onsdagsmys. ♥

I personligt., I


onsdagsmys på hög nivå idag, hihi. ska alldeles strax mysa ner mig i soffan under täcket tillsammans med j, dricka julmust, kramas o titta på arga snickaren o grey's anatomy. kan det bli en bättre onsdag? :)
svar ja:
om vår älskade bebis bestämde sig för o komma ut ur mammas mage så vore den här onsdagen ännu bättre. hihi. ♥
men jag förväntar mig ännu en natt utan bebis o ännu en morgon när bb-väskan hånar mig. heh.

äsch, dags för soffmys. :) hihi.







julpynt.

I personligt., I

nu börjar det bli lite mer jul här hemma på bornvägen. :) julen smyger sig sakta in i varenda vrå. haha. långsamt går det men det blir nog fint i slutändan. :) idag har jag fått upp julstjärnor i fönstrena o bytt ut duken på köksbordet. :) även tagit fram lite ljuslyktor m.m. :) men mer ska det bli, haha. jag är långt ifrån färdig. (a) hihi.
o om inte alltför lång tid kommer min älskling hem. jag längtar efter honom. ♥

091125.

I personligt., I
10 dagars övertid. när ska vår längtan vara över? ♥ älskade lilla mirakel.

igår kväll hoppade jag groda ute i mörkret på vägen från garaget o hem till lägenheten, o j skrattade mer eller mindre ihjäl sig. haha. o jag tror nästan att jag skapade en mindre jordbävning när jag skuttade fram. hahaa. o magen gungade rejält o det var något av de allra jobbigaste jag någonsin gjort. haha.
men det resulterade ju som sagt inte i någon bebis. så tji fick vi. heh.



o min underbara klåda har spridit sig till benen, ryggen, knävecken o fötterna nu också, wiho. men jag köpte kylbalsam igår, vilket hjälper ytterst lite - men åtminstone lite. så natten till idag har jag väl kanske fått tre timmars sömn, o smörjt in mig med kylbalsam flera gånger. så idag är jag lite grinigare än vanligt. stackars älskade johan. ♥ tänk vad han får stå ut med. haha.

dagen ser ut som så att jag ska byta om från morgonrock till lite kläder o sen åka hem till kära pappa. tvingade nämligen honom o bjuda mig på lunch, haha. så jag får prata lite med någon annan människa idag. heh. o beklaga mig lite över mitt tillstånd. pappa är bra på o tycka synd om mig. haha. han behöver inte hålla med eller säga något annat förutom; det är synd om dig. väldigt bra tycker jag, haha. ♥

o sen tänkte jag försöka julpynta lite mer här hemma o ev. baka drömmar eller kanske pepparkakor. :) mums. kakburken börjar nämligen eka rätt tom. heh.

091124.

I graviditeten., I
9 dagars övertid, oh my god.

idag var jag till barnmorskan. :) hon kontrollerade det vanliga o gjorde även ett ultraljud för att kontrollera bl.a. mängden fostervatten. o allt såg bra ut o bebisen övade andning o buffade runt där inne i den trånga magen. heh. mitt blodtryck var dock lite högre än de tidigare gångerna men ingen äggvita i urinen som tur var. :)
o som om jag inte har haft nog med besvär under min graviditet så har jag även fått klåda på hela magen o nu även på sidorna av magen o ner mot låren. :( så nu har jag vackra eksem på hela magen som KLIAR så in i helskotta mycket. fick tips om att köpa kylbalsam på apoteket, men själva klådan o eksemen försvinner först efter förlossningen. buhu.
min barnmorska bokade in ett besök på förlossningen i gävle på måndag, för en ny kontroll o ev. igångsättning om inte bebisen bestämmer sig för o välja födelsedag själv innan dess. ♥
det allra bästa vore ju om h♥n kommer ut självmant, men h♥n verkar vara en envis liten bebis så risken finns att vi måste tvinga ut honom/henne, eller åtminstone hjälpa honom/henne lite på vägen. hihi. o vi längtar så himla mycket efter dig bebisen. ♥

091123.

I graviditeten., I
8 dagars övertid.

h e r r e g u d.

jag klarar inte av det här längre. NU måste bebisen komma ut. ♥ annars längtar båda jag o johan ihjäl oss o min kropp kommer gå sönder helt o hållet. :( buhu.
så himla bekvämt o behagligt kan det väl inte vara i mammas mage så att man absolut inte vill komma ut? vi längtar ju efter dig söta barn. ♥

o vad ska jag göra idag? inte den blekaste, jag börjar bli alldeles för tung för o orka röra mig mer än nödvändigt nuförtiden, heh. så det finns inte så himla mycket jag kan sysselsätta mig med faktiskt. vore ju trevligt o få lite värkar o kanske behöva åka in till förlossningen, men det lär väl inte hända. :(
idag är jag långt ifrån positiv.

kom ut bebis, kom uuut. ♥

söndagsmys.

I personligt., I

herregud, älskade lilla bebis - NU är det dags o komma ut. ♥ 7 dagars övertid, en hel vecka. men h♥n kommer ju ut när h♥n är redo, men hur länge ska vi behöva vänta? jag kommer inte överleva många dagar till känns det som. :( buhu. nu är det inte roligt o vara gravid längre. nu vill jag ha ut vår bebis, så jag får hålla honom/henne i min famn o ge honom/henne all vår kärlek. ♥

dagen har spenderats tillsammans med johan, pappa o resten av familjen. :) vi åt lunch tillsammans med simone o isoldes mormor o morfar på norrlandsporten, eftersom kjell fyller 65 år imorn. :) o sen åkte vi vidare till stugan i henninge där det blev fika - hemmagjord daimtårta. mums! :) hihi.
o alla retades med mig för gravidmagen o jisses vad den börjar bli tung. snart är jag bredare än vad jag är hög. haha.
o idag fyller min älskade farmor 85 år. :) hihi. gratulerar inga. ♥

kvällen tänker jag tillbringa i soffan. söndagsmys i all ära. jag tänker inte göra många knop. hihi. ♥

lördagsmys.

I personligt., I
bowlingen var helt fantastisk. :) hihi. även om jag inte spelade så hade jag desto roligare. :) hihi. kameran användes flitigt o jag skrattade tills ansiktsmusklerna värkte. haha. ;)
bjuder dock bara på en bild på älskade bebismagen för tillfället. de andra bilderna ska sorteras o ordnas i något fint kollage i photoshop tror jag. :) sen hamnar de självklart på bloggen. :)

nu tänker jag mysa ner mig i soffan under täcket, som vanligt. hihi. o ha lördagsmys för mig själv. :)

bowling.

I personligt., I

tack vare rebecca o robin så fick min o johans lördagkväll ett trevligt inslag. :) nämligen bowling. woho. :) men det är lite tråkigt att jag inte kan bowla, utan jag ska så snällt titta på istället. haha.
men det har ju sina fördelar det med, heh, jag slipper förlora, jag slipper ha de där vacka skorna o jag kan ta en hel del fina bilder på de andra när de koncentrerat kastar kloten. hahaa.
anledningen till att jag inte tänker vara med o bowla är för att jag förmodligen är en livsfara om jag ens skulle försöka mig på o svinga bowlingklot i mitt tillstånd o sen har jag numera tre storlekar större i mina skor så jag tänker inte ens försöka tvinga ner mina stackars ömma fötter i ett par bowlingskor. haha.
men det kommer ju bli himla skoj ändå. :) hihi.

men oh no, detta innebär ju att jag faktiskt måste ta på mig något annat än mjukisar, eller hur? haha.

lördag.

I personligt., I
tror ni att jag blev förvånad när johan vaknade helt självmant idag strax efter klockan tio? jisses, jag höll på o få en mindre hjärtattack när han öppnade sovrumsdörren, som för tillfället var tätt intill mitt huvud där jag stod o sandpapprade min älskade pinnstol. haha. som nu för övrigt börjar anta en mer o mer vit skepnad. :) o jag gillar det jag ser, hihi.
efter att vi ätit en mysig lördagsfrukost så donade vi lite här hemma, diskade, plockade undan småsaker, bäddade sängen, gjorde rent soffan från allt katthår, heh. o sen rensade jag ett av våra köksskåp som var fullproppat med diverse plastburkar i alla färger o former. haha. ett sånt skåp finns väl i varenda kök. :) men vårt var verkligen fyllt till bredden, nästan så att man blev anfallen när man öppnade skåpet, haha. så jag rensade bort alla gamla, äckliga burkar o sparade de fina o fräscha, så nu kan jag inhandla lite nya. ;) hihi.


o nu har j åkt iväg för ännu en innebandymatch, denna gång på bortaplan mot alfta. som tyvärr är betydligt bättre än lilla fortum ff, men än är det inte över. :) hoppas på vinst! :) hihi. mirakel kan ju hända. ;) hihi. johan kommer nog göra ett grymt bra jobb, som vanligt. :) ♥
o jag tänkte fortsätta dona lite här hemma, o sen bokade j även tvättstugan klockan tre, så jag får springa lite i trappor idag. så kanske lilla bebisen vill komma ut? ;) haha. ♥

091121.

