Så många måsten,

I personligt., I
Det finns så mycket som jag borde ta mig tid att skriva om, bl.a. Elsas födelsedag, Barcelona-resan, hela julhelgen och inom kort nyårsafton. Men det är inget jag tänker göra idag, på självaste nyårsafton. :) Det finns tillräckligt med andra grejer jag måste ta mig tid till. :)
Så jag bjuder bara på en bild på världens finaste trollunge ( i en alldeles ljuvlig polarn och pyret-pyjamas som hon fick av sin gudfar Fredrik och hans Nathalie. )

JAG ÄLSKAR DIG.

4 years, still going strong.

I De allra bästa., I
Idag är det mycket som ska hinnas med innan vi äter den årliga nyårsmiddagen tillsammans med Sandra och hennes fina familj. ( vi är inne på fjärde året i rad nu, hihi ). I år får vi även sällskap av Nicklas syster Ewe. :)
Det ska duschas en hel familj, haha, ordnas kläder, göras efterrätt, sminkas och ordnas hår - och sen gå över till Sändie och hjälpa till med middagen ( lindad fläskfilé fylld med philadelphia-ost med smak av vitlök och örter, till det en ljuvlig sallad och hasselbackspotatis med bearnaisås, efterrätten består av hemmagjord chokladmousse med grädde och bär. ) 
Johan och Nicklas har fått en uppgift idag, och det är att hålla alla små trollungar ur vår väg ;) haha. Då behöver de bara bekymra sig om det och sätta sig ner vid en dukat bord och få maten serverad ikväll. Medans vi kvinnor sliter vid spisen ;) haha.

Den här nyårsaftonen tillsammans med familjen Tofält / Harryson blir nog lika perfekt som vanligt. :) ♥

. Blåser dammet av datorn .

I personligt., I

Phew, nu kanske jag kan få mig för att börja blogga lite mer ordentligt ( och inte bara en gång i månaden, haha ) med en ny design, funderade först på om jag skulle göra en vintrig design, men eftersom det inte finns någon snö utomhus så kändes det onödigt. Heh. :) Vintern ska ju egentligen vara kvar i några månader till men den verkar inte vilja infinna sig, mer än några dagar åt gången. Tråkigt men sant.

Återigen, jag tror att jag är tillbaks i bloggvärlden nu. Hoppas jag åtminstone. :) Men det känns som om nästa år kommer bjuda på många fina minnen, så då är bloggen ett fint sätt att samla dem. :)

Rostat bröd?

I Lilla Elsa, I
Haha. När jag städade lite på eftermiddagen så förstod jag varför Elsa hade ätit upp sin macka så fort imorse. ;)

Det var lite svårt att stoppa tillbaks de tillhörande brödskivorna i hennes brödrost ;) hehe.

Haha tokiga trollungen ;) Hon undrade nog varför hennes macka aldrig blev rostad. :) hihi.