Att vakna,

I Lilla Elsa, I
och ha det här lilla trollet sovandes bredvid mig med fötterna på huvudkudden är så underbart. ♥ hihi.
Elsa måste ha smugit in i vårt rum tidigt på morgonen och myst ner sig bredvid mig i sängen och somnat. :) För när jag vaknade halv sex så låg hon såhär och sov. ♥

Romeo & Julia, hotell och shopping ♥

I De allra bästa., I

Min lördagmorgon började tidigt, jag och pappa åkte ner till Stockholm. :) Eftersom vi skulle ha två underbart mysiga dagar tillsammans med sis. ♥
När vi hämtade sis hos älskade mamma så fick jag med mig en stoooor påse med grejer åt Elsa, höstskor, vinterskor, tofflor, vantar, mössa, overall, jacka, kläder och pyjamas. :) Min mamma är så himla, himla snäll. ♥

Innan vi for till Stockholm så fikade vi lite hemma hos min söta farmor i Södertälje. Och när vi hade checkat in på hotellet och lämnat våra väskor på hotellrummet så tog vi tunnelbanan in till stan. :) Där vi shoppade lite innan det var dags att ta tunnelbanan tillbaks till hotellet för att göra oss iordning för kvällen.

Efter en gudomlig middag på T.G.I.Fridays med grymt god mat och den självklara efterrätten Oreo Madness ;) så intog vi Göta Lejon för att se musikalen Romeo & Julia. ♥ Vi hade helt perfekta platser uppe på balkongen och jag som aldrig har varit på en musikal förut är helt såld nu. Jag fullkomligt älskade den. ♥ Atmosfären, musiken, sången och dansen. Lovely. ♥ ( Musikaler är såå mycket bättre i verkligheten än på film. )

Jag sov som på moln den natten efter en jättegod hotellfrukost ( de är väl alltid lika underbara, haha ) så checkade vi ut och tog tunnelbanan in till stan för några timmars shopping innan det var dags att åka hemåt.

Det är svårt att beskriva helgen i ord när den var så himla mysig. Och TACK, TACK, TACK pappa för allt. ♥
Jag älskar dig.

Och att få pussa på J och Elsa när jag kom hem var också obeskrivligt. Min underbara familj. ♥

Jag älskar, älskar, älskar dig.

I Lilla Elsa, I


Gårdagen,

I personligt., I

Bestod av en föreläsning på Idévärlden och sen for jag hemåt för att plugga ( så klart ). Och efter några timmar framför datorn så var det dags att hämta trollungen på dagis. ♥
Och när vi kom hem så gjorde vi Sändie och hennes barn sällskap ute i lekparken, så barnen fick leka lite. :)
 

Efter en stund blev det lite för kallt så då promenerade vi hemåt och gjorde lite nytta istället ;) Elsa hjälpte mig att diska och sen fick vi besök av Simone. :) Hon och Elsa lekte en stund tills det var dags att lugna ner sig inför nattningen, mys i soffan framför lite barnprogram. :) ♥

Kvällen bestod av lite med dator-tid innan tv-tablån tog över ;) Arga Snickaren och Grey's Anatomy. ♥ Men kvällen tog inte slut där, haha, Sändie kom hit och joinade mig i soffmyset och Harry Potter och dödrelikerna (del 2) fick underhålla oss. :)
Efter klockan ett fick jag lägga huvudet på kudden och sooova. En mysig dag, helt enkelt.

Bokomslag,

I Grafisk design, I
En av uppgifterna vi haft de senaste veckorna var att designa tio olika bokomslag, varav åtta stycken med bestämda titlar och två valfria. Ett bokomslag skulle vara i enbart gråskala, ett skulle bestå av två färger ( inte svart och vitt ), ett skulle vara nonfigurativt ( alltså inte förställa någonting ) och sist men inte minst, ett skulle enbart bestå av text.
Jag tänker bara visa er åtta av mina bokomslag ;) heh.

Bokomslaget som bara innehåller text.
( Bestämd titel: Världens dåligaste språk. )


Bokomslaget i gråskala.
( Bestämd titel: Mannen som såg tågen gå förbi )


Bokomslag i 1500-tals anda.
( Bestämd titel: Mikael Ludenfot )


Naturinspirerat bokomslag.
( Bestämd titel: Plundring Svält Förgiftning )


Barnboksomslag.
( Bestämd titel: Ture Sventon och Isabella )


Nonfigurativt bokomslag.
( Valfri titel: Under det rosa täcket )


Bokomslag till deckare.
( Bestämd titel: Natt klockan 12 på dagen )


Bokomslag i pastellfärger, bara för att jag gillar det, haha. :)
( Valfri titel: Dyngkåt och hur helig som helst )


Phew, vad tycks? :)

Min portfolio,

I Grafisk design, I

Eftersom jag inte ville hänvisa till stud.idevarlden.com/10msn/portfolio/ när jag söker praktikplats och de vill se min portfolio på internet så köpte jag mig ett webbhotell och en domän ( hos one.com, rekommenderas :) enkelt och bra ) så har jag publicerat min portfolio på mikaelasundvisson.com

Första sidan

Jag har delat upp mina arbeten/uppgifter i tre kategorier: illustrationer, grafisk design och fotografier. Och här är det grafiska designen jag har tagit en printscreen på. :)


Och här är min kontaktsida, med ett kontaktformulär så att man enkelt kan mejla mig, och mitt telefonnummer. :)


Jag tycker om ljusa och enkla designer - men återigen, jag är alldeles för självkritisk så jag vet inte om jag är nöjd. Men den funkar än så länge åtminstone. :) Portfolion är ju ett levande dokument, som jag skrev tidigare, så den kommer förändras. ;)

Studier,

I personligt., I
De senaste veckorna, dag och natt, har jag ägnat åt studierna. Vi har haft väldigt många uppgifter och sen de allra största och viktigaste så klart - portfolion och webb-portfolion. Oj, jag vågar inte ens börja räkna på hur många minuter, timmar och dagar jag har ägnat mig åt det. Haha. :) Och sen är jag ju så himla självkritisk, så nöjd blir jag aldrig. Heh. Och då lägger jag ner ännu mer tid på att leta fel.
Datorn har blivit en del av mig, där jag är finns den svagt susande bredvid - eller om det är jag som alltid finns där tätt intill datorn - svärandes. Haha. ;)

Men nu är portfolion och allt som hör till - någorlunda färdigt, deadlinen är passerad och jag kan pusta ut, en liten stund ;) heh. ( en portfolio är ett levande dokument, så helt klar blir den aldrig, hihi - och jag längtar efter att få fylla den med nya, fina, arbeten )

Studierna fortsätter i högt tempo, vilket jag gillar - men med portfolion och en vecka i solen så blev det lite för mycket. Kreativiteten var dålig och jag fick tvinga fram en del grejer, vilket var mindre skoj. Men nu börjar jag långsamt få tillbaks balansen med studier, familj och vänner. ♥

Tack alla ni, och extra tack till älskade J, som har stått ut med mina utbrott, mitt gnäll, min ångest och min stress. ♥

Lördagen,

I personligt., I
I lördags så fick jag en ljuvlig sovmorgon ( välbehövligt efter många hektiska veckor i skolan ) och sen for jag, J och Elsa till sporthallen för att titta på lite innebandy. :)
Efter det så hälsade vi äntligen ( sisådär några veckor för sent, haha ) på hemma hos Elin och Joel, för att mysa lite med deras söta Oliwer. Och Elsa lekte med William. :)

Elsa var väldigt intresserad av lilla Oliwer och hoppade upp i soffan bredvid Elin och sa:
- komma. ( hooomma )
Och visade att hon ville att Elin skulle lägga honom i hennes famn. :) Men när Elin gjorde så och lilla Oliwer började gråta så tyckte inte Elsa att det var så skoj och gjorde såhär istället. ;) haha. ♥

Hon vill nog inte ha några syskon i framtiden ;) hihi. ♥

Jättemysigt, som vanligt, att umgås med dem - och det är så skoj att se att barnen leker mycket snällare nu. De verkar ha kommit över det där stadiet då de absolut ska ha samma leksak som varandra, hela tiden. :)

Den som väntar på något gott,

I personligt., I
väntar aldrig för länge ;)
Så uppdatering med bilder från vår utomlandsresa kommer tyvärr dröja. Eftersom jag inte hade med mig någon kamera så var det min kära mor och syster som fick stå för fotograferandet och jag har inte fått bilderna av dem än. Men nu har ni ju något att längta efter ;) haha.


En liten bild delar jag med mig av ( fotade med min iPhone ) när vår älskade lilla badanka plaskade runt i barnpoolen på hotellet. :) ♥

Tillfällig design,

I Bloggdesigner., I

När jag har tid ( vilket blir lite svårt med mina studier för stunden ) så ska jag göra en ny design till bloggen och förhoppningsvis börja blogga lite oftare ;)