I personligt., I
men seriöst, älskade bebis där inne i magen - NU är det dags o komma ut. sådetså. :) ♥ sjätte dagen med övertid, hur länge ska vi behöva gå på helspänn o vänta? vi är ju så nyfikna på vad det är för en liten pojk eller flicka som bott där inne så länge. kom ut till mamma o pappa. :) idag är ju en ypperlig dag, första solskenet på väldigt länge. :) hihi. ♥

älskade johan ligger fortfarande o sover, o jag tänkte vänta några timmar innan jag väcker honom, tänkte vara en snäll gravidis o göra iordning frukost åt honom med. :) hihi.
men först ska jag sandpappra åtminstone en av mina pinnstolar, johan hittade nämligen vår vita färg igår. :) hihi.

fredagsmys. ♥

I De allra bästa., I
älskade johan ligger för tillfället i badet. :) men som den duktiga preggo-flickvännen han har så hade jag fredagsmiddagen stående på bordet när han kom hem från jobbet. :) så vi mumsade i oss kycklingfilé, pommes frites, bea o en god sallad. :) jummie. hihi.
o om en liten stund fortsätter vårt fredagsmys, hihi, med soffmys o ullared, idol o flashforward + lite ostkrokar kanske. ;) hihi. ♥ vem tycker ni ska lämna idol ikväll?
o fortfarande ingen bebis på väg. lilla älskade barn, det är faktiskt dags o komma ut nu. :) hihi. ♥

s l ö.

I personligt., I
jajamen, idag är jag SLÖ, med stora bokstäver, verkligen. jag går nämligen fortfarande runt här hemma invirad i mitt täcke, med håret åt alla håll o jag har inte ens borsta tänderna. bleh. haha.
istället har jag legat i soffan o tittat på det ena värdelösa programmet efter det andra, o ätit alvedon o druckit isvatten. bebisen lever loppan inne i magen, som gungar åt alla möjliga håll o kanter. haha. ♥
men tack vare pappa så måste jag ta tag i mig själv, o se till att jag åtminstone ser ut som en levande människa, haha, jag ska nämligen göra honom o kicki en tjänst, hämta lillasyster isolde på ridskolan klockan halv fem. sen blir det väl raka vägen hemåt för att placera rumpan i soffan o vänta på att min älskade johan ska komma hem för vårt fredagsmys. :D ♥

091120.

I personligt., I

nu e det fredag. :) wiho.
även om jag är ledig varje dag så är helgerna ändå något jag ser framemot. :) främst för att j är ledig. hihi. ♥ o ikväll blir det fredagsmys of course, med ullared, idol o flashforward. :) hihi. om inte bebis bestämmer sig för o titta ut då? ;) ♥ men det tror jag inte, h♥n verkar inte veta vart utgången är. haha.
johan har gissat på att vi skulle få barn idag men som det känns hittills så är det inget mer än någon förvärk då o då. men h♥n får som sagt gärna komma ut nu, femte dagen med övertid. o jäklar vad jobbigt det är.

planerna för dagen, hmm, vet jag faktiskt inte än. :) funderar på om jag kanske skulle ta mig ner på rusta o köpa lite vit färg, eftersom vår har försvunnit spårlöst. haha.
annars blir det nog bara soffläge o försöka göra allt för o inte klia på min mage, den har börjat klia något enormt de senaste dagarna nämligen. så mkt att jag vill gråta ibland. heh. ni vet känslan när man kliar o det är så skönt just i det ögonblicket men så fort man slutar klia övergår det där sköna i smärta o man förstår inte hur tusan det kan klia så hemskt? heh.

guld.

I graviditeten., I
jag tänkte dela med mig av mitt lilla konstverk som jag har donat med hela eftermiddagen. :) hihi.
från vanligt vitt gips till en gyllene kanonkula med blommor på. hahaa.
den är inte riktigt färdig än, jag måste fylla i blommorna lite mer o ev. lägga till ytterligare någon liten kvist eller blomma. :)
men någorlunda nöjd är jag åtminstone. :) vad tycks? :)

penslar, färg o nyfödda bebisar.

