falukorv ;D

I Fotografier., I
hahaa, vi är nog inte riktigt kloka! ;D
Jaja, nu sitter jag här
och dricker lite vin, och Johan flokar runt, haha. ;D och karl hade inte ett enda vinglas hemma så här sitter jag med ett ölglas i handen. ;) men det går ändå. ;)
Vi ska eventuellt göra Mallan och Therese sällskap på Claes födelsedagsfest nere på stan senare, kan nog bli lite galet. ;) hihi. Men vad gör man inte för sina vänner en lördagkväll. ;) hihi.

Mer vin, mer vin, mer vin, haha. ;D
( och nej mamma, jag är inte alkis, haha, och jag har inte inhandlat alkohol denna helg utan det här har jag haft sen långt tillbaks, jag älskar dig mamsen! )

?

I personligt., I
Alltså ursäkta?
Men vad är det för beteende? Lort-tjej? Moget beteende, pucko!

studie-dejt. ;)

I personligt., I
Jag pratade precis med Sandra i telefonen och vi bestämde oss för att åka ut till hennes mammas hus, de är i fjällen, för att få lite lugn och ro för att kunna plugga. :)
Så jag ska hoppa in i duschen och göra mig fräsch ;D haha, och sen ska vi åka dit i några timmar och försöka få saker och ting gjorda. :) Vi båda har så mkt störningsmoment hemma, hon har sina barn och sin pojkvän och jag har datorn, katterna och tv:n, haha. Hon har bättre anledning än vad jag har, jag är helt enkelt omotiverad när jag är hemma, så mkt annat som känns mer lockande än studierna. haha ;)

Duschen nästa, puss.

Paris Hilton - magdansös?

I youtube., I


Haha, hon skulle kanske ha kollat upp hur man dansar magdans innan hon gick upp på scenen, haha.
Jag skäms lite åt henne, haha. ;)

rubriker är överflödiga.

I personligt., I
Att komma på en rubrik är både tidsberövande och onödigt i vissa fall, haha. ;D

Fredagskvällen spenderades hemma hos Sandra tillsammans med henne och Ewe, vi pratade sex, relationer, tänder m.m., haha. ;D Och sen framemot ett-tiden kom Johan och hämtade mig och så åkte vi hem och knoppade, hihi.
Och morgonen, vi blev väckta klockan 8, haha, har spenderats i sängen, där vi legat och latat oss och jag har läst fräckisar, haha. ;D Bert Karlssons favoriter, hihi. Och han lämnade nyss av mig här hemma, där jag möttes av en lägenhet full med bajs, jävla elvis, nu har han börjat bajsa på alla omöjliga ställen, det här fungerar inte längre! Och Johan lånade ett par skidbrillor av mig för han skulle nämligen iväg och åka fyrhjuling, jag är inte aaalls avundsjuk, heh, jag vill också! :) hihi.
Men istället ska jag röjja lite i lägenheten och sen mysa ner mig i sängen och titta på någon film och invänta kvällen, då jag ska umgås med Johan, men kanske också blir ferre med Mallan, hihi, det går ju faktiskt att kombinera dem båda. :) hihi.
Oh nej, nu håller amadeus på och gräver ner sig i min väska, hahaa. Sööötboll.

Pappa, jag älskar dig.

Counting Crows - Colorblind

I youtube., I


Jag bjuder på en lugn låt såhär en fredagkväll som för stunden spenderas i ensamhet och väntan på en sandra som inte svarar i telefon, heh. Puss

Alltså Sandra,

I personligt., I
Nu får du komma hem, haha. ;)
Jag är så himla uttråkad, jag börjar nog prata med mig själv snart, haha.
Jag har känt mig helt bortkopplad från världen idag, min dumma dator har stängt av sig själv hela tiden,
och jag har inte haft mer än 2 kronor på telefonen.
Men som tur var lånade min kära papi ut lite pengar åt mig så att jag kunde fylla på telefonen,
så nu sms:ar jag gratis igen, hihi. ;)

Elvis,

I Kissemissarna., I
Simone sa väldigt passande saker om min katt Elvis;

- Katt åt glödlampa, lös i magen.
- Katt åt kasse, sket påse.


Mohahaa, min bajs-katt, hahaa. ;D simone, great minds think alike. ;)

sunshine.

I Fotografier., I
image831


Här är två fina bilder från den dagen då jag, johan och hans satt ute i solen och filurade. :) hihi.
Ge mig mer sån soool! :) Ps, lägg märke till hur gulligt de sitter bredvid varann, johans arm bakom Hans rygg bl.a. ;D hahaa.
image832

Melodifestival-låtar vi minns. ;)

I youtube., I

Nanne Grönall - Avundsjuk, melodifestivalen -98



Hanna Hedlund - Anropar försvunnen astronaut, melodifestivalen -00




Martin - ( Du är så ) Yeah yeah Wow Wow, melodifestivalen -99



Drömhus - Stjärna på himmelen, melodifestivalen -99

en helt vanlig fredag.

I personligt., I
Idag har jag hunnit med någorlunda mkt grejer. :) Tog en liten extra sväng när jag promenerade hem från Blomkransen, så motionen för dagen är avklarad. ;) haha, och när jag kom hit försökte jag plugga lite historia, jag lyckades skicka in några diskussions-inlägg men det var ingen lätt utmaning, för som om det inte vore nog med datorn och historia-boken i knät skulle amadeus ligga i mitt knä och knöla runt på boken och tangenterna på datorn och sen kom även elvis och ville sällskapa, haha. ;D
Och jag har precis diskat och ska vika lite tvätt nu och pula in i garderoben. ;D haha. Och sen ska jag försöka knåpa ihop ännu ett inlägg i historian. Och om några timmar ska jag hem till sandra och sällskapa henne och barnen ikväll. :) hon är nämligen karl-fri ikväll, hihi, så det blir en lugn myskväll. :) ingen utgång för mig med andra ord, men jag kommer må desto bättre imorgon när alla ynkliga själar är bakis. ;) haha. Men MID spelar på tranan ikväll så det blir nog en värd kväll för dem som går ut. :) Men jag får umgås med allra bästa sandra så mig går det ingen nöd på, hihi. :)

Jag hat-älskar OC btw
, antingen är Ryan strulig, eller Marissa, det är aldrig bra mellan dem, man blir så förbannad! haha, är OC på tv:n nu, därför jag kom att tänka på det, hihi. :)

Ny fån.

I personligt., I

Här är min nya fina mobil, fast från början tyckte jag den var ugly as hell. ;D haha, men sandra m.fl. lyckades övertala mig att den var rätt fin, så nu är jag stolt ägare utav en lila liten ny leksak, hihi. :)

Dålig bloggare,.

I personligt., I
Det har blivit klent med inlägg de senaste dagarna, ska försöka bättra mig. :) hihi,. verkar som om motivationen tryter lite även i bloggandet, men men.
Igår umgicks jag med Sandra Tofält större delen av dagen. :) vi filurade ner på stan en stund, jag tittade efter en ny mobiltelefon på Audio Video och sedan köpte vi med oss mat ifrån tacobaren, vilket fick oss att minnas den tiden när vi åt där JÄMT, hahaa. ;) så vi slog oss ner i soffan hemma hos sandra och mumsade i oss all den ljuvliga maten. :) Och jag försökte lära amanda att kalla mig Mikaela istället för Mickis, men det blir Mikamela, haha. ;) sötbollen, hihi. :)
Och på eftermiddagen kom Johan och hämtade mig och skjutsade ner mig till stan så att jag fick köpa min efterlängtade mobil, hihi, det blev en Sony Ericsson w380i, en lila. :) hihi, och därefter skjutsade han tillbaks mig till Sandra, där jag lekte frisör och färgade håret på henne. ;) dock blev hon inte så nöjd med färgen, men jag tror hon är nöjd med min insats men problemet är väl att hon inte tycker att färgen blev som hon trodde den skulle bli. men jag tycker att du alltid är fin gumman! :)
Natten spenderades inte i min egen säng, utan i en mkt mysigare. ;) hihi.

Fulla brydar,

I De allra bästa., I
Hahahaa, inatt fick jag ett samtal från två fulla brydar. ;)
Sandra Nordström stod tydligen i en aplång kö till garderoben på tranan och ville ha någon att sällskapa med medans. :) och tjatade på mig att jag skulle komma på världens efterfest hos therese, haha. ;D Och gudars vad fulla de flickorna var. ;) men de verkade vara glada :)
Och efter en stund tog therese luren och hon började babbla utav tusan. ;) haha, och de blev nog lite putt för att jag var hemma hos Johan och inte ville komma och hälsa på dem. ;D haha, men therese fällde en kommentar;
- Mikaela är trött. ( sandra )
- Neeeej, mikaela är bara så jävla kåt hela tiden. ( therese )
hahahahaaa. Jag tror nog therese pratade om sig själv. ;D

