Åre.

I personligt., I
På lördag morgon åker vi till Åre. :) Jag, stefan, hans mamma och pappa, stefans bror med familj och stefans syster och hennes pojkvän. Ett härlig gäng ;D
Och imorgon ska jag och resten av mitt UF-företag åka till Sandviken och vara med på en UF-mässa. Bygga monter och ragga potentiella kunder ;) hihi. Dagen kommer bli lång, emma kommer hit halv sex och sen åker vi till Sandviken redan kl 6.15 och kommer förmodligen hem seent på kvällen, natten.

Jag har blivit en riktig wow-nörd ;) mohaha.
Gonatt.

morgonbesök.

I personligt., I
Idag kom emma hit redan kl halv nio, typ samtidigt som jag och darlingen fortfarande låg kvar i sängen. hihi.
Och nu sitter vi bara här och pratar skit ;) om en speciell person som är riktigt äcklig! mohahaha.
Men nu ska jag äta frulle och sen sminka mig och promenera till skolan efter det. :)

Have a nice day!

måndag.

I personligt., I

Idag var jag hos frisören i 4 timmar och nu har mitt hår en väldigt fin färg, speciellt om man jämför med den förra. ;) haha. Men vad hela kalaset kostade är min hemlis, hihi.
Och jag inhandlade faktiskt också en ny rouge, Isadoras mineral-rouge. :) hihi, och när deras compact powder kommer ska jag inhandla det också. :) hihi,

mineralsmink

pick me. choose me. love me.

I personligt., I
Nu är jag hemkommen från el stockholmo, och till min egen förvåning så hade jag ingen nyckel med mig till lägenheten. Alltså utelåst, men det gick ingen större nöd på mig. Det var bara till att sitta ute i solen med mina sköna solbrillor på :) och packningen bredvid mig på marken och vänta på att stefans syster och hennes pojkvän skulle komma och plocka upp mig så att jag fick följa med och äta middag hemma hos deras föräldrar. :) stefan var redan där och väntade på mig.
Och helgen var faktiskt enormt bra, absolut inget bråk med varken mamma eller lillasyster, jag var snäll och slingade hennes hår och det blev så klart ursnyggt! ;) hihi, eftersom det var jag som gjorde det ;) hihi.

Och imorgon ska jag äntligen klippa och slinga mig. :) Mitt hår behöver verkligen fräschas upp.
Gonatt,

.

I personligt., I
Imorgon far jag till södertälje, hem till mamma. :) Och jag kommer hem igen på söndag.
Och idag var vi på prisutdelning med vårt UF-företag, och jag och emma kom lite sent och fick sitta längst bak på ett bord. Och sen säger karln där framme att alla UF-företag ska presentera sig lite kort och att vi skulle börja med dem längst bak; vilka självklart är jag och emma.
Och då vänder sig alla 100 personer om och glor på oss, och vi blir jättegenerade och vet inte alls vad vi ska säga. Som tur var reser sig jonas och hans UF-företag upp framför oss och räddar oss från den pinsamma situationen ;) haha.

internet-lek,.

I personligt., I
regler: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.


1, Jag är extremt mörkrädd, och har varit det sen jag var liten. Om jag släcker lampan i hallen så springer jag raka vägen till sovrummet och kastar mig under täcket. ;) haha, Jag hatar också att gå ute själv när det är mörkt.

2, När jag är ensam hemma sjunger jag i duschen, ;) men vem gör inte det? ;) haha.

3, Jag ställer alltid in två alarm på min mobil när jag ska upp på morgonen. För då när de första ringer kan jag stänga av de och somna om en liten stund. :) hihi.

4, När jag ska packa inför en resa skriver jag alltid en lista och sen bockar jag av sak, för sak medan jag packar ner allt. Sen dubbelkollar jag alltid listan, och ibland kollar jag den t.o.m tre gånger. Jag är nog lite av ett kontrollfreak ;) haha.

5, Jag gillar att städa, jag älskar känslan när man är klar och ser hur allt är rent och fint. :) hihi,

6, Jag är världens tv-nörd, jag har alldeles för många favorit-serier på tv. Jag tittar på allt. :)

Jag blev tagen av simone. :)

good morning sunshine,.

I personligt., I
Oh vilken skön känsla! När jag vinklade upp persiennerna idag så var de strålande solsken ute. :)
Vårkänslor.
Igår tränade jag pump på sporthallen och nu har jag träningsvärk igen, hihi. Men den ger nog med sig när jag kommer ut och rör på mig. ska nämligen jobba mellan 14.00-22.15 idag. Så jag får en liten promenad, eller cykeltur när jag ska ta mig dit.
Egentligen är det väldigt jobbigt att jobba så sent, man kommer hem strax före elva och sen tar de ju ett tag innan man kan sova. Men det är mödan lönt när man får lönebeskedet sen, vilket borde ramla ner i min brevlåda vilken dag som helst nu. :) hihi.
Nu ska jag göra frulle, åt både mig och amadeus. Den lilla tiggaren ;) haha.

våren?

I personligt., I

Förbaskade j*vla snö, jag trodde våren hade kommit för att stanna. Men tji fick jag för snön bara kommer tillbaka hela tiden. Nu är det slaskigt och blött ute, IGEN!
Men jag ska inte vara bitter, hihi, ikväll ska jag iväg och träna pump tillsammans med sandra och ewe och efter det ska jag hem och duscha och sen spela wow, ;) haha, jag har blivit en riktig nörd.

Och idag när jag kom till skolan berättar de andra att våra lektioner för dagen är inställda pga diverse anledningar.

.

I personligt., I

Lägenheten är våran. Men vi ska flytta in först i mitten av april, senast första maj. Eftersom de ska byta våtväggar och eventullt golvet i badrummet först :)
Och jag ska jobba ikväll, 17.00-22.15. Ciao.

månda´morron,. ;)

I personligt., I
Och hela fem dagar tills det är helg igen.
Men förmodligen kommer dessa dagar vara fyllda med buller och bång, om vi får nyckeln till lägenheten den här veckan, hoppas hoppas! hihi.
Idag slipper jag cykla i det här skitvädret för jag ska få åka tillsammans med Patricia till skolan idag :) snällis.
Om 2 veckor åker vi till Åre,

out and about,.

I personligt., I
Idag har jag spenderat ett antal timmar på stan tillsammans med pappa och syster, och sen kom kicki och simone och fikade tillsammans med oss :) Och jag måste erkänna att min syster och simone är ungefär lika smarta, ;) haha. Vi stod nämligen och tittade på en hårspraysflaska;
- alltså ser hårspray ut så här? Jag tycker nämligen att det typ är liksom "ingenting" i flaskorna, hårsprayen bara finns där liksom, haha. Jag trodde inte den såg ut så här :) (syster)
- mm, jag trodde typ att det var gas :) (simone)
- men oh, man känner ju liksom att det är någonting i flaskorna när man rör på dem. (syster)

Man måste ha varit där för att förstå, intern-joke ;) haha.
Och pappa är ganska rolig han också;
Jag ska hämta en annan storlek på en tröja åt min syster som står i provrummet.
- Hon ville ha en small. (jag)
- aha, ja men den där ser small ut. (pappa)
- eh, ja det står liksom ett s på den. hahaa, (jag)
Haha!

Vilken dålig humor jag har, haha. var bara tvungen att skriva in det här så att jag kan minnas det senare :)

lugn och ro,.

I personligt., I
Idag har jag tagit mig igenom ännu en skoldag, och ikväll ska jag pusta ut och ta det lugnt. :)
Jag använde mina sista krafter till att dammsuga och städa lägenheten nyss. hihi. Och nu har vi bestämt oss, älsklingen och jag, vi ska ta lägenheten! :)
Så inom en snar framtid kommer lägenheten fyllas med flyttkartonger. :) Och sen ska de packas upp i den nya, större, lägenheten, :D
Ikväll kommer sis hit,
Ciao,

it takes a fool to remain sane,

I personligt., I
Jag behöver verkligen sova, är så oerhört trött om dagarna nu för tiden.
Vilken träningsvärk jag har nu! Aj aj, men det kändes bra att träna lite igår, :) men det tar emot idag, hehe.
Och jag och stefan var och tittade på en lägenhet igår, och jag hoppas att de kan fixa lite med badrummet så att vi kan flytta dit, :) hihi. annars var den stor och jag kan nog fixa mig en liten walk-in-closet om vi flyttar dit. :D haha.
Om jag ska hoppa in i duschen nu då, ohja. :)
Ciao.

du luktar jättegott ;)

I personligt., I
amadeus är nybadad och luktar jättegott. :) hihi, och stefan har lärt mig spela lite wow, ja tyvärr så föll jag också tillslut. ;) det spelet tar nästan all hans tid men det var faktiskt ganska roligt. Jag dödade massor av spindlar och slemmonster, hihi.
Jag kan inte sluta lukta på amadeus, han tycker att jag är lite jobbig, haha. :)
Ikväll ska vi alla tre åka hem till stefans föräldrar och äta middag, ceasar ( stefans föräldrars katt, som är ganska enormt stor ) kommer nog äta upp amadeus, haha. Men amadeus får skylla sig själv när han är så kaxig, ;)
Ciao.

amadeus bl?

every day and every night,

I personligt., I
vilken härlig dag hittills, fann en fin lägenhet som vi ska titta på, gick på stan med sandra och åt en god räksallad på ett café, där vi aldrig varit förr. hihi. Vilket är ganska konstigt eftersom bollnäs är pyttelitet och vi har nog testat alla restauranger cafén m.m. haha, vi är riktiga storätare ;) mohaha.
Och sen åkte jag och älsklingen hem, och nu har jag tittat på John Tucker must die, ännu en bra film. :)

Ikväll blir det melodi-festivalen, ska nog sitta med klick framför mig och skriva i de olika poängen i de olika kategorierna för klädsel, uppträdande m.m, :) som de så snällt har ordnat åt alla läsare, hehe. Eller snarare till oss som helst sitter hemma en lördagkväll, haha.
Chingeling,

soffpotatisar,.

I personligt., I
Yeah, det är jag och amadeus de,. :) hihi.
Har precis tittat klart på The break-up, helt klart en bra film. Och hon är så vacker, Jennifer Aniston.
Och nu ska jag tvätta bort sminket och sen ska jag krypa ner i sängen och försöka få lite skönhetssömn och försöka ignorera när amadeus lever rövare i lägenheten och då speciellt i blomkrukorna i fönstret, ;) haha.
Gonatt,

a glance makes me weak,.

I personligt., I
filmen Rocky Balboa var verkligen bra!, jag trodde inte att jag skulle gilla den från början, men den var verkligen sevärd. :) Och alltid lika mysigt att sitta i biosalongen där i mörkret, :)
Och ikväll ska jag jobba mellan 16.00 - 22.15,
Om 4 veckor åker vi till Åre, jag längtar! :)

moovie night,

I personligt., I
Idag lunchade jag tillsammans med sandra på take off, gott med kycklingsallad. :) Och nu ligger amadeus och sover i mitt knä, gooa katten, förutom när han är speedad och springer fram och tillbaka och dundrar rakt in i möbler och väggar., haha.
Och ikväll ska jag på bio tillsammans med pappa och stefan. Ska se en riktig pojk-film, Rocky Balboa.
Ciao.,

copperboom,

I personligt., I

Jag orkar inte blogga längre, jag spenderar nästan ingen tid alls framför datorn nu för tiden.
Och imorgon är sportlovet slut, dags att komma tillbaka till de vardagliga rutinerna. :)
Gonatt,

time goes by.,

I personligt., I
Och idag firar jag och min darling 1 år och 6 månader tillsammans! :)
Han fick två tröjor av mig, jag kände mig lite extra generös, ;) hihi. Och nu ska jag försöka få Amadeus att sluta springa fram och tillbaka i lägenheten som en yrboll, :) så att vi kan få sova.-
Gonatt,