vi längtar.

I De allra bästa.,
nu är det  ä n t l i g e n  dags :) tihi.

Therese o Tony har åkt in till förlossningen, nu vill deras lilla underverk komma till världen. :) tihi. så nu kommer flickan ( jag tror iaf det, tihi, eller jag vet. haha ) o elsa får en liten bästis. hihi. o jag visste att hon inte skulle gå över tiden, heh, men therese var inställd på ett mars-barn - men icke sa nicke. nu kommer hon ;) hihi. o jag gissade på den 17:e februari så hon får gärna komma lite efter tolv inatt ;) hihi.
det här är nästan värre än o föda barn själv, haha. jag är så pirrig o nervös, johan undrar vad det är med mig. haha. jag, johan o elsa väntar med stor spänning på ett sms eller ett samtal från antingen therese eller tony när det hela är färdigt, när deras lilla mirakel har kommit till världen.
O jag önskar dem all lycka - o jag vet att de kommer klara det galant, tihi. tony kommer hålla hennes hand o finnas vid hennes sida hela vägen. hihi.
men han var lite nervös stackarn när jag pratade med therese när de var påväg till gävle, hihi. han var orolig att de inte skulle hinna fram. men allt kommer gå bra. :)

kom igen nu therese, push, push, push. hihi.

snart är magen ett minne blott.

  
Skrivet av: Lotta
I   Blogg: http://familjenbroome.blogg.se/

Du får uppdatera läget så man har nån koll, hon lär ju inte kunna göra det själv ;)

Klart det blir en tjej btw!

Jag har väntat och väntat på den här bebisen ända sen eran Elsa var på gång haha..

Skrivet av: Tessan
I   Blogg: http://theresethureson.blogg.se/

Ja tänk när vi själva var påväg in. När det äntligen började hända någonting, den dagen som man längtat så mycket efter :) Jag hoppas det går bra för dom ialf, hihi :)

Skrivet av: Madelene
I   Blogg: http://maddeluttten.blogg.se/

hihi och jag drömde att den skulle titta ut en onsdag :D

Skrivet av: Camilla
I   Blogg: http://annacamilla.blogg.se/

Vad spännande! :)




Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mejladress: (visas ej)

Adressen till din blogg:

Dina ord: