091123.

I graviditeten.,
8 dagars övertid.

h e r r e g u d.

jag klarar inte av det här längre. NU måste bebisen komma ut. ♥ annars längtar båda jag o johan ihjäl oss o min kropp kommer gå sönder helt o hållet. :( buhu.
så himla bekvämt o behagligt kan det väl inte vara i mammas mage så att man absolut inte vill komma ut? vi längtar ju efter dig söta barn. ♥

o vad ska jag göra idag? inte den blekaste, jag börjar bli alldeles för tung för o orka röra mig mer än nödvändigt nuförtiden, heh. så det finns inte så himla mycket jag kan sysselsätta mig med faktiskt. vore ju trevligt o få lite värkar o kanske behöva åka in till förlossningen, men det lär väl inte hända. :(
idag är jag långt ifrån positiv.

kom ut bebis, kom uuut. ♥

  
Skrivet av: Rebecca
I   Blogg: http://bekkiis.dinstudio.se

Usch vännen... skickar en värmande kram med lite positiv energi i <3

Skrivet av: Camilla
I   Blogg: http://annacamilla.blogg.se/

Usch. Förstår att du är less nu. Tycker synd om dig! Styrke kramar!

Skrivet av: Anna
I   Blogg: http://annajustmee.blogg.se/

Usch, jag vet hur det känns att gå över mycket, jag gick och gnällde över det hela tiden sista veckan.:P Jag ska hålla tummarna för dig att bebisen kommer ut snart iaf.:)

Skrivet av: Malin
I   Blogg: http://malinsundqvist.blogg.se/

Jag gick ju över 14 dagar och det ända tipset jag har är att göra saker hela tiden. Ut och gå, det brukar ju hjälpa till att sätta igång det hela. Synd att det inte finns nån snö, annars hade du ju kunnat pulsat omkring i den och hoppas på att det blev för jobbigt för den lilla..




Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mejladress: (visas ej)

Adressen till din blogg:

Dina ord: