även om jag var väldigt tråkigt sällskap pga all tid i solen idag, jag blir helt loj. :) Därefter cyklade jag till ica där jag mötte pappa som hjälpte mig att köpa lite mjölk, bröd och andra nödvändigheter. :) pappa betalar typ ;D haha. Så imorgon bitti blir det en riktigt vrakfrulle ;D haha. 

Jag har blivit en sån bebis på kvällarna, trött redan klockan åtta,. :) jag vill att Johan ska ligga i sängen när jag kryper ner för att sussa, få kramas lite.

middag för två. :)

I personligt., I
Therese ringde mig precis, och bjöd dit mig på middag. :) Hon skulle prova laga korvstroganoff för första gången själv så då undrade hon om jag vågade äta det tillsammans emd henne. :) hihi. Självklart tackar jag inte nej till ett sånt erbjudande. ;) heh. Men hon får se mikaela - the kuf idag. haha, mjukisbyxor, ett sletet linne, håret uppsatt i ballerina-knut och en röd fejja efter dagens solsken. ;D hahaa, och jag luktar lite bränt kött, haha, sådär som man luktar efter att man solat. ;D hahaa. Myysigt liksom.

Nu ska jag gitta. ;)

En filt i solen.

I personligt., I
Dagen har varit jättebra hittills. :)

Halv tre skjutsade jag Isolde till stallet, sen tog jag och Camilla en promenad i det underbara vädret. :) Vi avslutade promenaden vid björktjära tjärn där vi placerad rumporna på en parkbänk och njöt minst en halvtimme av solen. :) hihi, pratade och lyssnade på de irriterande men samtidigt härliga fågelmåsarna, ( läs fiskmåsar, haha )
Och den senaste timmen har jag spenderat på en filt utomhus i solen, där jag har pratat med Sandra i telefon och pluggat lite. :) gudomligt skönt att ligga på filten och kisa mot solen och mysa ner tårna i gräset. :) hihi, riktiga vår/sommarkänslor. :D

Nu är det matlagning som står på listan, ska försöka svänga ihop pasta och någon röra eller köttfärssås. :) hihi.

min lilla sketna lägenhet.

I personligt., I
Nu har Johan åkt iväg på träningsläger, jag tror jag kommer sakna ihjäl mig. :) Men han kommer nog ha jätteskoj, de ska ju på kryssning och allt möjligt skoj. :) Fast han kommer ju sakna mig så mkt, haha, och ligga och krama tosse hela nätterna istället för mig. ;D

De fyra närmsta dagarna ska spenderas på läroverksgatan 42 c, jag och Johan räknade lite igår och kom fram till att jag inte har sovit hemma på flera veckor, lägenheten har samlat på sig en hel del damm. ;D haha. Och REKLAM, haha, har suttit och sorterat hur länge som helst nu, och högarna är långt ifrån små. ;) hihi.
Och inte nog med att jag inte får träffa Johan på flera dar så har jag ingen amadeus att gosa med heller, han fick stanna kvar hemma hos Johan eftersom då har han sällskap av hans katter istället för att slippa vara ensam om jag inte är hemma. Jag tror att jag kommer vara ett vrak på söndag kväll när jag äntligen får träffa mina två älsklingar. :)

Anställd.

I personligt., I

Idag har jag fått väldigt goda nyheter. :)

Jag har fått jobb hos Teleperformance i Söderhamn. :) Den 5:e maj börjar jag min utbildning. :)
Idag blev jag erbjuden en tjänst både hos Fortum och Teleperformance men jag tackade nej till Fortum eftersom Teleperformance erbjöd en heltidstjänst med provanställning 6 månader istället för 3 månader sommarvikariat hos Fortum, däremot var arbetsuppgifterna ungefär likvärdiga. :)
Så jag är inte arbetslös längre! :D Halleluja. Har nog skrikit mig hes av lycka nu på eftermiddagen. ;D hihi.

Lovely,

Richard Gere, please be mine!

I personligt., I
;) tidernas hunk kanske. ;)

image843
Jag har precis tittat på film; An officer and a gentleman. Den filmen har jag älskat sen första gången jag såg den, jag kan titta på den om och om igen,. Richard Gere är grymt snygg, och nu när han har blivit äldre är han sådär sjukt gubbsnygg. ;) Tänk dig honom titta på dig med den där blicken som bara han lyckas få till, oh, det skulle ge en annan gåshud över hela kroppen, haha.
Han är nog tidernas hunk, haha, jag älskar honom. :)

Sunny day, oohoo sunny day.

I personligt., I
Finväder idag igen, lovely! :)

Och jag är uppe way to early som vanligt, men kramades och pussades med älsk innan han åkte till jobbet imorse, och hade svårt att somna om efteråt., och ikväll är sista kvällen vi har ihop, därefter åker han på träningsläger i 4 dagar och lämnar kvar mig i Bollnäs, heh. ;) Men nu ska jag krypa ner under täcket i soffan och titta lite på tv och försöka slumra lite, brukar av någon konstig anledning gå bättre i soffan på mornarna, haha. :)

Puss.