I personligt., I
efter lite letande hittade jag äntligen rätt färger o rätt penslar, jag ska nämligen måla min gipsavgjutning av gravidmagen idag tänkte jag. :) hihi. har en bild i huvudet av hur den ska se ut men frågan är om jag lyckas med den konsten. haha. men som sagt det tog sin tid innan jag hittade rätt färger, efter en liten klagostund i telefon med j så vände jag mig om o där fanns hyllan med allt jag letade efter. :) haha.
men innan jag påbörjar det projektet så är det självklart dags för min dagliga dos av förlossningar o bebisar. haha. förlossningskliniken börjar nämligen på tv4 om fem minuter. wiho. :)
o med alla mina jäkla hormoner i kroppen kan jag ju inte låta bli o gråta när mammorna får upp sina nyfödda barn på bröstet eller när papporna får klippa navelsträngen o hålla sin son/dotter för allra första gången.

091119.

I graviditeten., I

sådär, då var jag inne på den fjärde dagen med övertid. varför vill inte vår älskade lilla bebis komma ut? ♥ mamma o pappa längtar ju ihjäl sig. hihi. ♥
jag är inställd på o gå över minst två veckor o därför känns det extra jobbigt att dagarna går så långsamt o sen kan man ju inte låta bli o hoppas varenda dag, varenda minut på att h♥n kanske vill komma ut. :) hihi. men det verkar rätt hopplöst för tillfället, o att det skulle vara så mentalt påfrestande trodde jag aldrig. jag har ju liksom väntat i nio månader, varför ska några extra dagar känns så himla jobbigt? heh.
men h♥n kommer ju när h♥n är redo. o jag hoppas det blir inom den närmsta framtiden. hihi. vi vill ju inte behöva tvinga ut honom/henne. så kom igen bebis, ♥ ut nu. hihi.

onsdagsmys.

I personligt., I

jag älskar verkligen onsdagkvällarna nuförtiden. :)
arga snickaren o grey's anatomy - det kan inte bli bättre. heh. eller jo, självklart skulle det vara ännu bättre om vår älskade bebis ville komma ut nu. :) hihi. ♥
jag har skickat iväg j för o handla lite, medan jag sitter invirad i min röda morgonrock o myser i soffan. :) hihi. o han kommer nog hem snart o gör mig sällskap i onsdagsmyset. :) ♥

fler än jag som gillar onsdagar? :)

ryggvärk.

I personligt., I
aj aj aj. att städa när man är höggravid är väl inte världens bästa idé. haha. men jag måste ju fördriva tiden på något vis, o dammråttorna var enorma. haha. ryggen värker o min förkylning gör sig påmind. men jag har hunnit med en hel del på min lista iaf. :) tihi.
men om ungefär två timmar är älsklingen hemma så då kanske jag kan tigga till mig lite massage. :) hihi. ♥ o inte verkar min städning ha haft någon effekt på vårt lilla pyre i magen. h♥n verkar trivas utomordentligt bra där inne. heh.

s t ä d a.

I personligt., I
woho, dags o vräka dammråttorna. ;D

- dammsuga.
- damma.
- bädda sängen.
- diska.
- slänga blommor. heh.
- vattna blommor.
- städa badrummet.
- gå ner med saker i förrådet.
- torka golven.
- se till o försöka lyckas hänga upp gipsavgjutningen av min gravid-mage.
- plocka undan alla småsaker som ligger överallt.
- ev. sandpappra mina pinnstolar innan målning
.

sådär, nu har jag en hel del att försöka hinna med under dagen. :) o vem vet, det kanske får bebisen o vilja komma ut? ;) hihi. ♥

091118, tredje dagen på övertid.

I personligt., I


precis som rubriken lyder, så är jag inne på tredje dagen med övertid. heh. bebisen trivs alltför väl inne i mammas mage. ♥ heh. men om solen tittar fram utomhus så kanske även bebisen vill komma ut? :) så nu vill jag ha bort det här gråa jäkla dumvädret. haha. ge mig sol! :)
sover ju hur dåligt som helst om nätterna nu, o varje morgon när jag vaknar så blir jag lika hånad av min bb-väska som bara står där på byrån o väntar på att bli använd. haha. snälla rara bebis. kom ut. ♥

planerna för dagen är iaf att jag ska försöka få bort amadeus till o börja med, han ligger på mina armar o halva tangentbordet för tillfället o tycker att han ligger utomordentligt bra placerat. haha. det är varmt från datorn o han har all min uppmärksamhet. haha. o sen tänkte jag äta lite frukost o försöka städa lägenheten. :) dammråttorna börjar bli rätt stora. haha.

du glömde något.

I personligt., I

haha johan är för söt ibland. han har åkt på träning för ungefär tio minuter sen. o innan han åkte så ställde jag fram soppåsarna åt honom o bad honom slänga dem o han svarade självklart ja.
sen ungefär 5 minuter efter att han åkt så hör jag att katterna börjar tugga på någon påse, så då tittar jag ut i hallen o vad ser jag? jo soppåsarna står kvar där jag ställde dem. hahaa.
börjar mitt dåliga minne påverka johans? haha. :)

o eftersom han har åkt så tänkte jag gosa ner mig i soffan under täcket o titta på biggest loser, ugly betty o desperata hemmafruar. :) för det verkar inte vara någon bebis på väg ikväll heller, så jag får helt enkelt fördriva tiden på bästa vis, med massa bra tv. ;D hihi. men som sagt, du är välkommen ut vilken minut som helst älskade barn. ♥

091117.

I De allra bästa., I
idag har jag haft en heldag med pappa. :) han mötte mig som sagt vid verkstan klockan elva o då följde jag med hem till björktjära, medan han jobbade lite så tittade jag på tv o vilade fötterna på vardagsrumsbordet. :) hihi. sen bjöd han på lunch, eller han åt lunch o jag åt några kalla prinskorvar o jättegoda mackor. :) hihi. han servade mig så jag behövde bara sitta på min stora rumpa o äta. haha. :)
o sen tittade han på förlossningskliniken med mig, eller han tittade inte utan hade kudden framför ansiktet, eftersom de visar rätt groteska scener ibland. han sa att det är ju en annan femma när det är ens eget barn som föds. heh. tur att han inte hade någon kudde framför ögonen när jag o min syster kom till världen. haha. ♥
o efter många timmar så ringde äntligen verkstan o sa att jag kunde komma o hämta min bil, dock kunde de inte lösa problemet utan hänvisade oss till bilmetro. så min älskade pappa var snäll o följde med o pratade med dem på bilmetro, jag fick ju ingen hjälp sist jag var dit, o de läste av felkoden på bilen o kom fram till en lösning. som dock kommer kosta ett x antal tusenlappar, men jag måste ju ha värme i bilen. :) är bara så himla glad att de äntligen har hittat felet o att det finns en lösning. :)
så jag fick en heldag tillsammans med pappa, utan att vi egentligen gjorde någonting. :) himla härligt.
jag älskar dig pappa.




o jag är inne på andra dagen med övertid, o bebisen verkar trivas jättebra i min mage. ♥ vilket jag förstår, vem vill komma ut till det här gråa, trista o kalla vädret? :P är ju betydligt varmare o skönare i mammas mage. hihi. ♥ men vi längtar ju ihjäl oss efter dig älskade bebis. ♥ kom ut. hihi.
o det är betydligt fler än mamma o pappa som längtar efter dig. jag får sms med jämna mellanrum o de allra flesta lyder: någon bebis än? :) haha.

bilverkstan.

I personligt., I
idag ska jag lämna bilen på verkstan, värmen fungerar ju fortfarande inte. o det börjar bli lite väl kallt o åka bil utan varmluft o det är mäkta jobbigt när alla rutor immar igen. haha. såp jag hoppas de kan hitta felet o åtgärda det. :)
o snälla rara pappa ska hämta mig på verkstan när jag lämnat bilen så jag slipper gå hem i regnvädret, eller gå o gå, nuförtiden rullar jag fram. ;) haha. o eventuellt ska jag lura pappa till o bjuda mig på lunch också. hihi.

välkommen till världen.

I De allra bästa., I
alla andra utom jag får barn nuförtiden, haha. :) 

den 7:e november klockan 18.23 föddes therese o pärs son liam. han vägde 4074 gram o var 54 cm lång. :) en stor grabb. :)o en riktig sötnos. :) hihi. o jag o j önskar er all lycka. :)
nästa gång ska det väl ändå vara min o j:s tur. hihi.

091116.

I personligt., I

jisses, jag har inte ens gått en hel dag på övertid o jag är redan måttligt uttråkad. heh. gobebisen verkar trivas alltför väl. kom uuut. ♥
o vad gör jag? jo jag tittar på förlossningskliniken, o längtar ännu mer. haha. o gråter en liten skvätt varje gång en ny bebis föds o mamman får upp den älskade lilla bebisen på sitt bröst. u n d e r b a r t. jag vill också uppleva det. o se johan som den stolta pappan han kommer bli. ♥

egentligen hade jag planerat att sandpappra o måla mina pinnstolar som jag köpte för några veckor sedan, men eftersom jag o j inte kan hitta den vita färgen, som helt spårlöst har försvunnit så blir det inte någon målning idag.
utan istället får jag försöka fördriva tiden på något annat vis. dock har jag inte kommit på hur. :) heh. blir väl att nörda lite mer här framför datorn eller ligga på soffan o kramas med amadeus. heh. o låtsas att han är min lilla bebis. haha. :) ♥