Veckans träning,

I Träning, I
måndag: en timme spinning och efter det en timme nordic power.
tisdag: vila ( eller en timme på gymmet )
onsdag: en timme spinning och efter det en timme core.
torsdag: vila ( eftersom jag och Elsa åker till min älskade mamma och syster. ♥ )
fredag: promenad ( mitt träningskort funkar ju bara här hemma )
lördag: promenad och styrketräning hemma kanske?
söndag: vila.

11.02.28

I personligt., I
Har precis lämnat Elsa på dagis, nu hoppar jag in i min pluggbubbla en stund innan det är dags för ett studiebesök på Ljusnan. :)
Efter studiebesöket blir det ännu ett besök i pluggbubblan och kvällen avslutas med dubbla träningspass.

11.02.26

I personligt., I
Idag vaknade jag tidigt, innan väckarklockan ringde och t.o.m före Elsa. Haha. Jag har alldeles för mycket i huvudet som jag grubblar på så det är svårt att sova.
När klockan närmade sig tio så for hela familjen ner på stan, strosade runt lite - köpte födelsedagspresent till Camillas son Tim som fyller 4 år idag. :) J hittade en jättefin skinnjacka ( på rea dessutom, hihi ) och innan vi åkte hem så blev det ett litet besök på bolaget. :) Johans innebandylag har lagfest ikväll, så någon form av alkohol behövs. ;)
Efter att vi hittat allt som vi behövde så åkte vi hem till Camilla, där vi gratulerade Tim på födelsedagen och blev bjudna på jättegod smörgåstårta. :) Mums. Skönt att få träffa Camilla, det går ju tyvärr ganska långt mellan gångerna. Men nu får vi skärpa oss ;)

Och nu är J och spelar innebandymatch, Elsas morfar har hämtat Elsa för en liten stund sen eftersom de ska vara barnvakt åt henne ikväll. ♥
Jag ska hoppa in i duschen och börja kvällens förberedelser - att göra sig iordning för en utekväll tar nuförtiden väldigt lång tid. Haha. Jag ska ju bråka med garderoben ( för jag har som alltid samma problem - vad fan ska man ha på sig?? ) , mitt hår och mitt smink innan det är färdigt. ;) Och det, mina kära läsare, är inte det lättaste. Men nog ska jag få ordning på fejset. ;D Haha. Hoppas jag.
Förhoppningsvis blir jag färdig ganska fort, så att jag hinner plugga en stund innan vi ska åka iväg ( jätteskoj att plugga en lördageftermiddag, speciellt när man är festsnygg, typ. )

Nåja, jag hoppas på en toppenkväll. :)

Gårdagen,

I personligt., I

Jag, Johan och söta Elsa spenderade vår fredagskväll i Kilafors hemma hos Norberg och Natalie. :) Vi blev bjudna på mat och smarrig efterrätt, när Elsa hade somnat så myste vi ner oss i soffan och tittade på film - Due Date. Den var helt okej, men jag hade förväntat mig mer av den faktiskt.
När klockan närmade sig tolv så for vi hemåt, J somnade i soffan och jag försökte plugga, men vid två-tiden så gav jag upp och kröp ner i sängen istället. Gosh. Jag skulle egentligen behöva plugga hela helgen, men motivationen finns inte riktigt där och mina idéer är som jag nämnt tidigare - slut.
Men vi hade iaf en mysig fredagskväll. :)

Tack för den goda maten och det trevliga sällskapet. :)

Vad tokigt det kan bli.

I Detta får dig att le., I
När jag hämtade Elsa på dagis så skulle jag ta med mig hennes fleece-underställ och lite smutsiga kläder, som jag virade ihop till en liten boll och placerade så fint på vagnen så att jag kunde bära Elsa och putta vagnen till bilen samtidigt.
När jag hade spänt fast Elsa i bilbarnstolen så monterade jag ihop vagnen och lyfte in den i bilen och sen hoppade jag in i förarsätet och körde hemåt.
Och efter att jag har parkerat hemma så ringer de från dagis. Haha. Då har min lilla "klädboll" ramlat av vagnen när jag lyfte in den i bilen - och sen körde jag över den när jag åkte därifrån. HAHA.
Så hon skrattade lite och sa att den hade fina däckmärken. ;)

Så tokigt det kan bli ibland. ;) HAHA.

11.02.25

I personligt., I
Idag trillade studielånet in på mitt konto - men inte blev jag lyckligare för det, allt gick åt till räkningar, jippi. Haha.
Vaknade tidigt idag ( innan väckarklockan ringde ) och Elsa vaknade strax därefter, så hon fick mysa tillsammans med mig i sängen och äta sin välling. :) ♥
Sen betalade jag lite räkningar innan jag skjutsade henne till dagis, och därifrån åkte jag raka vägen till gymmet ( vart så less när jag såg mig i spegeln imorse ) och crosstrainade en timme.
Och nu är det dags att hoppa in i pluggbubblan, jag har sjuuukt mycket att göra. Någon städning blir det inte tal om idag ( dammsög lite snabbt igår och plockade undan alla Elsas leksaker ) det har jag inte tid med.

Men först - en dusch. :)

Ny design,

I Bloggdesigner., I
men som med allt annat som har med grafisk design, foto, illustrationer osv. nuförtiden så blir jag inte nöjd och det känns inte helhjärtat. Men den duger en stund iaf. :)
Det kanske blir lite roligare att blogga nu, man får ju liksom lite mer motivation när man har en ny design. :)

11.02.24

I personligt., I
Åh vad jag är tråkig nuförtiden - eller ja, jag tycker att jag är tråkig. Att hoppa in i pluggbubblan känns inte så roligt, eftersom jag är helt tom på idéer och jag har tappat allt vad motivation heter. Gosh. Jag älskar ju utbildningen som jag går men just nu går jag verkligen på tomgång. Typiskt.
Så jag längtar tills jag och Elsa åker ner till mamma och syster på sportlovet, så att jag kan få ladda batterierna och förhoppningsvis få lite mer motivation. :)

Mina dagar är inte så händelserika nuförtiden, jag vaknar - lämnar Elsa på dagis - åker till skolan - åker hem, pluggar, städar, lagar mat - tränar - pluggar lite mer - sover. Och sen börjar det om, mitt hamsterhjul. Men sen förgyller ju min underbara dotter och min fina sambo min vardag, men just nu känns det som om dygnets timmar inte riktigt räcker till.
Elsa lär sig nya saker varje dag och när det gäller henne har jag motivation till tusen. ♥ Och hon överraskar oss jämt och ständigt med nya busigheter. Haha. :)
Älskade lilla trollunge.

Ikväll blir det dubbla träningspass,
bränna lite fett, träna muskelstyrka och öva upp smidigheten. :) Styrkepuls och yoga. Skönt. Sen hem och plugga medan J är på träning och sen avslutar vi kvällen med Big Brother, haha, innan vi kryper ner under täcket.

Veckans träning;

I Träning, I
måndag: en timme spinning och efter det en timme nordic power. √
tisdag: vila. √
onsdag: en timme spinning. √
torsdag: en timme styrkepuls och efter det en timme och tio minuter yoga. √
fredag: vila. en timme på gymmet. √
lördag: ev. något gruppträningspass eller en stund på gymmet. vila. √
söndag: vila. √

Vinnare av bloggdesignen,

I personligt., I
är . . . trumvirvel. . . Ida. :) Tävlande nummer 5.
Jag har mejlat dig - och så fort jag har fått svar på mitt mejl så lägger jag in designen på din blogg. :)

Något att tänka på,

I personligt., I
Om man är irriterad på en person - då tar man väl upp det med personen i fråga på en gång? Säger att man är irriterad utav den och den anledningen?
Eller?
Så gör iaf jag
- då löser man oftast problemen / problemet fortare och om det bara är något missförstånd eller ett simpelt misstag så ordnar man det. Jag kan erkänna att jag gjort fel och be om ursäkt och sen rätta till missförståndet / misstaget. Kommunikation helt enkelt.
Piece of kaka liksom.

Myskväll med sis & sändie. ♥

I personligt., I
Åh vilken mysig lördagskväll jag har haft. ♥
Min underbara lillasyster är ju här ( hon kom hit med bussen tidigare idag ) och ska stanna tills på tisdag. ♥

Efter att jag och sis hade skjutsat pappa och Kicki till Laviken ( och kört upp och ner för en sjuuuuukt brant backe, det är ungefär som att åka bergochdal-bana eller som att åka nerför ett stup - men ser inte ett smack. Haha. ) så kom vi hem till J och Elsa, och middagen var serverad. :) Så efter lite mat i magen och en nattad Elsa så pös Johan iväg till grannen medan jag, sis och Sändie myste ner oss i soffan. :)
Och vi hade bunkrat upp med läsk, chips, choklad och godis. Haha. Ibland får man unna sig en riktig tjockis-dag. ;) sen tittade vi på Melodifestivalen och beklagade oss över det ena och det andra, som vanligt - det hör ju liksom till när man tittar på Mello.
När den var slut så somnade sis en stund i soffan men jag och Sändie var fortfarande pigga och på alerten så vi började titta på en skräckfilm ( of course, haha ) och kvällens filmval blev: The Orphan.

Riktigt obehaglig film faktiskt - och väldigt sevärd. Och med en liten twist i slutet så klart. Så om ni vill ha en klump i magen och 2 spännande timmar framför er så titta på den filmen.


Tack för en jättemysig kväll älskade flickor. ♥


Nu sover sis och jag sitter här och bloggar, och lyckades sms:a in en liten klipptid hos allra bästa Andrea på måndag eftermiddag. :) Så nu ska mitt sletna hår äntligen få möta saxens vrede. ;)
Om en stund kommer J förhoppningsvis hem så att jag kan få krypa ner i sängen tillsammans med honom. ♥

Elsa försöker bjuda Leah på ett rån.

I Elsa och hennes vänner., I
Haha, min Elsa är en riktigt trollunge.
Här har jag sagt åt henne att bjuda Leah på lite rån, och hon försöker. :) Haha. Hon räcker fram en bit rån till Leah och precis när hon ska bita tag i rånet så rycker Elsa tillbaks biten, och så gör hon om och om igen. :) ♥
Sen smakar hon lite på rånet och försöker ge det till Leah efteråt, lagom blöt och sådär. ;) hihi.

Älskade barn. ♥

11.02.18

I personligt., I

Idag vaknade jag med en träningsvärk som inte var av denna värld. Haha. Men jag gjorde iordning mig själv och Elsa ändå och mötte upp Sändie och två av hennes guldklimpar på parkeringen. Vi skulle nämligen ner på stan och strosa lite och ta en fika. :)
Men självklart startade inte min bil ( igen ) gosh! Så jag fick användning för mina startkablar ( som min älskade pappa köpte till mig häromdagen då bilen inte heller ville starta pga. kylan och att jag hade glömt använda motorvärmaren, haha. Tack återigen pappa. ♥ )
Sändies gamla bettan startade och fick liv i min bil. Haha.
Ett snabbt pit-stop på bensinmacken runt hörnet och sen for vi ner på stan. :) Packade ur alla kidsen ur bilarna och rullade med barnvagnarna mot Krokanen. :) Där vi myste ner oss vid ett bord och fikade. :)
Och gud vilken härlig fika-stund. ♥
Liam var lugn och snäll och delade fikabröd med mig, haha. När han hade ätit upp sin chokladboll tittade han på min kanelbulle och sa:
- Jag gillar kanelbullar jag. :)
Sötnöten då. :) Så självklart fick han smaka. :)


Och Elsa och Leah satt i varsin matstol och tittade på varann. :) Och smaskade på varsitt rån, även om Elsa försökte ta Leahs, trots att hon hade sitt eget i handen. Hihi. ♥ Sen bjöd hon Leah på rån, eller ja - hon höll fram det tills Leah precis skulle bita tag i det, då ryckte hon tillbaks det - och sen gjorde hon samma sak om och om igen. Haha. ♥
Jag fick det på film :) Laddar upp det i ett annat inlägg. :)

Efter fikat så strosade vi runt på stan, och jag fick jaga Liam inne i butikerna eftersom han gärna ville iväg på egna äventyr. Haha. Jag undrar hur det blir när Elsa kommer på att hon kan springa ifrån sin mamma på stan. Jisses. ;)

När klockan närmade sig ett så åkte vi hemåt, Elsa fick lunch och sen tog hon en välbehövlig nap. :) ♥
Tack för en jättemysig förmiddag babe. ♥

Såhär såg jag ut idag. :)

Svarta leggings, en gammelrosa klänning/tunika från Kappahl och en svart kofta. Skönt och enkelt. :)

Även eftermiddagen spenderades tillsammans med Sändie och hennes familj. ♥ Och kvällen har bestått av dator-donande ( mest bloggdesign ) så det kommer nog upp en bloggdesign-auktion i framtiden ;)

Nu väntar jag på att min älskade J ska komma hem. ♥

Ett tips,

I Barnmat., I
Idag när jag och Sändie var på ica och handlade lite så snubblade vi över en jättebra välling-burk eller vad man ska kalla det. :) Haha.
Om man köper två förpackningar välling från Nestlé så får man burken på köpet. :) Den är i hårdplast ( även om den nästan känns som glas ), har ett luft-tätt lock, enkel och smart stängning/öppning och man får med en smart skopa och en liten tratt ( så att all välling faktiskt hamnar i nappflaskan och inte utanför. jag brukar iaf ha det problemet ibland. ;) haha )

Så spring genast iväg till din matvarubutik och införskaffa dig en sån. :)

Tävla om en bloggdesign.

I Bloggdesigner., I

Eftersom det var några stycken som gärna ville att jag skulle lotta ut en bloggdesign - så gör jag självklart det. :)
En enkel, stilren design - med toner av ljuslila, vitt och grått och en liggande meny ovanför headern. :) Texten som jag har skrivit i headern kan självklart bytas ut och likaså bilderna ( de lila rutorna, haha ) i headern, profilbilden ( lila rutan i sidomenyn ) och info-texten under den. :)



( bloggen i helhet )


( den liggande menyn )



( närmare titt på bloggen som helhet )



( sidomenyn )

För att vara med och tävla så kommenterar du det här inlägget och glöm inte bort att skriva med din mejladress. :) Hoppas att designen faller er i smaken. ;)

Tävlingen pågår t.o.m söndag 20/2 klockan . . . hm, 18.00. Haha. :)
Lycka till. :)

11.02.17

I personligt., I
I skrivandets stund så tar Elsa en liten nap och jag sitter framför datorn. :) Har donat lite med en bloggdesign åt My. :) Och sen när Elsa vaknar så ska vi leka, leka, leka. :) Innan det är dags för mig att ordna middagen och byta om till träningskläder. :)
Jag vet fortfarande inte om det blir dubbla träningspass ikväll eller inte, jag håller tummarna för att det är någon som avbokar sin plats på styrkepulsen så att jag får träna lite styrka innan det är dags för yoga. :)
Men jag är en dåre som tänker träna dubbelt idag eftersom jag är alldeles mör i kroppen efter gårdagens träning. Haha. Och inte nog med det, min förkylning vill inte försvinna.
Igår tappade jag luktsinnet helt och hållet ( eftersom jag har varit förkyld så länge och eftersom jag älskar att använda nässpray. Haha )

Så jag känner inte ens om Elsa har bajsat - mitt luktsinne är alltså helt borta. Haha.

Bloggdesign - utlottning?

I Bloggdesigner., I

Är det någon av mina läsare som skulle vara intresserad av att jag lottar ut en bloggdesign? :)

11.02.16

I personligt., I

Goddagens,

idag har jag ont i halsen och hostar lite mer än tidigare
- vilket förmodligen beror på att jag tränade igår, men nu är jag så trött på att vara förkyld och hostig hela tiden och undvika träning ( kondition ) så nu struntar jag helt enkelt i det och tränar ändå. Haha.
Zumban igår var en plågsam timme, haha, min koordinationsförmåga var under all kritik. Jag var sååå dålig. Så jag skuttade mest omkring och var arg på mig själv för att sen skratta åt att jag var så himla usel och sen bli arg igen, och sen skratta - osv. Ja ni förstår väl. ;) Haha. Och sen svettades jag utan dess like? Tror aldrig att jag har blivit så svettig under ett träningspass - och då menar jag aaaaldrig, inte ens i början när jag var helt otränad. Sjukt jobbigt ( och konstigt ) iaf.

Idag har jag varit hemma med Elsa, eftersom hon fortfarande äter penicillin och inte är riktigt sig själv ännu. Så vi har myst i soffan och tittat på barnprogram, sen hjälpte hon mig att städa. :) Men än är vi inte färdiga, men nu har Elsa fått lunch och tar en liten nap. :)

Dagens-att-göra-lista;

- damma.
- diska.
- vattna blommorna.
- torka golvet.
- slänga sopor.
- dammsuga.
- rengöra badrum och kök.
- bädda sängen.
- plocka undan alla miljoner grejer.
- torka av alla speglar.
- planera middag.
- träna.
- plugga.

Kvällens träning ser jag framemot, även om jag förmodligen kommer dööö. Haha. Och sen när jag kommer hem så ska jag kramas med min älskade J. ♥

Alla ♥:ans dag.

I De allra bästa., I

Igår var det alla ♥:ans dag och som den lilla tönten jag är så tycker jag om den dagen, men jag tycker självklart att man ska visa sina nära och kära både kärlek och omtanke varenda dag, men på alla ♥:ans dag kan man vara lite extra kärleksfull.
Att köpa många presenter ser jag ingen vits med - ett sött kort och några väl valda ord är fint. Det brukar J alltid få av mig, och sen fick han en påse med geléhjärtan också, eftersom han tycker om såna där sockerbomber. Haha. ♥
Jag fick blommor av honom, men inga röda rosor utan en stor bukett med tulpaner - jättefina och de håller dessutom längre än rosor. ;) Jag älskar tulpaner. :)
Middagen bestod av ryggbiff ( mums! ), vitlökskroketter, sallad och bearnasisås. :) Elsa åt självklart också med oss, vår lilla trollunge - vårt största kärleksbevis. ♥
Och när Elsa hade somnat så myste vi i soffan, med tända ljus, coca-cola ( haha ) och jordgubbar. :) Det blev en tidig kväll eftersom vi båda var väldigt trötta, så redan klockan tio kröp vi ner under täcket och somnade gott. :)



Jag älskar dig J. Du är mannen i mitt liv.
Och Elsa, världens finaste lilla trollunge. Ni betyder allt för mig
.

Veckans träning,

I Träning, I

Jag vet att jag är dåligt på att blogga om vad och när jag tränar, men nu får ni åtminstone ett inlägg med den här veckans träning. :)

måndag: vila √
tisdag: zumba ( en timme ) tillsammans med Sändie. √
onsdag: ev. spinning ( en timme ) och efter det core ( en timme ) tillsammans med Sändie. √
torsdag: ev. styrkepuls ( en timme ) om jag lyckas få en plats och efter det yoga ( en timme och tio minuter ) tillsammans med . . . trumvirvel . . . Sändie. ;) Haha.
fredag: vila
lördag: functional moves ( en timme ) tillsammans med Sändie.
söndag: vila

:)

Med reservation för ändringar, och blir något träningspass inställt så byter jag ut det mot en långpromenad eller en stund på gymmet.

Gratulerar på födelsedagen sis. ♥

I De allra bästa., I

För exakt 21 år sedan fick jag världens sötaste, underbaraste och jobbigaste lillasyster. ;) Haha. Gratulerar på födelsedagen älskade Martina. ♥

Om jag inte hade bott så långt borta så hade jag kommit förbi med en födelsedagsmuffins åt dig. ♥

Jag älskar dig. ♥

Nytt i Elsas garderob,

I Vackra ting, I
Elsa är omgiven av underbara och givmilda människor. ♥
Hon får så mycket fina kläder och leksaker. Och vi tackar så himla mycket för allt. ♥
Det här är några av de senaste presenterna hon fått. :)

Elsas bonus-gammel-mormor ( pappas frus mamma, hihi. ) hade stickat ännu en jättefin kofta till Elsa. I gräddvitt med ljusrosa knappar. Och en matchande mössa. Alldeles ljuvliga, synd att de är för små för mig. ;) hihi.

Och sen hade Elsas mormor och moster sett mitt blogginlägg med underbara kläder från bl.a. Zara och de hade shoppat loss lite. Så Elsa fick två t-shirtar / tunikor i cerise och ljusrosa med en liten rosett på och den alldeles, alldeles, alldeles underbara jeansklänningen som jag drömt om. Hihi. ♥

Och sen hade Elsas moster även köpt den här finfina tunikan från Kappahl. Åh, jag är såå tacksam. Ni är bäst! ♥

Santa Maria Fish taco spice mix.

