3 hood-tröjor.

I Blandat, I
Här får ni lite fina förslag på sköna hoodtröjor att mysa runt i på kvällarna eller de dagar ni har oturen att vara sjuka.
Jag hade gärna haft dessa fina tröjor att gosa ner mig i just nu, men jag får nöja mig med en blå inter-sport tröja ;D haha.
image620
Alla dessa finns på zoovillage.com

Surkärring.

I personligt., I
Idag hade jag som sagt tvätt-tid, och den slutar kl 7, och jag glömde bort tiden och tittade på klockan när den var 18.58, så jag slänger på mig jackan och springer till tvättstugan, och kommer dit till prick klockan 7, och då står det en JÄTTESTOR kärring och blänger på mig när jag fumlar med låset till tvättstugan. Och jag står där som en idiot och ber om ursäkt, för det gör ju trevliga människor men hon tittar bara ännu surare och säger bara;
- Mhmm!!!
Sen tränger hon sig före mig i dörren så jag blir typ mosad, haha, jag hatar verkligen sura människor. Orka vara arg när hon kommer in i tvättstugan en minut senare liksom, och jag ber om ursäkt.
Och eftersom hon var så arg och stor så är jag typ livrädd så jag bara slänger ner all tvätt i min ikea-påse och skyndar mig därifrån och i all hast glömmer jag bort att göra rent luddfiltret på torktumlaren, vilket jag alltid brukar göra både före och efter jag använder torktumlaren ( jag är rätt rädd att det ska börja brinna annars, jag o min väldigt livliga fantasi, haha ) så hon sticker ut sitt röda, tjocka fejs genom dörren och vrålar så att det ekar i hela källaren;
- TORKTUMLAREN!!!
Och jag då, som den sjukling jag är idag orkar inte ta upp någon diskussion med feta damen så jag släpper bara surt ner ikea-påsen och gör rent det förbannade luddfiltret medan hon bara står och glor.
Dumma, sura kärring. Varför kan man inte vara lite glad och någorlunda förstående? Jag orkar inte med sura människor, och verkligen inte de dagar jag är sjuk, då blir det bara fööör mkt.

Någon som förstår mig? heh.

Dagens pudding;

I Snyggingar., I
Det var alldeles för länge sen jag hade en dagens pudding med i bloggen, så här kommer han;
Penn Badgley - Dan Humphrey i Gossip Girl. <3

image617

 

Han är min tröst idag när jag mår dåligt. <3

Dagens Att-göra-lista;

I personligt., I
* Slänga soporna.
* Damma.
* Tvätta.
* Diska.
* Städa badrummet.
* Dammsuga.
* Bädda sängen.
* Duscha.

Men egentligen orkar jag inte göra någonting, är sjuk och vill inget hellre än att krypa ner under täcket och stanna där hela dagen.

Feber,

I personligt., I
Godmorgon kära läsare, heh,

Jag har blivit sjuk. :(
Igår kväll fick jag världens feber och ont i hela kroppen och blev dunder-snorig, ( och jag hatar snor btw, haha ) och jag trodde att jag hade slut på både nässpray och alvedon, så jag laddade upp med diverse papper och vatten m.m. bredvid sängen och gjorde många tappra försök till att få några minuters sömn, men de få gånger jag lyckades somna så vaknade jag några minuter senare för att jag inte kunde andas eller för att det gjorde så förbannat ont i kroppen, blä. Men vid 7 imorse vaknade jag plötsligt och fick en snilleblixt, jag hade ju några alvedon på en hylla och nässprayen låg i väskan. Först blev jag lite sur på mig själv för att jag kom på det så pass sent, men sen slängde jag i mig mina älskade alvedon, sprejade näsan och fick mig 3 timmars sömn iaf. :)
Och nu går jag runt här hemma och yrar lite för mig själv. Har väldigt mkt som ska göras även idag, trots att jag är sjuk och borde ligga i sängen hela dagen.
Puss

7 sneakers till våren.

