Balen 08.

I personligt.,
Phew! :) Vilken dag, hihi, jag hjälpte som sagt Sandra och Hanna x 2 med håruppsättningar och jag hjälpte även Sandra med sminkningen. :) Det var jätteroligt och pirrigt ( mindes min egen bal, hihi ) att se hur de förvandlades till prinsessor alla tre. :) hihi. Och guuuuud så vackra de blev, som en saga. :) Tiden gick jättefort och efter en stund fotografering i trädgården och lite skålande med vinglasen var det dags för de söta flickorna att åka in till Bollnäs och deras bal. :) Jag kommer nog aldrig våga köra en kombi igen, haha. Kändes som att köra en jättebuss, haha. ;D
När jag gick uppför trapporna till Johans lägenhet för att byta till andra kläder var jag svettig som tusan, haha, man såg svettpärlorna på överläppen, haha. ;) Jag bytte om illa kvickt och sen åkte jag och Camilla ner på stan och placerade oss utanför scandic i skuggan av en björk. :) Där inväntade vi alla fina, snygga, grymma bilar och alla prinsar och prinsessor, och vi väntade speciellt på en specifik bryd vid namn Tofält. ;) hihi, den vackraste av dem alla. :D Och när de klev ur bilen kastade jag och Camilla oss genom folkmassan och lekte paparazzis och fotade Sandra, Ewe och Janni när de klev ur sin lila raggarbil. :) hihi.
Därefter förflyttade vi oss till baksidan av scandic där alla uppklädda människor samlades för att bli fotograferade och kramade av sina nära och kära. :) Det fanns - Jättemånga prinsessor. :) för att citera Sandra Tofälts dotter Amanda. :) Det går inte att beskriva med ord hur vackra alla var, framförallt Sandra. :) Du är så jävla bra gumman! 
Hoppas alla njuter av den här kvällen, ett minne för livet. :)

Bilder kommer sen.

  



Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mejladress: (visas ej)

Adressen till din blogg:

Dina ord: