swartzwaldtårta.

I personligt., I
det bjöds på swartzwaldtårta hemma hos min kära far, men alla ni som ätit den tårtan vet att den är supergod med sina lager av maräng men oh my lord så mättande, ha ha, alla fick nog lite ont i magen. :) men det var det värt.


o nu är jag hemkommen o nördar framför datorn o väntar på att J ska komma hem. han är ute o busar med frank, ha ha.
det kan aldrig sluta bra. he he. ;)




jag funderar på om jag ska hoppa in i duschen snart o göra mig lite fräsch, he he, kan ju inte gå runt o se ut som en lurk hur länge som helst, o efter fem ska jag åka tillbaks till familjen på björktjära för då bjuds det på tacos, jummie. :D då ska även J med. hjälp vad tiden går fort, den springer bokstavligen talat ifrån mig, ha ha.

haribo.

I personligt., I
     
Gud vad sugen jag blev på godis, ha ha. men nej nej.

skattjakt.

I personligt., I
En o en halv timme kvar av arbetsdagen, sen blir det raka spåret hem till björktjära för att fika o fira lillasysters födelsedag, hi hi. :) ska även rota igenom simones garderob efter något att ha på mig ikväll när det blir lite vindrickande o umgänge med johans lidl-kompisar o min vän camilla of course, det är ju där sammanslagningen äger rum. :) o sen eventuellt att bada balja senare på kvällen, så jag måste även hinna leta fram en bikini, minns inte ens vart de ligger undangömda så det blir en riktigt skattjakt. ;) ha ha.
men eftermiddagen blir stressig som tusan, he he. men det kostar o ligga på topp. ha ha.

 

det låter väl trevligt? :)

gääääsp.

I personligt., I
ungefär såhär såg jag ut imorse när jag rullade ur sängen. ha ha. håret stod åt alla håll o munnen på vid gavel. ha ha. ;D
o nu sitter jag på jobbet o arbetar för lönen. he he. 5 timmars arbetsdag o en ynka rast på 15 min, ingen lunch heller. men men, det ger väl lite lön för mödan, hoppas jag.



o ni era jävlar ligger säkert fortfarande o sover, he he, själv var jag uppe redan halv sju, en lördagmorgon! uääh.

stan tillsammans med pappa.

I personligt., I
idag hade jag som sagt tänkt sova ut länge, men icke sa nicke, jag vaknade halv nio o var jättepigg, ha ha.
efter väldigt mkt krångel med mitt hår slutade det med att det är mörkbrunt, men inte svart som jag hade tidigare, he he. känns fräschare så här., :)
o efter lunch åkte jag ner på stan o mötte upp min kära far o vi strosade runt lite på stan o inhandlade presenter till lillasyster som fyller år den 13:e februari, hi hi, vi ska nämligen fira henne imorn. :) hon fick mina presenter redan ikväll o blev mkt nöjd. :) hi hi,.
o innan pappa o jag skiljdes åt hjälpte han mig att tvätta av bilen lite snabbt, så nu är den ren o fin. :) hi hi.

o johan sitter bakom mig i soffan o äter kebabtallrik, jummie det också, men inget för mig, är fortfarande mätt efter middagen med pappa o sis. :)

o om jag lyckas få hem benjamin buttons otroliga liv snart så ska vi mysa ner oss i soffan o titta på den. :) annars blir det en tidig kväller eftersom jag jobbar 9-14 imorn, resten av morgondagen kommer vara jäktig som få. he he.

Steakhouse Spicy Cow.

I De allra bästa., I
Eftersom pappa fyllde år den 23:e januari så bjöd jag o Martina honom på middag o han fick välja restaurang o då blev det mumsiga riktiga hamburgare på Spicy Cow. :) det pratades student, utlandsresa, barndomsminnen, jobb o annat skoj. :) riktigt trevligt att bara umgås vi tre. :)
o ingen av oss orkade äta upp all mat, så jävla mättande, riktigt stora hamburgare, stora strips o blue cheese dip. hi hi. :) jummie. pappa var nöjd o belåten efteråt så det var en fin present han fick. :) känns bra i hjärtat, hi hi, vår lilla pappa. ♥

pictures.

I personligt., I

  
före                                                                     avfärgningen igår

 färgningen idag.

ursäkta mitt vacka ansikte, ha ha.

Do I smell success?

I personligt., I
nej verkligen inte, ha ha, mitt hår ser mer eller mindre katastrofalt ut just nu, ha ha. :( men jag ska ge det ett försök till, ska gå ner på affären eftersom de öppnar klockan nio o köpa en till förpackning hårfärg o försöka mig på ett riktigt räddningsuppdrag, ha ha. :D vet ej vad det blir för färg än, det återstår att se. he he.


men det luktar inte seger än, ha ha.

byter hårfärg.

I personligt., I
Det är vad jag håller på med just nu, ska försöka gå lite åt det ljusare bruna hållet, hi hi, men vi får väl se om jag får behålla håret eller om det ramlar av, ha ha. om det blir fint lägger jag in före, under o efterbilder åt er om ni vill. ;) hi hi.
blir det misslyckad kanske ni får en katastrof-bild innan jag åker o köper mörkbrun hårfärg, ha ha. ;)

min dröm.

I personligt., I
drömmen jag drömde inatt var helt flippad, ha ha.

den började med att jag var gravid, o i november fick jag ett barn o sen helt plötsligt i slutet på december fick jag ett till barn. he he,
o jag hade barnen på min säng men de rullade runt överallt så jag var tvungen att bygga en mur av täcken o kuddar runtomkring dem så att de inte skulle rulla ner på golvet o göra illa sig. o när jag skulle åka till johan o berätta om bebisarna så bad jag vår granne, som tydligen var sara bodin att komma över o hålla koll på bebisarna o hon var så snäll o gjorde det men  hon tog med sig en boll som hon rullade runt mellan bebisarna, ha ha.
o sen helt plötsligt var jag o johan på dollarstore o skulle handla massa barnkläder o saker till bebisarna o då helt plötsligt förvandlas de till små katter, en av dem är amadeus - o de börjar hoppa ur vagnen o grejer o springer runt i butiken, tillslut får jag tag på den ena kattungen o lägger tillbaks den i vagnen. o då kommer frida hallström fram till mig o även hon har en liten bebis - men den är jätteliten o ser ut lite som yoda i starwars, ha ha, o så säger hon att mina bebisar är fula o att de inte ens är riktiga bebisar eftersom de ser ut som katter. då blir jag jätteledsen o börjar leta efter johan o då kommer han runt hörnet vid en hylla i håller i en bebis/katt o helt plötsligt förvandlas bebisarna till små jättesöta bebisar o jag blir jätteglad. :) o sen vaknade jag, ha ha ha,.

johan bara skakade på huvudet när jag berättade om drömmen för honom, men han blev inte förvånad, mina drömmar är alltid helt sanslösa. ha ha.

ni som medverkade i min dröm, ta inte illa upp, ha ha.

en switch.

I personligt., I

igår när J ringde telia kom de fram till att vi inte hade fått någon switch. så de skulle skicka en sån till oss, vilket är lika med att vi får vänta ungefär en vecka till, suuuuck. o vi är inte de enda som inte fått med den, alla jag vet har råkat ut för samma problem. de kanske borde se över sina rutiner? he he.

dålig service helt enkelt.

ny dag, nya möjligheter.

I personligt., I
Eller inte, he he, mitt humör är iaf lite bättre,.
kom till jobbet en halvtimme tidigt, vilket kändes lite värdelöst men det går ju inte att göra något åt det när jag redan är här. :) he he.

hade världens konstigaste dröm inatt, ha ha, kanske delar med mig av den senare om ni lovar att inte tro att jag är helt knäpp. ha ha. ;D
idag jobbar jag till 18.30, precis samma tid som igår - o efter jobbet ska jag hem o slöa o vänta på att johan kommer hem från fotbollsträningen. :) o sen ska jag kramas lite med honom, o sen ska jag sova, RIKIGT LÄNGE. för jag är nämligen ledig imorgon, wiho. dock jobbar jag på lördag, men det är en annan femma.
fredagen är fullproppat med måsten, även om jag är ledig. men ganska roliga o nyttiga måsten iaf. :) ska bl.a. träffa pappa på stan o leta födelsedagspresent till lillasyster. :) shit, hon blir 19 år liksom. ha ha,.

allt väl med er då? :)

made in sweden.

I personligt., I
johan håller på o ringer telias kundtjänst eftersom vi inte får boxen att fungera, suck. o efter en god kycklingsallad o semester svenskar är det dags för made in sweden på fyran nu. :) o mitt humör har blivit bättre,. :)
ska mysa ner mig i soffan under min fina o sköna filt som jag o J fick i julklapp av mamma o dricka vatten o äta lite cashewnötter, mums. :)












onsdag.

I personligt., I


några arbetstimmar är förbi, men är ändå närmare 4 timmar kvar. jag är på dåligt humör idag, men jag hoppas det går över tills jag kommer hem. då hoppas jag att J lyckas koppla in boxen från telia så att jag kan få vila i soffan med lite hederlig tv.

annars är det väl inte mkt nytt att berätta, jag känner dock att jag inte räcker till, det jag gör verkar inte vara tillräckligt,. ibland känns det som om det jag gör går obemärkt förbi, som om det jag gör tydligen inte räknas. men jag inbillar mig väl.

hoppas ni har en bättre dag än vad jag har.

sick and tired.

I personligt., I
gud vad jag är trött på mitt jobb, är trött både fysiskt o psykiskt. bleh. o idag jobbar jag ända till 18.30, dryygt. ska logga in om typ tio minuter. :(
o efter jobbet blir det väl bara till att åka hem o laga mat o sen är det nästan tid att sova, vart tar dagarna vägen? jag hinner ju inte med någonting. suck.


- o hans, jag tycker definitivt att du ska ladda hem den demon, hi hi, jätteskoj. :)


- hi hi, mamma jag saknar alltid dig. ♥

sov gott.

I personligt., I
ungefär så här känner jag mig, grymt trött
så jag funderar på att lura med mig johan o sova tidigt idag, hi hi. han kanske kan få pilla mig lite i håret o klia mig på ryggen. ha ha, nerå. men kramas vore ju inte helt fel. ♥





















sov gott allesammans. dröm sött, he he.  det gjorde jag inte natten till idag, vaknade upp i tårar vid halv fyra tiden, uäh.

o ni borde skämmas - mina kära läsare - dåligt med kommentarer.

sonic unleashed.

I personligt., I
hi hi, johan laddade hem en demo - alltså en fjuttig bana - på playstation åt mig - sonic, wiho. :D jag satt som en fågelholk första gången jag spelade det, ha ha, hade ingen aning om vad tusan jag gjorde - men det var asroligt! :D ska definitivt köpa det spelet, hi hi, o eftersom det är inriktat på den yngre publiken ( alltså mig, ha ha ) så är det inte så farligt dyrt heller. :)

jag har precis kommit ur duschen o sitter här i min fina, mjuka röda morgonrock som jag fick av J i julklapp o pratar med pat på msn, det var inte igår. he he, o ska nog spela lite mer sonic innan johan kommer hem från innebandyträningen - för då är det han som är bossen över PS3. ha ha.



spelade ni sega när ni var små? :)

frågor.

I Blandat, I
Utmanad av Helen.

4 Av mina favoritprogram på TV:
  • Desperate Housewifes
  • Grey´s Anatomy
  • Vänner.
  • Scrubs.

( jag skulle kunna räkna upp hur många som helst ;) ha ha )


4 Saker som jag gjorde igår:
  • lagade mat.
  • jobbade.
  • skrattade.
  • gjorde ett kollage åt sandra. :)
4 Saker jag längtar till:
  • utlandsresa tillsammans med mamma o syster.
  • sommar.
  • 1 år tillsammans med J.
  • ett bättre jobb.
4 Favorit resturanger:
  • picasso.
  • take off.
  • en mongolisk restaurang på söder i stockholm.
  • mcdonken, he he, eller egentligen inte.
4 Saker på min önskelista:
  • att bli ekonomiskt oberoende. ;)
  • att få ett roligare / bättre jobb.
  • ett långt o lyckligt liv med J.
  • att lyckas gå ner i vikt.

Jag utmanar 4 st:

simone
evelina
sofia
lina linus

ny header.

I personligt., I
som ni säkert har sett har jag en ny header, är inte helt klar med den än, men den känns bättre än den tidigare. :) Vad tycker ni? :)

lunchrasten på jobbet är snart slut,
då blir det 4 timmars jobb innan johan kommer o hämtar mig o sara, samåkte alla tre idag. :) hi hi. o ikväll blir det nog lugna gatan, kan ju alltid hoppas att vi får hem vår box från telia idag, annars blir det väl ännu en film med J. :) igår tittade vi på The Illusionist, helt okej film, den var lite konstig emellanåt - slutet var väl nästan det bästa, he he.
Jag funderar på att ladda hem Benjamin Buttons otroliga liv o Australia, har ju hört att de ska vara superb. :)

congratulations raring.

I De allra bästa., I
idag fyller Sandra Tofält 21 år. ♥ min allra bästa raring börjar bli gammal, hi hi, men jag är inte långt efter. ;) ha ha, skämt åsido hon är vacker för sin ålder. :) ha ha. o jag är så imponerad av allt hon klarat av hittills, hon är helt otrolig den människan. :) finare person är svårt att hitta.

sång-stund.

I personligt., I
Vet ni att jag o johan brukar sjunga med i låtarna när vi åker bil tillsammans? ;) ha ha. ganska underhållande faktiskt, he he, så lite tråkigt att åka bil själv för det är ju inte lika roligt att sjunga ensam. :D ha ha, men jag tänker inte ljuga o säga att det låter bra, oftast låter det förjävligt, ha ha. ;D

om en o en halv timme så slutar jag, woho.

min älskade mamma.

I De allra bästa., I
efter en hel dags städande o donande var jag inte så fräsch, så innan jag gick hem till sandra tog jag en lång, varm o välförtjänt dusch, hi hi. o när jag kom ut ur duschen kom J hem från ica, han hade handlat - o jag fick en ny rosa tandborste som jag tänkte inviga ikväll. :) hi hi,.

Eftersom vi fortfarande inte har fått boxen från telia så har vi inga tvkanaler o därför gick jag hem till sandra o tittade på Trollkarlens hemligheter o umgicks med den allra bästa vännen. :) o nu är jag hemkommen o pratar med min älskade mamma på msn, hi hi, vi diskuterar en utlandsresa till sommaren, lagom till att lillasyster tar studenten o mamma tar specialistsjuksköterskeexamen för barnsjuksköterska. :) jag får följa med bara för att jag är jag. :) ha ha. hon är för snäll min mamma ♥ o jag är stolt över henne som orkar plugga så mkt, o som mamma o jag brukar säga; det är inte lätt att vara ödmjuk när man är bäst. :D

egentid.

I personligt., I

tvättmaskinerna är igång o katterna har fått mat o lägenheten är ren,  nu är jag rätt nöjd. :)
johan är på fotbollsträning o jag har hela lägenheten för mig själv, ha ha, trevligt med lite egentid. :) så nu ska jag nörda o försöka göra en ny header till min blogg. :) hi hi.
Har ni några förslag på vad som borde pryda den? :)

25 januari.

I personligt., I
O snart är det februari, jäklar vad tiden går fort ibland. :)'

idag sov jag väldigt länge, klev upp ur sängen efter klockan tolv, o nu ska jag städa, dammsuga o tvätta, himla rolig söndag, men tyvärr är det så dom brukar se ut, ingen vilo-dag här inte, ha ha. när jag är klar med det ska jag slå mig ner i soffan med datorn i knät o försöka göra om min blogg lite, behövs en uppfräschning. :) tycker inte ni det? :)

o team-hanna gick till final i körslaget, woho.

körslaget o soffmys med J.

I personligt., I


körslaget är i full gång, o snart avslöjas det vilka två körer som går vidare till final - jag håller verkligen tummarna för Team Hanna, hi hi. vore trevligt att sätta bollnäs på kartan lite bättre, he he. :) jag o johan dippar grönsaker o myser, hi hi, en riktigt lugn o skön lördagskväll med andra ord. :)

vilka tycker ni ska vinna körslaget? :)