Annandagen.

I personligt., I
Idag blir det en lugn dag, mitt huvud tillåter inga hastiga rörelser eller högljudda aktiviteter ;) heh. Mellan tre och fyra kommer pappa och hämtar upp mig så att jag kan följa med och hämta deras bil som jag ska ha ikväll, eftersom jag är snäll och håller mig nykter och erbjuder mig att skjutsa dem ikväll. :) Så min kväll blir lugn, dock är det många som ska festa, men det är nog rätt bra att jag är nykter eftersom vi ska åka till Åre imorgon bitti. :) Och det kan bli jobbigt att sitta bakis i en liten bil inklämd mellan simone och isolde i 16 mil, haha. ;D

Och snälla therese ska vara kattvakt åt mig under min Åre-vistelse. :)

Yesterday.

I Fotografier., I
Juldagen 2007.
Herregud vilken utgång ;) bravur bravur! ;D

Festen började redan vid halv fyra, då jag o lotta började förkröka hemma hos mig, med goda groggar ;) Jag flokade som vanligt ;) och vi hade jättetrevligt och diskuterade lite allt möjligt ;) haha. Och sen tog vi vårt pick och pack och begav oss hem till Johan aka ogge, där vi förkrökade en liten snabbis med honom och Erica. :)
Men som sagt där stannade vi inte länge, utan istället promenerade vi till någon fest där vi skulle träffa Camilla. :) Och när klockan blev 8:a så begav vi oss ner mot tranan, ;) Lotta kastade vinglas på vägen ner och sen sprang hon iväg för att ta ut pengar, och när hon kommer tillbaka har hon världens skrapsår på knät, stackarn, hon halkade nämligen, heh. ;) Hon skyller på att det var halt, men jag klandrar alkoholen ;) haha. Tack för att du betalade mitt inträde gumman. <3
Vi kom in nästan först av alla ;) höhö, och vi köpte lite öl och cider och placerade våra rumpor på några stolar och pratade lite i väntan på musik och folk. :)
Kvällen flöt på utan större problem om man bortser från kvällens samtalsämne, mina bröst, haha. Och det var inte så farligt som det låter, haha. Och vi skakade lite rumpa på dansgolvet också ;) Och Ewe halkade ;D hahaa.

Efter tranan träffade jag "min polis", haha, dock dissade jag honom efter ett tag ;D haha, och sen kom Andreas och hämtade mig, janni, angelica och någon kille. Heh, vi åkte på Max och beställde mat och sen skjutsade vi hem dem. :) Och efter det följde jag med hem till Andreas, haha, väl där hoppade jag runt i hans soffa, haha, så tillslut brakade den sönder typ, haha, förlåt ;D haha. Och sen vet jag inte riktigt vad vi gjorde, åt skinkmackor, drack oboy och skrattade tills klockan var 6 typ, då kröp vi till kojs. :) heh.

Och Lottas fina kommentar; S
Mohahaha,

image469

Och som sagt, idag mår jag som man förtjänar ;D

You belong to me - Jason Wade

I youtube., I


Shrek Soundtrack. <3

Pics from friday.

I De allra bästa., I
Oj Herregud! ;D
Vilka fulla människor ;) hahaa.

                               

Galet ;)

I Blandat, I
Hur man upprätthåller galenskapen i livet:

1) Vid lunch, sitt i din parkerade bil med solglasögonen på.
Peka på förbipasserande bilar med en hårtork. Se om de saktar in.

2) Sök dig själv via växeln. Försök INTE förställa din röst.

3) När någon ber dig om hjälp, Säg: jag delegerar!

4) Varje gång någon ber dig att göra något, fråga om de vill ha
pommes frites till det?

5) Ställ sophinken på skrivbordet med en lapp med texten: Inkorg

7) Häll koffeinfritt kaffe i kaffeautomaten i tre veckor. När alla
har kommit över sitt koffeinberoende, byt till espresso.

8) I minnesfältet på alla dina inbetalda räkningar skriv: För
sexuella tjänster.

9) Avsluta alla dina meningar med: "I enlighet med profetian."

10) Använd inte punkt

11) Så ofta som möjligt: hoppa istället för gå.

12) Fråga folk vilket kön de tillhör. Skratta hysteriskt när de har
svarat.

13) Specificera att din drive in order är för att "ta med".

14) Sjung med på Operan

15) Gå på poesiafton och fråga varför dikten saknar rytm.

16) Häng myggnät runt ditt skrivbord. Spela band med djungelljud hela dagarna.

17) Fem dagar i förväg talar du om för dina vänner att du inte kan komma på deras fest för att du har huvudvärk.

18) Be dina arbetskamrater tilltala dig med ditt Gladiatorsnamn, Rock Hard, eller varför inte Snöret......

19) När pengarna kommer ut ur bankomaten, skrik "Jag vann!","Jag vann!" "Tredje gången denna vecka!!!"

Julafton.

I personligt., I
Dagen har varit väldigt bra. :)
Den började med julfrukost med hela familjen, tomte-gröt ( och syrran fick mandeln, som var en hasselnöt, för kicki hade slut på mandlar, haha ) Och sen började vi göra oss iordning för jullunchen, där vi proppade i oss diverse julmat ;)
Och efter maten var det dags för julklappsutdelning, hihi. :) Simone, Isolde och Martina "slogs" om vem som skulle läsa på paketen och dela ut dem ;) vilket slutade med att de hjälptes åt alla tre. :)

I år fick jag bl.a. ett våffeljärn, smink, halsdukar, mössa, neccessär, presentkort, brödrost, pengar, handdukar, påslakansset, underkläder, kläder, smycken och lite annat smått och gott. :) Och efter julklappsutdelningen var klockan tre och det var dags att bänka sig i soffan för att titta på Kalle. :) Och då serverades det ostkaka med sylt o grädde. :) mumsigt.

Det är så svårt att beskriva julafton i ord, och speciellt inte en julafton spenderad tillsammans med familjen och då syftar jag ganska mkt på simone och martina, de kommer med såna sköna kommentarer heela tiden, och det är svårt att minnas dem alla ;D hahaaha.
Och självklart saknade jag mamma. love you all, my family <3

Söndag

I personligt., I
Idag när jag vaknade skjutsade Andreas mig och Simone ner på stan så att vi fick inhandla den sista julklappen ;) man är alltid ute i sista sekunden, haha.
Och efter det svängde vi förbi hemma hos mig och packade iordning lite grejer för att jag ska sova hos min kära far inatt, eftersom det är Julafton imorgon ;) som de flesta av er nog vet ;D hahaa.
Och kvällen har bestått av att klä julgranen, äta julmiddag, spela paket-spel ( som kicki hittat på, fyndigt värre, och jag är jätteglad för tidningen jag fick ;) haha ) , musikfrågesport och sen spelade vi Med andra ord och jag o Simone var helt enkelt bäst ;) haha. Men stångkorv, va fasen är det? haha ;D

Kvällen har varit jättetrevlig, och all tid har spenderats på vår inglasade altan, med infravärme, miljoner tända ljus, mysiga filtar och julmusik på hög volym. :) Känns lite konstigt att sitta på altanen och äta julmiddag när det är flera minusgrader utomhus, hihi. Men riktigt hög mysfaktor. :) hihi.

Imorgon är det julafton ;)

Länge sen.

I personligt., I
Helgen har bjudit på många tokigheter ;) minst sagt. haha

Fredagen; bestod av fest hemma hos mig tillsammans med Simone, Hans o Niklas, vi drack grogg efter grogg och hade allmänt roligt. :) Och på något vis hamnade det en "lastvagn" från bolaget hemma hos mig, haha, så vi rullade runt och lekte med den. haha ;D Hans har fina filmer på mig och Simone som flummar ;) hahaa.
Och kl. 5 kliver Mikaela in på statoil i rosa små shorts, linne utan bh under, converse med raggsockor och röd toppluva ;D och jacka så klart, man vill ju inte frysa ;D haha.