Blogg.se

I personligt., I
Jag försökte logga in på blogg. se större delen av gårdagen men lyckades inte, därför det bara blev ett tråkigt inlägg igår, hihi. Men nu lyckades jag bättre. :) '
Igår städade jag hela lägenheten och lyckades plugga lite historia, och sen slöade jag bara i soffan tills Johan kom och hämtade mig. Då åkte vi hem till honom och tittade på So you think you can dance scandinavia, Grey's Anatomy, Fråga Olle och Girls of the playboy mansion, en äkta tv-kväll med andra ord. :D
Men båda var väldigt sällskapssjuka så vi var nog väldigt konstiga båda två, haha, det räcker nog med att jag berättar om en incident, haha;
Johan fick plats med en hel snusdosa i munnen, och då ville inte jag vara sämre så jag lyckades också och kunde t.o.m. stänga munnen, då blev han lite putt och ville vara lika bra som mig ;) , men då bet han så mkt på snusdosan att den blev alldeles knöglig. ;D hahaa.
Och idag är jag väldigt trött för jag sov ju som sagt väldigt länge igår så när jag skulle försöka somna igår kväll var det i stort sett fullkomligt omöjligt. Haha, oh nu kom jag och tänka på en annan asrolig grej som hände igår;
Johan gömde ansiktet bakom en tom maxpåse som stod på bordet och då knäppte jag till den med fingret och det låter ju då så han blev aprädd och typ flög bakåt och såg ut som en hamster i ansiktet, detta resulterade i att jag skrattade tills jag grät ungefär. ;D hahaaha, lite internt kanske. ;)

Brunch någon? :)

Sömntuta.

I personligt., I
Idag sov jag väldigt länge, dock känner jag mig jättetrött. Men tro det eller ej men det var skönt med en hel säng för sig själv. ;D hihi, även om det kändes lite tomt emellanåt.
Och idag ska jag först och främst städa min smutsiga lägenhet. ;) och sen ska jag plugga historia. En riktigt tråkig dag med andra ord, men förmodligen ska jag träffa lite trevligt sällskap ikväll. :)
Solen lyser utomhus. :) Jag måste försöka hinna med en promenad också, hihi. :) Puss.

tjuvlyssnat.se

I Detta får dig att le., I
En tant ~70 kliver på bussen. Hon spanar in människorna runtomkring, går fram till ett litet barn ~7 och pekar samtidigt på en punkare ~18.
Tanten (halvskriker): Passa dig lilla flicka, om du inte borstar tänderna så äter han upp dig!

Hahaaa,

En unge ~7 kommer utrusande ur badhuset. Ungen (skriker glatt): Det blir ingen simskola! Nån har bajsat i poolen.

haha ;D

this feeling.

I personligt., I
I have this feeling inside.

Det här är något annorlunda,
något nytt, jag vet inte vad, det är alldeles för nytt än.
Men jag gillar det, och dig.
Du gör mig glad,
precis som en jättebra vän,
men samtidigt kanske det är något lite mer speciellt med dig.

Time will tell. :) hihi.

Tvåbarnsmor siktar mot studenten.

I De allra bästa., I
image830
FOTO: COHNNY SKOGLUND Tjugoåriga Sandra Tofält siktar på att studenten i vår. Här tillsammans med sina två ögonstenar, Amanda och Liam.

Artikeln om min allra bästa vän Sandra Tofält finns i ljusnan idag och den börjar såhär;

Tvåbarnsmamma och gymnasieelev - Sandra Tofält lyckas förena båda rollerna. Två dagar innan Sandra skulle sluta nian upptäckte hon att hon var gravid. I höstas fick hon sitt andra barn och om några veckor väntar studenten.
Läs hela artikeln här.

Jag är så stolt över dig Sandra, jag har sagt det förut och jag säger det igen; Du är min idol!

långsam dag.

I personligt., I
Dagen har gått väldigt långsamt idag, vaknade ju som sagt upp i mr J:s lägenhet, där jag nördade lite framför datorn och sen åt lite frulle, hihi, och innan jag gick hem diskade jag, bäddade hans säng och slängde soporna. :) hihi, kände mig på lite snäll-humör. :)
Och väl hemma sökte jag som sagt jobb, tvättade, duschade och nördade ytterligare en stund framför datorn. ;) haha. Sen kom Johan och hämtade mig och så skjutsade han mig till stan så jag fick lämna lite papper och sen åkte vi vidare till biblioteket, hihi, och jag gick in själv först och fick lämna lite uppgifter så de kunde höra av sig när boken jag ville låna kom tillbaks, den var nämligen redan utlånad. Och när jag typ är klar och vänder mig om har Johan också kommit in i bibblan, han tänkte vara snäll och hjälpa mig leta efter boken, hihi, gulligt. :)

Efter alla mina ärenden följde jag med Johan hem en stund, haha, och gud vad vi var flokiga, haha, var nog inte allvarliga en sekund. ;D haha, och han visade även en jättesexig tröja som alla i hans lag hade fått av tränaren, haha, en supertajt röd ;D haha, jag skrattade nästan tills jag grät, haha. ;D jävligt synd att jag inte lyckades ta ett foto. ;)
När han skulle åka på träning mötte jag upp Sandra och följde med henne till hemköp och handlade lite, och sen tog vi även en sväng till Dollar, hihi. Men gud vad dyrt det är på hemköp alltså, sanslöst.
Och vad gör jag nu? Jo jag ligger i soffan och har tråkigt och slötittar på Vänner, och snart är det So you think you can dance skandinavia.

Vanessa Carlton - Pretty Baby

I youtube., I


Jag bjuder på en låt idag också. ;)

Jävlar anamma.

I personligt., I
För en halvtimme sen kände jag mig som världens ynkligaste bebis på hela jorden. Allt kändes så stort och tungt, studierna, arbetslösheten, bristen på motivation i alla dess former, det faktum att jag måste göra mig av med elvis.
Men efter att jag fällt några tårar och kramats lite med katterna kändes allt mkt bättre, jag sökte lite jobb, har fyllt i lite papper som jag ska lämna på stan sen och jag ska även gå till biblioteket och höra efter om de har en bok som jag behöver till den medicinska grundkursen som jag ska börja läsa på komvux. :) men mitt lilla elvis-bajsar-på-golvet-problem verkar inte ha någon lösning. :(
Nu har jag bestämt mig för att ge minst 200% i min jakt på jobb och lycka. :) även om jag kommer snubbla och ramla ett x antal gånger på vägen, men Johan har lovat att peppa mig, haha.

Och jag springer fram och tillbaka mellan lägenheten och tvättstugan just nu, och jag gjorde alldeles nyss min klassiska vurpa. ;D haha, men denna gång på ett nytt ställe, haha, vid kortsidan på huset, där de hade droppat massor med vatten från taket eftersom solen lyser lite nu och då var det självklart glashalt på marken, men inte tänkte lilla jag på det. ;D haha, så jag satte mig pladask på rumpan, hihi. :) Men den bjuder jag på ;)

Nykvarn i ett nötskal.

I youtube., I


Hahaa, det där är något som jag också skulle lyckas med på fyllen. ;) hahaa.
Och man kan ju säga såhär, hade jag inte flyttat från Nykvarn hade nog det där varit jag, haha. ;)

Någon kallar mig latmask,

I personligt., I
Haha, men jag är inte lat, bara lite ;) haha.

Det blev det gamla vanliga,
jag skulle bara pilla på datorn i fem minuter, men det slutar med att det har gått nästan en timme, men jag skyller på bloggar och vänner på msn, de bidrar till att det är svårt att slita sig. ;) haha.
Och jag ska väl gå hem snart, dock är jag lite ledsen över att solen inte lyser, när den är frånvarande stannar ju snön kvar ännu längre, och jag vill ha VÅR nu!
Jag har verkligen inget intressant att skriva just nu, förutom att Johan hjälpte mig att plugga matte igår, haha, även om vi gjorde fel först så blev det mot alla odds, rätt i slutändan, vi blev ganska smarta när vi slog våra kloka huvuden ihop. ;)

Min mage kurrar, den vill nog ha frulle. :) Undrar om jag ska snoka lite i herr Johans kylskåp eller om jag ska gå hem till mitt eget, haha. Känns lite elakt att äta hans mat, hahaa.

Jason Mraz - Wordplay.

I youtube., I


Den här låten gick på hög volym i min ipod idag när vi satt ute i solen och myste, man får en sån där härlig vår / sommarkänsla. :) när refrängen kommer vill man sitta på en gunga i solen och borra ner tårna i sanden. :)