Bloggdesigns-auktion?

I Bloggdesigner., I
Finns det något intresse av att jag lägger ut en bloggdesign och har en liten auktion där högstbjudande får designen? :)

KÄRLEK.

I Lilla Elsa, I
Åh, hon är så fin vår underbara lilla prinsessa. ♥
Här är några bilder på när hon invigde sin nya mössa, sin nya jacka och sina nya skor. :) hihi. Allt är presenter från hennes mormor, så klart. ;) tihi. ♥




Kärleken till Elsa är obeskrivlig. ♥

Jag HATAR min bil.

I personligt., I
Den gick INTE igenom besiktningen - vilket jag inte trodde heller men ändå, jag blir så arg. Och ledsen - eftersom jag inte har råd att laga den för flera tusen kronor. Dumma bil.
Broms-skivorna fram behövde bytas och handbromsen fungerade bara på ena sidan - dumt, dumt, dumt. När man är student så är man inte direkt rikast i stan, så det blir svårt att hitta några extra tusenlappar att spendera på bilen. :/
Det lilla hopp jag har är att J kommer kunna byta grejerna själv - så att vi kan spara några kronor åtminstone. ♥

Och är det inte ordnat innan den 19:e maj så får jag körförbud, toppen. . .

Bästa vänner.

I De allra bästa., I
Behöver jag säga att jag älskar Sändie? :) Haha.
Vi kan det här med att se snygga ut ;)

HAHA.

Byta drivknut,

I personligt., I
Den senaste månaden har min bil varit trasig - drivknuten rasade sönder när jag och Elsa kom hem från vårt senaste besök hemma hos mamma och syster. Och den har stått i carporten sedan dess, då det inte har funnit någon drivknut att köpa, eftersom den var slut i varenda butik. ( vi ville köpa den på Biltema eftersom den var typ tvåtusen kronor billigare än på Bilmetro och Mekonomen ).

Min trasiga drivknut och damask - och min enormt smutsiga bil. Haha. Den var nästan gul av all pollen, bleh.

Duktiga J. ♥

Och nu har J bytt drivknuten, ( med lite hjälp av snälla Nicklas ), bytt från vinterdäck till sommardäck och sen har vi tvättat och städat bilen - så nu är den redo för besiktningen - IDAG. Haha. Vi är ute i sista minuten. ;)

Blogginlägg.

I personligt., I
Det kommer upp en del tidsinställda inlägg under dagen. :)
Efterlängtat huh? ;)

Ursäkta röran,

I Bloggdesigner., I
jag bygger om. ;) haha.
Designen behövde fräschas upp lite.

Tokiga trollungen. ;)

I Lilla Elsa, I
HAHA, hon är för härlig vår lilla Elsa. :)

Jag älskar att hon viftar på händerna och skriker när hon springer iväg med snuttefilten på huvudet. ;D Vem brås hon på? ;) haha. ♥

11.04.10

I personligt., I
Idag har jag varit i min pluggbubbla nästan hela dagen. 
Dagen började med en liten sovmorgon och sen gosade jag ner mig i soffan med datorn i knät och öppnade InDesign och layoutade lite. J och Elsa åkte och hälsade på hennes farmor och farfar på förmiddagen, så att jag fick lite lugn och ro. :)
När de kom hem så var Elsa sååå trött men hon hade somnat till i bilen på vägen hem och sovit typ 5 minuter och det tyckte hon räckte, så istället ville hon vara vaken och übergnällig. :/ mindre skoj för mig som fick sitta med henne i knät och försöka trösta, men ingenting dög.
Men det blev lite bättre efter en stund och då myste vi lite innan det var sovdags. Då fick hon lite välling och sen borstade jag hennes små tänder innan vi nattade henne. ♥

Kvällen har även den, spenderats i pluggbubblan och nu är det snart tid för att borsta tänderna och mysa under täcket, jag är trött och behöver sova - för imorgon blir det definitivt ingen sovmorgon. Haha. Och Elsa ska förhoppningsvis till dagis. :)

Tävla om en mössa,

I Tävlingar, I
Jag tävlar om en mössa från LovaLine Design. :)
Det är inte så lång tid kvar av tävlingen men om ni också vill ha chansen att vinna en mössa, för att piffa upp en vardagsoutfit eller bara gömma ert hår den dagen ni har en dålig hårdag. På med den fina mössan och vips: så blev man lite snyggare ;) hihi.
Klicka här för att komma till tävlingen. :)

Den här mössan är det jag tävlar om, men det finns självklart andra färger och mönster att välja mellan. :) Och även olika storlekar. :)

Elsa kör dockvagn. ;)

I Lilla Elsa, I
Haha, tokiga Elsa.
Häromdagen så körde hon runt dockvagnen i lägenheten, vickade på vagnen, krockade med alla möbler och styrde rakt in i elementen. :) tokiga lilla Elsa. ♥
Och ni kan ju tänka er hur det gick för den stackars dockan som fick åka med efter att jag slutat filma. ;) hihi.

Haha, älskade lilla trollunge. ♥

Stel?

I Detta får dig att le., I
Haha, jag kan inte låta bli att läsa Kissies blogg - mest för att hålla mig uppdaterad om alla märkliga grejer hon har för sig, och för några dagar sen hittade jag den här bilden.
Och anledningen till att jag bloggar om den är för att jag skrattade när jag såg den. Titta på hennes panna - när jag höjer på ögonbrynen så rynkar jag pannan, och jag tror att det blir likadant för er?
Men inte för Kissie. Haha. Hennes panna får inte en enda rynka, förutom en liten enstaka precis ovanför ögonbrynet - resten är stelt.
Jisses.

Det ser väldigt stelt ut, botox eller något annat gift kanske? Haha. Håller ni med mig? :) haha.
Och något annat i hennes utseende behöver jag egentligen inte ens nämna. ;)

11.04.07

I personligt., I

Om en liten stund ska jag åka till skolan, fick låna J:s bil idag eftersom min fortfarande är trasig. :/ Och Elsas farmor kommer hit och är barnvakt åt Elsa den lilla stunden som jag behöver vara i skolan. :)

Förmiddagen vigs åt skolarbete och eftermiddagen kommer gå åt till att leka med Elsa. ♥
Och när J har kommit hem från jobbet så ska jag nog ta mig ut på en löpartur, om träningsvärken i mina vader minskar lite. :) Ikväll kommer jag hoppa in i min lilla pluggbubbla, som vanligt. ;)

Och igår skrev jag att jag trodde att jag hade det mesta under kontroll - jag tror att jag tar tillbaks det. För idag känns det som om jag inte har en aning om vad jag håller på med? Haha. :)

11.04.06

I personligt., I

Solen skiner, men jag får inte njuta så mycket av den - blir bara att njuta av de solstrålarna som letar sig in genom fönstret - för jag befinner mig i min lilla pluggbubbla. Samtidigt som jag försöker underhålla en febrig Elsa. Men i skrivandets stund så sover hon, så jag försöker vara lite kreativ. :)
Att vara utomhus är inte så omtyckt av Elsa när hon är sjuk, då blir det bara gnäll - men att hoppa runt i soffan är desto roligare. Eller trycka på alla tangenter på datorn. ;)

Och trollungen gjorde mig lite arg när vi hade ätit frukost, då stod en av de vackra kopparna, som vi fick av mamma i julklapp, på vardagsrumsbordet och då fick Elsa för sig att knuffa ner allt på bordet. Och med barn går det ju så himla fort.
Jag såg hennes busiga lilla min och en halv sekund senare sveper hon ner koppen från bordet - krasch! Hela "örat" på muggen låg i tusen bitar på golvet, resten klarade sig utan större skador. Så det blev lite bråk då. Elsa skrattade och jag skällde, eller ja - försökte förklara att sådär gör man INTE.
Men jag samlade ihop bitarna och tog fram lite superlim - och nu går det att använda koppen, även om örat är väldigt kantstött och man ser sprickorna. Men den fyller sin funktion iaf. :)

Och nu låter det som om hon håller på att vakna, så det blir inte mycket mer skolarbete gjort förrän hon somnar ikväll. Imorgon ska jag faktiskt till skolan, det känns som om det var evigheter sedan sist. En föreläsning och sen ska jag lämna in en dummie av mina häften, så att jag kan få respons på dem på måndag.
Och jag tror att jag fortfarande har det mesta under kontroll, eller? Haha. :)

Feber, igen.

I Lilla Elsa, I
Älskade lilla Elsa. När ska hon få bli frisk? :(
Igår ringde de från dagis och sa att Elsa hade fått feber, så himla jobbigt. Efter flera veckor med förkylningar, en vecka med halsfluss och sen ytterliggare några veckor med lunginflammation ( några få dagar utan feber ) så trodde jag, att hon, efter en vecka på dagis utan att bli sjuk - äntligen skulle få vara frisk. Men tji fick vi, febern kom tillbaks.
Hon var ju fortfarande lite hostig och snorig när hon började på dagis igen, men inte mer än de allra flesta små barn är under vinterhalvåret. Och nu är förkylningen värre och hostan likaså, men jag hoppas att det bara är en vanlig förkylning och att det inte är lunginflammation som fortfarande sitter kvar. :'(

Så nu är hon hemma från dagis, febrig och snorig - gnälligare än vanligt. Men större delen av tiden är hon sitt vanliga jag, glad och busig. Idag lyckades hon t.o.m äta jord, haha. Men det spottade hon ut lika fort som hon stoppade in det i munnen. Haha. ♥

Vår lilla trollunge behöver bli frisk, på riktigt nu. ♥

Han är så het. ;)

I De allra bästa., I
Min älskade J.
Och alla som känner honom vet att det var väldigt länge sen han klippte sig. ;) och nu är hans hår ett minne blott. Haha. ♥

Från pojke:

Till man. ;)

( Och nej, han är inte hårig på axlarna egentligen, haha. Jag hade bara så bråttom med att ta ett foto att han inte hunnit borsta bort håret. Haha. )

Snyggo. ♥

Blommogram,

I Vackra ting, I

Dagen efter min och J:s förlovning så fick vi ett blommogram, från min älskade mamma och syster. ♥


Tack.
Jag älskar er. ♥

Dammigt,

I personligt., I
är en underdrift - det yrde damm när jag loggade in på blogg.se ;) Haha.
Det är inte det att jag inte har något att skriva om, men minuterna går och vips så är det läggdags, vareviga dag. Haha. Men det blir nog bättre. :)
Mitt stora skolarbete tar väldigt mycket tid, och det är så roligt - och tro det eller ej, men jag ser ljuset i tunneln, mitt projekt börjar ta form. :) hihi.

Och jag lovar att bloggen ska fyllas med fler bilder på älskade Elsa. :) tihi. ♥