Elsa 3 månader.

I Lilla Elsa, I
Igår blev vår älskade Elsa 3 månader. Jisses vad tiden går fort. ♥ Det känns som om hon alltid har funnits i våra liv, och som om vi inte riktigt levde fullt ut innan hon kom. Hon är det allra finaste och viktigaste för oss. ♥

Lilla mirakel., Lilla underverk. Älskade Elsa.





( bilderna är tagna av söta Rebecca. )

Faster Jenny.

I personligt., I
Igår fick Johans syster Jenny träffa Elsa för allra första gången. Och precis om de flesta andra så blev hon totalcharmad av Elsa. hihi. ♥
Anledningen till att Jenny inte hunnit träffa Elsa tidigare är för att hon bor i Barcelona, och då är det ju inte bara och sätta sig i bilen och åka hit. heh. :)
Men Elsa gillade sin faster och Jenny gillade Elsa, hihi, och de busade hela kvällen i stort sett. :) Och även Elsas farmor var här igår. :) Vi fikade och tittade på OS, som vanligt nuförtiden. hihi.

Och lilla Elsa fick faktiskt lite feber igår, förmodligen pga vaccineringen, eftersom hon bara vart lite röd om kinderna men hennes humör förändrades inte på något särskilt vis trots febern. Så hon fick lite alvedon innan hon gick och la sig igår och nu är febern puts väck. :) hihi.

Och Elsas faster hade köpt ett litet FC Barcelona matchställ till Elsa, så det kommer hon nog springa runt i jämt i sommar ;D haha.

Elsa läser bok.

I Lilla Elsa, I
hihi, älskade lilla Elsa läser en bok. ;)
med lite hjälp kan hon sitta upp - även om det är lite vingligt ;) hihi.



akta jag äter upp dig.

I Elsa och hennes vänner., I
haha, jag bara måste visa er denna skrattframkallande bild. :)
söta lilla sam ser verkligen ut som om han tänker äta upp Elsa. haha. Och hon tittar så snällt och lugnt in i kameran. :) sötsnören då. ♥

100225.

I De allra bästa., I
Idag vaknade Elsa kvart över sju. :) och hon var så hungrig att hon började smaska på min arm så fort jag lyfte upp henne ur vaggan, haha. :) efter att hon ätit så hade hon tydligen ingen lust att somna om, heh, så jag fick helt enkelt kliva upp med henne. :)
vi busade dock lite i sängen innan, hihi. Elsa brukar få öva på och ligga på mage då, och i vanlig anda så lyckades hon rulla över till rygg ännu en gång, hihi.
Vid halv tio tog jag på mig ytterkläder och Elsa sin björnoverall, hihi, och sen åkte vi och hämtade Rebecca och Sam och sen åkte vi vidare mot Garntjänst i Kilafors. Där inhandlades det mängder med garn, haha. Har ju fått en del beställningar på mössor efter att jag gjorde Johans os-mössa, hihi. Sam ska få en i mindre modell och sen tänkte jag göra minst en mössa åt mig själv och en åt Elsa, därefter är det Rebeccas tur, och även Tony vill ha en mössa. hihi. skoj skoj.
Efter att vi varit i Kilafors så följde de med mig och Elsa hem, och jag bjöd på varm nyponsoppa med mandelbiskvier och vaniljglass, m u m s. Allt medan våra små älskade tokungar lekte på golvet. hihi. Men det dröjde inte länge förrän jag och Rebecca gjorde dem sällskap, och självklart åkte kameran fram. :)



Vi skrattade hejdlöst åt Elsa och Sam som låg där på filten bland alla leksaker och ålade runt, Sam dreglade ner både Elsa och hennes kläder, åt på a l l a leksaker och försökte krypa över Elsa. haha. Och Elsa låg där och var lugn som en filbunke, heh. :) ♥





Tack för en mysig förmiddag.

Och i skrivandets stund sitter Elsa i min famn och äter på sina händer, haha. ♥

3-månaders vaccinering.

