Mammas hjärta.

I Lilla Elsa, I
Nu är vår gullunge hemma igen. ♥
För stunden så sover hon så sött i sin säng och jag myser i soffan med J. ♥
Jag saknade ihjäl mig efter Elsa. Hon är ljuset i vårt liv. Helt klart.
Och Elsa tycker om sin mamma och pappa. Hehe, speciellt den här vackra bilden på oss. :) Den är väldigt skoj att ta fram och titta på, och äta på. :D haha. ♥





Aerobic-dance.

I Träning, I
Då var veckans första träningspass avklarat. Och idag tog jag och Sändie i extra mycket, så svetten rann. HAHA. :) Och det värsta var väl att jag skämtar inte, den rann verkligen. Det såg ut som om jag stått ute i regnet en halvtimme när passet var över. :)
Men då känns det bra i kroppen och huvudet. :)

När jag kom hem från sporthallen så fick Johan ta foton på mig - för att dokumentera min tjocka kropp. Lite före-bilder helt enkelt. Och om ett tag när jag fått lite ordning på min rumpa, mage och mina lår så kanske, och det är ett stort kanske, jag visar före och efter bilder.
Efter det blev det en välbehövlig dusch. Och imorgon blir det core-express tillsammans med Sändie, så klart. :)

Och nu myser jag i soffan. Och min älskade lilla Elsa sover så sött i sin säng. ♥

Nya kategorier.

I personligt., I
Nu finns det två nya kategorier. :)
En ligger under
 Personligt och heter Träning och den andra ligger under Design & Foto och heter Grafisk design.

Kategorierna talar ju för sig själv vad de handlar om. :)

Idéboken.

I Grafisk design, I
Första dagen i skolan, alltså igår, så fick vi en bok från skolan. Som de kallade för idéboken. :)


Där kan man skriva anteckningar, skissa, klistra in inspirerande bilder / texter, skriva ner någon tanke - ja, helt enkelt en idébok. :)
Och jag fick användning för min redan igår kväll. :) En av uppgifterna vi fick första dagen var att komma på ett namn till en restaurang och skissa en tillhörande logotyp. :) Så var och en i gruppen skulle fundera lite på kvällen och så skulle alla presentera och visa sina förslag för gruppen morgon efter - och sen skulle vi välja en gemensamt. :)
Efter en stund funderande så kom jag på namnet rEko. Det var kort, enkelt och lätt att komma ihåg. Reko betyder ju typ okej, sjysst - och eko passade bra eftersom vår restaurang säljer ekologisk mat. :) Lite fyndigt, hihi.



Och resten av gruppen gillade mitt förslag - så vi presenterade vår restaurang som rEko. :) tihi. Det kändes bra att de gillade min skiss också. :)

Dagens,

I personligt., I
Facelook.

Look.

- svarta leggings - Gina Tricot
- Rosa / grå blus med krås - H&M
- Silverhalsband med texten Elsa. ♥
+ röda converse
.

Jag saknar Elsa.

I Lilla Elsa, I
Mammas hjärta. ♥




Vad gjorde man innan man fick barn?
Jag tror att alla föräldrar ställer sig den frågan när de inte har sina små trollungar hemma. Nu när jag kom hem från skolan så var det tomt och tyst här hemma, Johan är på jobbet och Elsa är hos sin farmor och ska sova där inatt. Eftersom Johan måste jobba imorgon också, men från och med 1 september ska han vara pappaledig. ♥
Det är så ensamt här hemma nu, för ensamt och alldeles för tyst. Jag vill att Elsa kommer hem. Min underbara älskade trollunge. ♥
Mamma saknar dig.

Första skoldagen.

I personligt., I
Nu är jag studerande, på riktigt. :) Och om 2 år är jag en grafisk designer / originalare. ♥
Om ni har läst mitt inlägg som jag skrev imorse så vet ni att min dag inte började så jättebra, men den blev bättre. :)
Men innan den blev bättre så skulle den självklart bli lite sämre, haha. När jag var färdig och skulle gå hemifrån så hittar jag inte mina nycklar. Gah! Så jag irrade runt i lägenheten som en yr höna och letade efter dem men de var spårlöst borta. Elsa hade självklart lekt med dem på morgonen. Hehe.
Så jag fick ta reservnycklarna till bilen och en extra hemnyckel. Och sen mötte jag Johanna Z på parkeringen utanför Idévärlden. ♥
Nervösa utan dess like, men som tur var så hade vi varandra. :)

Och dagen började med mer information om utbildningen  och sen en rundtur på hela Idévärlden. Därefter fick vi en timmes lunch och sen var det dags för föreläsning. :)
Dagen avslutades med en uppgift som vi gjorde gruppvis. :) Och imorgon blir det redovisning.
Mjukstart? Vad är det? Haha. :)

Dagens;

I personligt., I
Look.

- Jeansleggings - BikBok
- Ljusrosa, tunnrandig tröja - H&M
+ vita tygskor.

Och facelook.

Ont.

I personligt., I
Vilken bra start på veckan jag har, eller INTE. Vaknade klockan fem av att jag hade JÄTTEONT i huvudet, bakom pannan och bakom ögonen. :( Hade lite småont redan igår men jag trodde att det skulle gå över.
Men nej.
Så jag har gråtit nästan hela morgonen, tills jag ringde sjukvårdsrådgivningen och fick till svar att det förmodligen var bihåleinflammation och att jag kunde värma en vetekudde och lägga över ansiktet. Och det lindrade lite.
Men jag grät en stund till.
Och nu är det bara att bita i det sura äpplet och försöka göra sig iordning och samtidigt underhålla lilla Elsa tills hennes farmor kommer och hämtar henne.

För jag ska ju till skolan idag. :) Hur det nu kommer gå med den här smärtan?

Söndagsmys.

I personligt., I
Elsa sover sedan länge. ♥
Vi vuxna sitter i soffan och försöker komma överens om vilken film vi ska se. :) tihi. Dagen har inte bjudit på så mycket produktivt. :) Jag och Elsa har lekt typ hela dagen. :) Min mobil är död, död, död. Det har inte fungerat att starta den någon gång under hela dagen.
Så jag hade gett upp men när Johan kom hem så experimenterade han och Hans med min telefon och det slutade med att de provade att sätta i laddaren, och det gick bra den första minuten, sen började den tjuta, lite sådär så att det gjorde ont i öronen och kameralampan blixtrade till ett antal gånger och då ryckte Johan ut sladden ur eluttaget och därmed var den officiellt  d ö d . Haha.
Tack och lov för snälla, snälla Hans som lånar ut en mobil till mig.

Och nu har grabbarna bestämt vilken film det blir, till min besvikelse, hehe. En skräckfilm - Instängd 2.


Förresten, behöver jag säga att jag är JÄTTENERVÖS inför första skoldagen imorgon?

Ny design,

I Bloggdesigner., I

Vad tycks?
Länkarna är flyttade från sidomenyn och finns nu ovanför min header, som drop-down menyer. :)
Och som vanligt så gör jag nog lite ändringar. Hehe. :) Perfektionist, ni vet. :)

Aaaaaah!

I personligt., I

Ibland är jag såå dum.
Och det här är svårt att erkänna, så ni vet.
Jag - ja - jag - drack coca-cola, en söndagmorgon. Och glaset står på vardagsrumsbordet, bredvid min mobil. Elsa och jag leker lite.
Sen går jag till Elsas rum för att hämta en leksak till henne men jag hinner inte ens dit förrän jag hör:
SPLASH.
Jag springer tillbaks till vardagsrummet och ser en jätteglad Elsa som står och smetar ut coca-cola på bordet och mitt i alltihopa så ligger min mobil och är jätteblöt.
- Aaaah! Elsa, NEJ!
Då har trollungen sträckt sig efter glaset och säkert fått tag på kanten med sina små fingrar och lyckats välta glaset. Gaaah!
Jag ryckte åt mig telefonen så fort jag bara kunde och rusade vidare in i köket och slet ut simkortet och torkade rent den så bra jag kunde. Så nu ligger den på tork och jag hoppas, hoppas, hoppas att jag var snabb nog så att den fortfarande fungerar.
Annars blir jag ledsen.
Men jag får skylla mig själv, coca-cola en söndagmorgon ( bara det är dumt nog ) och sen är jag dum nog att inte ställa glaset tillräckligt långt bort från vår klåfingriga trollunge. aah.

