movie-time,.

I personligt., I
Efter jobbet köpte jag med mig lite tomater, jag vet jag är konstig, så nu ska jag sitta och mumsa dem, är såna där små goda coctail-kvist-tomater, jummie! ;) och det blir en film tillsammans med en vän, evan almighty blev valet. :)
Hoppas att den är rolig, ;)
Bye bye, so long suckers ;D mohaha.

pökmeH. ( läses baklänges )

I personligt., I

Wow, nu har jag gjort heeela 4 timmar av 10, urk. Bara 6 ynka timmar kvar.
Alltså vem skojjar jag med? 6 oändligt långa timmar kvar, jag kommer nog ramla av stolen i kassan och dö.
Egentligen borde jag inte blogga på jobbet, det blir bara otrevliga inlägg, men jag vill dela med mig av mitt lilla helvete till er, he he he. ;)
Och nu får vi inte längre ha våra snygga, snorgröna, piké-tröjor, haha. Jag är såå ledsen, NOT! :D
Istället blir det röda skjortor med svarta hemköps-västar till ;D haha. Alla damerna här blir ju nästan fab ;) Bye bye.

a just wanna scream, how could this happen to me.

I personligt., I
Idag är hon jättetrött, vill sova mer, mer, mer!
Och självklart ska jag jobba idag, urk, me don't want to! 11.00 - 21.00, riktigt skitpass om ni frågar mig.
10 fucking timmar, och jag VILL INTE!
Snälla, kan ingen vänlig själ ge mig ett jobb? ;) hihi. Nej, jag vet, det fungerar inte så, men jag vill inte vara kvar på Hemköp, hata, hata!
Nu fick jag ut lite aggressioner, så nu ska jag väl lyckas le mitt fåniga leende i kassan på jobbet, ansiktet är ju helt stelt efter en sån här helvetesdag.
Ikväll ska jag kanske cykla förbi hemma hos sandra efter jobbet, om jag orkar, känns som om jag borde åka hem och sova direkt, för börjar jobba kl 10 på lördag morgon.
Nu blir det frulle. :) so long.

You give me feelings that I adore.

I personligt., I
gonatt allihopa, även om jag tror att det är få som läser min blogg just nu, he he. jag är så gudomligt trött nu och ni kan inte ana hur skönt det ska få bli att lägga huvudet på kudden och vila ögonen en stund, hihi.
goodnight.

Maybe you'll be lonesome too.

I personligt., I
;)
För en gång på hundra miljoner år så är jag nöjd när jag kommer hem från frisören! :) Halleluja!!
Hon fick även klippa lugg på mig, blev kanoners. :)
Och nu måste alla hålla tummarna för att jag ska få en lägenhet, är nr 2 i kön på en etta, hihi. Håll dem hårt! ;)
Ikväll, vad händer då? Är helt planlöst just nu, eventuellt beroende på när min lilla dam, sandra, kommer hem så kanske jag filurar dit en stund, :) men det är så läskigt att gå hem ensam i mörkret.
Vill kolla på en film, men alla rekommenderar Beck, och jag är så trött på dessa filmer, så nej tack.
Bye bye, so long suckers ;)

cold morning,-

I personligt., I
Idag vaknade jag i sisådär lagom tid, runt 10, och då tog jag på mig shorts och en t-shirt och gick ut för en morgonpromenad, men shit vad jag ångrar att jag tog så lite kläder på mig, det var ju skitkallt! Och dum som jag är tror jag att jag kommer bli varm om jag går tillräckligt fort, men trots att jag gick så fort jag bara kunde frös jag ändå.
Och nu ska jag snart cykla til frisören, har tid kl 1. Och jag ser verkligen ut som hej-kom-och-hjälp-mig just nu, haha. Världens mest skrynkliga tröja ( jag orkar inte stryka ), och min syster skulle döda mig om hon såg hur skrynklig den är ;D mohaha. Och håret ska vi inte ens tala om, hihi, men det ska bli tvättat och fint hos frisören. :) och är det någon mer än jag som avgudar när de tvättar och schamponerar ens hår och ger en huvudmassage, oh my god vad gudomligt det är! :) hihi.
Hoppas på att Patricia kommer och lunchar med mig på stan senare. Bye.,

it's time,.

