New nails.

I personligt., I
Eftersom min fina vän Elin utbildar sig till nagelteknolog nu under våren så har jag fått möjlighet att förlänga / förstärka mina naglar till ett jättebra pris ( och ni har självklart samma möjlighet, titta på hennes blogg för mer information ) så nu har jag utvecklat något slags beroende av det här? Haha. Jag är där var och varann dag tycker jag, och gör iordning mina naglar.

Så här fina blev de efter mitt senaste besök hos Elin. :)


Vardagslyx.

Sundsvall ♥

I De allra bästa., I
I lördags hoppade vi in i bilen, hela familjen, och for mot Sundsvall - för två dagar tillsammans med Elsas gudfar Fredrik och hans Nathalie.

Vi började med att gå några timmar på Ikea, underbara varuhus, där vi hittade bl.a.

- nytt köksbord + stolar ( VÄLBEHÖVLIGT, haha )
- nya fina, enkla glas.
- tyg till stolsdynorna.
- ljusstakar.
- trådbackar ( för smartare förvaring i våra garderober )

Och efter att Johan och Fredrik lyckats få in allt i Johans bil ( som jag fullkomligt älskar då den rymmer så himla mycket. hihi ) så mumsade vi i oss en sen lunch på donken innan vi tittade runt i butikerna på Birsta. :)

Kvällen bestod av en ljuvligt god ( och väldigt sen, haha, men vad gör det? ) middag som snälla Fredrik och Nathalie gjorde åt oss. Och sen avslutade vi med lite chips i soffan framför en film. Som det slutade med att jag var ensam om att titta på då alla andra somnade, haha. ;) så tillslut gav även jag upp och gick och la mig, i deras stora och jättesköna säng ( de var så himla gulliga och lånade ut sin säng till mig, J och Elsa och de sov på soffan istället. )

Söndagen ägnade vi åt ytterliggare lite mer shopping, men inne i Sundsvall city istället. :) Men det var Elsa som gick därifrån med mest shopping-påsar. ;) hihi. För min del var ju utbudet ganska dåligt - då modet inte är så gravid-vänligt nuförtiden eftersom det till större delen består av magtröjor. ;) Haha.
Efter en sen lunch så for vi hemåt, fulltankade med kärlek, skratt och materiella ting ;) hehe.

Och tyvärr fotades det alldeles för lite under helgen, men huvudsaken är ju att vi hade mysigt. :)


Självklart skulle både köksbord och stolar skruvas ihop innan vi somnade, hihi. Och söta Elsa ville så klart hjälpa pappa Johan.

Söndagen den 18 / 3.

I personligt., I
Idag var det min tur att få sovmorgon, välbehövligt som vanligt. :) Och när jag vaknat så kom J och Elsa tillbaks till sovrummet och så myste vi hela familjen i sängen en stund, och Elsa klappade på min mage.
Sen åt vi en mumsig frukost innan J:s mamma hämtade upp oss eftersom vi skulle följa med henne till Johans mormors gamla hus i Flästa, för att titta till det och hämta lite saker. :)

Innan vi for hemåt så bjöd Johans mamma på mat, och pizzan jag åt var ljuvlig god och jag tror inte Elsa hade något negativt att säga om sina pannkakor, för de for ner i hennes mage med en väldig fart. ;) haha. Så tack för middagen Kais. :)

Ikväll tänker jag äta lite godis och titta på film tillsammans med nära och kära. Och eftersom filmvalet är sändies så kommer jag förmodligen inte våga somna inatt, haha. ;)

Gårdagen,

I personligt., I
ägnades åt - typ ingenting. Och det var så himla skönt. :) hihi.
Eller jo, vi gjorde ju lite grejer, men inget över det vanliga. J fick sovmorgon och jag lekte tillsammans med Elsa.
Sen for vi iväg på dollarstore tillsammans med sändie och efter det så fortsatte vi leka hemma, jag och Elsa. :) J for iväg och sparkade lite fotboll. Och nu är ni säkert väldigt nyfikna på vad jag shoppade på dollarstore, eller inte. ;) haha. En ansiktsmask, diskborstar och en doftgran till bilen. Där öppnade jag verkligen plånboken eller hur? ;D Haha.


På kvällen flydde jag och Elsa hemifrån en stund eftersom J skulle ha pokerkväll tillsammans med några vänner, hehe. :) Så Elsa fick leka lite med Sandras trollungar och när jag skickat hem henne för att sova så hoppade jag och kära sandra upp i varsin soffa, dippade grönsaker, tittade på tv och skvallrade. ;) haha. När klockan närmade sig midnatt så sa mina gravidhormoner ifrån och jag somnade nästan i soffan, så då var det bara att promenera hemåt. Efter en jättemysig kväll, som vanligt.  

Clean.

I personligt., I
Idag har jag ( trots att jag är sjuk och borde mysa under täcket varje vaken minut ) städat hela lägenheten. Och det var minst sagt välbehövligt. ;) är det bara jag som funderar på hur det kan bli så himla dammigt och smutsigt / stökigt på ingen tid alls?
Jag har dammtorkat, diskat, vikt tvätt, dammsugit, torkat golven m.m. Så nu luktar det sommar här. ♥

Och nu när jag är färdig så tänker jag hoppa lite i soffan och dricka en burk cola. :) Det tycker jag att jag förtjänar. :) Sen finns det många andra måsten som borde prickas av på min att-göra-lista som bara tycks bli längre och längre, men det tänker jag nog inte göra idag. . . tror jag. Jag har ju fått order om att bli frisk, frisk, frisk så jag borde bara sova i soffan hela dagen istället för att stöka runt i lägenheten. Frågan är väl om jag kan låta bli?

Brickwall,

I Bloggdesigner., I
Våren närmar sig, och då ville jag ljusa upp min design ( även om den var ljus tidigare så kändes den lite dyster ) och jag tycker att det blev lite finare. :) Och jag flyttade även upp en del grejer från sidomenyn och la in dem i den horisontella menyn i headern.
Det är ju egentligen ingen större skillnad, men som vanligt så kommer jag väl ändra mig om några dagar, haha. :)

Uppdatera sidan med F5 om den nya designen inte visas. :)

12 mars.

I personligt., I
Idag är jag fortfarande sjuk, himla dumt. Och J sov lite för länge imorse vilket resulterade i att det var lika bra att låta Elsa vara hemma tillsammans med mig. Så hittills har vi bara myst i soffan, Elsa har lekt och jag har vilat. Och nu hoppas jag att hon ska bli lite trött så att vi kan sova en liten stund.


( bilden är fotad för några dagar sedan när Elsa hade fått klister-örhängen av sin söta mormor. )

Feberfrossa,

I personligt., I
Som jag skrev tidigare så fick jag feber nu i helgen, och det är inte alls roligt att ha feber som "vuxen". Små barn klarar av hög feber så himla bra  de kan leka och vara glada trots att de nästan brinner upp, men när vi mammor eller pappor får feber så blir man totalt förstörd.
Jag har misstänkt att det är feber på väg de senaste dagarna eftersom jag har känt mig alldeles yr och har haft ont i hela kroppen, alla leder och har bara velat sova hela tiden. Så när feberfrossan kom så blev jag inte förvånad. Så nu knaprar jag alvedon, myser under täcket och blir lite ompysslad av min kära man.
Så nu hoppas jag att den här dumma febern försvinner inom kort.

Och som om det inte vore nog med feber / influensa så har mitt illamående blivit ÄNNU värre, de senaste dagarna har jag nästan inte kunnat äta överhuvudtaget. Antingen kan jag inte ens ta en endaste tugga, eller så kan jag börja äta och tycka att det är toppen för att en minut senare totalt tappa matlusten. Och det är verkligen INTE skoj. :(

Sådär, nu har jag gnällt lite. Förhoppningsvis kan det bara bli bättre nu. :)

Syskonkärlek. ♥

I Elsa och hennes vänner., I
Haha de är för söta, prinsen och prinsessan.




Man kan ju tro att de är syskon på riktigt, så som de bråkar ibland ;) hehe. Och det är väl en himla tur att de blir vänner lika fort igen. :)

Pappa betalar.

I personligt., I

Vår lördagsförmiddag ägnades åt lite shopping, åtminstone för Johans och Elsas del. :) Och Elsa var så lycklig över att hennes snälla pappa köpte en jättefin ljusrosa hello kitty ( vad annars? haha ) mössa till henne, det behövs ju en lite tunnare mössa de dagar då vårvädret faktiskt infinner sig och de stickade vintermössorna blir på tok för varma. :) Och sen fick hon även med sig lite leggings och en hoodie från Lindex. :)


Innan vi for hemåt lyckades vi hitta ett ledigt bord på café symfoni så vi fikade lite och Elsa fick sin favoritlunch bestående av pannkakor. :)

Eftermiddagen tänkte vi ägna åt en lång promenad för hela familjen men det blir ju inte alltid som man tänkt sig. Haha. Efter en minuts promenad började det regna lite lätt, en minut senare öste regnet ner. Några minuter senare haglade det tills kinderna blev alldeles ömma av allt piskande, som sen tillslut gick över i snö. Så promenaden blev inte så himla lång, men våra kläder blev desto blötare, så vi avslutade med att gå förbi affärn och handla lite lördagsgodis åt Elsa. :) Och folk skrattade lite snällt åt oss när vi huttrade inne på affären och lämnade stora vattenpölar efter oss. ;) haha.

Ikväll tänker jag mysa under täcket i soffan, då jag har fått feber ( dumt, dumt, dumt ) och mysa med min feberfrossa och söta familj med mellon som underhållning. :)

Vi har en hiss i vardagsrummet,

I Lilla Elsa, I

iaf om Elsa får bestämma ;) haha.
Igår parkerade hon dockvagnen under en av stolarna i vardagsrummet och satte sig sedan bredvid och log. Då frågade jag henne vad hon gjorde:
- vi åker hiss. Upp dit ( och så pekade hon mot taket och fnissade ), mamma ta kort.
Så jag hämtade kameran och fotade henne lite och hon gav mig världens leende.



Några dagar tillsammans med mormor.

I De allra bästa., I
Elsas mormor var på besök för en vecka sedan och överrösta självklart Elsa med presenter. Kläder, barbiedocka, godis, nya hello kitty-sneakers och många pussel. :) Och Elsa förvånade oss allihopa med att vara jätteduktig på att lägga pussel som har mellan 30-60 bitar. Duktiga lilla trollungen. :)

( Elsa inviger sina nya snygga svarta jeans från Zara och även en ny tischa därifrån. hihi )


( Elsa leker med sin nya barbie men hon blir nog smått irriterad tillslut eftersom skorna ramlar av hela tiden, haha )

Vi har myst på stan, lekt och även hunnit med en tur till Söderhamn där vi tittade runt i lite butiker, provkörde barnvagnar på Barnens Hus och letat efter ett nytt köksbord och stolar. :) Och jag ångrar mig lite, över att vi sålde Elsas gamla barnvagn bara några månader innan det dök upp ett plus på graviditetstestet, eftersom att vi nu behöver ge oss in i den där himlans barnvagnsdjungeln igen. :) haha.

( Elsa älskar att visa upp sina leksaker för kameran och sen måste vi fota dem, haha, därav bilden på nallebjörnen, som för övrigt har Elsas tofflor på sig, haha )


Elsa har älskat att ha sin mormor här i några dagar.