catwalk.,

I personligt., I

Jag fick besök av Sandra o Camilla idag på eftermiddagen, de kom hit o provade hälften av mina kläder, haha. De ringde o förvarnade mig o då plockade jag fram alla kläder som jag rensat ur min garderob den senaste tiden o så fick de välja o vraka när de kom hit.
O de slogs nästan om kläderna. :) haha. Blev en hel del modevisning i min lägenhet, haha, det provades kläder hit o dit, bråkades om vem som skulle få vad o det bjöds även på en hel del skratt när någon provade något för litet, för stort eller något som helt enkelt inte passade. haha. O vi delade även med oss av en del hemlisar. (A) hihi.

Därefter skjutsade jag hem sandra o när jag parkerat bilen så hämtade jag johans katt hemma hos honom o tog med henne hem till mig,. O det första hon gör är att rusa fram till amadeus o nosa på honom o sen hoppar hon upp i köksfönstret o har ner lampan som står där, men den höll som tur var. phew.
O sen myste jag ner mig i sängen o tittade på film - det blev the hottie and the nottie. Helt okej film, passade en söndagskväll, men det är nog ingen film jag skulle titta på mer än en gång. O personligen så gillar jag inte Paris Hilton speciellt mkt som skådespelerska.

Om en stund ska jag ringa Johan o berätta att jag saknar honom o att jag längtar tills han kommer hem. O höra hans underbara röst. ♥

råris o kalops.

I personligt., I
Idag vaknade jag av ett välbekant ljud från min mobil - sms. Det var från min kära far, han undrade om jag ville komma o äta lunch hos dem, de skulle bjudas på råris o kalops, självklart tackade jag ja. :) hihi.
Inte ofta jag är hemma hos dem o äter lunch, synd bara att Johan inte följde med, men mysigt att umgås med familjen själv också. Och just nu är jag hemma i min lägenhet o simone ligger på mitt golv o sms:ar, haha, o jamar med amadeus. (A)

På tal om amadeus, han o jag har kommit på värsta tricket, haha. Jag har kattgodis hemma, med lite kattmynta i o amadeus fullkomligt älskar det. Så jag ger honom några bitar o sen blir han mer störd än vanligt o ålar runt på golvet o åmar sig, hihi. ser riktigt söt ut. ;) visade det för simone o hon var mäkta imponerad. ;) haha.

5 månader.

I De allra bästa., I
Idag har jag o Johan varit vi i 5 månader, hihi, början på något väldigt underbart. Och tyvärr måste jag sova ensam inatt, för första gången på fem månader tror jag, har alltid haft hans underbara varma hud tätt intill min., det känns alltid lika tryggt o underbart att somna o vakna upp i armarna på Johan. ♥
Men jag klarar mig, det blir desto mysigare att somna bredvid honom på måndag kväll. (A)

Amadeus sover ju här bredvid mig inatt, men det har inte samma effekt att krama honom som när jag kramar Johan, min älskade karl.

betalar du kontant eller med kort?

I personligt., I

Shoppingturen idag blev verkligen lyckad. Först o främst för att jag åkte med min allra bästa vän o sen för att vi lyckades göra så himla många fynd. :) kontokorten gick varma, tror vi har slitit ut magnetremsan helt. hahaa.
Det som inhandlades för min del var;

- två par jeans.
- en tunika
- en stickad tunika
- två linnen
- en stor stickad kofta
- en tunn kofta
- ett par tygskor
- ett par sneakers
 o allt detta för väldigt, väldigt få hundralappar.
O utöver detta köpte jag även 6 t-shirtar till min älskling, hoppas han blir nöjd med dem.

Även sandra hittade väldigt mkt, hon hade nog dubbelt så många påsar med sig hem idag, hihi. Tack för en toppendag gumman, o vårt samtalsämne är det bästa på länge. :) o vår låt - blue moon - ger mig världens skrattattacker, haha.

amanda harryson - en riktigt guldklimp.

I De allra bästa., I
Alltså min nya idol är Amanda Harryson - förlåt sandra men du ligger på en bra andraplats. ;) hihi.

Hon slog sandra lite käckt på rumpan, o då skämtade jag o sa spänky spänky med lite engelskt uttal. O då kläcker den lilla damen ur sig något så himla sött;
- spanky spanky ( uttalas inte alls engelskt på något vis utan a:et låter som a:et i anna. ) o sen avslutar hon med ett kort y. Det går inte o beskriva hur roligt det lät, det måste höras. Men jag o Amanda sa iaf det resten av dagen. Spanky spanky.

ingen johan.

I personligt., I
Idag åkte Johan iväg på konferens med sitt jobb, de skulle till saltsjöbaden o segla. :) låter väl urmysigt, tråkigt bara att jag får stanna kvar här i lilla hålan bollnäs, haha.
Men då får jag desto mer tid att spendera med mina underbara vänner,. :) min uvi börjar ge mig sig lite nu, tror att penicillinet faktiskt tar kål på bakterierna. :) feber-känslan har iaf försvunnit o jag är inte kissnödig hela tiden.

Idag ska jag o Sandra, min rulltårta, åka till Valbo. :) Gå på Ikea, gina tricot o jag har fått i uppdrag att shoppa t-shirtar till Johan, hihi. Jag har tydligen bra smak. ;) O vi ska ta min bil till gävle, så alla på E4:an, haha, se upp xD Jag undrar om jag lyckas göra något fynd, jag har ju inte direkt mkt stålar att spendera på kläder, egentligen typ ingenting, men något ska jag väl kanske lyckas hitta. :) gina brukar ju ha rätt mkt prisvärda kläder.

ehm, simone o hennes kompis har sovit i min lägenhet inatt, de var på krogen igår, undra om jag ska gå hem o banka i lite kastruller? ;D mohahaa.
peace out.

johan, johan, johan.

I De allra bästa., I
jag älskar dig så himla mkt.

how do I feel?

I personligt., I

Läkarbesöket igår resulterade i ännu en penicillinkur, o blev inbokad på ett återbesök om 2 veckor för att dubbelkolla att min uvi verkligen är borta. O jag hoppas att jag kommer få börja sova om nätterna nu.
Idag mår jag inte alls bra,.

. . . . .

I personligt., I

frågetecken.

smart-ass.

I Blandat, I
haha, hittade ett IQ-test på internet, ganska givande tidsfördriv, hihi., Prova här ni också.

Jag är övernormal o fick bättre resultat än 85% av populationen, hahahaa,. var ganska nära hög IQ också. Ni som känner mig tänker väl; va faaaan, ehm, det kan inte stämma. Men jihoooo det stämmer, jag är bara lite trög ibland. ;) men intelligens finns det ganska mkt av. (A)
 

johan, kan du inte pussa bort det onda?

I personligt., I
Det vore jättesnällt, jag håller nämligen på att gå under, det gör så förbaskat jävla ont. Fan, fan, fan. Imorn ska jag se till att få en doktor som kan prata svenska så att jag förstår precis vad hon/han menar, o hon/han ska inte sitta o försöka rita på ett block för att försöka göra sig förstådd, borde inte en läkare i sverige kunna prata ordentlig svenska?

Inatt kommer jag inte få sova en blund skulle jag tro. O johan tyckte jag var så jobbig natten till idag så jag kanske ska sova ensam, så någon av oss iaf får sina timmar av sömn. men samtidigt vill jag sova bredvid min fina raring.
Just nu är han ute i garaget med Fritz o donar med sin bil, hihi, sötgöte. Medan jag sitter här i mörkret o smågråter lite av smärta.

( fin svenska jag fick till på rubriken i föregående inlägget., ha ha. )

imorn blir det ännu en läkarbesök.

I personligt., I

efter många om o men fick jag tag på någon på hälsocentralen o hon förstod att jag ville bli frisk. De hade problem med datorerna just nu, men hon skulle återkomma till mig imorgon bitti o boka in ett akut läkarbesök åt mig på morgonen.
Så nu jävlar ska det här lösas, för penicillinkuren jag fick i måndags har inte hjälpt någonting, istället har det blivit mkt värre, den obehagliga känslan förföljer mig precis överallt, det gör ondare o ondare. uwh.

Ska prova o ta ett bad nu för o se om smärtan lindras lite, varm vatten, tända ljus o en bok. Sen kommer min älskling hem o då hoppas jag att han inte blir alltför irriterad på mig när jag gnyr för att jag har ont.

nu dör jag, på riktigt.

I personligt., I
uwh, alltså nu dör jag, seriöst. jag vill bara åka hem o lägga mig i sängen o gråta, den här jävla obehagliga känslan.
Varför kan jag inte bara bli frisk? försvinn, försvinn, försvinn. O det finns ingenting att göra som lindrar den här jävla känslan, jag dör. dör. dör.

ge mig sömn.

I personligt., I
Idag finns det ingen tröttare människa än jag, för med endast två timmars sömn inatt är man ganska slut. Kroppen känns som om den vägde bly, o huvudet ska vi inte ens prata om - helt fucked up.
Vridit o vänt på mig hela natten, gråtit, gått omkring, försökt läsa en bok, kramats med amadeus.
Fått skäll av Johan som tyckte att jag störde honom eftersom jag verkligen inte kunde ligga still. Men jag lyckats somna 40 min innan det var dags att kliva upp o åka till jobbet, somnade nog av utmattning. Johan fick köra min bil till söderhamn eftersom jag hade svårt att koncentrera mig på vägen, o regnet gjorde inte saken bättre. Känner mig även lite feber-yr.

Väldigt mkt klagomål från min sida idag, men jag tillåter mig själv att vara ynklig idag, eftersom jag mår förjävligt.

Idag jobbar jag inte alls speciellt länge, slutar 15.45 o då ska jag åka till Bollnäs o lämna in min mobil för reparation, åka på biblioteket o låna en bok för min kurs på komvux, sen ska jag även köpa busskort, boka tvätt-tid åt Johan, diska o städa. O efter det ska jag ta mitt jävla penicillin o krypa ner under täcket o titta på film o hoppas att Johan tycker lite synd om mig o pysslar om mig lite. ♥

whats mine is yours.

I personligt., I
Efter jobbet lyckades jag hitta en parkering nära min lägenhet, jippi, vardagslycka. Men turen vände snabbt när jag efter att ha gått miljoner trappsteg upp till Johans lägenhet inser att jag har glömt mobilen i bilen, slängde in mina grejer innanför dörren, pussade lite på Johan o beklagade mig, haha o sen sprang jag ner till bilen igen.,
När jag sen kom tillbaks hade Johan lagat mat åt oss, hihi, sötgöte.

Därefter blev det film - What happens in vegas - o jag garvade större delen av filmen, resten av tiden spenderade jag till att njuta av Ashton Kutchers vackra nuna,. (A) hur sjukt snygg kan man vara egentligen?
O när filmen var slut vänder jag mig om o tittar på Johan o inser att jag har världens snyggaste karl, hihi. O han är bara min, (A)

Om en stund ska vi gå hem till mig, ska sova i min lägenhet inatt. Amadeus börjar få psykbryt eftersom jag har spenderat ganska mkt tid hemma hos Johan på sistone, kissemissen saknar mig. O jag saknar honom.,
Så ikväll/inatt kommer jag få slåss o bråka med mina två favoriter - amadeus som ska ligga på mina fötter o hindra mig från att vrida eller vända på mig överhuvudtaget - o johan som stjäl täcket o snarkar. (A) hahaa. Men johan är väldigt söt ändå den lilla parveln, hihi.
Peace out.

mer penicillin.

I personligt., I
Igår var jag till sjukhuset, igen. Trodde nämligen att jag hade fått urinvägsinfektion, igen. Men det visade sig att jag aldrig blivit av med den jag hade för en månad sen, utan den penicillin-kuren jag fick då var alldeles för mesig o tog inte död på alla bakterier. Men nu har jag fått en riktig dunderkur så nu ska jag bli alldeles frisk. Har nämligen känt av samma symptom under månaden som gått, men trodde att jag bara inbillade mig men tydligen så låg den där o gömde sig, haha.
O bara för att jag fyllt 20 år är ju läkarbesök inte gratis längre, uwh. Så det var bara att öppna plånboken o punga ut med några hundralappar. Bara för att läkaren inte gav mig tillräckligt bra medicin från början, vid läkarbesöket igår skakade doktorn bara på huvudet när han såg vilken sorts penicillin jag fick första gången.

Idag är det jobb, från 9.45 till 18.15, sen är det hemfärd som gäller. :)

ha den äran - din dumsnut.

I personligt., I

Haha, gårdagen blev inte som vi tänkt oss. Jag umgicks med Johan o norberg, som festade o jag var nykter, wiho, vilket jag är glad över idag. Men en person tittade lite för djupt ner i glaset o kvällen avslutades tidigt, haha.
Inatt drömde jag en av de konstigaste drömmarna på väldigt länge, jätteverklig men samtidigt inte. Men jag vaknade utvilad trots allt,.

Idag fyller lillesyster simone 18 år, grattis lilla korven. Vi har varit hem till pappa o fikat o gratulerat henne. :) mums med tårta.

Kvällen spenderas i tvättstugan, min tvätt var påväg att krypa dit av sig själv så det var verkligen dags att tvätta. haha. Johan höll på att dö när han såg hur mkt som skulle tvättas. (A)
O efter att all tvätt är ren ska jag o johan mysa i soffan o titta på film - tror att valet föll på Forest Gump o Crash, jag har sett båda men det spelar ingen roll, dom är värda att se igen. :) hihi. Tror även att jag laddade hem Million Dollar baby. En äkta söndagkväll, o det ska bli skönt att pusta ut i soffan senare, eftersom jag faktiskt har fått väldigt mkt idag, det är ju trots allt en s ö n d a g.

min pärla.