I Lilla Elsa, I
Igår var det dags för ett bvc-besök med Elsa. Hon skulle vägas och mätas och det var även tid för hennes 3 månaders vaccingering, vår älskade prinsessa blir ju hela 3 månader på fredag. hihi. ♥
Den första sprutan gick hur bra som helst, hon märkte inte ens att Margit stack henne i låret, men den andra - som är mot bl.a. hjärnhinneinflammation - sved ganska mycket så då blev det en hel del tårar, stackars liten.
Men då fick mamma trösta, hihi, och efter några minuter var allt frid och fröjd igen. :) ♥

Och jag fick mig en chock när vi la henne på vågen, siffrorna tickade på och stannade på 7005 gram, jisses amalia. haha. Hon har alltså gått upp 630 gram på två veckor, haha. Jag har nog grädde i brösten. ;D Och hon var 63 cm lång. En stor och stadig flicka. ♥
Nästa besök är om en månad. :)

Och som tur var så slapp Elsa febern, en av biverkningarna på vaccineringen. Hon sov bara lite mer än vanligt men annars var hon lika pratglad och rar som vanligt. hihi. ♥


Elsa gillar sina händer :)

Häromdagen.

I De allra bästa., I
I måndags var jag, Johan och älskade Elsa och hälsade på Therese, Tony och deras söta lilla son Tristan. :)
Elsa blev genast en stor flicka och ingen liten bebis längre när hon satt bredvid lilla Tristan, som väger strax över tre kilo. hihi. Det var som och hålla en liten fluglort, tihi. Så liten och nätt. :) Elsa kändes däremot som en riktig dunderklump när jag skulle hålla henne efteråt. hihi. Hon är en riktigt stadig flicka. :) ♥ hihi.
Jättetrevligt som alltid och Therese och Tony är alldeles utmärkta föräldrar, kärleken till Tristan syns på lång väg. hihi.

Elsa lånade Tristans high-tech babysitter, med ljud o vibrationer. haha. :)

Och sen tränade hon att ligga på mage och titta på os samtidigt. hihi.



Och sen huvudpersonen för dagen; Tristan.


Och den lilla nyblivna familjen.


Och så avslutar jag med en bild på mina sötsnören.


älskade barn.

I Lilla Elsa, I
Det är fortfarande helt overkligt - hur jag och Johan lyckades skapa någon så perfekt - vår fina Elsa. ♥
Hon är den mest underbara flickan i världen. Hennes leende är det finaste och mest ärliga som finns. ♥ vi älskar dig så himla mycket gumman. ♥

    

blue man group.

I youtube., I
om det var någon som missade blue man group igår på melodifestivalen så finns klippet här. :)
tänk att tre smurfar kan vara så duktiga o fascinerande? :) heh.

jag är iaf grymt imponerad. :) hihi. hade dock sett dem tidigare men johan o pappa hade inte gjort det, så de satt i soffan med stora ögon, som fastklistrade på tv:n. haha. :)
btw så förstår jag inte hur de kan låta bli att le? utan bara smyga runt där o vara allmänt blåa o konstiga ;) heh.

Igår.

I De allra bästa., I
Elsas outfit igår:

- Rosa body med texten: hello sunshine.
- Svarta byxor.
- Rosa strumpor med katten jansson på. tihi
.

Elsas humör ( se bild nedan, haha ) :


mamma älskar dig. ♥

100220.

I personligt., I
I skrivandets stund:

- Men mammaaaaa, du står ivägen för tv:n - jag vill se OS. haha. ♥

Vårt lilla gohjärta sitter i babysittern o tittar på tv. tihi. :) Och johan ligger kvar på soffan, där han för övrigt har sovit inatt, haha. han somnade framför OS, vilket inte gör mig förvånad ;)
Och jag funderar på om jag ska göra iordning lite frukost nu, magen kurrar lite. Jag ska nog t.o.m lyxa till det och orka koka ägg idag, haha.
Resten av dagen ser ut som så att åtminstone jag och Elsa ska äta middag hemma hos morfar och bonusmormor m. familj. :) Och eftersom det snöar ungefär JÄTTEMYCKET så tänkte vi nog åka dit tidigare och sitta hemma hos dem och mysa istället. :)
Anledningen till att Johan inte kommer äta tillsammans med oss är för att han ska spela sin allra sista innebandy-match för säsongen. Och jag hoppas de kör väldigt försiktigt fram o tillbaks till söderhamn. Jag o Elsa vill ha hem vår älskling hel o hållen. ♥

100219.

I personligt., I
Min dag började bra, haha.

Elsa ville inte somna om när Johan åkt till jobbet, o  jag var som en zombie. Men det var alltså bara o kliva upp med henne. :) o det dröjde väl ungefär fem minuter innan hon bajsade ner sig totalt. haha. o när hon hade fått en ny blöja o rena kläder dröjde det väl fem minuter igen o sen bajsade hon ner sig totalt - för andra gången. haha.
O sen när hon låg på skötbordet så kissade hon ner de rena kläderna jag lagt fram bredvid henne. haha. o allt detta tog jag hand om samtidigt som jag mer eller mindre sov. :)
Men nu är hon ren o fin ♥ o sitter i sin babysitter o smaskar på sina händer. haha.

såhär sockersöt var Elsa igår, tihi. ♥

Eftersom det kräksnöar utomhus idag så håller vi oss inne. Ingen idé o gå utanför dörren eftersom man kommer se ut som en snögubbe efter 30 sekunder. haha.
Därför tänkte jag för ovanlighetens skull ( läs: som vanligt ) haha, städa. :) wiho. Men jag o Johan är mästare på att stöka ner. Tyvärr. heh.

- diska.
- damma.
- vattna blommorna.
- dammsuga.
- städa köket.
- städa badrummet.
- bädda sängen.
- torka golven.
- skapa ordning o reda i Elsas byrå
.

o blöjbyten, amning o bus ska självklart hinnas med det också. :) ♥

100218.

I personligt., I

idag när jag o elsa vaknade ville hon skicka ett mms till tristan. :) självklart gjorde vi det - här ser ni resultatet ;) hihi. älskade barn. ♥

o efter några minuter fick vi svar från tristan o hans söta mamma therese. :) hihi.

sötnosen har ju mycket blont hår på huvudet. :) tihi. o gud så lik pappa sin han är. :) han är dig upp i dagen tony. :) tihi. ni har lyckats ypperligt bra therese o tony, en riktigt guldklimp. :)
Elsa o sam pratade om tristan hela dagen igår, de längtar så himla mycket efter honom. hihi. ♥

förmiddagen spenderade jag tillsammans med Rebecca o lille Sam, vi shoppade lite grejer till Tristan, tihi. o lyckades trots alla odds att få plats med båda våra barnvagnar i deras bil. haha. från början kändes det som en omöjlighet men när vi slog våra kloka huvuden ihop så kom vi på en kanonfin lösning. ( att elsas vagn låg typ upponer behöver vi ju inte prata om, haha. )
o jag hann även med ett besök hos tandläkaren, aj aj. men tänderna såg fina ut, inga hål - som vanligt. :) tihi. o jag handlade med mig lite nya tandborstar hem, fem kronor styck - o rosa. hur skulle jag kunna låta bli? haha.

o nu tänkte jag lämna elsa på björktjära hos bonusmormor o bonusmoster o sen åka iväg o sola - några minuters solterapi slår aldrig fel. tihi.

välkommen till världen.

I Elsa och hennes vänner., I
Den 16 februari klockan 23.55 kom världens finaste lilla Tristan till världen. O hans stolta o föräldrar är Therese o Tony. Tristan vägde 3124 gram o var 51 cm lång.

vi längtar jättemycket tills vi får träffa ert lilla underverk. tihi. o all lycka till er. :)

vi längtar.

I De allra bästa., I
nu är det  ä n t l i g e n  dags :) tihi.

Therese o Tony har åkt in till förlossningen, nu vill deras lilla underverk komma till världen. :) tihi. så nu kommer flickan ( jag tror iaf det, tihi, eller jag vet. haha ) o elsa får en liten bästis. hihi. o jag visste att hon inte skulle gå över tiden, heh, men therese var inställd på ett mars-barn - men icke sa nicke. nu kommer hon ;) hihi. o jag gissade på den 17:e februari så hon får gärna komma lite efter tolv inatt ;) hihi.
det här är nästan värre än o föda barn själv, haha. jag är så pirrig o nervös, johan undrar vad det är med mig. haha. jag, johan o elsa väntar med stor spänning på ett sms eller ett samtal från antingen therese eller tony när det hela är färdigt, när deras lilla mirakel har kommit till världen.
O jag önskar dem all lycka - o jag vet att de kommer klara det galant, tihi. tony kommer hålla hennes hand o finnas vid hennes sida hela vägen. hihi.
men han var lite nervös stackarn när jag pratade med therese när de var påväg till gävle, hihi. han var orolig att de inte skulle hinna fram. men allt kommer gå bra. :)

kom igen nu therese, push, push, push. hihi.

snart är magen ett minne blott.

gårdagen.

I De allra bästa., I

vår älskade lilla elsa igår. :)



påväg till johans föräldrar.


de bjöd på en god lunch på cafe 83 i kilafors. anita o lasse, johans föräldrars vänner åt också lunch tillsammans med oss. o elsa var lika charmig som vanligt. hihi. ♥ hon satt i en barnstol för allra första gången, helt själv. :) men vi fick lägga johans jacka emellan eftersom hon är lite liten ännu. heh. :) men det funkade ju det med. :)

även mamma-mikaela lyckades fastna på en bild. hihi.

o vår lilla björn somnade i bilbarnstolen när vi kommit hem till johans föräldrar. tihi.

o på kvällen myste jag o johan i soffan efter att elsa hade somnat så sött i sin vagga.
o johan åt geléhallon, jag gillar dem nämligen inte alls. bleh. heh. men det tyckte johan var riktigt bra, för så fick han smarra i sig allihopa. haha.


jag älskar dig johan. ♥ innan dig o elsa visste jag inte vad äkta kärlek var.

alla ♥:ns dag.

I personligt., I
Jag, elsa o johan hoppas att ni har haft en mysig alla ♥:ns dag. tihi.
nu ska jag återgå till myset i soffan tillsammans med johan, elsa ligger o sover så sött i sin vagga nu. ♥

100213.

I personligt., I
idag har jag hunnit med:

- göra frukost till mig o älskade johan.
- mysa med både elsa o johan i sängen, elsa fick öva o ligga lite på mage som vanligt. :) tihi.
- gratulerat lillasyster på födelsedagen, även om jag nästan glömde bort det först - fy mig
.


o jag tänkte:

- dammsuga.
- diska. ( o plocka in den disken som redan står i diskstället i köksskåpen istället, heh. )
- bädda sängen.
- träna.
- boka tvätt-tid.
- packa upp väskan efter besöket hos mamma o syster förra helgen. haha.
- skapa ordning o reda i elsas byrå. det blir oordning jämt. haha. kan bero på att jag plockar ut typ allt när jag ska välja kläder åt henne? hihi.
- sola. ( fick tillåtelse av lillasyster att det skulle vara okej att sola en gång trots mina bristningar, haha. )
- duscha. hihi.
- klippa Elsas naglar.
- göra våfflor till lunch
.

jag ska också hinna med o leka, gosa o byta blöjor på elsa, hela dagen
. hihi. johan får jag inte gosa med förrän efter lunch. han är nämligen på innebandy-match för tillfället.
om det inte hade varit så himla kallt ute ( termometern visade 20 minusgrader ) så hade jag gärna tagit en lång promenad med elsa i barnvagnen. dock stannar vi nog inomhus idag även om solen skiner alldeles underbart. . . blir kanske en kort liten promenad ändå. :) hihi.

gratulerar på födelsedagen. ♥

I De allra bästa., I
Idag fyller min älskade lillasyster Martina 20 år. tihi. ♥
jättemånga kramar från mig, johan o lilla elsa. hihi. du är världens bästa lillasyster o moster.

jag älskar dig.

100210.

I personligt., I
För fem minuter sen:

elsa fick lite mat o somnade sen på sängen. jag placerade lite kuddar o täcket strategiskt omkring henne så att hon inte skulle kunna rulla ner från sängen o sen smet jag därifrån. så nu kan jag städa lite här hemma. :)
sen vet man aldrig om man hinner städa klart eller inte, beror helt o hållet på elsa - hur lång eller kort sovstund hon tar. :) tihi.

vi var till bvc imorse, o nu väger vår lilla prinsessa 6370 gram o är 62,5 cm lång. :) tihi. älskade barn. ♥

välkommen till världen.

I Lilla Elsa, I
På fredag kommer vi vara med i ljusnan, för er som väntat o väntat o väntat. ;) heh.
Annonsen ser ni nedan, för er som inte har ljusnan. :) tihi.

100209.

I personligt., I
såhär såg vår lilla underbaring ut imorse när hon vaknade. :) tihi.




o idag har vi umgåtts med therese. vi tog en tur till dollar o jysk o fick med oss lite småsaker hem. tihi. :) o mestadels så hade vi parkerat rumporna i soffan o pratade. :) alltid lika trevligt. :) även om lilla elsa var på dåligt humör idag, en riktig liten gnällspik. heh. men bebisar får gråta, ibland. ;)
elsas melodi är ungefär: sover man så kan man ju missa någonting. därför är hon vaken hela dagarna, på både gott o ont. haha. men trots lite gnäll från elsa så log hon en hel del o vi hade en jättetrevlig dag tillsammans med therese. :) hihi.

älskade unge. ♥

familje-foto.

I De allra bästa., I
haha alltså jag älskar den här bilden. :) ser ni hur lugna o harmoniska jag o johan ser ut? O så tittar man på älskade elsa. som är enormt missnöjd o skriker som tusan. hihi. det är ju såhär det flesta familje-foton faktiskt ser ut, tills man mot alla odds lyckas ta en bild där alla faktiskt ser någorlunda bra ut. ;) heh.
håller ni inte med? :) tihi.

o jag älskar min familj, så enormt mycket. ♥

min graviditet.

I graviditeten., I
Tänkte dela med mig av en liten enkel sammanfattning av min graviditet. :) Eftersom jag är medlem på familjeliv försökte jag skriva upp alla viktiga datum o händelser under graviditeten. tihi. o det är väldigt mysigt o läsa så här i efterhand. :) älskade lilla barn. ♥

7:e mars - plussade.
13:e mars - hälsosamtal hos Bm.
17:e april - inskrivning på mvc.
12:e maj - träffade barnmorskan o lyssnade på hans/hennes hjärtljud. ♥
4:e juni - ultraljud. ♥
( det var helt obeskrivligt underbart o se den lilla bebisen vinka, gäspa, sparka o boxas i magen. hihi. att jag o j har lyckats tillverka något så otroligt. :) m y s i g t. )
8:e juni, 17+0 - kände första sparken.♥ en liten en, hihi.
21:a juni, 18+6 - johan kände första sparken. :)
30:e juni, 20+1 - såg rörelser o sparkar på utsidan av magen, mysig känsla. :) en livlig liten bebis. ♥
5:e juli, 20+6 - johan såg rörelser o sparkar på utsidan av magen, han tror att vi får en liten fotbollsspelare, hihi.
6:e juli, 21+0 - lyssnade på bebisens hjärtljud, 140 slag/minut. han/hon sparkade lite på barnmorskan också, hihi.♥
13:e juli, 22+0 - kände bebisen göra en kullerbytta i magen. :)
13:e juli, 22+0 - blev sjukskriven 25 procent, tack o lov.
30:e juli, 24+2 - moster kände första sparken. hihi. :)
4:e augusti, 25+1 - besök hos barnmorskan, mätte magen o låg precis på kurvan, en riktig medelsvensson för att citera min barnmorska, ha ha. O hjärtljuden hos h♥n låg på 150 slag/minut. :)
8:e augusti, 25+5 - mormor kände första sparken. :)
13:e augusti, 26+3 - morfar kände första sparken. :) hihi.
14:e augusti, 26+4 - läkte någon form av vatten,. kändes som om någon hällde ut ett stort glas vatten i trosorna på mig. ehm. ringde sjukvårdsrådgivningen som bad mig åka in till förlossningen i gävle för en undersökning o för att kolla så att det inte var fostervatten.
15:e augusti, 26+5 - var på förlossningen i gävle o tog lite prover o gjorde undersökningar o kunde tillslut konstatera att allt var fint med lilla bebisen o fick en extra liten tjuvtitt med ultraljud. Någon riktigt förklaring till varför jag läkte vatten o vad för vatten det var fick vi inte. men huvudsaken att h♥n mår bra. :)
25:e augusti, 28+1 - var till barnmorskan o mätte magen o lyssnade på hjärtljud. :) hans/hennes hjärtljud låg på 135 slag/minut denna gång. ♥ denna gång hade magen blivit lite större än medelsvensson, heh.
31:a augusti, 29+0 - fick förlängd sjukskrivning 25%. lovely.
14:e september, 31+0 - besök hos barnmorskan, mätte magen o lyssnade på bebisens hjärtljud ♥, 145 slag/minut denna gång. Magen fortsätter o vara lite större än medelsvensson. o h♥n låg med huvudet neråt, men fortfarande rörligt. :) mitt blodtryck har däremot blivit betydligt högre o jag svullnar väldigt mycket. tog urinprov men ingen äggvita i urinen. ska dit om en vecka igen för o lämna ett nytt urinprov o kolla blodtrycket.
20:e september, 31+6 - fick halsbränna, aouch.
21:a september, 32+0 - var till barnmorskan o lämnade urinprov o kollade blodtrycket. som tack o lov hade sjunkit lite efter nästan en veckas vilande hemma. Lyssnade även på hjärtljuden hos bebisen, 135 slag/minut denna gång. ♥
24:e september, 32+3 - kände bebisens hicka väldigt tydligt innan jag skulle sova. :) ♥
26:e september, 32+5 - h♥n hickade så att både pappa o mamma kände det, hihi.
28:e september, 33+0 - besök hos barnmorskan,. mätte magen o lyssnade på hjärtljud, som låg på strax under 140 slag/minut denna gång. :) o h♥n låg med rumpan neråt helt plötsligt. Barnmorskan skulle känna efter lite extra nästa gång o eventuellt titta med ultraljud om bebisen fortfarande inte vänt på sig. men annars verkade allt vara bra med både mig o bebisen, förutom att jag svullnar jättemycket o att blodtrycket är lite högre.
12:e oktober, 35+0 - besök hos barnmorskan,. mätte magen o lyssnade på hjärtljuden. :) ungefär 130 slag/minut. o h♥n hade tack o lov vänt på sig o låg nu med huvudet neråt, dock fortfarande ruckbart. blodtrycket hade inte sjunkit utan låg kvar på ungefär samma nivå, men svullnaden är värre. men allt verkade bra med både mig o bebisen. :) ♥
19:e oktober, 36+0 - vaccinerade mig mot svininfluensan, aj aj vad sprutan gjorde ont.
22:a oktober, 36+3 - gick över till föräldraledighet. underbart.
26:e oktober, 37+0 - besök hos barnmorskan, lyssnade på hjärtljuden som låg på ungefär 135 slag/minut. H♥n låg med huvudet neråt, ruckbart o inte fixerat än. Bebisen växer som den ska men det börjar bli väldigt jobbigt för mig nu. Har enormt mycket domningar i händerna o svullen i hela kroppen. Men snart är längtan över. :) när h♥n kommer ut till mamma o pappa så är allt det jobbiga glömt. hihi ♥
3:e november, 38+1 - besök hos barnmorskan, lyssnade på hjärtljuden som låg på 135 slag/minut som vanligt. ;) hihi. h♥n låg med huvudet neråt men nu var det lite rörligt igen. bebisen verkar inte riktigt kunna bestämma sig. heh. h♥n sparkade lite extra på barnmorskan med. :) haha.
16:e november, 40+0 - besök hos barnmorskan, lyssnade på hjärtljuden som låg på 135-140 slag/minut som vanligt. :) o jag går numera på övertid eftersom jag hade bf igår. så tiden går långsamt men barnmorskan trodde inte att jag skulle behöva komma på nästa besök o jag hoppas h♥n vill komma ut till mamma o pappa snart. :) hihi. ♥
barnmorskan gjorde en gissning på bebisens vikt, o trodde att h♥n vägde ungefär 3600-3700 gram nu.
22:a november, 40+6 - har haft klåda på magen ett tag, som nu övergår i eksem o sprider sig. KLIAR som tusan.
24:e november, 41+1 - besök hos barnmorskan, övertidskoll + ultraljud. allt såg bra ut med bebisen, lagom med fostervatten o h♥n övade andning o verkade stormtrivas. heh. :) ingen fixering än heller. mitt blodtryck var lite högre igen men det är tydligen vanligt när man går över. o bebisen var välväxt enligt barnmorskan, men det har vi ju aldrig tvivlat på, haha. med min jättemage. :) men nu hoppas vi verkligen att h♥n bestämmer sig för o komma ut snart. vi längtar ihjäl oss. ♥

baby-sång.

I personligt., I

Idag var jag o Elsa på öppna förskolan tillsammans med Rebecca o Sam. :) o på schemat stod baby-sång. tihi.
Ett himla mysigt inslag i Elsas vardag. Vi mammor sjöng blinka lilla stjärna, imse vimse spindel m.m. o gjorde rörelser tillsammans o med barnen. :) o Elsa verkade gilla det väldigt mycket, hon log nästan hela tiden. :) ♥