I personligt., I
Ja, nu får du ( sandra ) ta och klämma ut lillknodden så jag får se hur söt h♥n är. :)
Om jag är nyfiken då! ;) hihi. Jag spenderade kvällen hemma hos sandra, vi tittade på top model och förlossningar på tv och pratade om att snart vill nog h♥n som bor i hennes mage komma ut ;) hihi. Alltid lika fabulous att vara tillsammans med dig darling!. :)
Och nu så här inpå natten har jag gjort om hennes blogg, så nu är den någorlunda fin, orkar inte göra mer nu ikväll, så hon ska få inspektera den imorgon och säga vad hon tycker. :)
Gäsp, nu måste jag krypa ner under täcket och sova lite, är en jobbig dag imorgon, trots att jag är ledig.
Ska träffa en dam på arbetsförmedlingen och efter det är det en tripp till frisören som gäller, men denna gång får de inte klippa mer än EN centimeter av mitt hår, nu när jag har börjat få lite, och då menar jag väldigt lite, längd på det.
Gonatt på er.

working all day long.,

I personligt., I

nu vill jag gå hem, men inte fan får jag det.
Sov över imorse, blev väckt av pappa 20 min innan jag måste cykla hemifrån, suck. Dagen började stressigt och kommer förmodligen förbli stressig. Efter jobbet ska jag skynda mig till stallet för hovslagaren kommer kl 5, och jag slutar jobba då, hehe. Bra tajming.
Bye bye.

gonatt,

I personligt., I
nu ska jag sova, är väldigt trött.
dagen blev helt okej tillslut, blev bjuden på mat av stefan och tittade på en film och sen cyklade jag hem, och fick sällskap av honom eftersom det var så mörkt.
Och så gjorde jag om min blogg när jag kom hit och nu måste jag verkligen sova om jag ska orka upp när väckarklockan ringer imorgon bitti, suck. Jag ska jobba mellan 8-17 imorgon, det känns väldigt tungt. Och efter jobbet kommer hovslagaren och ska sko Lanne, och när det är avklarat kan jag pusta ut för dagen.
Men som vanligt så kommer timmarna snigla sig fram under morgondagen, mitt jobb är så trist.

2 år sedan, jag kan knappt förstå det. Curly sue stefan, curly sue. You will always be in my heart.
gonatt, bye.

curly sue <3

I personligt., I
Idag är det precis 2 år sedan jag och Stefan blev tillsammans, så idag är jag riktigt nere. Trodde jag skulle överleva den här dagen utan problem men det är faktiskt jättejobbigt, tårar rinner.
Och det är så mycket funderingar och minnen i mitt huvud nu.
Det finns så mycket jag önskar och gud vad trött jag är, huvudvärk och saknad efter min Amadeus, vill krama honom och borra in mitt ansikte i hans mjuka päls och bara mysa. Och känna mig älskad.
bye.

morgonpromenad innan frulle,.

I personligt., I
Yes, idag blir det en rask promenad ute i det ruggiga småkalla vädret :/ Och sen ska jag äta frulle så fort jag kommer hem, börjar bli vrålhungrig nu!
Och idag vet jag inte riktigt vad som händer, har jobbigt nog lovat SDR att jag skulle hjälpa dem att ringa lite kontrollsamtal ikväll, så då börjar jag halv sju och vet faktiskt ej hur länge jag jobbar, blir väl några timmar, phew!
Men som sagt, det ger också pengar i plånboken.
Goodbye, nu ska ipoden in i örat med hög volym ;)

det blir fan aldrig som man tänkt sig.,

I personligt., I
det är faktiskt sant, saker och ting blir aldrig som man tänkt sig, oftast blir det antingen sämre eller bättre.
Och idag kom jag hem vid 2-tiden och då låg jag halvt död på sängen en timme innan jag tog tag i mig själv och drog på mig jogging-skorna och gick ut på en rask promenad, för att avsluta det hela med lite sit-ups bl.a. :) efter det kände jag mig rätt stolt och uttorkad, både pga mitt lilla "träningspass" och för att det var dagen efter ;) så klunkade i mig en liter vatten och dog sedan en stund till på sängen.
Efter en dusch och nya rena kläder så traskade jag vidare hem till sandra och berättade lite för henne om gårdagens händelser, och vi skrattade ;) hihi. Sen skulle hon och niklas mysa framför tv:n så då dunstade jag ;) haha. Och tog en promenad till gärdet, och statoil där jag köpte mig en cola :) träffade även på nils som jag pratade med en stund och fördrev lite minuter med. Sedan gick jag och kramades lite med min älsklings-katt och sen fick jag skjuts hem.
Och nu sitter jag här och dör, för tredje eller fjärde gången idag, har tappat räkningen. Borde verkligen sova nu, för imorgon bitti ska jag ta en snabb promenad innan frukosten. :)
Och idag läste Pontus min blogg, vågen allihopa ;) hehe. Godnatt.

.

I personligt., I
urgullig bebis :)
erkänn att du skrattar? ;)

nattens bravader, oj oj.-

I personligt., I
Yesterday så åkte jag som sagt hem till sandra, hjälpte henne att städa lite och busade med Amanda, hihi. Sedan började jag skära grönsaker och sandra stekte köttfärs och så gjorde vi världens bästa tacos ;D mumsade i oss den, och sen spelade Niklas lite "partymusic" och då blev jag väldigt sugen på att gå ut, och självklart eftersom jag är en sån svag människa så följde jag med några vänner ut på tranan. Fick först skjuts hem till Therese och deras kräftskiva där jag förfestade lite hastigt, och sen drog jag ner och dansade så svetten yrde ;)
Och fick känna på baywatch-killens magrutor ;) hihi. pinsamt värre, men alkoholen hade övertaget en stund under kvällen, hihi.
När tranan senare var slut så promenerade jag till taxi-huset, där en person väntade på mig. Men vi missade först den första taxin vi beställd och sen höll vi nästan på att missa den andra vi beställde, haha. Men vi sprang ikapp den ;) Och sedan kröp vi till sängs ganska fort när vi kom fram.
Och idag vaknade jag med värsta hesa rösten och ett hår som stod åt alla håll, haha.
Camilla kom sen och hämta mig och skjutsade hem mig till Björktjära och nu sitter jag här och funderar på att måla tånaglarna. :) hihi. Bye.

wonderful day.

I personligt., I
Idag vaknade jag tidigt, och trots att sandra-flok och jag var uppe till långt in på natten så var jag inte så värst trött., :) Och sedan efter någon timme vaknade sandra och skulle försöka smyga på toa för att inte väcka mig, men tji fick hon för jag var redan vaken ;) haha. Så då joinade hon mig och så när Amanda klivit upp så gjorde vi värsta mumsiga frukost-mackorna, med kalkon, tomat och gurka, mums! Och en varsin festis till det gjorde susen. :)
Och sedan åkte jag till stallet och borstade Lanne-man och gjorde honom fin, för det skulle nämligen komma en tjej och provrida honom idag, vilket nu så här i efterhand känns kanon-bra. Hon var jättetrevlig, kunde hantera honom superbra och han verkade trivas med henne, och sen skötte han sig exemplariskt, ;) han var så snäll och duktig min lilla pålle. Och nu väntar jag bara på hennes besked om huruvida hon vill eller inte vill köpa honom.
Men hon sa innan hon åkte tillbaka till sthlm att hon redan var lite såld på min charm-knutte ;D hihi.
Och man kan inte bli annat när han är så förbaskat söt! :)

Om någon minut ska jag hoppa in i duschen och göra mig lite fräsch, har ju varit i stallet hela dagen, och sen ska jag åka hem till Sandra och hjälpa henne med städning och ikväll ska vi göra gotta-mat, TACOS! :D
Och Niklas trodde att han skulle få smaka, haha, men det tror jag nog inte att han får, jag ska äta aaaallt! ;D haha.
Nej då, lite kanske han får, om inte jag och sandra mumsar i oss allt ;D
Ännu ett flok-inlägg, nu måste jag skärpa mig och bli lite normal, ;) Bye bye.

gäsp,

I personligt., I
nu är jag lite småtrött måste jag erkänna. Är hemma hos Sandra och har spenderat kvällen i soffan tillsammans med henne, magen och Amanda. :) vi har tittat på lite film, bl.a. the notebook och epic movie.
Och om jag känner mig själv och sandra rätt så kommer vi nog sitta uppe ett tag till, :) och prata om allt mellan himmel och jord.
Bye bye.

idag är ingen vanlig dag.,

I personligt., I
För idag är det Simones födelsedag :) lillstrumpan blir hela 17 år gammal! :) Bara ett år kvar tills du får följa med mig ut och shaka asset  (?) på krogen ;)
Och Camilla var så snäll och ringde och väckte mig idag, halv nio ;) hehe. Fast det gör ingenting, jag borde ändå kliva upp och ta tag i dagen. Fick ju en pratstund med simone innan hon cyklade till skolan iaf.-
Och jag ska träffa Camilla på stan idag och så ska vi titta runt lite och sedan ska vi promenera till Albert o Herbert och få oss lite motion samtidigt, förena nytta med nöje som sagt ;) hihi.
Ikväll blir det grillning tillsammans med familjen och fira Simone, sen ska jag umgås med Sandra o magen ikväll ;) hihi.
Nu måste jag nog sätta fart annars tror Camilla att jag gått och dött ;) haha. So long suckers ;D

sms,

I personligt., I
är nog både världens bästa och sämsta uppfinning, mobiltelefoner borde överhuvudtaget inte ens få finnas ibland!
Grrr, jag blir så arg ibland. Om människor ändå kunde vara ärliga och berätta vad som gör dem arga, ledsna, glada osv. Så skulle vi andra slippa gissa oss fram till vad de tycker och tänker.
Att en viss person kan vara glad och trevlig för att sen, en timme senare, vara som förbytt, hmmf. Jag blir bara så fundersam, man undrar ju hur de fungerar, dessa människor.
Nej, gör världen en tjänst och kom med klara besked och berätta vad som rör sig i era huvuden, så slipper det bli massa bråk och missförstånd och alla skulle vara betydligt gladare.
Me want that.
Idag på eftermiddagen promenerade jag hem till Sandra och träffade henne, bebisen i magen och Amanda, och jag lekte lite med Amanda i lekparken, gungade och åkte rutschkana, hihi :) jag har lärt mig att man ska ha kontakt med sitt inre barn ;) haha. Och en person ringde mig - jag blev glad - men sen blev jag arg en timme senare.
Men ahja, det där glömmer vi nu. Jag var bara tvungen att skriva av mig lite. :)
Imorgon fyller Simone 17 år, :) grattis i förskott lilla korven ;D haha!
Bye bye.

yes.

I personligt., I
Gud vilket underbart härligt väder! :)
Har legat ute och solat hela dagen, tihi. Och njutit av varenda sekund, för jag tror inte det har varit en enda sån här fin dag i sommar som jag har varit ledig och haft tillfälle att lapa sol hela dagen, utan ett enda litet moln på hela himlen. Halleluja! ;)
Nu har jag gömt mig en minut, eller två i skuggan för jag blir så svettig i solen, men nu måste jag bättra på min s.k. solbränna lite mer ;) hihi. Bye bye.

torsdag.

I personligt., I
Idag är en helt vanlig dag, ledig och trött, tihi.
Blev en utgång på da tranan igår, alla tjatade ju på mig så tillslut måste jag ge med mig för att få tyst på dem ;) haha. Förfest tillsammans med Patricia, Mia, Frida, Erika och Nils, där det bjöds på ölspel ;) haha och fotografering, hihi, allsång och lite dans. Sedan promenerade vi ner på stan och dansade natten lång. Och jag träffade även therese, min flok-tant, ;) fast hon dissade mig senare för en natt med hans, aka hasse-man ;) haha.
Och jag har inte sovit många timmar inatt, grymt trött nu alltså.

gud vad jobbiga. haha.

sad, but true.

I personligt., I
Nu finns min ögonsten till häst till salu på blocket, vill inte sälja honom men han kommer få det bättre hos en ny ägare som har tid för honom. Och han är ju så go, :) hihi. http://www.blocket.se/vi/13095583.htm?ca=5_s
Min arbetsintervju igår gick kanon, :) men gud så nervöst ( och svettigt, haha, tina du ska veta vilken handsvett jag hade ;), haha ) det var 4 st killar som "intervjuade / grillade" mig med frågor ;) haha. Jag hoppas jag fick fram mitt budskap, att jag är bäst ;) tihi.
Idag ska jag också jobba, 8-17, inte alltför farlig tid men är så grymt trött nu så det kommer bli tufft att hålla ögonen öppna, gäsp.
Och det var någon som var avundsjuk på mina rosa lakan inatt, haha ;)
Jag var så trött när jag kom hem igår att jag glömde bort att jag skulle ringa upp Patricia, vad dum jag känner mig nu, fast Pär kanske kom hem så då glömde hon nog bort mig också ;) hihi.
Nej nu ska jag äta lite frulle ;) och sen sätta lite fart och klä på mig osv. Är rätt skönt med pökmeH ( hemköp baklänges ) jobbet eftersom man aldrig behöver fundera på vad man ska ha på sig ;) haha.
Oj oj, vad trött jag är, flok-inlägg. Bye.

Guess God thinks i'm able.

I personligt., I
Gäsp, Mikaela är väldigt trött nu, men måste hålla mig vaken ett tag till. Pappa påminde mig nämligen om att jag inte gjort adressändring än, ajabaja på mig.
Och jag gillar inte att det redan har börjat blivit så mörk ute på kvällarna, jag är ju livrädd när jag cyklar hem från jobbet, idag pratade jag först med Ogge tills jag hunnit cykla förbi kyrkogården, där jag förresten fick en inte så trevlig överraskning - vattenspridarna var på och sprutade självklart vatten rätt ut på vägen där Jag cyklade! Så då blev jag blöt, och ännu kallare, för det finns verkligen ingen sommarvärme kvar i luften på kvällarna. Och sen skulle han sova vidare i sin lastbil, tihi. Så då ringde jag Therese, för jag var tvungen att cykla på mörka vägar utan cykellyse, och det är dööläskigt tycker jag!
Jag är en riktig fegis, måste bli lite tuffare :) hehe.
Imorgon ska jag iväg på någon säkerligen värdelös kurs på arbetsförmedlingen, suck. Och sen kl 14.45 ska jag på en arbetsintervju :) hihi. Snacka om pirrigt, gäller dock bara ett vikariat, men det handlar ändå om 12 månaders jobb om jag skulle ha turen att få det! :) hihi. Och direkt efter intervjun är det bara att cykla till Hemköp för ännu en sen kväll med stängning. :( jobbet suger, men det ger som sagt pengar i plånboken.
Bye bye.

måndag.

I personligt., I

Helgens bravader, som sagt. Helt amazing helg, filmkvällar och lite partajande, ;) hihi.
Och sedan blev det ännu en övernattning natten till idag, men det var mysigt det också, även om jag gärna hade sovit lite längre men det är ju fler än jag som ska iväg till jobbet, tihi.
Hans och Ogge, ni är galna! ;) haha. Och riktigt dåliga på att spela tv-spel. ;) hihi. Men gud vad gott det var med en mumsig kebab-pizza igår, och lilla Ogge sparade lite slantar på att äta upp mina rester ;) hihi.
Och det var rätt roligt när han skulle sätta sig i bilen efter att jag hade kört den ;) haha. Fick inte in benen ;) haha.
Nu ska jag äta lite lunch, kycklingsallad, jummie! Och sen göra mig iordning för att jobba 14.00 - 22.15 ikväll.
Byebye.

.

I personligt., I

Oj oj, helgens bravader! ;) Det blev utgång tillsammans med Patricia, gullhönan ;) hihi. En tripp hem till mig först, och sedan lite familjepizza hemma hos henne. :) jummie. Kvällen blev lite smågalen, barfota på dansgolvet och aj aj ;) hemskt svullna och ömma fötter idag. Och en viss person väckte mig kl 8 imorse ;) tihi.
Gott med chips iaf ;)
Bye.

Idag,

I personligt., I
ska jag jobba mellan 10-18, och sen ska jag cykla hem fort som attan och göra mig iordning för en middag tillsammans med familj och vänner, pappa har bokat ett bord för 14 personer så det blir nog en trevlig kväll :) Och efter det ska jag eventuellt träffa Patricia, gosnöret ;) haha. Och flumma runt resten av kvällen och sedan blir det förmodligen lite film-mys i soffan framemot småtimmarna, tihi.
Nu har jag lite bråttom till jobbet, även om det verkligen tar emot att cykla dit, både bokstavligt och bildligt talat, för usch vilka uppförsbackar det finns! ;) Haha.
Bye.