Lördag.

I personligt., I
Dagen:

Förmiddagen har spenderats tillsammans med allra bästa Sandra Tofält, hennes barn och min Johan. :) Fick sms imorse av Sandra som undrade om jag ville gå på marknaden med henne och självklart ville jag det. :) Så jag och Johan fick med oss Fritz och så mötte vi upp Sandra på stan. :)
Vi strosade sen runt där i några timmar, njöt av solen och amanda hoppade hoppborg och åkte karuseller. :) Och innan vi åkte hem ville amanda leka lite med en lastbil i lekparken. :) Självklart fick hon det, jag lekte till en början med amanda och vi åkte till Musse Pigg, som bodde lika långt bort som jultomten ;D hihi, sen slog jag mig ner i gräset tillsammans med Sandra medan Johan fick leka med amanda, haha, och gud vad hon styrde och ställde med honom, hihi, men han hade nog roligt ;) Och liam dreglade på mig och pratade och rev mig i ansiktet, sötboll. ;D hihi, du har helt underbara barn Sandra! :)

Kvällen:

Därefter åkte jag och Johan hem till honom, jag bytte om till bikini och så jäste vi på balkongen i någon timme, och jag har precis duschat och ska göra mig iordning inför kvällen. :) som ska spenderas här på blomkransen till att börja med., :)
Det som står på schemat är kubb-spel, dricka alkohol och njuta av solen och trevligt sällskap. :) hihi,. De allra bästa kommer hit och joinar oss. :)

Smaka bla...? :)

I personligt., I

Det blev middag på Kina idag, smaskens! :) Jag och Johan fick sällskap av min lillesyster Simone och Johans kompis Fritz, och vi åt jättegod mat, dock inga vållullar ;D Gud så roligt man kan ha på en restaurang alltså ;D haha, simone "tappade" en citron bakom elementet, fy, haha, och sen hade vi grimas-tävling, härmade älgarna i Björnbröder, platade lent, skrattade och var allmänt störda. ;D haha, sjukt kul.
Och johan drack öl till maten vilket resulterade i att JAG var tvungen att köra hans bil, vilket jag ärligt talat aldrig trodde att jag skulle få göra, hihi. Jag var apnervös, haha. Men det gick bra, fick bara, bara, bara tre motorstopp., haha ;D varav det sista hände precis vid statoil inför en hel drös med bilglada grabbar, haha. Och Johan satt bredvid och gömde sig för att han skämdes, haha, och jag fick sms typ trettio sekunder efteråt och där stod det väl mest; hahahahaa motorstopp!! haha. ;D Äh, vafan man ska bjuda på sig själv. ;D

Och nu är jag hemma hos Johan och han och Fritz ligger i varsin soffa och tittar på Oceans Twelve, så jag undrar vart jag ska klämma ner mig någonstans,. de har ju vräkt ut sig överallt. haha..

30:e maj.

I personligt., I
Idag är jag nog en av sveriges tröttaste människor, somnade apsent igår och har inte sovit särskilt bra, men det får jag ta igen i helgen. :) Idag är det sista arbetsdagen på jobbet för den här veckan, och jag och Sara ska ge järnet ;D visa att vi kan! ;D hihi,.
Och jag och Johan har kallat oss pojk- och flickvän i 2 månaders tid idag, hihi. :) Han ligger fortfarande och sover det snyggot. ;)

Balen 08 förevigad.

I Fotografier., I

Dags att bli prinsessor. :)

    
Jag fick dock inte ha någon balklänning på mig ;D haha.


Så ska skorna på, hihi. de med olika storlekar sandra, ;) hihi.


Efter det skulle alla prinsessor fotas i trädgårn. :)
      
Och min älskade Sandra var så vacker att jag fick gåshud. <3
  

Men man kan ju inte vara seriös hela tiden ;)

   

Självklart skulle det skålas innan avfärd. hihi.

      

Såhär anlände hon till balen.
    

Och hon blev väldigt glad när nervositeten hade släppt och hon fick champagne. :)

Men såhär god var champagnen ;D
  

Vackra flickor.
   

Familjen Tofält / Harryson.
    

Mkt fina bilar och lite annorlunda vis att göra entré till balen ;)
                        


Blev ett väldigt långt inlägg, :) jag har haft en underbar dag. :)

Balen 08.

I personligt., I
Phew! :) Vilken dag, hihi, jag hjälpte som sagt Sandra och Hanna x 2 med håruppsättningar och jag hjälpte även Sandra med sminkningen. :) Det var jätteroligt och pirrigt ( mindes min egen bal, hihi ) att se hur de förvandlades till prinsessor alla tre. :) hihi. Och guuuuud så vackra de blev, som en saga. :) Tiden gick jättefort och efter en stund fotografering i trädgården och lite skålande med vinglasen var det dags för de söta flickorna att åka in till Bollnäs och deras bal. :) Jag kommer nog aldrig våga köra en kombi igen, haha. Kändes som att köra en jättebuss, haha. ;D
När jag gick uppför trapporna till Johans lägenhet för att byta till andra kläder var jag svettig som tusan, haha, man såg svettpärlorna på överläppen, haha. ;) Jag bytte om illa kvickt och sen åkte jag och Camilla ner på stan och placerade oss utanför scandic i skuggan av en björk. :) Där inväntade vi alla fina, snygga, grymma bilar och alla prinsar och prinsessor, och vi väntade speciellt på en specifik bryd vid namn Tofält. ;) hihi, den vackraste av dem alla. :D Och när de klev ur bilen kastade jag och Camilla oss genom folkmassan och lekte paparazzis och fotade Sandra, Ewe och Janni när de klev ur sin lila raggarbil. :) hihi.
Därefter förflyttade vi oss till baksidan av scandic där alla uppklädda människor samlades för att bli fotograferade och kramade av sina nära och kära. :) Det fanns - Jättemånga prinsessor. :) för att citera Sandra Tofälts dotter Amanda. :) Det går inte att beskriva med ord hur vackra alla var, framförallt Sandra. :) Du är så jävla bra gumman! 
Hoppas alla njuter av den här kvällen, ett minne för livet. :)

Bilder kommer sen.

to-do-list.

I personligt., I
Idag är det underbart väder. :D Solen skiner, inte ett moln på himmelen och humöret kan inte vara annat än på topp. :) Jag är ledig idag eftersom jag ska göra iordning håret på Sandra Tofält och två av hennes kompisar inför deras bal. :) hihi, så är uppe med tuppen trots att jag är ledig. ;) Men det är det värt, hihi. :)
Ska få umgås med tre prinsessor hela förmiddagen, och sen åker jag hem och byter kläder och gör mig iordning och sen hämtar jag upp Sara på min räserhoj ;D och så hojjar vi ner på stan och tittar / fotograferar alla vacka prinsar och prinsessor som ska på bal. :)

17 dagar kvar till Frankrike, jag längtar. :)

goodnight.

I personligt., I
Nu ska jag knoppa. :)
Syster och jag har precis beställt varsin jättefin sjal från nelly.com. :) hihi, så nu kliar det i fingrarna tills de dimper ner i brevlådan hemma hos mig. :) hihi. Sov gott.

Paus från Frusna män söker kärlek.

I Blandat, I

Ja, nu kommer det ännu en töntig lista, haha.

BODY
skostorlek - 37, 38
string eller hipster - hipsters of course. :)
mest nöjd med - öronen ;D haha.
minst nöjd med - a lot.
höger eller vänsterhänt - höger.
kär - ja :)
skor som du bar idag - svarta tygskor.
rädsla - mörker.
första tanken när du vaknar - hur mkt är klockan.
när du somnar - lovely.
svär du - väldigt ofta,.
sjunger du - för det mesta, :)
tror du på dig själv - ja, oftast. :)
kommer du överrens med dina föräldrar - ja :)


HAR DU DEN SENASTE MÅNADEN

druckit alkohol - aarå.
nyttjat nikotin - ja.
shoppat - ja.
stått på scen - nej, verkligen inte. haha.
bakat - nej tyvärr inte.
stulit något - nej.


HAR DU NÅNSIN
däckat eller varit jätteful - haha, aa.
blivit nerslagen - jo.
badat med kläderna på - hihi, ja, :)


FRAMTIDEN
hur många barn vill du ha - vet ej.
namn på barn - finns många fina. :)
hur vill du dö - men gud vilken fråga.
hur ser ditt liv ut om 15 år - lycklig mamma och jättekär. :)
människor du skulle ge ditt liv för - mina närmsta.
antal piercings - 2 st, och 5 hål i öronen.
antal tatueringar - 2 st,.
antal saker jag ångrar - en del.


MOBIL OCH TELEFON
hur många kontakter finns det på din mobil - några hundra. :)
vad står det i ditt senaste mottagna sms - jag ska äta sand. :)
hur många egobilder har du - för många, haha. ;D
vilken färg har din mobil - rosa och lila. :)

Egentligen orka listor liksom, men jag har inget bättre för mig i pauserna under Frusna män söker kärlek. :) hihi.

Nya Sjukpenningsregler .

I Detta får dig att le., I
Nya Sjukpenningsregler
Från och med den 1 januari 2008 skall arbetsgivaren betala ut sjukpenning till sina anställda.
De nya reglerna är klara och entydiga.

  

SJUKDOM ÄR INGEN FRÅNVAROORSAK.
Läkarintyg accepteras inte längre. Kan Du ta Dig till doktorn så kan Du också ta Dig till arbetet.

  

TJÄNSTLEDIGHET P.G.A. OPERATION
Beviljas ej. Anställd äger ej rätt att avlägsna någon del av sin kropp. Den utrustning som fanns vid anställningens ingående skall vara kvar och hållas i användbart skick. Om något avlägsnas sänks också den anställdes värde och lönen skall reduceras i motsvarande omfattning.

Kvinnliga skönhetsoperationer som sker på semestern är däremot att betrakta som kontinuerligt underhåll.

  

TANDLÄKARBESÖK
Besök hos tandläkare accepteras ej eftersom varje anställd som ej redan har löständer snarast skall installera sådana. I stället för att ränna  hos tandläkaren skall Ni sända in proteserna till arbetsgivaren som ombesörjer lagning. Arbetsgivaren är skyldig att inom 60 dagar returnera proteserna.

  

GRAVIDITETSLEDIGHET
Ledighet för graviditet och mammaledighet har helt avskaffats i de nya reglerna. Kvinnliga arbetare skall sitta med benen ihop i arbetet och arbetsgivaren är skyldig att se till att preventivmedel alltid finns tillgängligt för att dölja eventuella spår av snedsprång. Skulle ändå någon anställd bli med barn får förlossning ske på vecko-slutsdagar och barnet tas om hand av mor- eller farföräldrar.

  

GYNEKOLOGBESÖK
Besök hos gynekolog är på grund av den förfinade tekniken hos dagen kontorsmaskiner helt onödig. Sätt Dig på kopieringsmaskinen och tag en bild (yngre kopierar direkt, äldre måste kanske trycka på förminskning först). Sänd bilden på telefax till gynekologen och fortsätt att arbeta.
OBS ! Var mycket noga med att faxa till rätt faxnummer.

  

ÖVRIGT
Eftersom toaletter ofta är en plats där smitta av magsjukdomar m.m. kan spridas skall alla dylika behov vara avklarade i bostaden innan man går till jobbet.

  

MVH// Försäkringskassan - Arbetsgivarna 




Fick även den här på internmejlen på jobbet ;D haha.

Lunch.

I personligt., I
Nu är min lunchrast alldeles strax över, proppade i mig en gudomligt god mexikansk tacopaj., :) hihi, och sen låg jag och Sara och jäste i sofforna en stund. :) Och nu ska vi fortsätta lära oss massa bra saker. ;) hihi.
Och om 4 timmar är det dags för hemfärd till kära bollnäs, då jag hoppas att den snälla söta rara solen har tittat fram igen så jag och Johan kan köpa varsin mjukglass och lägga oss på en filt ute på långnäs och mysa. :) Annars blir det väl till att inta soffläge med en bra film istället. :) hihi.