2010.08.28

I personligt., I
Idag fick jag lite sovmorgon, tack J. ♥
Och sen trotsade jag min feber och städade. :) Välbehövligt då det såg ut som världens krig här hemma, men nu är det lite finare. :) hehe.
Och tvättmaskinen är igång och Elsa är påklädd och har fått lunch, så nu ska mamman i familjen försökte få på sig fejset och lite kläder och sen åker vi hem till Elsas morfar. Elsas nya bilbarnstol har nämligen kommit nu, så vi ska dit och hämta den och Johan ska få den fina äran att montera den, haha. :)
( min snälla pappa äger ju en Saab, så då kan han hyra bilbarnstol genom dem, tre stolar allt som allt, och den tredje får man självklart behålla. Och det blir betydligt billigare än om man skulle köpa tre separata stolar. Och sen vet man att de håller väldigt hög standard och säkerhet. Toppen! ♥ )

Brunett.

I personligt., I
Nu är jag närmare min naturliga hårfärg. ♥ Och jag tänkte fortsätta vara brunett nu.

( Ja - jag är osminkad och har feber på bilden, men det får ni stå ut med. )

Och tusen tack älskade Sandra. Hon var barnvakt åt Elsa idag när jag var hos frisören. ♥

Feber.

I personligt., I
Johan har haft feber till och från ett par dagar, och igår fick jag feber. Idag var det Elsas tur.
Sista gången jag tog tempen på henne så visade termometern 39,7 grader. Älskade Elsa. ♥
Så vi har myst i soffan nästan hela dagen och Elsa har sovit större delen av tiden. Annars har hon mest legat och tittat på mig och varit varm och go. Lilla gumman. ♥

Så nu är vi febriga familjen.

Elsa 9 månader. ♥

I Lilla Elsa, I
Idag var det 9 månader sen vår lilla prinsessa föddes. ♥

Den bästa och mest underbara dagen i mitt liv ( och den mest smärtsamma - en bebis på nästan 4,5 kg är inte så jättelätt att få ut. Haha. )
Varje ålder har sin charm och det är så himla mysigt att få se henne utvecklas mer och mer för varje dag. Eftersom hon är mitt första barn så upplever jag allt det här för allra första gången - och då är varje dag ett äventyr. :)
Det senaste som Elsa har lärt sig är att prata, eller säga några enstaka ord. :)
Hon kan säga mamma, titta, där, tack, hej och va. :) hihi. ♥




( Och nu har hon fått ytterligare två tänder, de smyger sig fram. tihi. )

Men ju äldre hon blir - desto mer egen vilja får vår lilla fröken. ♥
Hon är en envis prinsessa, som kan bli riktigt arg om hon inte får som hon vill. Och som gärna gör precis tvärtemot vad mamma säger - och med ett stort leende dessutom. Haha.

Älskade underbara Inga Elsa Kristina Wallin. ♥
Du gör oss så lyckliga
. ♥

2010.08.26

I personligt., I
Idag vaknade jag till något så mysigt som en stor varm kram av älskade J. ♥
Och Elsa vaknade inte förrän klockan nio, så nu myser vi i soffan och tittar på barnprogram. :) tihi.

Dagens planer är inte många, hehe.
- Förnya mitt bank-id.
- Mejla Idévärlden och fråga hur jag ska göra med min studieförsäkran
.

Det kommer alltså inte att bli många knop gjorda idag. :) Jag ska bara mysa och leka med Elsa. ♥
Och ladda lite inför kvällens träning - Nordic Power - om inte Sandras Nicklas behöver jobba över, då hinner vi inte träna. Men jag håller tummarna för att vi hinner. :)

Dagens Elsa - 25 augusti.

I Lilla Elsa, I


Lila body - Lindex.
Hängselklänning i ljusrosa jeans - H&M
Strumpbyxor med hjärtan på - H&M


Yesterday,

I Lilla Elsa, I
Elsas look. :)



Ljusrosa kofta - H&M
Blommiga jeans - Zara

2010.08.25

I personligt., I
Löningsdag för somliga - jag själv får vänta tills på fredag innan föräldrapenningen kommer. :) Och sen måste jag ordna med mitt studielån, skolan måste skriva på min studieförsäkran innan csn kan betala ut några pengar till mig. Men det tänkte jag försöka ordna den här veckan, senast nästa. :)
Idag myste jag och Elsa i sängen efter att J hade åkt till jobbet, Elsa åt lite välling och jag vilade ögonen en stund. ;) hehe. ♥
Och vid lunch-tid så ska vi möta Elsas morfar nere på stan för en lunch. :) Mums.
Lunchen är inställd.

Kroppen känns lite härligt mörbultad efter träningen igår, ingen direkt träningsvärk men det kanske kommer. :)
Imorgon blir det Nordic Power tillsammans med Sändie, DÅ kommer träningsvärken garanterat dagen efter - som ett brev på posten. :)

Kvällen blir lugn, Johan har personalmöte så han kommer hem sent - så jag ska natta Elsa och sen parkera rumpan i soffan - och dona med lite bloggdesigner tänkte jag. :)

Jätteskoj och jättesvettigt.

I Träning, I
Haha, precis som rubriken avslöjar så var det verkligen jätteskoj och jättesvettigt med aerobic dance. :)
Vi hoppade runt i en timme och svettades - jag såg ut som en tomat i ansiktet. :) Men det bjuder jag på. ;) hehe. Min koordinationsförmåga är inte den bästa men jag försökte iaf. :)

Och när jag kom hem så tog jag en välförtjänt dusch och nu myser jag i soffan tillsammans med J - på tv:n är det Fångarna på fortet, såklart. :)

Känslan i kroppen nu är helt underbar. ♥
Eller hur Sandra? :)

2010.08.24

I personligt., I
Idag har jag och Elsa bara varit inomhus hela dagen. :) Det har regnat hela dagen och blåst jättemycket. Då är det mysigt att vara inomhus och leka i soffan. :) tihi. ♥
Jag har tvättat och diskat, så lite nytta har jag gjort. :) Och om en stund så ska jag och Elsa åka till Slånbärsvägen, hem till pappa och c.o för lite födelsedagsfika - då lillasyster Simone fyller 20 år idag. ♥

Gratulerar. :)
Stackars systembolaget, hon hängde väl förmodligen på låset imorse. ;) Haha
.

Och efter fikat så byter jag om till träningskläder och sen hämtar jag Sändie för ett träningspass. Fantastiskt. :)

Merja och Fredriks sommarfest.

I Fotografier., I

En jättefin sommarfest med jättegod mat och enormt mysig atmosfär. ♥
Tack moster Merja, Fredrik och Lova. Eller var det lill-jöns? ;) tihi.
 
B I L D E R

Jag älskar min familj. ♥ Haha.


Elsa myser hos min morbror Mirko. :)

Min lilla kusin Lova, morbror Mirko och moster Mira. ♥

Söta Lova. ♥

Naaw, haha. Lyckliga familjen? :)

Söta lilla Elsa sitter i pappas knä och dricker vatten. :)

Elsa sitter i knät hos sin gammelmormor. :)


Alla hade av någon konstig anledning såna här bilder på Micke på sina kameror? :) HAHA.
 

Merja var inte ensam om att gå rakt in i glasdörrarna. Hehe. :) ♥

Johan provade Pauls glasögon. :)

Jag med. :) HAHA.

Jag älskar min tönt. ♥

Träning.

I Träning, I

Igår hände det något magiskt - jag köpte ett årskort på Sporthallen, gruppträningar. :) Haha. Så nu ska jag och Sandra ta tag i det här ordentligt. Träna, träna, träna. :) Så att vi blir snygga och smala. ;) ♥

Jag längtar så enormt mycket efter att få vara lite fit. Känna att musklerna fortfarande finns kvar, hehe. Jag längtar efter den där sköna känslan efter ett hårt träningspass. ♥ Lovely.
Vi börjar redan idag - klockan sju är det dags för aerobic dance. :)

Gäsp.

I personligt., I
Idag är jag väldigt trött. Jag skulle väl nästan behöva gå och lägga mig samtidigt som Elsa. :)
Johan har åkt till jobbet, jag ligger i soffan och myser under täcket och Elsa ligger kvar i sin säng och äter välling. ♥ Utanför fönstret faller regndropparna. Ibland är såna här dagar så mysiga. :)

Och nu låter det som om Elsa är färdig med vällingen. :) ♥