6 månader tillsammans.

I De allra bästa., I

Idag har jag o johan varit tillsammans i 6 månader, ett helt halvår. han betyder jättemkt för mig o jag älskar honom tusenfaldt.


























jävla klantmajja.

I personligt., I

dagen har varit värdelös hittills, när jag kom ut i garaget imorse - var det minusgrader o bilen vägrade starta, så nu måste jag förmodligen köpa ett nytt batteri, bra start på dagen liksom.
när jag skulle äta frukost på jobbet gjorde jag iordning två goda mackor o tog ett glas med juice o skulle gå uppför trappan, men nej - jag tappar min sko som försvinner mellan trappstegen o jag ramlar på näsan med mackorna upp och ner i trappen o all juice hamnade på min tröjärm, fan vad jag är klantig ibland.

Men om en timme slutar jag o då ska jag köpa milkshake o strips på donken, det har jag bestämt. men donken har väl säkert brunnit upp, eller milkshake-maskinen är trasig eller så har de slut på olja i fritösen, om man tänker på vilken tur jag har idag, heh.

gratulerar på namnsdagen.

I De allra bästa., I
Idag har jag namnsdag - Mikaela. :)
grattis, grattis till mig själv. (A) O herregud vilka problem jag hade med mitt namn när jag var mindre, det var jobbigt att säga, o ännu jobbigare att skriva, haha, o jag ville gärna byta namn. Jag har fortfarande problem med att skriva det men nu trivs jag väldigt bra med mitt namn o skulle inte byta för allt i världen.

Mikaela är ett kvinnonamn, en femininform av Mikael, och har hebreiska hebreiskt ursprung. Mikaela betyder "vem är som gud?".Namnet hade en närmast explosionsartad uppgång under mitten 1980-taletoch början på 1990-talet.Sedan dess har populariteten avtagit något.31 december 2005 fanns det totalt 11 715 personer i Sverige med namnet,varav 6 673 med det som tilltalsnamn.År 2003 fick 298 flickor namnet, varav 106 fick det som tilltalsnamn. Namnsdag: 29 september (sedan 1986) Mikaela betyder också förstörda killar.


hahaha, sista meningen, whaaat?

en liten macka.

I personligt., I
Igår vaknade jag o Johan ganska tidigt, eller iaf jag, sen väckte jag honom. ;) hihi. Vi skulle nämligen möta upp pappa på stan, han ville bjuda oss på lunch/fika. :) efter många om o men lyckades jag få upp världens tröttaste johan o vi mötte upp pappa på stan, krokanen var självklart stängt så jag tvingade med dem till Åhléns. :) inhandlade en ny mascara, vem vet hur mkt bakterier det finns på min gamla som är typ hundra år. haha, o köpte även ett nytt puder till min bleka fejja. (A)
Lunch åt vi så småningom på mobackes, urgulligt café o deras små mackor var hur goda som helst, men det var bara jag som inte lyckades välta min, jag åt den med finess. ;) hahaa.

Efter att magen var mätt o belåten lyckades jag lura med mig johan o pappa in till djurbutiken, hihi, vi tittade på kattprylar o på djuren, haha, vi hittade världens konstigaste lilla gnagare, haha, den såg ut som en blandning mellan råtta o ekorre, ganska ful om ni frågar mig, heh.

O jag har ingen aning om hur jag orkar blogga vid den här tiden, går runt som en zombie här hemma, haha, ska alldeles strax åka till jobbet - men jag slutar tidigt idag. :) wiho.

i will love you 'til the day i die

I personligt., I
du är det finaste som finns, den finaste som finns.
allt är så svårt. jag älskar dig, alltid.

du gör mig så jävla förbannad.

I personligt., I
alltså du sviker mig o jag blir arg o du ber om ursäkt. sen gör du något ännu dummare, jag blir så jävla A R G.

grattis mamma,.

I De allra bästa., I
Idag fyller min mamma år. :) synd att jag inte kunde gratulera henne personligen men jag tänker på henne. Jag älskar dig mamma, ett år vackrare. Puss

6 minuter.

I personligt., I
wiho. soon får jag logga ut o gå hem.

alla svensson i sverige.

I Detta får dig att le., I
svensson

Hahahaa, klockren dekal. Hur många är vi inte som skrattat åt en ful volvo + volvoraggare någon gång? hahaa.

hello - my name is trouble, double trouble.

I personligt., I


jävlas du med mig?

Echooooooooo.

I personligt., I
oh my god, jag är helt ensam i mitt rum, inte roligt. Ekar ju typ när jag trycker på tangenterna, haha. echoooo, echoooo.
har nyss haft min lunch, o nu är det ungefär en o en halv timme kvar innan jag får åka hem, vill egentligen dra ut elkabeln till datorn o säga att den inte fungerar o åka hem, men så kan man ju inte göra. (A) haha.
det känns nästan som om jag är ensam på bygget, resten av lördagsjobbarna sitter typ två rum ifrån mig, heh. o dom är flera stycken men här sitter jag helt ensammen.
93 minuter kvar exakt, kan tiden gå långsammare idag?

en lördag på jobbet.

I personligt., I
idag jobbar jag mellan nio o tre. är inte speciellt motiverad idag men det kommer nog gå bra,. lördagar brukar vara rätt lugna, ( peppar, peppar, ta i trä ) O efter jobbet ska jag kanske åka o hälsa på sandra en stund o på kvällen ska jag nog laga kyckling-tortillas, sjukt gott. :)
planerna för kvällen är att följa med johan hem till några av hans kompisar som har fest, men jag blir nog inte långvarig eftersom de andra ska ner på sport in o dit vill jag inte, heh. O sen kommer jag nog vara hyfsat slut efter en dag på jobbet, fick inte mkt sömn natten till idag o morgonen var inte mkt bättre.

sviken, av dig.

I personligt., I
du svek mig, hur kunde du? jag trodde att du aldrig skulle svika mig o så gör du såhär. så himla onödigt.

en fredagkväll på jobbet, kan ju vara alldeles, alldeles underbar.

I personligt., I
hahahaa, eller inte. (A)
men jag har ju iaf sällskap av sofia - o vi får göra som hon sa tidigare - tänk gås. haha
vi har lunchat på sibylla idag, gott som tusan o nu sitter hon o bjuder mig på världens godaste choklad - marabous nya lakritschoklad.

men om typ trettio minuter får vi logga ur älskade avayan o åka hem. :)

idol juryn - o andreas carlsson.

I Snyggingar., I


dom är väl underbara., hihi. O speciellt andreas carlsson, yummie. ;) han är väl lite lagom gubbsnygg,. jag vet att jag inte är ensam om att tycka det. ;)

stabilt som fan.

I personligt., I
alla våra system ligger nere,. o det finns ingen bra förklaring till varför, haha. men jag hoppas att de kommer igång snart, vi sitter här utan jobb o kunderna får ingen hjälp.
men vi arbetskamrater har ju varandra, heh, vi får roa oss på något annat vis.

vet ni?

I personligt., I
imorn jobbar jag till klockan sju, det suger. men vet ni? Sofia jobbar också till sju, det är jättebra. :) för då väger hennes sällskap upp det faktum att jag måste vara på jobbet till klockan sju en fredagkväll. (A)

brownie.

I personligt., I
Idag har det gått väldigt långsamt att jobba, men sofia gjorde världens absolut fulaste dans, haha, hon härmade kattungarna i aristocats när de går efter gåsen. ;) hahaa. O de två sista timmarna gick fortare, då hade jag världens bästa medlyssnare - sandra. (A) hihi. efter jobbet åkte jag med sandra hem till bollnäs, vi handlade lite på ica o sen tankade jag - full tank. :) jag älskar löning. hihi.

För stunden sitter jag i en av johans sletna t-shirtar o ser allmänt uwh ut, håller på o färgar håret. :) ska bli brownie igen, o jag hoppas att det blir fint. :)
Efter att jag har sköljt ur färgen ska jag mysa ner mig i soffan o titta på idol vem kan slå filip o fredrik o äta lite goda mackor o dricka oboy. ibland är livet härligt.

för mkt smutstvätt.

I personligt., I
har ni haft samma problem som mig? alldeles för mkt smutstvätt, sådär mkt att man inte ens kan bära det till tvättstugan? (A) alla täcken, kuddar o jackan är ju väldigt stora o bylsiga + mina kläder = en hyfsat stor hög. O trots ikea-kassar kommer jag nog inte lyckas bära allt till tvättstugan, men jag har den ju som tur är i källaren i mitt hus så jag kanske kan kasta ner allt för trappen o liksom sparka in det i tvättstugan? (A) haha, det kanske vore något. men tror ni att jag blir omtyckt av grannarna då? ;) haha.

o just ja, jag måste ju gå till garaget o hämta tennisbollarna också, herregud - minne som en guldfisk.

dammråttor.

