det är svårt att vara arg.

I personligt., I
orden; annars lämnar jag dig. de svider lika mkt varje gång jag tänker på dem, men det var länge sen, men de orden tog hårt. först var jag bara ledsen, sen blev jag arg - men det är svårt att vara arg på dig. så jag är nog inte arg längre, bara ibland, det är svårt att förklara. du gör mig glad varenda minut men när jag tänker tillbaks gör det lite ont, men jag är glad att det är du o jag o att vi har varandra. du gör mig lycklig nu.

jag älskar dig så mkt att jag förlät dig för de orden. du är ju trots allt min ögonsten.

robin bengtsson

I personligt., I

alltså han är så sjukt snygg! mums. (A) fler som håller med? ;)
hittar ingen bild på honom men har tittat på honom i idol ikväll, o gud vilken underbar grabb - med en älskvärd röst, hihi.
se klippet med honom här.

har varit hemma hos sandra ikväll, bara slöat i soffan o pratat jobb, vänner, familj - ja, livet i största allmänhet. :) alltid lika trevligt. :)

aparmar. :)

I personligt., I
idag efter jobbet så kramades jag lite med johan o sen tänkte jag att jag skulle gå hem till sandra o stjäla med mig henne så att jag skulle slippa handla själv, johan kunde inte följa med eftersom han hade innebandy-träning, o när jag gått typ 50 meter så halkar jag, självklart, o gör världens vurpa, slår i både rumpa, armbåge o huvud o min mössa flyger av o landar typ 2 meter bort, ha ha. tur att det var mörkt så ingen såg mig, eller? ;)
när jag väl handlat klart o tankat bilen så var det dags att bära hem alla matkassarna, o herre min gud, ha ha, 5 stycken jättetunga. mina armar blev nog flera meter. (A) o inte nog med det, jag halkade typ hela tiden. men jag kom hem utan någon större vurpa o jag hann inte mer än laga mat så var det dags att åka hemifrån igen. då skulle jag åka hem till pappa o kicki o låna ett täcke eftersom, ursäkta språket, kattjäveln har kissat på vårt täcke andra dagen i rad! så nu har vi hämtat upp dörren från förrådet o blir tvungna att ha dörrarna stängda till sovrummet, det är sjukt vad lägenheten känns mindre. :(

mitt fejs är inte lika rött längre, för er som undrar, ha ha. nu blir det till att stänga mina gröna. natti.

skriv din rubrik här.

I personligt., I
idag är jag på bra humör, har alldeles nyss suttit o pratat i en mer-flaska med sofia, ha ha, är på bra humör men är väl ganska barnslig idag också. :) har nyss haft lunch så nu luktar jag garlic i munnen, tur att jag bara pratar i telefon med kunderna, annars skulle de nog dö. (A)
o om en liten stund ska jag iväg på utbildning o bli ännu bättre på mitt jobb, hihi.

mitt face är tomat-rött idag, jag o johan tog nämligen en promenad igår kväll o gick ner på stan o la oss i varsitt solarium en stund, o sen promenerade vi hemåt igen. O fyfan vilket skrattanfall jag fick när jag kom hem, johan solade nämligen med kalsongerna på o herregud vilken rolig bränna han fick, jag låg på golvet o kiknade av skratt o tårarna sprutade, ha ha ha.

ingen höjdare.

I personligt., I
lönespecifikationen blev ingen höjdare denna månad, eftersom jag var på sjukhuset i hudik i början på oktober o var sjukskriven från jobbet i 5 dagar o sen dessutom fick urinvägsinfektion till följd av besöket i hudik så blev lönen mindre än vanligt. men denna månad har jag kompenserat det genom att ev. ha jobbat ihop en fin bonus o det har jag bestämt mig för att jag ska lyckas med nästa månad också. :)
så denna månad blir det verkligen hål i fickan. . . he he.

born to be cheap.

I personligt., I
tele2:s nya reklam är faktisk riktigt bra,. :)
o idag jobbar jag till klockan sju, mindre bra
- men jag får iaf sällskap hem, kenny ska åka med mig till bollnäs. o när jag kommer hem hoppas jag att jag får hämta ut lite paket på ica, hihi, jag hoppas att jag får avisering via sms nu på eftermiddagen, hihi.
kvällen blir relativt lugn, en promenad tillsammans med johan följt av lite träning o sen ska jag knoppa tidigt idag, ögonlocken är väldigt tunga o påsar under ögonen har jag också lyckats få, var nog inget smart drag att titta på Da Vinci koden igår, heh.

jag lyfter på hatten för Er.

I personligt., I
det har inte gått att ringa in till kundtjänst den senaste timmen / timmarna, vi har alltså i stort sett suttit o rullat tummarna, o jag lider med kunderna, för i samband med att det ej gick att komma i kontakt med oss så började även mobiltelefonin att strula i hela sverige, samma sak med gprs o mms-tjänsterna.
men nu har vår kära arbetsgivare lyckats ordna så att kunderna iaf kan komma i kontakt med oss, bravo. så nu brakar väl helvetet löst, arga människor, hua.

aj aj aj,.

I personligt., I
jag har gjort det igen, klantmajja. ha ha.
idag skulle jag gå ut i lunchrummet på rasten o vi har ganska tunga glasdörrar
mellan alla olika rum o man måste dra igen dem efter sig, o dum som jag är så glömde jag kvar fingrarna mellan o dörren smällde igen på dem, AJ AJ AJ.
o så var det folk i lunchrummet o folk i produktionen så jag kunde ju inte direkt skrika eller gråta så jag gick långsamt o obemärkt, utan att andas, he he, till toaletten o drog igen dörren o spolade kallvatten på fingrarna hela rasten, ha ha.
jävla osis liksom.

vilken efterlängtad dag.

I personligt., I
jag har längtat efter fredag ända sen i måndags, ha ha. o nu är det äntligen fredag o jag jobbar kort dag idag, slutar mellan 15-15.30 idag, grymt skönt. har haft sena fredagar flera veckor i rad så nu förtjänar jag att få göra helg tidigt. :)
idag är jag köksansvarig, vilket innebär att jag måste ta reda på alla andras smuts i lunchrummet, uääh, o torka bord o proppa diskmaskinen full med disk. ha ha. o efter jobbet ska jag hem o ta hand om min o johans smuts, jag kanske inte slutar så tidigt ändå? ;) ha ha.

1 minut.

I personligt., I
kvar tills jag slutar, wiho :D

delar ni min entusiasm?

kalkon o ostsallad o Grey's Anatomy.

I personligt., I
en riktig helkväll med andra ord ;) ha ha. igår efter jobbet pratade jag med mamma, o min mamma är ingen mes o erkänner aldrig att hon är sjuk eller har ont - o till doktorn vill hon inte gå - men igår då hade hon ont i huvudet min lilla mamma, men hon blev nog glad över att få prata lite med mig. :) jag saknar min mamma, vi konstaterade igår att jag inte har träffat henne sen i augusti, oh my god liksom. ♥

igår gick jag o johan en promenad o sen tränade jag lite styrka också, fyfan hur jag går idag, som en gammal tant, men det är skönt med träningsvärk ;) hihi.

.rubrik

I personligt., I
idag åkte jag buss till jobbet, att åka buss är helt olidligt om man inte har en bra bok eller musik, har man något av detta så är det nästan skönt att åka buss, om man bortser från att man måste kliva upp betydligt mkt tidigare + att man måste gå från bussen till jobbet i regn o oväder.
efter jobbet får jag åka med sandra hemåt, men hon slutar en halvtimme senare än mig så antingen får jag hänga i lunchrummet eller jobba in lite komp, det blir förmodligen det första eftersom det ringer väldigt lite idag.

ikväll får jag gå ut på promenad helt ensam, johan ska träna innebandy.

du lovade.

I personligt., I
du lovade, o du håller inte ditt löfte. jag behöver dig

aj.

I personligt., I
det svider lika mkt varje gång man får höra det, fan fan fan.
jag vill egentligen bara åka hem o lägga mig under täcket o gråta.

det är såna som du som är en trafikfara.

I personligt., I
ha ha, rubriken är ett citat från johan tidigare idag. :D vi vaknade vid halv tio tiden idag o då var det bara att rulla ur sängen o bege sig mot tvättstugan, vi skulle tvätta våra täcken o bäddmadrassen som katten kissat på. 
o när det var klart så hämtade vi upp sandra o hennes dotra o åkte på dollar, där vi hittade en hel del behövliga grejer. :) sen frågade jag johan om vi kunde åka på a&h också, sen insåg jag att det är ju jag som bestämmer det - vi hade nämligen tagit min bil o jag körde, ha ha.

o nu är vi hemma o har satt upp lite nyinköpta tavlor, varav en jättestor i matrummet, hihi. superfin. :) o jag håller på o lagar mat - kyckling, fullkornsris, bea o sallad, smaskens. o efter det ska jag röra ihop lite matlagningsgrädde, creme fraich med vitlök o örter o göra några matlådor, hihi. o johan ligger på soffan o sover nu, hihi. sötgöte.

madagaskar.

I personligt., I


i'm meat, me me me me. ha ha, alla som sett filmen förstår vad jag menar. ;) hihi. filmen går för övrigt på femman just nu. :)

nämen.

I De allra bästa., I


titta vad jag hittade för sötnos i lägenheten när jag städade ;) ha ha. min älskade johan.

vår nya lägenhet.

I Fotografier., I
jag fick tummen ur o lyckades ta lite bilder på lägenheten, men alla är väl inte jättebra, men jag är inte någon mästerfotograf ;) men ni får ju en liten smygtitt iaf. :)

           

:)

bättre lite skit i hörnen än ett rent helvete.

I personligt., I
Ha ha,.

Idag har jag o Johan städat hela lägenheten, lämnat ner saker i förrådet, hängt upp lite hyllor, så nu är det rent o fint här. :) o jag har precis duschat o nu sitter jag här med datorn i knät, funderar på om jag ska orka ta bilder på lägenheten som jag kan lägga in här på bloggen sen, men jag tror det får bli en annan dag.

vad ska jag göra nu....?

nollgradigt,.

I personligt., I
idag är inte vädret på min sida, jag o johan hade tänkt tvätta bilarna idag - men då måste det vara plusgrader. o det är nollgradigt, haha.
vi får se vad vi hittar på istället :)

igår kväll tyckte jag lite synd om johan, jag var pms:ig, trött o hunrig, haha, o han var drygare än vanligt ;) he he. men efter lite mat i magen blev jag en snäll flickvän. dock sjukligt trött. o när vi skulle krypa ner i sängen fick vi en trevlig överraskning - katten hade kissat i sängen, IGEN. fick kasta ut täcket på balkongen o sova under varsin filt istället, väldigt kallt, fyfan. det blev några sura miner där men sen somnade jag i johans famn.

nu på morgonen är det jag som varit dryg mot johan, haha.

ett, tu, tre - på det fjärde ska det ske.

I personligt., I

nu vill jag åka hem, 40 min kvar av arbetsdagen. o vad ska man göra när man kommer hem då, när man är alldeles trött o matt o less, en fotmassage o lite glass skulle sitta fint, undra om jag ska tvinga johan? ;D ha ha.
o snart blir jag helt ensam i mitt arbetsrum, de andra går hem halv sju,. lyckos dem.

någon som vill byta plats med mig för tillfället? höra lite ljuv musik i öronen ( läs: förbannade kunder ) he he.

försäkring.

I Kissemissarna., I
agria har ringt o sökt mig flera gånger denna vecka, så nu på lunchen ringde jag upp dem. :) våra katter är ju som våra små bebisar, familjemedlemmar så då tyckte jag verkligen att det var på tiden att vi försäkrade dem. katter är ju dåliga på att skriva. he he. o inte alls farligt dyrt.

så nu kan turbo ramla ut ur fönstret igen utan att vi får världens fetaste veterinär-räkning, men jag hoppas att hon låter bli. :)

skrapa rutorna.

I personligt., I

att skrapa rutorna på bilen i sig är väl inte så tråkigt - men när man skrapar o skrapar men aldrig får bort den där jävla isen, då blir man ju förbannad. haha. tog säkert en kvart för mig imorse o då fick jag inte ens bort allt utan jag gav upp o satte mig i bilen o halva framrutan var fortfarande frostig o jag såg typ ingenting till vänster - trafikfara? ;D
o när jag kom till Jet för att tanka så är det självklart apmkt folk där, jag hamnade bakom två tanter som stod o typ hade kafferast vid pumpen, haha, efter många om o men åkte de därifrån o jag skulle försöka pula in mina pengar i automaten, men den lilla irriterande gula grejen bara spottade ut mina pengar, gång på gång. tror jag stod o bråkade med den i evigheter, jag är glad att jag var ensam kvar på Jet då, haha.

o nu är jag på jobbet, det säger väl allt. . .

gratisbio.se

I personligt., I
Nu har jag fallit för trycket ;D haha, nerå. men jag har blivit medlem på gratisbio.se :) o är ni inte redan är medlemmar där, typ som resten av sveriges befolkning så kan ni bli medlem här :)

sandra tofälts blogg.

I personligt., I
har helt enkelt tagit en liten paus just nu. men för er som undrar så lever hon fortfarande ;) he he,. hon springer hit lite då o då o tittar på mig genom glasdörren. ;) hahaa.