I Tävlingar, I

Eftersom jag är medlem i Buzzador så fick jag möjligheten att prova en av Santa Marias nyheter - Fish taco spice mix. Och gud så gott. :)

Ni som känner mig vet att jag brukar göra lax-wraps ( liknar tacos, men med lax istället för köttfärs, tortillas, grönsaker, rödlök, tacosås och creme fraiche ) och nu provade jag något lite annorlunda igår.
Istället för att göra laxen i ugnen så stekte jag den i små bitar i stekpannan tillsammans med lite rapsolja och kryddmixen - och det blev alldeles ljuvligt. :)
Den lätta smaken av lax tillsammans med lime och chili var en fröjd för smaklökarna. :) haha. Och vi hade dessutom tortillas med smak av örter och vitlök - så det var alla möjliga smaker och vi åt tills vi storknade. :)

Så om ni vill så kan jag lotta ut två påsar med Fish taco spice mix - så att ni kan få prova det själva. :)
Det enda ni behöver göra är att kommentera inlägget och lämna er mejladress - så drar jag två vinnare på onsdag. :) Det är ingen stor grej att vinna - men det kan ju vara roligt med en liten tävling ändå. :) heh. Och sen får ni ju chansen att prova något som är otroligt gott, jag lovar. :)

11.02.12

I personligt., I
Igår fick J en lång sovmorgon - jag och Elsa myste i soffan, vek tvätt, diskade och leeeeekte. :) Sen när J vaknade så pluggade jag lite, och rippade låtar från några gamla skivor som jag hittade i en påse längst in i min garderob. Haha. Och det blev minst sagt a walk down memory lane. ;) Det är otroligt vad min musiksmak har förändrats, hela tiden - men en sak som alltid består är att jag lyssnar på texterna, till skillnad från min sambo och de flesta av mina vänner. ;) De lyssnar på takten typ. ;) Heh. Och det är absolut inget fel i det, missförstå mig inte. Men jag är en text-människa helt enkelt. :)
Och när eftermiddagen kom så fick vi besök av min kära pappa - som hade en liten papperspåse med sig från min älskade mamma och syster - de hade köpt lite saker till Elsa, och pappas frus mamma hade även stickat lite mer grejer åt Elsa. Tack. ♥
( jag visar dem i ett inlägg senare. )
Pappa myste lite med Elsa i soffan, och när han gick hem så började vi med kvällens middag ( det kommer också i ett inlägg senare, haha ) som var en upphottad version av mina lax-wraps. :) hihi. Sååå himla gott.
Och när melodifestivalen började så gjorde sig också min saknad av mamma och syster ännu mera påmind. :( Vi skulle ju egentligen ha varit hos dem och myst den här lördagkvällen, uppkrupna i mammas soffa med varsin filt omkring oss. ♥

Melodifestivalen, ja vad ska jag säga?

Jag hade förväntat mig mer av Brolle men hans röst är ju helt underbar och han ser riktigt bad-ass ut nuförtiden ;) hihi,

the Moniker
var ju bedrövlig ( Oh my god vad värdelööööös )

Sanna Nielsen
var faktiskt bättre än jag hade trott, man somnade inte av hennes låt ;) haha. Och hon var snygg! :)

Christian Walz
hade faktiskt en helt okej låt, men varför hade han ett pärlhalsband på sig? Haha.

Annielas
låt hade varit bättre på engelska.

Loreens
låt var faktiskt bra men hennes scenkläder var väl inte de bästa? Hon såg lite ut som en krokig tant som fastnat i ett garnnystan. Tihi. Babsan och Elisabeth tänker jag inte ens nämna. Hehe.

Jag är inget jättefan av Melodifestivalen som ni kanske märker? Men det är ju lite av en tradition att titta på Melodifestivalen och tycka till om låtarna och scenkläderna, och sucka över hur dåliga de flesta bidragen är ( för att sen nynna på dem lite senare, haha ) och fundera på hur värdelösa de andra bidragen var som inte fick vara med? Haha.

Efter att Melodifestivalen var slut så tittade jag och J på You, Me and Dupree ( jag hade redan sett den flera gånger men J hade aldrig sett den, så jag fick ställa upp och se den en gång till. Haha ) så vi myste i soffan hela kvällen med andra ord. Men jag hade gärna myst tillsammans med J i mammas soffa istället. ♥