I personligt., I
Idag är jag ledig, wiho. Men får jag njuta av det? Oh nej. Istället ska jag slåss med dammråttorna i min lägenhet, där jag förövrigt inte har varit på ungefär två veckor, ska också brottas med diskberget o rensa kylskåpet. Men med mina rosa diskhandskar går allt. ;) o sen klockan ett är det dags för tvättstugan, då ska jag tvätta alla sängkläder ( eftersom johans katt kissade i min säng ) o även min vinterjacka ( som hans katt också har kissat på, haha )
O när allt det här är klart får jag förmodligen njuta av en god middag tillsammans med sandra.

Jag tror inte jag kommer lyckas få allt gjort idag;

- damma + dammsuga
- diska
- slänga sopor.
- rensa kylskåpet.
- sortera tvätt + tvätta.
- handla.
- försöka städa lite smått hemma hos johan.

Kanske bäst att börja nu?

forever.

I personligt., I
I'ma take you there.
I'ma take you there.
So don't be scared, I'm right here baby.
We can go anywhere, go anywhere.
But first, it's your chance.
Take my hand, come with me.
- - -
Feels like we're on another level.
Feels like our love's intertwine.
We can be two rebels.
Breakin' the rules,
Me and you,
You and I.
- - -
All you gotta do is watch me,
Look what I can do with my feet.
Baby, feel the beat inside.
I'm drivin' you could take the front seat.
Just need you to trust me.

- - -
Forever, ever, ever.
Forever, ever, ever.
Forever.
Ever, ever, ever.

utmärkelse.

I Detta får dig att le., I
Jag har fått en bloggutmärkelse av sandra.
tack för den raring, bra att någon gillar min blogg. :)



Jag skickar den nu vidare till;
Simone Söderqvist
Patricia Rindehed
Sofia Olsson
Lotta Lundh
Stina Lee ,

- - - - -

Så här går det till:
1. Den person som fått utmärkelsen kopierar bilden och lägger den på sin blogg
2. Länka till personen som gav dig utmärkelsen
3. Ge utmärkelsen vidare till fem bloggar
4. Länka till dom bloggar du gett utmärkelsen
5. Lämna ett meddelande på bloggarna som du gett utmärkelsen till.

Man kan sprida glädje till andra genom detta!

dags att sjunga på refrängen?

I personligt., I
tror ni att det är dags att gå hem från jobbet när man glömmer bort att gå på rast, o sen glömmer bort om man ens har varit på rast o måste gå o fråga en teamledare om de har registrerat någon rast? haha, jag tror att det är dags att sjunga på refrängen då.,

o på tal om att göra bort sig på jobbet, igår på lunchen skulle jag slänga sopor i soptunnan, vår soptunna är av modellen metall, med själva svarta soppåsen hängandes under o ett plåtlock, o jag slet tag i locket o råkade tappa det o vips dimper det ner i golvet med världens smäll o hela lunchrummet tittade på mig, haha. inte  fan kunde väl jag veta att det satt löst, haha, o jag kunde inte riktigt bedöma om de tittade på mig av ilska eller av medlidande. haha. jag bjuder på mig själv iaf.

Oooh, salta tjejen.

I personligt., I
Hahahaa,.
Här på jobbet har vi en snubbe som kallas frunken,
han kommer med de mest udda uttalanden, jag har nämnt honom förut i bloggen. Idag föll jag offer för hans tokerier. haha.
Han klagar alltid på att jag pratar i telefon, hela tiden, o han härmade mig så fint genom att framställa mig som en tyst liten kuf som gick runt med telefonen i örat hela dagarna utan att säga något. haha., när han var klar med det tar han upp saltet o öppnar det o kastar salt på mig lite nonchalant o säger;
- oooh, saaalta tjeeeejen.
Jag asgarvar o går därifrån, hahaa.

en alldeles vanlig söndag.

I personligt., I
Igår umgicks jag med sandra o hennes små solstrålar hela dagen, hihi. åkte hem till henns så fort jag vaknat i stort sett, lurkig som få. ;) O sen låg vi mest i soffan o åt kladdkaka o var allmänt lata. :) hihi, men vi lyckades ta en liten promenad i den strålande solen, när vi gick till prix för att handla lite så att vi skulle få lunch. :)

mot kvällskvisten mötte jag upp johan på ica, sen åkte vi hem o han lagade mat o jag laddade hem lite filmer. :) filmvalet för kvällen blev Knocked Up, johan hade dock sett den men inte jag. sen kröp vi till kojs o somnade som två klubbade sälar.
O att kliva upp imorse, det var inte nådigt. O fyfan vilket väder, hur dimmigt som helst o ruggigt kallt. Men jag samåkte ju med sandra till jobbet idag så då blev humöret mkt bättre. :) men herregud vilket damp vi fick på stereon, haha, helt omöjligt att hitta en radiokanal. (A)

O gud vad det ringer dåligt idag.. uwh.