- Alltså han är typ jättemysig ena stunden och sekunden senare är han skitsur för att jag såg någon annans rövskåra.
Mohahahaha, klockren mening från en av mina kollegor ;D

Bilannons.

I Detta får dig att le., I

Hahahahaaa, fick denna utskickad på intern-mejlen på jobbet. ;)


Följande är en verklig annons i en irländsk dagstidning..!

1985 Blå Volksvagen Golf
Körd endast 65 km
Endast 1:ans växel samt backen använd
Aldrig körd fort
Orginal däck
Orginal bromsar och bensin
Endast en förare
Ägare önskar sälja p.g.a arbetslöshet
Foto bifogat   



Såg att bilden inte fungerar, men jag kan ju förklara för er att det är en bild på en liten ö med enbart ett hus och en blå bil. hahaha, personen har alltså bara använt bilen till att åka från den ena sidan av ön till den andra på den enda lilla vägen som finns där, och den är väl typ hundra meter lång. haha.

tuesday's gone.

I personligt., I
Dagen har gått alldeles för fort, kom hem från jobbet efter klockan fem. Då gosade jag med amadeus en stund och sen skrev jag klart min historia-uppsats och mejlade den till läraren. :) Sen pratade jag i telefon med Sandra, det sötot har precis kommit hem från cypern. ;) hihi. Och helt plötsligt var klockan nästan åtta och jag har precis ätit en macka och funderar på att promenera hemåt snart och inta soffläge. :) Blir till att knoppa tidigt idag, fast det är ju DH ikväll också, men får gå och lägga mig direkt efter det då. :)

Puss.

måndagkväll.

I personligt., I
Imorse när jag vaknade kändes det verkligen att det var måndag, kroppen och sinnet var väldigt tröga, haha. ;D sov en stund i bilen påväg till jobbet, och timmarna fram till lunch kändes som en evighet, men efter det gick tiden rätt fort. :)
Och efter jobbet mötte jag upp Johan och vi åkte på Dollar, Lidl och Ica. Därefter åkte vi hem till honom och lagade mat. :) Blev kycklingwok med nudlar, smaskens! :D
Efter att vi slukat i oss maten var det dags för städning, jag var snäll och hjälpte darlingen. :) hihi, så nu luktar det sommar här och är rent och fräscht i varenda liten vrå. :) hihi, och jag ska alldeles strax klippa honom. ;) haha, och gudars vad han har velat hit och dit angående om han ska låta mig klippa honom. ;) hihi. Får se om han blir nöjd då ;) hihi. Och efter det är det inte många minuter kvar tills jag ska knoppa. Dagarna är alldeles för korta, heh. :) längtar redan tills jag får krypa ner i min säng och dra täcket över huvudet, hihi. :) Och har sovmorgon imorgon, härlisch. :D

Nu väntar en långhårig johan och ett gäng saxar ;D haha.

Congratulations.

I De allra bästa., I


Vem får gå på systemet? ;D
SARA EINARS, hihi, stort grattis på födelsedagen gumman. :)

. . .

I Blandat, I
Jag är/har..
(x) Jag har gjort graviditetstest.
(x) Jag tänker innan jag gör saker.
(x) Jag är envis.
( ) Jag är petig med musik.
( ) Jag går efter utseendet på tjejer/killar.
( ) Jag skriver poesi.
(x) Jag är emot mobbning.
( ) Jag har en snuttefilt.
( ) Jag sover med lampan tänd.
( ) Jag snarkar.
(x) Jag pratar i sömnen.
( ) Jag är bra på matte.
( ) Jag har suttit i fyllecell.
( ) Jag har fler än 3 prickar i polisprotokollet.
(x) Jag har/har haft vänner som knarkar/knarkat.
( ) Jag har suttit vid datorn i 3 dygn i rad
( ) Jag kan slicka mina egna bröstvårtor.
( ) Jag har slagit fler än 20 killar i armbrytning.
(x) Många av mina vänner har aldrig sett min naturliga hårfärg.
(x) Jag är bortskämd.
(x) Jag betalade min moped/ iPod/ dator/ TV själv.
(x) Jag har piercingar på andra ställen än öronen.
(x) Jag har tatuering/ar.
(x) Jag har hållt något av mina femhundrafemtielva nyårslöften.
(x) Jag har färgat håret fler än 30 ggr i mitt liv.
( ) Jag behöver mer än 15 minuter för att fixa mig vid spegeln.
( ) Jag har varit/är tillsammans med en miljonär.
(x) Det har visat sig att mitt ex bara har utnyttjat mig.
(x) Jag har krockat.
(x) Jag skriver fort på tangenterna.
(x) Jag har en hobby.
( ) Jag har sövts ner.
(x) Jag är beroende av något.
(x) Jag favoriserar personer.
(x) Jag läser.
(x) Jag har humor.
(x) Jag har bränt bort 2000 kr på absolut ingenting på en dag.
( ) Jag har bra självförtroende.
( ) Jag tycker att jag ser bra ut.
( ) Jag har tagit till extrema och kanske inte så smarta metoder för att förändra mitt utseende.
(x) Jag vill gå ner mer än 10 kg i vikt.
( ) Jag vill plastikoperera mig.
( ) Jag är teknisk.
(x) Jag talar dialekt.
( ) Jag hatar pizza.
( ) Jag hatar tacos.
( ) Jag har önskat av hela mitt hjärta att någon jag älskat/gillat ska dö.
(x) Jag behöver 2-3 kuddar när jag sover.
( ) Jag har sett mina föräldrar ha sex.
( ) Jag tror på en helt egen religion.
(x) Jag har ofta huvudvärk.
( ) Min dotter ska heta Jaméliah.
( ) Jag tycker att det är skämmigt att köpa godis.
(x) Jag trivs hemma.
( ) Jag har stoppat ärtor i näsan så de fastnat.
(x) Jag har fler än 3 riktigt bra vänner.
(x) Det händer att jag sover tills det är middag på helgerna.
(x) Jag är trotsig mot mina föräldrar.
( ) Jag kan inte vara tillsammans med nån om jag tycker att den är ful..
( ) Jag har fler än 10 djur.

Kärlek:
(x) Jag har gjort extrema saker för att få slut på långvarig olycklig kärlek.
(x) Jag har någon gång varit olyckligt kär i samma person i mer än 1 år.
( ) Jag är förlovad.
(x) Jag tänker förlova mig.
(x) Jag tänker gifta mig.
(x) Jag har sagt "jag älskar dig" även om jag kanske inte menat det fullt ut.

Fordon/ sport:
(x) Jag har kört bil.
(x) Jag har kört fyrhjuling.
( ) Jag har kört traktor.
( ) Jag har kört motorcykel.
(x) Jag har kört snöskooter.
(x) Jag har kört moped.
(x) Jag vet hur man startar en bil.
(x) Jag är bra på kubb.

Hygien:
(x) Jag målar naglarna.
(x) Jag har snusat/snusar.
(x) Jag har rökt/röker.
(x) Jag tränar.
( ) Jag biter på naglarna.
(x) Jag rakar mig under armarna.
(x) Jag rakar benen.
( ) Jag rakar mig på armarna

Stal den listan av Sara. ;)

Färila-korven ;D

I personligt., I
Idag vaknade jag och Johan av att det plingade på min dörr, jag gick och öppnade och där stod grannen och en tjej, som såg väldigt ynklig och bakis ut, haha. Och de bad om ursäkt för att hon spytt på mitt fönster och berättade att de skulle göra rent det men att de ville prata med mig först så att jag inte skulle bli rädd. haha. Jag sa att det var lugnt. :)
Så sen spenderade jag och Johan den närmsta kvarten med att ligga i sängen och garva åt dom som stod på utsidan av fönstret och skrubbade med tvättsvampar och papper ;D hahahahaa. Sen försvann dem och kom tillbaks med värsta supermoppen och torkade rent hela fönstret och putsade det, haha, såg jävligt roligt ut för först såg man bara händerna som stack upp, sen fick tjejen balansera på någons axlar för att nå upp helt, hahaa. ;D En ganska rolig början på dagen ;)
Sen städade jag hela lägenheten och tog en lång och välförtjänt dusch innan Linda Modin kom och hämtade mig, jag skulle nämligen följa med henne på en road-trip till Färila, haha, hon skulle hälsa på sin pojkvän som jobbade där den här veckan, haha ;D vi skrattade väl så gott som hela vägen dit, främst för att vi inte visste hur vi skulle köra och åt alla konstiga jävla skyltar vi såg ;) haha, färila-korven var nog den som tog priset ;D haha. Och inte blev det bättre efter att ha irrat runt på ett industri-område för att sen stanna till på ICA innan vi åkte hem ;D där såg vi nämligen en korv-spruta innaför dörren, mohahaha ;D Hon bjöd mig på glass och sen hjälptes vi åt att tanka ;) haha. Och den lilla masken som virvlade runt i bilen när vi åkte hem gjorde oss rätt glada. ;) haha,.

Och nu ska jag promenera hem till Sara Einars och träffa henne och Emma innan Johan kommer hem från sina föräldrar. :) hihi. Då ska vi åka hem till min pappa, för jag ska äta middag där och ikväll blir det Eurovision för fan ;D Puss.

Fredagkväll,

I personligt., I

Min fredagkväll blev lugn, låg i soffan och tittade på Oceans Eleven, snygga Brad Pitt ;D hihi. Och grannen ovanför mig hade fest, så taket vibrerade. haha, sen följde jag med Johan och skjutsade lillasyster till tranan för utsparken, haha, och hon var inte lite aspackad ;D haha. Och efter det följde han med mig hem och somnade i min soffa medan jag tittade på Alien vs. Predator 2, men jag gav upp efter en timme för att jag var så trött och somnade. ;D haha.

Under kvällen trodde jag att det började regna, det smattrade på fönstret och fönsterbrädan men när jag drog upp persiennerna såg jag att någon hos grannen ovanför hade spytt på mitt fönster, haha. Äckligt värre, men jag tänkte inte med på det och somnade.

2 dagars ledigt.

I personligt., I
Idag är det fredag, vilket innebär HELG. :) Ska bli grymt skönt med två dagar med helt ledig tid, bara få ta det lugnt och sova! hihi. :) Fick även sluta två timmar tidigare idag, hihi, och skrattade som vanligt hela bilturen hem med marcus och sara. ;D hihi, och vi vinkade till typ alla bilar vi såg och marcus blev sur för att alla andra var så sura, men de som körde vita bilar vinkade minnsan tillbaks ;D hahahaa.
Och nu är jag hemma hos johan och lånar hans dator för att försöka skriva en halv A4:a till på min historia-uppsats och sen är den klar. :) hihi. Och skulle egentligen ha gjort lite medicin-frågor också men kom på att jag glömde den boken i min lägenhet, haha, det får bli morgondagens projekt då. :D

Chill out.

Onsdagsbarn. :)

I personligt., I
Onsdagsbarn får lida ont. Onsdagsbarn är kärt besvär. De som är födda på en onsdag har i regel snabbuppfattningsförmåga, de är intelligenta och läraktiga, men de kan ofta vara självsvåldiga.

Onsdagsbarn är argsinta och envisa. ;)

in your head, in your head, zombie,.

I personligt., I
Gokväll,
idag vaknade jag, trots tillräckligt många timmars sömn,
inte alls i närheten av så utvilad som jag skulle behövt vara. Men jag ramlade ur sängen och åkte till jobbet, humöret var självklart lika bra som alltid på jobbet :) men jag tror inte jag var ensam om att sitta som en zombie tittandes på projektorbilden i ett lamt försök att inte låta allt suddas ut till en enda röra i huvudet, haha. ;D men efter lunchen var vi nästan som nya människor. :)
I bilen påväg hemåt började det lukta kobajs och marcus stängde av fläkten och då öppnar sara fönstret och vi protesterar och skrattar och då säger hon;
- Men jag trodde att det kanske bara var på den andra sidan. :)
Hahahahahaaa. ;D klockrent.

Och nu ska jag försöka skriva lite på min historia-uppsats och även försöka knåpa ihop lite medicinskt och matte c. Får se hur mkt jag hinner med innan jag måste åka hem och städa min stökiga lägenhet innan det är dags att knoppa. :) Puss.

Ny lärare.

I personligt., I
Idag började vi utbildningen med fasta telefonin. :) fick en ny lärare också, jättetrevlig och väldigt duktig på att lära ut. :) hihi. Och dagen kändes inte fullt så lång som jag trodde, men jag somnade ändå i bilen påväg hem efter jobbet, haha, marcus hade skrattat lite åt mig när jag satt där och nickade till, haha ;D
Just nu håller jag på och pluggar, letar fakta om Estonia. Är hos Johan och lånar hans dator medan han är och tränar fotboll. Och amadeus, min gullkatt, ligger i mitt knä och sover, hihi. :)

Ikväll är det DH, ska försöka hinna med lite mer studier innan klockan slår om från 20.59 till 21.00 för att sen bänka mig i soffan med ett stort glas vatten och alla katterna,. hihi. :) Puss.

dom känns annorlunda, haha.

working nine to five, what a way to make a living.

I personligt., I

Idag fick vi sovmorgon till nio, jag ska alldeles strax gå ut och möta marcus och sara. :) Det känns som om det kommer bli en väldigt lång dag, men säkerligen lärorik. :) dock väldigt lång. Och jag är trött som tusan idag också, ögonlocken känns alltför tunga, haha. Nu ska jag gå och borsta gaddarna och sen gitta från lägenheten. :) Puss.

what's happening, why am I thinking all these thoughts.

Godnatt.

I personligt., I

Dagen idag har varit lugn, men fylld med gapskratt och mkt gäspningar, alla var nog lika trötta eftersom det var måndagmorgon. ;) men vi klarade oss igenom hela dagen galant på jobbet och belönades t.o.m. med varsin chokladbit innan vi gick hem. :) hihi, smaskens! :)
Efter jobbet hann jag halvvägs hem till Bollnäs innan jag bestämde med Lina, som var påväg till söderhamn, att jag skulle följa med henne till e-center och sen hem till hennes faster,. :) Så marcus och sara släppte av mig mitt i ingenstans mellan bollnäs och söderhamn och där stod jag i säkert tio minuter innan Lina kom som en räddande ängel och hämtade mig. ;D haha. Hemma hos Linas faster åt vi lite glass och tittade på när hennes lilla kusin William som lekte, körde trakor och kastade muggar ;D haha. sen kom johan och hämtade mig och så åkte vi allihopa på Donken. :)
Och de senaste timmarna har spenderats framför Johans dator, eftersom min typ har kraschat, och jag har försökt plugga så mkt jag kan, har valt att skriva om Estonia i min historia-uppsats, men inte riktigt börjat ännu, men jag hann med några uppgifter i medicinsk grundkurs. :)

Nu ska jag gå och knoppa tror jag, eller om jag ska hinna med en varm dusch innan jag kryper ner mellan lakanen. :) hihi. Btw, ni vet hur det känns i örat när det slår lock, så känns det för mig hela tiden, det slår lock, som sen försvinner, sen kommer tillbaks, och försvinner och kommer tillbaks, osv. Skitdrygt! jaja, nu har jag beklagat mig lite iaf ;) Suss gott.

Dagens kommentar;

I De allra bästa., I
Min kollega sa;

- Vadå enmanskatt? Betyder det att den bara har ett ben typ?

Hahahaaa, du är så jävla rolig :D

Helgens kommentar;

I Detta får dig att le., I

Kille sa;
- Jag trivs i dig.
( tystnad )
- Ehm, ja, oj jag menade att jag trivs i ditt sällskap.

Hahahaa xD