Lördagen; jag vaknade efter en timmes sömn av att Lotta ringde och sa åt mig att kliva upp och göra mig klar för en resa till Valbo. :) Och sagt o gjort, jag drog hem, duschade och gjorde mig klar, lyckades även lura med mig Therese. :) Så vi tre tjejer tog en liten road-trip ;) Och han som spelade på sågen var typ det bästa med hela förmiddagen ;) för det bästa med hela dagen var nog festen på kvällen, jag o Lotta förfestade hos mig tills några av hennes kompis kom och joinade oss, sen tog vi vagnen från bolaget och åkte halvvägs ner på tranan ;) haha, väl där dansade vi rumpan av oss ;) och svepte alkohol ;) sen efter tranan hände en hemlis ;) hihi.

Och efter en liten åktur med Pär, kom Andreas och hämtade mig och så åkte vi hem till honom och spelade kort, haha ;) dock förlorade jag hela tiden, men jag skyller på alkoholen ;) haha. Sen slocknade jag på soffan och blev buren till sängen efter en stund, där somnade jag sedan om med alla kläder på, och sparkades hela natten, och snarkade, mohaha, men är man förkyld så är man ;) hahaa. Pinigt värre ;D

Det var en kort summering av min helg, mina nära vänner vet mera exakt vad som har hänt, haha.

morsning korsning. :)

I personligt., I
Inatt har jag sovit ovanligt bra, förstår dock inte riktigt varför. :P Ensam i en lortig lägenhet, haha. Och imorse kom SImone hit och hämtade lite saker innan hon skulle till skolan, och snäll som hon var ringde hon mig för att berätta att hon skulle låsa upp dörren då, så att jag inte skulle bli livrädd, gulligt va. :) hihi,
Och nu ska jag gå och platta mitt förbannade hår, som btw är i en helt värdelös längd, det är varken tillräckligt kort och verkligen inte tillräckligt långt, utan det är precis till axlarna och viker sig utåt hela tiden, skitdrygt! Men det växer ju ;) heh.

Och om 1 timme blir det en gävle-tripp tillsammans med Niklas, men inte den Niklas jag har umgåtts med på sista tiden, utan Niklas från Ren, eller skater-Niklas, vad man nu vill kalla honom. :) hihi., Länge sen vi umgicks så det ska bli trevligt. :)

MQ reklam,

I youtube., I
Jag älskar verkligen Måns, den sötnosen ;) men Agnes gillar jag verkligen inte!
mysig reklam iaf. :) men kalla mig elak, men ibland önskar jag att Agnes ramlar ner så att jag får ha Måns för mig själv ;D haha. Nej nu var jag hemsk, heh.

Guitar Hero.

I personligt., I
Alltså gud vad arg jag blir, jag är ju helt värdelös! ;D hahaa. Jävla skitspel ;) ändå kan jag inte sluta, haha.

torsdag.

I personligt., I
Gud vad jag fortfarande mår dåligt. :(
Just nu ligger jag i sängen med amadeus i knät och myser lite. :) och jag väntar på att Simone ska komma tillbaks från stan så att vi kan gå o sola. :) Ska bli skönt att få skämma bort sig själv lite. :)

Idag har jag verkligen inte mkt viktigt att berätta, bara massa strunt ;D haha.
Jag kan dock berätta om mina tabbar igår, det första jag gjorde på jobbet var att göra illa min tumme, och innan dagen var slut hade jag även ett sår på min häl :( tack vare en knuffig kund och korgar. Och innan Niklas skulle skjutsa ner mig på tranan så stod jag och letade febrilt efter mitt körkort och blev förtvivlad när jag inte hittade det. Då börjar Niklas garva och säger att jag har det i munnen, hahahaa, snacka om att vara virrig. ;D

Hihi,

I personligt., I
Niklas glömde sitt playstation här ;) så nu sitter jag o lirar lite guitar hero, men jag är sämst som vanligt ;D hahaa. Men man kan ju ha roligt ändå :P

Cascada - What hurts the most

I youtube., I


Me like.

Company,

I personligt., I
mm, simone skickade sms till mig för en stund sen och frågade om hon fick komma och hälsa på mig, och självklart får hon det. :) Och då slipper jag vara ensam här med min bakfylla, haha. ;)
Och gud vad Amadeus har blivit en riktig mammagris ;D haha, han ska gosa och vara i mitt knä heela tiden. <3

Oh my lord,

I personligt., I
please release me from this hungover ;) hahaa.
Nej men seriöst, jag mår verkligen dåligt idag, heh.
Och guuud, det var en jättesöt polis utanför tranan inatt, och han flörtade med mig, hihi. Dock ville ingen av mina fulla vänner tro mig, men Pär som stod bredvid mig hela tiden och var nykter vet att jag talar sanning, hihi. Och jag ringde Therese och tjatade om det halva natten, haha. ;) sorry gumman,

Och idag mår jag verkligen som jag förtjänar, bajs. ;) heh. Men det går ju över, hihi.

Det blir tranan trots allt, tror jag.

I personligt., I
;)
Jo det blir nog tranan trots allt, jag har fått erbjudande att gå dit tillsammans med Hans och Modin, och kan man tacka nej till de flumbultarna? ;D haha
Just nu är jag hemma hos mig med Niklas, jag dricker grogg och han spela guitar hero, och jag är faktiskt rätt imponerad ;) heh. Fast jag är ju självklart grymmare ;) även om jag förlorar, haha. ;D Men min inlevelse är bäst ;D haha.

Jadu, det blir nog lite shaka asset ikväll ;)
Skål på dig ;)

Lotta and me, me and Lotta.

I De allra bästa., I
Idag ska vi göra hemköp osäkert ;) hihi.
Jag o min mupp. <3

Denna förbannade huvudvärk,

I youtube., I
Mitt huvud gör ont, och jag har börjat fått huvudvärk ganska ofta nu på sistone, uscha. :(



Ipren-mannen, hjälp mig, haha.

Tranan vs. inte Tranan.

I personligt., I
Hmm, hur ska jag göra?
Jobbar till halv åtta, men teoretiskt sätt hinner jag ju med en utgång, och jag är ju ledig på torsdag, så det borde fungera. Men då måste jag ordna någon som gör mig sällskap, who?
Hans kommer säkerligen dricka öl iaf, haha, vad han än säger så vet jag att det kommer bli så ;) jag ska se om jag lyckas lura med mig Niklas kanske. :)

Nej nu ska jag platta håret och leta reda på mitt kort till pökmeh. :) så att jag kommer in, det vore ju så synd om jag inte kunde komma in, eller hur? hehe ;D

Btw,

I personligt., I
jag gillar verkligen inte hemköp, höhö. Varför ska man vara tvungen att fråga ALLA under 25 om legitimation? Hmmf, töntigt. Liksom man måste ju bara vara över 18, suck. Jag citerar Lotta; Idioter hela högen, haha.

God morgon.

I personligt., I
Det gick bra att jobba igår, dock gick det väldigt segt. Men idag jobbar jag 11.00 - 19.30, och jag kommer ha sällskap av Lotta :D och mickis och camilla, så idag blir det hejbaberiba ;D hahaa.

Igår efter jobbet kom Niklas och Hans och hämtade mig, sen åkte de med bilen och lekte lite, eftersom det är halt ;) och när de klev ur bilen utanför hemköp höll jag på att garva ihjäl mig, hans hade en asful peruk ;D och Niklas hade en keps med öronlappar, hahahaa. Schnyggingar ;)
Och vi tog en tur hem till Niklas pappa, och Hans lekte med sökarlampan i skogen ;) haha. Och efter det åkte vi hem till Niklas och skulle titta på film, Death proof, ganske wierd film, och Hans gjorde förrätt ( skinkmacka ) och varmrätt ( mackaroner och köttbullar ) till mig, dock åt jag inget :P utan delade på en piggelin med Niklas, mums. :) hihi. Men tack ändå Hans ;)

Gårdagen var värd ;)

Dagens pudding;

I Snyggingar., I
Ben McKenzie <3 Jag blev helt förlorad i honom redan från första avsnittet av OC.

image435

Skylt-förslag.

I Detta får dig att le., I
Denna skylt borde sättas upp med lämpligt avstånd vid alla vägar runtom tranan ;) hahaa.

image432

Ryan Cabrera - True.

I youtube., I


me love <3