Idéboken.

I Grafisk design,
Första dagen i skolan, alltså igår, så fick vi en bok från skolan. Som de kallade för idéboken. :)


Där kan man skriva anteckningar, skissa, klistra in inspirerande bilder / texter, skriva ner någon tanke - ja, helt enkelt en idébok. :)
Och jag fick användning för min redan igår kväll. :) En av uppgifterna vi fick första dagen var att komma på ett namn till en restaurang och skissa en tillhörande logotyp. :) Så var och en i gruppen skulle fundera lite på kvällen och så skulle alla presentera och visa sina förslag för gruppen morgon efter - och sen skulle vi välja en gemensamt. :)
Efter en stund funderande så kom jag på namnet rEko. Det var kort, enkelt och lätt att komma ihåg. Reko betyder ju typ okej, sjysst - och eko passade bra eftersom vår restaurang säljer ekologisk mat. :) Lite fyndigt, hihi.



Och resten av gruppen gillade mitt förslag - så vi presenterade vår restaurang som rEko. :) tihi. Det kändes bra att de gillade min skiss också. :)

  
Skrivet av: helen
I   Blogg: http://helenm.blogg.se/

jo man måste ju ha mål, annars vore det hemskt trist :) bara känslan av att

Skrivet av: helen
I   Blogg: http://helenm.blogg.se/

typsikt, lyckades skicka iväg innan jag var färdig. Tänkte skriva det att känslan när vi är färdiga med varje mål vi haft med renoveringen var urhärlig så ska bli skönt att kunna bocka av lite ytterligare av mina framtida drömmar. :) Vad duktig du är som kom på något så snabbt, skitbra idé :) hur många är ni i klassen, blir de bara inriktat på webbredaktör/design i alla dess former under dessa två år eller kommer de finnas kärnämnen med också? Kraam

Skrivet av: Camilla - Mamma till Tim och Melvin.
I   Blogg: http://annacamilla.webblogg.se/

Vad du är smart! ;) Har du inte fått mitt sms angående i söndags? Ingen kom vilket i efterhand var tur eftersom jag blev sjuk. Men de andra hörde av sig iaf :p Puss.

Skrivet av: Therese
I   Blogg: http://thogstrom.blogg.se/

Vad duktig du är =) Skulle jag aldrig kommit på :P

Verkar det vara bra tro, själva klassen och lärarna och så? :)

Puss

Skrivet av: Tessan
I   Blogg: http://theresethureson.blogg.se/

reKo lät tufft :) bra namn. hihi. Hoppas den nya utbildningen går bra och att du trivs :)

Skrivet av: Karin, Mamma- och fotoblogg
I   Blogg: http://karinochnova.blogg.se/

Snygg logga!! =) Duktig du är! =)




Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mejladress: (visas ej)

Adressen till din blogg:

Dina ord: