långsam dag.

I personligt.,
Dagen har gått väldigt långsamt idag, vaknade ju som sagt upp i mr J:s lägenhet, där jag nördade lite framför datorn och sen åt lite frulle, hihi, och innan jag gick hem diskade jag, bäddade hans säng och slängde soporna. :) hihi, kände mig på lite snäll-humör. :)
Och väl hemma sökte jag som sagt jobb, tvättade, duschade och nördade ytterligare en stund framför datorn. ;) haha. Sen kom Johan och hämtade mig och så skjutsade han mig till stan så jag fick lämna lite papper och sen åkte vi vidare till biblioteket, hihi, och jag gick in själv först och fick lämna lite uppgifter så de kunde höra av sig när boken jag ville låna kom tillbaks, den var nämligen redan utlånad. Och när jag typ är klar och vänder mig om har Johan också kommit in i bibblan, han tänkte vara snäll och hjälpa mig leta efter boken, hihi, gulligt. :)

Efter alla mina ärenden följde jag med Johan hem en stund, haha, och gud vad vi var flokiga, haha, var nog inte allvarliga en sekund. ;D haha, och han visade även en jättesexig tröja som alla i hans lag hade fått av tränaren, haha, en supertajt röd ;D haha, jag skrattade nästan tills jag grät, haha. ;D jävligt synd att jag inte lyckades ta ett foto. ;)
När han skulle åka på träning mötte jag upp Sandra och följde med henne till hemköp och handlade lite, och sen tog vi även en sväng till Dollar, hihi. Men gud vad dyrt det är på hemköp alltså, sanslöst.
Och vad gör jag nu? Jo jag ligger i soffan och har tråkigt och slötittar på Vänner, och snart är det So you think you can dance skandinavia.

  



Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mejladress: (visas ej)

Adressen till din blogg:

Dina ord: