7 månader,.

I De allra bästa., I

idag har jag o johan varit tillsammans i sju månader, tänk vad tiden går fort, hihi. även om det känns som om det alltid varit han o jag. ♥ jag tycker om honom så mkt att det nästan gör ont, (A)

jag älskar dig J.

.jag älskar vårt vardagsrum

I personligt., I
igår när jag o johan klev in i nya lägenheten så var det tapetserat i vardagsrummet, o herregud vad fint det blev. :D både jag o johan fick ett stort barnsligt leende på läpparna, sjukt nöjda. :) hihi. o sen fick vi hjälp av frank att köra dit mer saker från johans lägenhet, medan grabbarna bar tunga möbler så gjorde jag iordning i sovrummet, bäddade i sängen o dammsög, så att jag o johan skulle kunna sova där.
Så nu har vi spenderat första natten i nya lägenheten, jättemysigt. men när jag vaknade imorse tog den någon minut innan jag insåg vart jag befann mig, haha. härlig känsla faktiskt. :) sen åt vi frukost o tog bilen till jobbet, hihi, o nu märks det att vintern är påväg, skrapa rutor på bilen o röda näsor o kalla händer, haha.

working my ass off.

I personligt., I
haha, nej inte ordagrant men jag jobbar sjutusan helvetes mkt, sent om inte annat. men idag jobbar jag bara till klockan fem, halleluja. åker med johan idag, så han kommer o hämtar mig efter jobbet o då blir det raka vägen till nya lägenheten, ska packa upp alla köksgrejer o ordna i garderoben :)
igår hade de tapetserat i sovrummet o idag ska de tapetsera vardagsrummet, o sen är det bara matrummet o hallen kvar, hihi.

nu är min rast slut, tillbaks till telefon.

akta dig för Greger.

I Detta får dig att le., I
Greger Gimp Kärleksbutiken Luleå lapp

mohahaha, jag blev nästan rädd när jag såg det här. jag vill inte möta Greger i en mörk gränd, hahaa.

godisautomaten.

I personligt., I

wiho, äntligen fyller de på godisautomaten här på jobbet, haha. Jag o sofia har klagat de senaste dagarna över att den varit typ helt tom, haha. o nu är gubben äntligen här o proppar den full med godsaker. :D hihi, vardagslycka liksom. :)

o om 4 timmar får jag åka hem, jippi, känns som en evighet tills dess.

boston tea party.

I Detta får dig att le., I
mohahahaa, jag sitter inlindad i täcket med datorn i knät o tv:n står på i bakgrunden o när jag sneglar upp över datorskärmen så ser jag ett x antal snoppar som sticker fram ur små hål i svart-vita trägubbar, haha, alltså riktiga karlar som sticker fram snoppen i ett hål inför hela sveriges befolkning, haha. bara för att filip skulle försöka lista ut vilka personer det var som dolde sig bakom trägubbarna, mohaha. får man gör vad som helst i tv nuförtiden? ;D

mats - the målare.

I personligt., I
vi har lyckats hitta någon som smackar upp tapeter i hela vår lägenhet, hihi, gud så skönt. vi har haft lite problem med det tidigare - ingen målare har haft tid eller möjlighet de närmsta veckorna o sen lyckades vi tillslut hitta någon som kunde göra förarbetet, spackla o slipa - men då hade han först inte tid att tapetsera men nu har han ändrat sig, så imorn kommer det hända grejer. :D hihi.
längtar tills allt är tapetserat o fint, för då kan vi verkligen flytta in på riktigt o bjuda hem folk utan att skämmas, haha, jag hade dött om vi inte fått tapetsera om - det var gula tapeter med bårder o grejer o i vardagsrummet var det terracotta, fyfan. haha. sandra o jag hatar de färgerna ungefär lika mkt som vegetarianer hatar kött. haha.

ville bara göra er uppmärksamma på att våra tapet-bekymmer är lösta, haha, inte för att jag direkt delat med mig av de bekymrena, de har dunkat runt i mitt huvud istället o gett mig hyfsat mkt skallebank. haha.

marta zip in parkas.

I personligt., I
Här är min fina jacka - dock har jag den i svart. :)

älskar den mer o mer för varje dag, haha, vinterjackor är ju faktiskt viktiga, iaf när man bor där jag bor - haha, här blir det ju för tusan 20-30 minus ibland, galet kallt o ändå klagar man nästan som mest när det är 5 minus, haha. xD
o igår upptäckte jag två nya fickor, haha, o de var lite fodrade inuti så det var en trevlig överraskning, hihi.

min älskade johan,.

I personligt., I

gud vad jag inte ville åka till jobbet imorse, bleh, johan åkte tidigare än mig o det var nöd o näppe jag ens tog mig ur sängen efter det, haha. men jag lyckades ta mig till jobbet o till min stora lycka fick jag sofia att stanna kvar en halvtimme länge så att jag inte behövde jobba ensam till klockan sju. :) hihi. o efter en timme på jobbet plingade det till i datorn, o inkorgen på mejlen visade ett oläst mejl - det var från johan, hihi. han skrev; jag älskar dig Mikaela! han är så söt min man,. ♥

o idag var det fler än en johan som var snäll mot mig - sofia frågade sin pojkvän johan om han kunde byta lampa på min bil, mitt vänstra framlyse har varit dåligt / inte fungerat den senaste veckan, så jag har åkt runt helt enögd. haha. o de fick tydligen krångla en hel del innan de lyckades få dit lampan, haha, så nu finns det en rostig fjäder där inne också, hahaa.

nu håller johan på o skruvar ner köksbordet i köket, den duktiga mannen, hihi, en himla tur att jag har honom, han håller om mig o tröstar mig när jag är ledsen, helt underbar. ♥

söndagsöppet.

I De allra bästa., I
eftersom det är drömchansen här i bollnäs denna helg så hade butikerna på stan öppet idag också, hihi. så jag fick en inbjudan av sandra ♥ att följa med henne ner på stan för att strosa runt lite, o tackar o bockar - ett par timmar av frid o fröjd utan att behöva tänka på flytt, städning o packning, haha. även om det kom på tals en del gånger, men jag slapp ju göra det iaf. haha. o sandra hittade en hel del på stan även om vi gick o klagade på att vi var panka, he he.
jag köpte bara lite tofsar, alla mina försvinner ju spårlöst - skulle tro att katterna leker med dem o då blir väl deras slutdestination under soffan, ha ha. o några armband fick också följa med hem. passar utmärkt till min utklädnad nästa helg. :D

äh, nu måste jag försöka packa mer, bleh. ska bli sjukt skönt när allt är klart. :)

kramp i vaderna.

I personligt., I
flyttningen igår tog ut sin rätt - i mina vader. haha, de var alldeles stenhårda igår o när johan försökte massera dem grinade jag illa, haha. o hade kramp i stort sett hela natten, fyfan.
o flyttstädningen av min lägenhet har varit ett helvete, det är görjobbigt o resultatet är inte ens i närheten av vad jag vill, har försökt putsa fönstrena men hej å hå det gick åt skogen, blev nästan värre efteråt. haha. o johan är inte här o kan hjälpa mig, jag är helt ensam.
paret som ska flytta in i min lägenhet ska komma o titta idag o jag hoppas de nöjer sig med städningen för då kan jag iaf pusta ut angående min lägenhet, men med min otur så kommer de inte vara nöjda, så då är det bara fram med städgrejerna igen, bleh.
o jag kom precis på att vi glömde göra rent i underdelen av ugnen - ni vet där man har plåtarna o så, fuck it. jag oooooooorkar inte mer.

negativt inlägg - men det får ni ta kära läsare, man kan inte vara glad jämt, haha, o ni som flyttar förstår nog varför det känns som om allt går åt helvete, haha.

bornvägen 9.

I personligt., I
nu har alla mina saker, möbler o kläder placerats på bornvägen 9 på framnäs. :) min flytt gjordes idag o johans grejer kommer vi köra dit i början på veckan. he he. vi klev upp tidigt idag o åkte till johans föräldrar o hämtade släpvagn o sen mötte vi upp pappa utanför min lägenhet, han hjälpte till att bära idag nämligen o sen bjöd han oss på lunch, jättegod rökt lax, potatis o en supergod röra o sallad såklart. :)
o innan pappa åkte hem så åkte vi ner på stan o tittade efter en ny vinterjacka till mig - den jag har nu har jag haft i fyra år o fjädrarna ramlar ut typ överallt, haha. o väl inne på intersport hittade vi en helt underbar 8848-jacka, som dessutom var nedsatt i pris - o pappa köpte den till mig i tidig julklapp - hur underbart är inte det! :D så nu har jag en superfin vinterjacka som är varm som tusan. tack pappa. ♥

o efter att ha pustat ut i nya lägenheten en stund tillsammans med johan åkte vi tillbaks till min gamla etta o började med flyttstädningen, bleh. jag fick en hel del vredesutbrott i köket men johan den gullegrisen fick mig på bra humör igen, hihi, han var jätteduktig o klarade av att göra de sakerna jag fick panik bara av att tänka på, haha. så nu har vi kommit lite mer än halvvägs igenom städningen o sen har vi bara johans lägenhet att tänka på, hihi. där har vi förövrigt också börjat packa. :) hihi, känns jättebra att äntligen bli sambos på riktigt. ♥

vi har precis duschat o nu ligger vi helt utslagna på varsin soffa, helt slut o ont i både huvud, kropp o fötter, haha. o morgondagen blir om möjligt ännu värre, heh. då ska vi städa klart i min lägenhet, sen ska johan iväg o spela innebandymatch o då ska jag fortsätta packa i hans lägenhet o sen ska vi köra någon vända till nya lägenheten också.

vi kommer nog somna som klubbade sälar snart, hihi, jag älskar honom så himla mkt - den dära johan som älskar att retas med mig. (A) ♥

if I were a boy.

I youtube., I
man kan inte göra annat än att älska den här låten - o videon. ♥

låten går på repeat här hemma, o den lämnar spår i hjärtat, helt jävla underbar.

tack kära syster för tipset, jag älskar dig också. ♥

.i min vänstra jackficka

I personligt., I
i min vänstra jackficka ligger nycklarna till vår nya lägenhet, hihi. gud vad u n d e r b a r t.
så i helgen ska vi förhoppningsvis flytta dit grejerna från min lägenhet o flyttstäda den, phew. så då har vi bara johans lägenhet kvar till nästa vecka.
jag längtar tills vi får krypa ner i vår säng, i vårt sovrum, i vår lägenhet, wiho.

inte mkt klokare.

I personligt., I
besöket hos läkaren gjorde mig inte mkt klokare, han undersökte mig o ställde mkt frågor - o resultatet av urinprovet var lite osäkert men de trodde att jag hade urinvägsinfektion - trodde - så jag fick en ny penicillikur. Från börjar ville han ge mig samma sort som jag fick första gången, men så förklarade jag att den kuren hade inte hjälpt någonting eftersom den uvi:n kom tillbaks nästan direkt. så då fick jag en annan sort - som jag ska äta 3 gånger om dagen tillsammans med mat, i en veckas tid. o tabletterna är spygula o smakar apa, kul för mig. o penicillinet ger mig världens huvudvärk.
idag var det mkt klagomål, men jag hoppas att det gör över under dagen. :)


o min mamma kommenterade min blogg för första gången igår, wiho. (A) jag älskar dig. ♥

sanningar om mig.

I personligt., I

Regler:
1. Berätta 15 sanningar om dig själv.
2. Utmana 6 personer i slutet av ditt inlägg.


1. jag är mörkrädd.
2. jag har dåligt tålamod.
3. jag hoppas att jag får leva med johan resten av mitt liv.
4. jag pratar med min katt. (A) ha ha.
5. jag trivs inte i min kropp.
6. jag är värdelös på att laga mat.
7. jag saknar min mamma o min syster.
8. jag har världens bästa familj.
9. jag är bra på att teckna.
10. jag hatar falska människor.
11. jag är envis.
12. jag pratar i telefon alldeles för mkt.
13. jag är beroende av oboy.
14. jag är duktig på att städa, ibland. (A)
15. jag har svårt att tro på mig själv.

Jag utmanar;
sandra tofält
therese högström
helen myrgren
camilla
patricia
eva petersson

100 apor - att vara alex schulman.

I Detta får dig att le., I


vilken underbar blogg, ha ha. hittade det här klippet o alla ni som sett ghost får er nog ett extra brett leende på läpparna, men även ni som inte sett filmen ler nog, ha ha.

flytt-sms.

I personligt., I
nu har jag gjort adressändring o skickat iväg flyttsms till halva min telefonbok, haha, terroristen liksom. ;) o jag ska även skriva ihop en skriftlig uppsägan av mitt bredband o posta den idag, ska också säga upp mitt elavtal o eventuellt flytta ihop min försäkring med johans. rätt skönt att man kan ordna det mesta bara genom att ligga i soffan med datorn i knät. (A)

rapunzel of sweden.

I personligt., I

nu har jag klickat hem lite löshår från rapunzelofsweden.com, hoppas att det är bra kvalité på håret.
beställde även clips så att jag inte behöver limma fast håret, utan istället kan jag ta ut det när jag ska sova o när jag ska duscha, vilket resulterar i att det håller sig fint längre. :)






















10.15

I personligt., I
då fick jag en tid hos läkaren, tyvärr kommer jag nog inte förstå någonting av vad han säger heller, hon sa t.o.m. att han kan vara lite svår att förstå men han är väldigt duktigt på infektioner. så idag ska de komma underfund med det här, jag tänker inte få en uvi igen inom det närmsta halvåret, a l d r i g.

o tillråga på allt elände har jag fått en finne, uwh. haha, på hakan dessutom, gud vad jag känner mig vacker idag. (A) haha, ironi. men man tar alla chanser till att le när man har ont, glömma smärtan lite.

plus-minus-noll

I personligt., I
varför ska det vara så svårt att få lönen att räcka till? (A) oftast är det mer minus än plus men på något sätt lyckas man nästan alltid med plus-minus-noll, det är hyra, el, mat, lån, bensin, försäkringar, sparande m.m. herregud, det är jobbigt att vara vuxen - eller vad säger ni? :P o man vill ju gärna få lite pengar över att roa sig med, shoppa lite.

natten kommer bli jobbig, tror nästan att jag blir tvungen att sova på soffan eftersom jag förmodligen inte kommer lyckas somna o jag kommer nog ligga o vrida o vända på mig hela tiden o då blir johan galen, hur mkt han än älskar mig. (A)

jag älskar min johan, hihi. ♥

men vafaaan.

I personligt., I
jag tror bestämt att jag har fått uvi I G E N. vad i hel*ete,. tredje gången på ett halvår, det får inte vara sant. uwwwh. men tårarna letar sig fram i ögonvrån ganska ofta så imorn ska jag till sjukhuset, igen. är fan stammis där snart, haha. o ger dom mig inte världens dunderkur med penicillin då får de se på en arg sjukling.

om en stund kommer johan hem, hoppas han pysslar om mig lite o tycker synd om mig.

kostymladan.

I personligt., I
efter jobbet igår stannade jag, johan o sara vid kostymladan o provade en del helfestliga out-fits inför halloween, haha. tänk er sara i en blunder-dräkt, haha, guppyn i lilla sjöjungfrun, mig som snövit o johan i stor svart afrofrisyr o tajta sjuttiotalskläder, HA HA HAA.
jag provade också abba-agnetas kläder, de där blåa som hon hade i melodifestivalen, glädjeflicka, hippie m.m. o johan provade en björne-dräkt o en apdräkt men han var lätt snyggast i svart afrokrull - haha, o jag matchade honom rätt bra i ljust afrokrull - snyggaste paret ever. ;D hahaa.

jobb-igt.

I personligt., I
nu är jag på jobbet, 8 timmars arbete framför mig. eller om 9 timmar får jag hoppa in i bilen o åka hemåt, jobb-igt värre. (A) haha.

bleeeh.

så jäkla typiskt.

I personligt., I

har ni också varit med om det här;
när ni har mobilen i fickan eller nära till hans så ringer det aldrig,
men så fort ni glömmer den någonstans då har ni typ tusen missade samtal sen, haha. det råkar jag alltid ut för.

o idag hände det självklart, min lägenhet finns ju för uthyrning nu så idag har jag bestämt några dejter med nyfikna människor som vill flytta in. (A)
så efter jobbet ska jag o johan städa min lägenhet, snabbt, haha, kanske inte så noggrant dock,
men det ska iaf se fint ut för ögat när man tar sig en liten titt. :) hon som stod som etta i kön på min lägenhet ville flytta in så fort som möjligt o det låter bra i mina öron, så slipper jag o johan betala dubbla hyror. :) hihi.