Gotland <3

I personligt., I
Idag åker jag och Therese till Södertälje, hem till min mamma. :) Och imorgon bitti far vi till Gotland och blir där i 5 dagar, lovely. Packandet är i full gång nu, eftersom jag självklart råkade vänta med det till sista sekunden, haha. Men flera av mina smycken är borta, kan inte hitta dem, men jag hoppas att jag hittar dem innan vi ska gå till tåget.
Nu måste jag hoppa in i duschen och sedan sminka på mig ansiktet ;) och efter det återgå till packandet, hihi. Det ska bli så skönt att få komma bort lite från verkligheten.

So long suckers ;) See ya.

new week.

I personligt., I
Idag ringde pappa och väckte mig, och så åkte vi till stallet och rengjorde Lannes sår, och det hade inte kommit något var alls, vilket är ett väldigt bra tecken på att det inte är bakterier i såret. Så nu håller jag tummarna för att det bara blir bättre och bättre för varje dag, och att jag snart kan låta honom slippa kompresserna och alsol-spriten, min lilla horsie. :) Och sen när jag kom hem satte jag igång med diskberget i köket ;) haha. Så nu är det gjort och nu återstår bara lite dammsugning och packning inför gotland. :)
Ikväll ska jag och Therese flytta våra små pållars hage, så att det får långt och gott gräs att beta på när vi är borta, hihi. Och efter det blir det tacos hemma med stefan, mysigt.
Hej då.

sunday

I personligt., I
Det blev utgång även igår, :) skumparty på tranan, hihi. Och jag var på förfest hemma hos Patricia med henne och My, vi lagade tacos och satt ute på altanen och myste och drack gott, ;) och kvällen var helt kanon, bortsett från ett bråk. Och självklart blev det en till natt med knappt 3 timmars sömn för min del, jag kommer nog somna när som helst nu, haha.
Bye bye.

lördag.

I personligt., I
Idag vaknade jag jättetidigt och eftersom jag var lite småbakis efter nattens bravader så började jag städa eftersom det var för jobbigt att bara ligga kvar i sängen. Sen gick jag och bokade tvättstugan så att jag får lite rena kläder lagom till gotland :)
Men gårdagen var helt okej, även om den spårade ur lite. Hade underbart trevligt framemot småtimmarna, och kom hem till sängen vid 6-tiden imorse ;) haha.
Idag fick Lanne sin sista pencillin-spruta och såret på hans ben börjar se riktigt fint ut. :)
Det var en snabb-summering av mitt liv de senaste 48 timmarna, hihi :)

Nu ska jag ordna något att äta innan jag dör av hunger. ;) Bye bye.

. . .

I personligt., I

När jag vaknade imorse och såg mig i spegeln mindes jag mitt GULA hår, och jag stod säkert tio minuter och bara glodde. Sen gjorde jag ett försök i att riva av mig allt hår, men efter några skrik och tårar så gav jag upp., Det är så himla fuuult!

Så desperat så ringde jag frisören och de kunde klämma in mig idag, Phew!! Jag berättade att jag inte ville gå utanför dörren, så idag har jag haft en sjal virad runt håret hela tiden, jag vill inte se fanskapet!

Hoppas, hoppas, hoppas att jag är nöjd när jag går hem ifrån frisören ikväll. Ciao.

. . . . .

I personligt., I
Bajs, bajs, bajs. Mitt hår blev enormt fult efter att Sandra färgat det, även om hon gjorde ett bra jobb med att få färgen jämn osv. MEN, det är typ gult!! Jag vill bara gråta.
Så imorgon ska jag åka ner på Åhlens direkt när de öppnar och köpa en ny färg, en som är mer gråblond/pärlblond. Så att jag kan få bort mitt jävla kycklinghår! Fan vad sur jag är. Hej då.

torsdag.

I personligt., I
Idag mår jag hyfsat bra med tanke på vilket tillstånd jag var i igår kväll ;) hihi. Nej då, det blev inte så farligt mkt igår och det tackar jag mig själv för idag. Therese ringde och väckte mig kl. 9 imorse, och jag somnade väl halv fem, så det var inte så poppis, haha :) men det var bra att hon ringde så att jag klev upp och fick lite saker gjorda här hemma.
Och nu om en stund ska Sandra komma och plocka upp mig och så ska vi åka till stallet och ge Lanne pencillin och släppa ut våra pållar och sedan ska hon till barnmorskan och efter det ska hon eventuellt färga mitt hår. :) hihi.
Så jag håller tummarna för att det blir bra så att jag inte ser ut som en albino efteråt ;) haha.
Och guuuud vad roligt jag hade igår! Den bästa utekvällen på länge, jättemycket folk ute men inte för mycket, och nästan enbart trevliga människor, och billig men god dricka ;) och en sen promenad och en liten biltur innan man kröp till sängs, :)
Ciao.

utekväll,

I personligt., I
Idag har jag följt med Therese till travbanan, för perra skulle springa ett provlopp, och han kom tvåa ;) Jätteduktig, och ändå var han väldigt otränad, så tänk hur duktig han skulle vara om han var i toppform ;) hihi.
Sedan nu framemot kvällskvisten frågade Therese om jag skulle följa med henne och Sofie på tranan ikväll, och självklart sa jag ja ;) hihi. Så det blev till att skynda hem och duscha och göra sig fin ;) haha. Och nu kommer hon snart hit och så ska vi ordna det sista och sen bär det av för en helkväll, med rump-skak ;) haha. Som patricia brukar säga :), och hon ska för övrigt också på tranan, så det blir nog en minnesvärd kväll på dansgolvet ;) Puss

en sång om ingenting,.

I personligt., I
så alla bratz kan hoppa omkring
e på klubben, dricker skumpa
och alla brudar tar på min rumpa
 ;)

Idag har jag jobbar 9-19.
Veterinären kom igår och tog sig en titt på Lanne, och det var i sista sekunden! För såret gick djupare än vi hade trott och han fick skölja ur det och göra rent det riktigt noga. Och Lanne hade ont och ville inte stå still så han fick lugnade och han blev helt drogad, stackarn. Sedan fick jag pencillin och så visade han mig hur jag skulle sätta in kanylen i hans halsmuskel och ge honom sprutan. Och han visade också hur jag skulle göra rent hans sår morgon och kväll. Så imorse var jag till stallet väldigt tidigt för att ge honom pencillinet och skölja hans sår. Och jag ska dit ännu tidigare imorgon eftersom jag jobbar 7-16. Men pappa skulle vara snäll och skjutsa mig. :)
Men nu kommer Lanne bli frisk, och det känns så himla bra att det går åt rätt håll nu.
Som sagt jag ska jobba 7-16 imorgon och sedan ska jag eventuellt träffa Therese, hihi. Hon ska eventuellt starta Perra i något provlopp på travbanan imorgon ;) hihi.
Nej usch nu måste jag sova, annars orkar jag aaaaldrig upp imorgon! Gonatt.

.

I personligt., I
Inatt sov jag över hos Camilla, och det var trevligt och skönt med lite omväxling. Omväxling förnöjer som det heter, :)
Gick dit efter jobbet igår kväll, och tittade på tv med henne, Åke och lilla tim en stund, sen blev det till att krypa ner i soffan som de hade bäddat iordning åt mig. Och sen imorse vaknade jag av att Camilla placerade tim på min mage och drog upp persiennerna och lät solen flöda in i rummet ;) vilket resulterade i att jag blev totalt blind! ;) haha. Och sen såg jag tim med sina stora fina blåa ögon titta på mig och le :) en av de bästa väckningar jag fått på väldigt länge, hihi. Sedan satt vi och tjottrade en stund innan tim skulle bada. :)
Och efter det kom min kära pappa och hämtade mig och så åkte vi till stallet för att kolla hur det var med Lanne och hans sår, och de såg inte bra ut. :( Så nu har jag ringt veterinären och eventuellt dyker han/hon upp idag och tar sig en titt på Lanne, hoppas att allt kommer bli bra snart. Jag lider när du lider, min gopålle.
Och idag när jag låste upp dörren till lägenheten bokstavligt talat hoppade amadeus på mig, han hade saknat mig jättemycket och bara kurrade och kurrade och myste i min famn, gokisse! :) me love you both. And effa.

.

I personligt., I
Det finns inte så mycket att dokumentera idag, alla har besökt bollnäsfestivalen, UTOM JAG.
Stefan var där igår, inte jag. Men istället var jag och syrran hemma hos Camilla och tittade på film, åt gotta och pratade :) jättetrevligt. Vi tittade på Tristan och Isolde, gud vilken bra film! Me love. Och speciellt Tristan, värsta hunken ;)
Nej, nu ska jag återgå till att ha boooring.

family.

I personligt., I
Gud vad jag saknar min lillasyster ibland, det skulle vara så mysigt att bo nära henne och mamma. Så att hon kunde komma och hälsa på mig en vardagkväll osv. och umgås. :)
Idag kommer hon till Bollnäs, och hon ska följa med mig till stallet när jag ska skölja rent Lannes sår, och sen ska vi ta med honom på en promenad så att han får lufta såren lite. Men det blir ingen ridning, för min älskling är så öm i kroppen nu efter sin vurpa så han ska få vila från tyngden från en ryttare. Och jag skulle nog inte heller kunna rida, för jisses vad öm jag är efter mitt möte med trädet ;). Men jag hoppas att stelheten försvinner snart.
Eventuellt ska Camilla och Tim följa med mig och syrran på promenad, vilket skulle bli jättetrevlig. :) Så jag hoppas hon följer med.
Idag har jag varit uppe jättetidigt, och hunnit med att slänga alla sopor ( och det var många kan jag lova ) och städat, och bäddat sängen, och sorterat tvätten och ska snart ner i tvättstugan och tvätta ytterligare ett lass med kläder. ;) sedan blir det som sagt en tur till stallet.
Ciao.

a lot of things.

I personligt., I
Det har hänt mycket på sistone, både bra och dåliga saker.
En bra sak är att jag har piercat tungan, shit att jag vågade alltså! ;) hihi. Så nu har jag en gigantisk svullen tunga och problem med att äta, haha. Men det lugnar väl ner sig.
Och en dålig sak är att idag skulle jag och Therese ut och rida, och när vi hade varit ute i ungefär 20 minuter så började vi trava. Och då blev Lanne typ rädd, och då gör han udda saker. Och denna gång så tvärnitade han och svängde till med rumpan. Så jag flög av honom och kraschade rakt in i en trädstam och dunsade sen ner i backen. Och Therese som såg det sa att jag såg ut som en ostkrok i kroppen när jag träffade trädet, eftersom jag rent instinktivt drog in huvudet eftersom jag bara dök rätt ner i backen typ. Och även om det gjorde jävulskt ont så skrattade jag när hon sa det. Men det värsta var att Lanne satte av i full galopp hemåt, och lämnade mig och Therese kvar i skogen. Så Therese och Perra galopperade ifatt Lanne. Men dock kom de lite för sent, för Lanne galopperade rätt ut på en asfalterad väg, och alla som har häst vet att man absolut inte ska göra annat än att skritta på asfalt eftersom hästarna halkar väldigt lätt, och självklart vurpade Lanne, och gled tvärs över hela vägen och sadelgjorden gick sönder och sadeln hamnade mitt ute på vägen. Sen reste han sig upp och travade tillbaka till stallet och stod där på gräsmattan utanför när Therese kom dit, precis som om ingenting hade hänt. Och stackars Therese som fick se Lannes vurpa, det måste ha varit hemskt. Men trots att han ramlade så hade han inte mer än några skrubbsår på knät och bakbenet osv. Nu gäller det bara för mig att hålla såren rena så att det inte blir någon infektion. Alltså är Lanne helt oskadd för övrigt, vilket jag är mest tacksam för.
Själv så har jag grymt ont i ryggen, skulderbladet och hela sidan. Och förmodligen kommer det kännas ännu värre imorgon.
Oj, jisses vilket lång inlägg. Men äh, jag var bara tvungen att skriva av mig. Hela incidenten gjorde mig så chockad! Och jag är så himla glad att det gick så bra som det gjorde! Tur i oturen kan man säga.
Och imorse var jag med Amadeus till veterinären och fick honom kastrerad, och stackarn var jättedrogad när han kom hem, det tog flera timmar innan han vaknade, men nu är han nästan helt kry, :) min lilla bebis, det var jobbigt att hålla i hans nästan livlösa kropp. Men nu är allt bra igen. Me love him.
Gonatt.

new phone.

I personligt., I

Min mobil hade fortfarande inte kommit, så nu var killen som jobbade där så less på reparations-firman så att han gav mig en ny mobil. :D så det blev en U600, i koppar. :) hihi. Och nu ska jag cykla till jobbet, sen väntar två dagars ledighet, äntligen!
Ciao.

.

I personligt., I
Imorgon bitti ska jag försöka kliva upp ganska tidigt och cykla ner på stan och gå in på Audio Video och fråga om min telefon har kommit. För de skulle skicka den dit i torsdags, och då ska den vara hos dem senast imorgon bitti, när posten komner. Och har den inte kommit då, så kommer jag lägga mig på golvet där och gråta. ;) nej då, men jag kommer bli ruskigt sur!
Och sen ska jag iväg till jobbet och jobba mellan 12-19.30 och efter det ska jag cykla till stallet och ta en ridtur tillsammans med Therese, :)
Och på tisdag kanske det händer hemlisar ;) haha. Bye bye, nighty.

söndag.

I personligt., I
Idag mår jag som man förtjänar, men det är inte alltför illa, tihi. Det blev en hejdundrans kväll igår, med mkt dans och skratt, hihi. Eller hur Patricia? ;)
Vi hade grymt kul på dansgolvet och vi stannade till stängningsdags, och sen var det tänkt att vi skulle på efterfest, men kroppen och mina fötter sa emot, så jag och Stefan gick raka vägen hem och jag somnade som en stock, men innan det lyckades jag strö mina kläder över heeela lägenheten, hahaa.
Och nu ska jag göra mig iordning för jobbet, suck. Bye bye.

utekväll.

I personligt., I
Yes, idag blir det en utekväll, :) även fast jag ska jobba imorgon, men jag börjar ju inte förrän klockan 2, hihi. :)
Det blir jag, stefan och hans kompisar. Och jag trodde att Camilla eventuellt skulle följa med mig, och hon bad mig ringa. Men får inget svar, så antagligen blir jag ensam, men träffar säkerligen på någon annan jag känner väl inne på tranan, hihi. :) brukar ju alltid bli så ;)
Nu ska jag smeta på mig fejjan och ordna håret ;) sen är jag redo, hihi. Puss.

:)

I personligt., I

Idag ska jag självklart jobba, jag gör ju aldrig annat! Phew, jag längtar tills dagen är över.
Och igår blev det bestämt, Therese ska följa med till Gotland, jippi! :) Vi kommer ha så himla roligt! ;)
Nej, nu ska jag cykla iväg och brottas med alla gamla människor. Ciao,

Good morning.

I personligt., I
Idag är jag på bra humör, :) och jag ska cykla ner på stan snart, och där ska jag träffa Therese och så ska vi strosa runt ett tag, tihi. Sedan ska jag iväg till jobbet, men det behöver jag inte tänka på nu, hehe.
Bye.

mr. brightside

I personligt., I
dagen gick förvånansvärt fort, schöönt.
Och nu gosar jag med amadeus i soffan, och ska sitta här resten av kvällen. det blir eventuellt en film senare.
Hade inte så mkt att skriva just nu. ciao.

ipod-love.

I personligt., I
Gomorgon, om en liten stund ska jag cykla till jobbet, med ipoden i öronen och hög musik, och peppa mig själv lite för att orka smeta på mig ett stort smajl och vara trevlig mot alla människor. Jag oroar mig varje morgon för om jag skulle glömma att borsta tänderna, haha. Tänk vad hemskt, för alla som jag måste prata med under dagen, och det blir ganska många om man sitter i kassan ;) haha.
Nu blev det bråttom, Ciao.

onsdag.

I personligt., I
Det blev inställt att jag skulle träffa Sandra idag. Men istället ska jag spendera några timmar i stallet och samla mina tankar. Och Camilla ska göra mig sällskap på ridturen.
Det finns inte så mkt att säga om den här dagen, den har varit riktigt crappy hittills. Bye.

tisdag.

I personligt., I
Nu är den här jobbardagen till ända, och jag kan äntligen pusta ut lite och gotta mig i soffan, med nötter och kvist-coctail-tomater, så jummie! ;) hihi. Och jag är ledig imorgon, och sen jobbar jag konstant, resten av veckan.
Förhoppningsvis har jag en dejt med Sandra imorgon, hihi.
Nej, åter till soffan och mitt varma täcke. :)

Sola, bada, ute o grilla.
Britney Spears har rakat sin frilla.
Här är sommarpojkarna igen.
Oops we did it, we did it again.


haha ;)

my oh my, looks like the boys too shy, ain't gonna kiss the girl.

I personligt., I
Idag har jag tagit en storstädning här hemma, så nu är alla dammråttor historia ;) hihi. Och sen följde jag med pappa på lite ärenden på stan, och jag passade även på att gå in på Audio Video och frågade när jag skulle få tillbaka min mobil, den har nämligen varit på lagning i 6 veckor nu. Och jag skulle återkomma imorgon.
Och imorgon ska jag även jobba, IGEN! Så jag ska cykla ner på stan under min lunch-rast och gå till Audio Video igen. Och jag hoppas hoppas hoppas att jag får ett riktigt besked då och att jag får tillbaka min mobil.
Eftermiddagen spenderades i stallet, tillsammans med Therese, vi tog en ridtur tillsammans och det gick riktigt bra. Och jag använde mitt nya pulla-träns, och Lanne verkade trivas med det. :)
Nu ska jag mysa lite med Stefan och Amadeus och sen ska jag gå och lägga mig och sooova så länge jag kan, tills klockan ringer imorgon bitti. Gokväll.

regn, regn, regn.

I personligt., I
Det var jättetrevligt att följa med Therese och hennes mamma på hopptävling idag. Och gud så många hästar, och vilka olika temperament de hade. Och Perra skötte sig väldigt bra. Han var lugn och snäll men tyvärr så vägrade han på vissa hinder. Men när han väl hoppade så flög han nästan över hindren! ;) hihi.
Och det var jättekul att komma iväg på något nytt och umgås med lite nya människor, tack Therese. :) ÄVen om det regnade hela tiden ;) tihi. Ciao.

hopp 2  perra o therese  hopp 4 
 hopp 3  therese o perra  hopp    gummistövlar  Självklart hade jag mina blommiga gummistövlar ;)