2:an

I personligt., I
Yes, nu har vi äntligen flyttat till en 2:a tillsammans, älsklingen och jag. :) Det är nästan sanslöst vad mycket space det finns nu, hihi. Och badrummet är fräscht och rent, eftersom jag tog på mig mina rosa diskhandskar och skrubbade det skinande rent igår. ;) Och vi har ett köksbord! Haha, för er som inte vet om det så hade vi bara en kokvrå tidigare och där rymdes det inget köksbord så nu är vi lite smått överlyckliga, mohaha.
Och fråga mig inte varför, men jag blev både förvirrad och jätteglad när det stod "m.sundvisson" på dörren hos oss, det kändes liksom inte på riktigt nästan, hihi. Som om det är en dröm, och om det är de vill jag inte vakna, :) För jag har liksom äntligen flyttat hemifrån på riktigt, med adressändring och allt! :D men internet är fortfarande saknat, kommer väl igång om två veckor skulle jag tro.

Och nu sitter jag i skolan och har grymt ont i magen, ska hålla ett tal på svenskan och jag haaatar att prata inför andra människor.

Ciao.

.em o ja

I personligt., I
Tillsammans är vi så braa. 
   

.

I personligt., I
alltså jag är så himla glad idag :)
Och imorgon ska vi förmodligen flytta in i den nya lägenheten om rörmokarna har varit där och installerat badrummet, eller vad man ska säga, satt tillbaka alla saker kanske är mer rätt, haha. Så idag ska jag hinna med väldigt mycket, tror jag måste multiplicera mig själv med tre för att överhuvudtaget hinna med alltihopa. Måste ju packa ihop allt, och plugga inför provet imorgon och det på onsdag och sen öva på en redovisning till torsdag, som för övrigt handlar om min kära lillasyster, hihi. Men det vet hon inte om, så hysch hysch ;) haha.
Hon läser min blogg så hon får nog reda på det ;) haha, jag är så braaa :)

.Skipping beats, blushing cheeks I am struggling

I personligt., I
Dagen har varit lång och än är den inte slut. Men den har varit desto bättre än jag trodde att den skulle bli. :)
Träffade Sandra och följde med henne till stallet, och där provred vi hennes häst, med sadel denna gång och eftersom han är en gammal travare gick det med en sjuhelvetes fart när han väl satte igång att trava. Det fanns inte en chans att jag skulle klara av att rida lätt på honom, så jag studsade runt istället och försökte hålla mig kvar, haha. :) Och sen ville Sandra att jag skulle galoppera lite med honom så han fick jobba lite hårdare och jag gjorde det i en uppförsbacke och det gick bra tills vi mötte en tant med två hundar och hästen började hoppa och studsa så jag fick klamra mig fast för att inte ramla av, ;) haha. När jag sen vände en bit fram på vägen och skulle trava tillbaka till Sandra, trodde jag, så satte han av i full galopp och kutade bara raka vägen förbi Sandra med mig studsandes på och jag drog och drog i tyglarna men han ville inte stanna förrän kanske 50-60 m längre bort.
Och det här garvade sandra skitmycket åt, och det kan jag förstå för tänk er vilken syn ;) mohahahaa!
Nu har jag väldigt ont på insidan av låren och i rumpan, hihi.

.must you make me laugh so much

I personligt., I
Idag är det full rulle hela dagen,
-städa
-diska
-packa
-skjutsa pappa o kicki
-skjutsa isolde
-eventuellt följa med sandra till stallet
-plugga
Och jag kommer ha sällskap av sandra hela tiden, och då klarar jag det här galant :) hihi, och jag följde ju med henne till stallet i torsdags också och då red jag, barbacka. Vilket gick som det gick, men jag höll mig kvar iaf ;) haha. Men vår senaste hit är; byxlösa i skogen ;D mohahaha. Och jag funderar lite på om jag eventuellt ska ha en foderhäst i sommar, hihi.

Nu ska jag äta frulle och sen sätta igång med dagens sysslor, :)

<3

I personligt., I
Jag är aptrött idag, vill sova mer. Och idag ska jag jobba ännu mer, 14-18.30, men det är mödan lönt i slutet av månaden :) hihi.
Och nu har de äntligen börjat med att fixa lite saker i vår lägenhet, jag vill att de ska bli klara nu så vi får flytta, :D men den är värd att vänta på, tihi.


Folk måste ha trott att vi gjorde inbrott igår emma, två människor som smyger runt i en mörk lägenhet med ficklampa ;) haha.
Du är så bra, trallalaa.

.leggings

I personligt., I
Det är tamejfan en bra uppfinning, räddar en lite kyligare dag så att man trots allt kan ha klänning :)
Idag är jag på bättre humör, vaknade med nya krafter, som tur är, hihi. Och ska enbart ha en lektion idag och sen ska jag jobba några timmar på Hemköp och efter det blir det plugg hela kvällen tills Grey´s Anatomy börjar, jippi! :)

Ciao,

.

I personligt., I
Idag känns allt bottentrist, fick världens sämsta besked i skolan vilket resulterade i en hel del tårar när jag kom hem. Men det är mitt eget fel i grund och botten och nu är det bara att bita i det sura äpplet, tyvärr. Fan jävla skit!

Det enda positiva just nu är att jag äntligen hittade en balklänning igår, som även blev betald av min snälla svärmor. Men även det får mig bitter, för jag måste hitta skor och bh till den innan nästa provning, som är redan nästa vecka. Vill nog ha ett par vita pumps, de kan jag även använda på studenten isf.

Jag hoppas det blir en lugn kväll och sen ska jag sova tidigt och förhoppningsvis vakna upp gladare imorgon. Jag ber om ursäkt till alla som läser, jag är bara riktigt arg och ledsen idag.

.solsken

I personligt., I
jag älskar känslan man får i kroppen när man vaknar på morgonen och ser solen skina in genom fönstret. man blir alldeles glad. :)
och idag mår jag bättre och det känns som om jag börjar bli helt frisk. imorgon är det skola igen, usch.
/ciao.

potential of a superman.

I personligt., I
Idag är jag fortfarande sjuk, hostar osv. och blödde näsblod idag och nu kan jag inte använda nässpray och därför är jag riktigt täppt i näsan och låter konstigt och snörvlar heela tiden, stefan blir irriterad men vi snörvlar ikapp.
Men förutom det har jag haft en riktigt trevlig vanlig dag, följde med pappa på lite ärenden på förmiddagen och sen följde jag med honom hem till björktjära och tvättade lite, samtidigt som jag och simone hjälptes åt att packa ihop alla mina saker i flyttlådor, :) och sen städade vi min stuga och simone blev lite vild och galen med damm-maskinen (haha) och välte ner hela teven i golvet!
Det blev en himla smäll men som tur var höll teven men den funkar inte, om ni förstår.

min pappa är rätt rolig av sig, haha. han köpte en cykelkorg till mig idag på lidl. :)

blåst.

I personligt., I
Det blåste ordentligt mycket idag när jag gick ut för att ta en promenad till karlslund där jag skulle möta sandra, jag blåste nästan bort! Jag umgicks med henne hela dagen men var inte riktigt "med" :) är fortfarande sjuk och var väl lite feberyr när vi satt hemma hos henne och pratade om ditten och datten. Men gud så trevligt vi hade, vilket vi alltid har tillsammans. Du är allt bra gullig,
Vi åkte även till a&h och kikade på inredningsprylar, eftersom jag och stefan snart flyttar ihop på riktigt, hihi.
Igår var vi och bestämde tapeter till sovrummet och vardagsrummet, kommer bli riktigt fint när det är klart! :) Vi får nycklarna till lägenheten nästa vecka och kan börja tapetsera då. Jippi!

Nu ska jag spela lite wow, som den nörd jag är ;)

.amadeus

I personligt., I
min älskade lilla katt, jag saknade dig jättemycket och jag kramar nästan sönder dig nu.
vi är en perfect match ;) hihi. lika galna båda två, och pömsiga.
och jag har feber nu och har en hes röst. och ärligt talat så låter jag som en äcklig fyllgubbe. mohaha.

Och nu ska jag försöka hitta sängen.
Snart flyttar jag och stefan, jippi.

.

I personligt., I
Skidsemestern blev inte som jag hade förväntat mig. Allihopa drabbades av magsjuka, men jag klarade mig undan med enbart två dagars feber. Och vi fick även sällskap av en snöstorm, som varade hela veckan och den såg vackert till att vi inte kunde åka skidor på flera dagar. Skidbacken lockar ju inte så värst mycket när snön yr omkring och det blåser närmare 30m/s :(
Men det  kompenserade vi med att spendera ofantligt många timmar inne i Åre med shopping :), och vi var även på lite sightseeing (stavas?) i ett litet ishotell, vid ett vattenfall och bl.a. Åre Glashytta där vi tittade på glasblåsning. Otroligt fint att titta på, både när de tillverkade glas och att titta på dem som redan var färdiga.
Och sen de mängder av timmar vi spenderade i stugan är oförglömliga, så mycket skratt! ;) Och så många trevliga stunder och samtalsämnen, hihi. De är mer värda i mina ögon än lite skidåkning.
Så jag tackar och bockar för att jag fick följa med. :)

Jag ska dela med mig av lite förevigade minnen snarast.