Julafton.

I personligt.,
Dagen har varit väldigt bra. :)
Den började med julfrukost med hela familjen, tomte-gröt ( och syrran fick mandeln, som var en hasselnöt, för kicki hade slut på mandlar, haha ) Och sen började vi göra oss iordning för jullunchen, där vi proppade i oss diverse julmat ;)
Och efter maten var det dags för julklappsutdelning, hihi. :) Simone, Isolde och Martina "slogs" om vem som skulle läsa på paketen och dela ut dem ;) vilket slutade med att de hjälptes åt alla tre. :)

I år fick jag bl.a. ett våffeljärn, smink, halsdukar, mössa, neccessär, presentkort, brödrost, pengar, handdukar, påslakansset, underkläder, kläder, smycken och lite annat smått och gott. :) Och efter julklappsutdelningen var klockan tre och det var dags att bänka sig i soffan för att titta på Kalle. :) Och då serverades det ostkaka med sylt o grädde. :) mumsigt.

Det är så svårt att beskriva julafton i ord, och speciellt inte en julafton spenderad tillsammans med familjen och då syftar jag ganska mkt på simone och martina, de kommer med såna sköna kommentarer heela tiden, och det är svårt att minnas dem alla ;D hahaaha.
Och självklart saknade jag mamma. love you all, my family <3

  



Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mejladress: (visas ej)

Adressen till din blogg:

Dina ord: