sand i bikinin.

I De allra bästa., I
Efter att ha pussat Johan hejdå imorse när han åkte till jobbet kunde jag inte somna om, så jag sms:ade lite o helt plötsligt bjöd Ola med mig till orbaden, o jag följde självklart med. :) en timme senare schtekte vi på stranden. xD haha. Vi blev ett himla stort gäng tillslut, dock mest medlemmar från familjerna Tällberg, men jag trivdes jättebra. :) hihi.
Olas röda boll sjönk o försvann under dagen o jag gjorde årets finaste vurpa på orbaden (A) hahahaa. på förmiddagen roade jag o Ola oss med att göra stora, djupa gropar i sanden en bit ut i vattnet, o när jag o jimmy kastade waboba-bollen till varann så sprang jag åt sidan för att kunna fånga bollen o helt plötsligt trampar jag ner med foten i en jättegrop o halva jag försvinner, o i typ slowmotion ramlar jag raklång ner i vattnet o jimmy garvade ihjäl sig. xD haha, men den bjuder jag på. ;)

   
Jimmy bjöd på lite posering med sin snygga badring. :) o Idas lillasyster hade den rätta schtekar-looken enligt mig o Ola. :)
 

kärlek.

I De allra bästa., I

Idag har jag o Johan varit tillsammans i fyra månader, hihi.
Brukar inte smeta ut mina känslor för min pojkvän såhär på bloggen men han är så speciell o betyder så himla mkt att jag bara måste.
Det jag känner för honom har jag aldrig upplevt förut, jag älskar när han säger mitt namn, när han kramar om mig, jag älskar när han kysser mig, jag älskar när han ler o skrattar o jag älskar att han är min o jag älskar att han aldrig skulle svika mig. Jag älskar allt som har med honom att göra, hela honom, min darling. ♥


    

ibland kan jag sitta i titta på honom i evigheter, o bara vara så lycklig över att vi funnit varann o för att jag har svårt att förstå att han är min. (A)

( nu blev det lite nördigt, men sån är jag,. )

låg nivå.

I personligt., I
- Tutteniinin vill ha sex o gnugga rumpa med christina aguilera. xD
- jag har fullt med slipdamm i huvudet. ( jag tittar skeptiskt på marcus o han fortsätter; ) alltså i hela håret, inte i huvudet.

Hahahaa, piskan viner. ;) schhhhtcccssss.

Humornivån är extremt låg på jobbet idag, haha,. men om 13 min får vi logga ut o gå hem. :)
Peace out.

nykläck kycklingunge.

I personligt., I
Imorse när jag hade bråttom till bussen sliter jag upp dörren o typ ramlar ut i trapphuset o det första jag får se är kyckling-mannen, haha, ca en decimeter från mig. Han tittade lite förvånat på mig o fortsatte nerför trapporna, haha. Jag försökte hålla mig för skratt o låste dörren o asgarvade när jag kom ut till min cykel.
Johan förstår precis vem jag pratar om, haha, han ser ut som en nykläckt kycklingunge i huvudet, haha, små tunna vita hårtestar som står rätt ut. xD o så är han jättesmal o har alltid träningskläder på sig o nya, vita gympadojjor o cyklar alltid, haha.

Jag hoppas att han inte bor i min trappuppgång, ehm,.

Utmanad av Sara Einars.

I Blandat, I

Så fort du ser detta så har du blivit
utmanad svara på alla frågor!

Namn - Inga Mikaela Ann-mari Sundvisson
Födelsedag - 22 juni
Ögonfärg - Grön
Hårfärg - Brunt
Längd - 164 cm.
Högerhänt/vänsterhänt - Höger
Stjärntecken - Kräfta
Skostorlek - 37-38
Är dina föräldrar skilda - Ja.
Sport - ingen.
Helgdag - söndag
Årstid - Sommar


HAR DU NÅGONSIN

Varit kär - Ja.
Blivit dissad - Ja.
Föreställt dej ditt ragg naken - Ja.
Skolkat - Ja.
Sovit utomhus - Ja.
Sett en död människa - Ja.
Använt droger - Nej.
Retats - Ja.

THIS OR THAT

Cider/Öl - Cider o öl.
Pepsi/cola - Cola
Kärlek/sex - Kärlek
Jordgubbar/blåbär - Jordgubbar.
Kött/veg - Kött
Tv/film - Film o Tv.
Gitarr/trummor - Gitarr
Adidas/nike - spela roll.
Kinesiskt/mexikanskt - mexikanskt
Mtv/vh1 - MTV


SENASTE DU

Skrattade - Idag

Grät - i fredags.
Filmen du såg - Texas chainsaw massacre - the beginning.
Tuggade tuggummi - imorse.
Drog ett skämt - Idag.
Sjöng en sång - Idag

HAR DU UNDER DEN SENASTE MÅNADEN

Druckit alkohol - Ja.
Rökt - Nej.
Tagit droger - Nej.
Kysst någon - Ja.
Sovigt tillsammans med någon av det motsatta könet - Ja.
Sovigt bredvid någon av samma kön - Nej.
Bakat - nej.

tidsfördriv på lunchrasten. :)

Fotografier.

I personligt., I
Bilder kommer senare. :)

en lördag i bollnäs.

I personligt., I
Gårdagen var en händelserik dag i lilla bollnäs, både cruising o skumparty på tranan, haha. Jag umgicks med mina favoritbrudar -  camilla o sandra. :) Vi åt först mat på Take Off tillsammans med Wahlbeck, men gud så omständiga vi var innan vi väl tog det lugnt o åt, haha, var först till en annan restaurang men då fanns det bara bord inne men vi slog oss ner o skulle beställa, men efter 5 min använde vi bara menyerna till att vifta kall-luft på oss själva o sen gav vi upp o åkte till take off istället, där vi fick sitta utomhus i det underbara vädret. :) jag beställde en skaldjurssallad o fick jättemkt musslor på den o jävlar vad äckliga dom såg ut, haha, alla möjliga färger o det såg faktiskt ut som om de skulle krypa av min tallrik, haha, wahlbeck skrattade rätt mkt åt mig när jag petade bort dom med besticken. (A)

Efter maten åkte vi ner på Långnäs o spelade kubb o tog det lugnt. :) jag vann trots alla odds på kubben, jag lyckades träffa kungen mellan benen som jag så fint uttryckte mig. (A) haha. när klockan blev efter tio drog vi oss in mot stan för att de andra skulle på tranan, dock inte jag - orka skumparty liksom., Efter att ha åkt bil med Johan o Hans en stund bytte jag bil till en finfin camaro. :) Där skrattade jag o pratade minnen med Fredrik, men klockan blev mkt o ögonlocken blev allt tyngre. Johan hämtade mig o vi åkte hem o kröp ner under täcket. :)

Orbaden.,

I personligt., I
Jag älskar orbaden,. :)
Idag har jag spenderat hela dagen där tillsammans med Johan o Sandra. :) mina två darlingar, pojkvännen o bästa väninnan. (A) vi badade, schtekte ( som jag o sandra så fint säger ) o hade jättetrevligt. :) vi lekte i vattnet, med en livsfarlig orange boll som studsade typ längs med hela stranden när johan kastade till mig, o sandra dränkte mig ett x antal gånger under dagen. ;) hej kallsup. Johan lyfte upp mig o verkade rätt gullig, gav mig en puss o sen hivade han iväg mig i vattnet - ytterligare en kallsup. xD haha. O vi gick loss rätt vilt med kokosoljan, haha. :)
En underbar dag helt enkelt. :) är så skönt att inte göra något särskilt o bara lata sig med de människor som betyder allra mest. <3

Rihanna - Take a bow.

I youtube., I


den här låten föll jag för direkt.

min lediga dag.

I De allra bästa., I

Igår var jag ledig hela dagen. :)
 Jag somnade hemma hos johan natten mot tisdagen o vi sov till tolv dagen därpå. :) efter en stunds mysande i sängen rullade vi ur den o åkte hem till pappa på björktjära, jag skulle mata lillesysters kaniner o så passade vi på att stanna kvar där hela dagen. :) Jag, johan o hans var där o badade i poolen, solade, hade vattenkrig o spelade strand-tennis typ. :) en jättesoft o lugn dag. :)

Bilder:

  
grabbarna o kaninerna. :)

   
poolen, vattenkrig på fullt allvar ;D
  

  
 
  


Lyckades fånga honom i hoppet (A)


Efter att ha ätit middag åkte vi tillbaks hem till pappa o lyssnade på rock-ballader samtidigt som vi bubblade i bubbelpoolen o myste. :) gudomligt skönt o det gjorde underverk för min ömma rygg. :) Efter det åkte vi hem till Hans o tittade på skräckfilm med honom, filmvalet föll på filmen; Knock knock. O den var enligt mig helt värdelös,haha.
Jag fick ut mkt av min lediga dag. :) somnade sen så småningom i armarna på min darling.

grabbarna grus.

I De allra bästa., I
 Johan.
Ibland är ni bara för vackra xD haha.
 Norberg.

promenaden längs ån.

I Fotografier., I


 

Är väldigt fint längs ån, mellan busshållplatsen o mitt jobb. :)

som ett litet barn.

I personligt., I
Idag har jag varit jättetrött, kom knappt upp ur sängen imorse,. Men jag lyckades ta mig till jobbet i tid, hihi, o dagen rullade på som vanligt, samtal efter samtal. :) Det ringde inte så himla mkt idag så jag o arbetskamraterna har skrattat oss igenom dagen, det märktes verkligen att det var måndag, haha. 
Klockan fem sa jag o sara adjö till de andra o gick till bussen, i regnet o lyssnade på åskan. :/ o på bussen hem blev jag dödstrött o somnade som ett litet barn, haha, hoppas jag inte dreglade på sara ;D

O nu ligger jag på soffan o halvsover o väntar på att johan ska komma hem från fotbollsträningen så att vi kan kolla på filmen; She's the man. :) Har hört att den ska vara bra, har ni sett den? :)
Peace out.

Lär dig engelska.

I Detta får dig att le., I


Hahaa, jag orkar inte, jag får ont i magen. xD haha.

morgonlycka.

I Fotografier., I
 
Finns inget bättre än att vakna upp bredvid den här underbaringen. (A)















bula o glå. (A)

I De allra bästa., I
Det blev en hejdundrande fest igår. :) efter att jag kommit hem från jobbet träffade jag min johan o vi åt middag tillsammans o sen gick han hem till sig o gjorde sig iordning inför kvällen o själv hoppade jag in i duschen o drog på mig lite lagom fina kläder. :) 
efter en stund dök både johan o norberg upp utanför min dörr, efter att den första groggen var uppdrucken plingade det på min dörr ytterligare en gång, då var det Sandra o Malins tur att ramla in i min lägenhet. :)
men vi blev inte långvariga hemma hos mig, utan drog vidare hem till Ola där det blev fest med stort F. (A) kameran var med överallt o vi brudar bjöd på allsång, sköna dansmoves o sandra bjöd på en hel del klockrena felsägningar under kvällen. :D den sången som sjöngs mest av mig o sändie under kvällen var; go go bula o glå! (A)

När klockan närmade sig elva var det dags att gå ner till Långnäs-parken, som var kvällens mål. :) O när vi står o väntar på Johan säger Sandra: Nu är klockan mkt, vi måste gå i rask task. Hahahaa, jag skrattade ihjäl mig. (A)
Väl nere på Långnäs får sandra en biljett av mig o johan o hon blir asglad o tittar på biljetten o sen river människan sönder den, mohahahaa, klantmajja! ;D
Under kvällen dansade jag tills svetten rann, liveband som var sjukt bra o de spelade mest rock-låtar o jag dansade mig trött tillsammans med johan, ola o brudarna. :) O bara för att jag var envis nog att stå framme vid scenen med alla killarna resulterade det i att jag blev omkull-knuffad o ramlade på rumpan, men som tur var kände jag hur någon tog tag i mig o drog upp mig på fötterna igen, tack micke stridh. :) o sen höll jag mig i närheten av johan resten av kvällen, dels för att slippa alla boys som raggade på mig, haha. (A)

Bilder säger mer än ord,. grymt bra kväll.

  
                                                                            jag har hittat min tvilling, eller vad sägs? (A)
    
     
en av de bästa utgångarna på väldigt länge.
 

lägg på en rem.

I personligt., I

Vuxna människor använder de allra fulaste uttrycken som finns, haha. Idag blev jag ombedd av en kund att be teknikerna lägga på en rem, haha. :D o när jag pratade med teknikerna över en vm ( voicemail ) som låg fel så sa han; men du, pappa fixar biffen! haha. Det är bra att man har roligt på jobbet. ;D

  
        morgontrött,       o ska hojja till bussen,
 
o det här är vad jag ser varje dag, haha. kanske borde städa mitt skrivbord? :)


Vad gör jag just nu? Jo, jag lägger in lite bilder från kameran på datorn,. :) o lyssnar på takida. :) örongodis! Men jag ska alldeles strax ställa mig vid spisen o slava lite, magen kurrar hela tiden, heh.

Johan Wallin.

I De allra bästa., I
 
morgontrött älsklingsgrabb (A) han kommer bli lite generad när jag lägger ut den här bilden men jag älskar den, hihi. O en bild säger mer än tusen ord. (A)

för jag har bara regn hos mig.

I personligt., I

Phew, vilken dag på jobbet alltså, haha, insane! (A) o marcus blev grymt avundsjuk på min rosa kamera, haha, skämt åsido, men han blev faktiskt lite imponerad av den. :)
Tiden gick o dagen gick mot sitt slut o jag fick skjuts till bussen, o självklart börjar det regna ( jag har sagt hela dagen att det kommer börja regna men alla sa emot mig ) o när jag pratar med johan i telefon så säger han att solen skiner i bollnäs. O jag säger att jag kommer ta med mig det dåliga vädret, o vad fan händer? haha, jo så fort jag kliver av bussen i bollnäs börjar det regna, hahaa.
Men johan o norberg var snälla o hämtade mig så att jag slapp gå ensam hem i regnet, hihi. :)

Jag har nyss avnjutit middag, idag blev det pasta o curryröra. :) hihi, passade på att göra iordning tre matlådor också, hihi, ekonomiskt. (A) o hade sällskap av amadeus, hihi, han låg på stolen bredvid mig o jamade lite då o då, hålla samtalet igång liksom ;) haha.

Funderar på att gå över till Johan o leka med honom o norberg, hihi, de saknar mig nog. (A) peace out.

Ledig.

I personligt., I
Idag har jag varit ledig, mkt skönt. :)

Gårdagen spenderas med min darl Johan. (A) vi åkte o badade på kvällen tillsammans med norberg, vid björktjära tjärn träffade vi även Camilla o Jonas, hihi. Och tro det eller ej så badade jag mest av alla ;D hihi. Jag o johan letade våfflor på botten ( ? ) haha, o jagade änder o han gav mig en o annan kallsup, heh, men skoj hade vi iaf. :) O jag tror vi bjöd de andra på en rätt fin föreställning, hihi.

Den här dagen började fint, vaknade sent bredvid världens snyggaste karl. (A) låg o myste en stund innan vi klev upp vid lunch-tid, hihi. Lagade lunch tillsammans o sen diskade jag, som den snälla flickvän jag kan vara ibland. (A) hihi.
Tog en cykeltur till Ica på eftermiddagen o handlade lite, därefter åkte vi hem till mig o gosade lite o somnade en stund, hihi, söt-johan. :) Blev även en till cykeltur på kvällskvisten innan vi åkte hem till honom o spelade guitar hero, hihi, jag är fortfarande lika dålig på det. (A) men johan imponerar på mig. ;)

Min kamera är verkligen en rosa dröm. :) hihi, den kommer nog bosätta sig i min hand. :) blir väldigt fina bilder, ska lägga in några på bloggen imorn efter jobbet. :)
Nu blir det film med älsklingen, peace out.

guitar hero.

I personligt., I
Här låg jag i min ensamhet o myste med amadeus o så får jag sms av Johan. :) Han bad mig komma hem till honom o spela guitar hero tillsammans med honom, norberg o hans. :) jag tackade ja så klart. :)
Väl där hade jag jättetrevligt med grabbarna, de tvingade mig dock att spela, hahaa, o jag är sämst ;D fick oss en del skratt. (A) men frågan är om inte hans var sämre än mig ;) heh.

Eftersom jag ska upp tidigt o åka till jobbet imorgon bitti gjorde jag kväller rätt tidigt o lämnade boysen med tv-spelet, o nu pratar med min kära vän sandra på msn nu men ska säga godnatt till henne snart o krypa ner under täcket. :) Peace out.

Med andra ord. (A)

I personligt., I

Igår umgicks jag o johan med lina o jonas. :) jag visade dem bilder från frankrike o sen spelade vi med andra ord o jag o lina ägde grabbarna grus ;) haha. Men gud så roligt vi hade under spelets gång ;D haha,
- skådespelerska, med stora tänder. hahaha ;D
- ehm, (johan pekar på mig o lina) o säger sen; fjärilar kommer ut ur såna.
- hahaha, längst ut på snoppen ( ordet var ollonborre, haha ) hann inte längre för sen tog tiden slut.

Efter att vi spelat klart åkte jag o lina på en liten road-trip, vi skulle skjutsa simone till söderhamn o hämta några av hennes vänner. Problemet var bara det att vi skulle ta oss till ljusnes fiskecamping o vi hade ingen aning om vart den låg, haha.
Det blev en lång biltur på en ödslig väg, mörkt o dimmigt o människor som hängde på husen, ;D hahaa. O människor som dök upp från ingenstans vid vägkanterna. När vi sen bad en man om vägbeskrivning sa han att han skulle blåsa före oss o där han svängde höger skulle vi svänga vänster, haha, o han blåste verkligen före oss i sin lilla röda brödrost, haha. Simone o Lina hade väldigt roligt åt mig eftersom jag var livrädd hela tiden, haha.
Efter många om o men kom vi iaf tillbaks till bollnäs o när vi klev innanför dörren i Linas o jonas lägenhet ser jag johan ligga o sova på soffan som ett litet barn, så underbart söt! (A) hihi.

min 20års fest.

I Fotografier., I
 
Födelsedagsbarnet. (A)


O alla andra rosa människor. ;D
            

 

Jag fick vin, smycken, tavlor o dessa lovely rosa, fluffiga öronmuffar. (A)

ny digitalkamera.

I personligt., I
När jag fyllde år fick jag en valfri present av pappa o hans fru o hennes barn. :) Igår var jag o Johan in på Expert o la undan en rosa digitalkamera åt mig. :) Som pappa ska betala imorgon. :) hihi. Så då blir jag en stolt ägare av en Casio EX-Z100. (A) hihi.



:)

lördag.

I personligt., I
Först vaknade jag klockan 4 av att Johans mobil tjöt, han hade ställt alarm eftersom han skulle upp o vara parkeringsvakt på Hälsinge Hambon på Hårga, (A) men jag var typ död så jag somnade om o vaknade alldeles nyss o är fortfarande helt orkeslös.
Har legat o gosat lite med amadeus i sängen innan jag klev upp, men kände mig tvungen att kliva uppp efter en stund eftersom det ser ut som ett bombnedslag i min lägenhet ,så vare sig jag är sjuk eller inte så måste jag försöka städa lite här idag, det första som står på att-göra-listan är att diska. ;) ser knappt diskbänken för tillfället ;D haha.

Dagen blir nog väldigt lugn, om jag orkar så ska jag umgås med Johan o hitta på något. :) soffan känns inte så lockande ikväll. (A) peace out.