I Fotografier., I


min alldeles egna mitsubishi galant. :) hihi, jag älskar den.

  
(dålig kvalité på bilderna, tyvärr.)

- Bloggkoll.

I personligt., I
Följ min blogg med bloggkoll

min nya bil.

I personligt., I

Igår blev jag gladare än jag gladast, jag köpte min allra första bil. :) jättefin, mörkgrön, lite lagom stylad o min, min, min!

Så idag åkte jag bil till jobbet så klart, bara för att jag kan. ;)
skjutsade även johan till flygstaden, o både han o sofia känner mig alltför väl, båda frågade nämligen om jag verkligen skulle hitta till jobbet, ha ha,. mitt lokalsinne existerar inte ens.
O idag slutar både jag o sofia tidigt, så då ska vi ta en fika tillsammans efter jobbet, hihi, därefter ska jag hämta johan o sen ska vi åka o tvätta bilen, allt damm o smuts ska bort. Så då kanske jag kan bjuda på en bild i eftermiddag. :)

hitta.se vs Mikaela Sundvisson.

I personligt., I

I sverige finns det drygt 140 personer med efternamnet Sundvisson, varav 3 stycken i Bollnäs. Det finns över 2000 personer som heter Mikaela i sverige,.
Men bara EN av alla människor i hela sverige heter Mikaela Sundvisson - o det är jag. :)

bra info va? Nu blev ni så mkt klokare, haha.

jag vill inte ha tv-avgift.

I Blandat, I


Någon som är intresserad av det här klistermärket att pryda sin ytterdörr med? :) jag skulle lätt vilja ha den på min dörr, (A)
de finns att beställa på www.d7.se 

dunder o brak.

I personligt., I
Jag avskyr åska, o vad tror ni att det gör för tillfället? Jo det åskar o dundrar som tusan, blixtrar o regnet öser ner.
uwh.
Sitter på jobbet o väntar på samtal, haft lite strul med systemen tidigare men det är löst nu, peppar peppar ta i trä. :) o om 2 o en halv timme lämnar sara,sofia o marcus mig ensam på jobbet, dom jävlarna får gå hem. Undrar om jag ska försöka byte schema med dom, kanske kan köra en snygg skenmanöver genom att kasta ut deras headset genom fönstret eller nå. (A) haha.

Mitt schema sträcker sig ända till kvart i fem, då kommer pappa o hämtar mig, o då ska vi åka till bollnäs o träffa en handläggare på banken. :) hihi, hoppas det går vägen.

menskoppen.se

I personligt., I
Menskoppen Menskopp-kit

Någon annan som har hört talas om detta?
Blev rätt förvånad när sofia frågade mig om jag visste vad en menskopp var, jag garvade så klart men sen googlade jag det annorlunda ordet o vips - där fanns det en hel hemsida. haha.  klicka här för att komma dit.
Den ska tydligen vara jättebra, snäll mot kroppen, bekväm, yttepytteliten risk för läckage o man ska tydligen känna sig väldigt fräsch. :) men när vi såg bilden föreställde vi oss en enorm plastgrej, ungefär som en tratt mammorna har i köket, haha, men den är bara 4 cm i diameter, haha.
Låter ju nästan som att det är värt att prova, ha ha, vem är inte less på tamponger o bindor, dyra som fan. haha.

akta gummisnodden.

I personligt., I
Idag på lunchrasten blev jag mobbad, haha, frunken bestämde sig för att terrorisera mig med en gummisnodd o jag tror att anledningen var att jag råkade sätta mig närmare sofia när jag slog mig ner mellan dom två vid bordet med min kära matlåda. Han kanske kände sig ratad av mig, ha ha.
Så medan jag försökte njuta av min lunch så hade jag smärre nervryckningar eftersom han sköt gummisnodden i sidan på mig hela tiden., sen armbågade sofia mig så att jag kastade mat över hela bordet, haha.

När sara ska slänga skräp i soptunnan håller frunk upp locket o släpper sen ner det väldigt graciöst o med VÄRLDENS smäll, så att jag hoppar ur skorna typ, o sen lägger han till ett annorlunda garv, poserar med gummisnodden fastsatt i hällan på sina byxor o hotar mig lite. Jag o sara asflabbade. (A)

3 o en halv timme kvar, tick tack.