I Blandat, I
Jag är väldigt sugen på ett par snygga, sköna vita sneakers till våren, så jag delar med mig av mina favoriter. :) Om jag var en rich bitch skulle jag köpa alla ;D hihi. Och skulle jag enbart välja några skulle det bli antingen 7,3 eller 2, eller kanske 6 också, alltså shit jag vill ha ALLA, give me them! ;D haha. Ha-galen? ;D Men någon av 7,3 eller 2 kommer bli mina till våren, de måste de! ;D
image616

1. Nike Blazer Mid, 899,00 kr på sneakersnstuff.com
2. Fred Perry color 360 shoes, 800,00 kr på zoovillage.com
3. Puma tatu mid l takedown, 795,00 kr på Brandos.se
4. Reebok Freestyle Hi, 699,00 kr på sneakersnstuff.com
5. Esprit sugar lace up, 595,00 kr på brandos.se
6. Puma crete mid wn's 495,00 kr på brandos.se
7. Schmoove Jamaica CVO white shoes, 1200,00 kr på zoovillage.com

Amanda o jag.

I De allra bästa., I
Idag efter att jag, sandra, amanda och liam hade tittat klart i butikerna i söderhamn och var påväg hem, så busade jag och Amanda i baksätet. ;D hihi, känns så enormt skönt att leka med ett barn, man blir barn på nytt igen, hihi, och allt känns så bekymmerslöst. :)
När vi närmade oss Bollnäs sa amanda att hon skulle följa med mig hem, gullungen, så sagt och gjort, alla följde med mig hem. :) Och amanda "terroriserade" mina katter. ;) men elvis och amadeus var lika nyfikna på henne som vanligt så det gick snällt med på att hon lyfte upp dem titt som tätt och hängde och slängde med dem, jagade dem och drog dem i svansen. ;D haha, alltid lika roligt att se ett barn vara uppslukad i sin egen värld. :) Och Sandra och Liam höll sig på sängen och jollrade lite. :) Inte sandra men Liam jollrade ;D haha. Och efter en stund bestämde sig sandra för att åka hem, men då vägrade amanda åka hem, hon skulle stanna kvar hos mig. Sötgöte! :) hihi.
Och självklart kunde jag inte tacka nej till en till timmes lek och bus. ;D Vi byggde koja, åt glass, busade med katterna, amanda matade dem med tonvis med kattgodis så nu får de väl ont i magen, heh, och vi lekte även kurragömma ;D haha, vilket gick ut på att amanda gömde sig bakom handdukarna i badrummet, och jag hittade henne aldrig ;D hihi. Och jag blev verkligen som ett barn på nytt, det gav mig nya krafter. :) Tack mandis. :)

(datumet stämmer inte, som vanligt)
93598-615

         GULLUNGEN! :D

Och tack för en toppen-dag Sandra, med familj kanske man ska säga, hihi. <3

Mikaela Sundvisson.

I De allra bästa., I
Det är jag det. :) Och jag är mkt speciell, på ett väldigt bra sätt. :)
Och jag gör precis vad jag vill och säger vad jag tycker och tänker, livet är för kort för att slösa bort på onödiga personer och man ska visa uppskattning och berätta för sina älskade hur mkt man verkligen älskar dem. För imorgon kan hela ens tillvaro vara förändrad. Riktigt vänskap är något jag önskar att alla får uppleva, då allt materiellt och alla aktiviteter inte har någon betydelse, utan när man bara kan vara i personens närhet, utan att man egentligen inte behöver säga något och ändå känner det där lilla surret av lycka inom sig. Eller när man bara ringer för att höra hur personen mår och när man får frågan tillbaks, inget viktigt behöver sägas utan man förstår att man betyder väldigt mkt för varann ändå. Bara genom att titta på den speciella vännen kan man känna, se hur mkt man betyder bara genom ett litet leende, eller bara en liten, liten förändring i ansiktsuttrycket.
Riktigt vänskap kräver inga saker, inga konkreta bevis på att man tycker om varandra och uppskattar varann, och man behöver inte heller ha djupa diskussioner om livet för att man ska kalla sig bästa vänner, det räcker med att trivas i varandras sällskap och känna att man hör ihop på något vis, veta om att man gör den andra personen glad.
Man ska leva sitt liv som om varje dag vore den sista, det är bättre att ångra något man gjort än att ångra något man inte gjorde.
En fjäril representerar för mig ett vackert liv, där man tar vara på all tid och där man är fri.

Barnens Hus.

I personligt., I
Dit ska jag åka idag, ska följa med Sandra och hennes gudomliga barn Amanda, 3 år, och Liam, 4 mån. Det ska nämligen inhandlas ett pussel till Amanda. :) Eftersom mamma sandra har lovat det, och amanda är så gulligt lill-gammal och har ett riktigt bra minne. ;D så här slipper du inte undan Sandra. ;D haha.

Vad gör ni idag då?

Toalett-lås.

I personligt., I
Min bovärd har varit här nyss, och han hade med dig en urgullig praktikant. ;) hihi, dock tror jag han var yngre än mig, men titta får man alltid göra. :) hihi, supersöta pojkar ser man inte så ofta.
Och de lagade låset på min toalett, så nu alla vänner kan ni låsa dörren och slippa sitta på helspänn och vara rädd att någon kommer och sliter upp dörren ;D hahaa. Men vilket krångel de hade innan de lyckades byta det, han som bodde här förut hade pajjat hela skiten, haha, typ pillat in ngt i låset och bankat ner en spik i handtaget så de typ fick slita sönder det för att överhuvudtaget få loss spiken, haha. ;D Och elvis var värsta nyfiken och skulle nog helst ha velat sitta på handtaget eller i låset, haha, och amadeus den surpuppan låg bara en bit bort och tittade på. :P haha.
Men nu har de åkt, så det finns ingen söt pojke i min hall längre, hihi. ;) tråkigt för mig, tänker nog therese, eller snarare trökigt för att använda hennes exakta ordval. ;D hahaa.

Och för alla er som undrar, vilket inte är någon alls skulle jag tro ;P men jag överlevde iaf matte-lektionen imorse, även om jag typ villa krypa in under bordet och sova istället. ;D tjött, tjött, tjött.

Btw, är det någon av er som vet någon som praktiserar hos någon bovärd i bollnäs så är jag tacksam om jag kan få ett namn att placera på den söta pojken. ;)

Godmorgon,

I personligt., I
Jag ääääär trööööött!
När klockan ringde imorse var jag som en klubbad säl, och läget har väl inte förbättrats direkt heller, haha, ska iväg på 2-timmars matte-lektion alldeles strax, men funderar på att lägga huvudet i boken så fort jag kommer dit och sova en kvart eller två. :) Vore väldigt värt.
Sandra Säll kommer snart och hämtar upp mig i gamla bettan ;D hihi.

Så fort lektionen är slut ska jag hem och SOVA, halleluja. Puss.

Vitlöksbröd.

I De allra bästa., I
Är så himmelskt gott! :)
Jag och Therese lagade middag tillsammans hemma hos henne idag, vi gjorde couscous, stekta grönsaker och mitt heliga vitlöksbröd. :D hihi. Trevligt att äta tillsammans med någon så man inte behövde sitta själv som vanligt. Och sen tittade vi på tv och flookade oss som vanligt ;D fasen vad vi garvade när den lilla ungen stoppade grodan i munnen, hahaa ;D
Och nu är jag hemma och ska plugga lite matematik och historia, någon som vill hjälpa till? :P

Btw, ikväll är det I huvudet på Gynning, missa det INTE ;D

me, me, me.

I Fotografier., I
Jag tänkte bjuda på en liten ego-bild. :) Kände att det behövdes idag ;)

image603

Nu är tatueringen färdig iaf, blev fint med det där sista, det var ngt som fattades innan. Men det är lite ömt nu, hihi. :)

True friendship.

I De allra bästa., I
Några nära vänner, som alltid finns där, detta säger jag till er, eftersom ni säger samma sak till mig;

Come on, now.
I hear you're feeling down.
Well I can ease your pain,
And get you on your feet again.


Ni får mig att orka resa mig upp efter att ha fallit, eller när någon fått mig att ramla. TACK. <3

Systra mi.

I Blandat, I
Detta söta armband skulle jag vilja köpa till mig själv och min lillasyster. :) Texten lyder;

Sisters are different flowers from the same garden
image602

Det finns hos KyssJohanna.se och kostar ca. 225 kr.

Morsning.

I personligt., I
Alltså herregud, en tidig morgon och jag förvandlas till något morgonpiggt monster? Gaah, jag vaknade klockan nio och kunde för allt i världen inte somna om. :( Så nu sitter jag här med matte-boken uppslagen bredvid mig, haha, emma kunde du tro att jag skulle sätta mig frivililligt en morgon och plugga matte c? ;D haha, shit, vart är världen påväg ;) haha.

Om jag har tur får jag historia boken idag, så då kan jag sätta igång med det också, känns som att varje dag som går gör att jag halkar ännu mer efter alla andra. Och om jag har tur med en annan sak så får jag även min tatuering färdiggjord idag, jippi. :D hihi. Nej nu ska jag öva lite matematik :P

sweet sweet pain.

I De allra bästa., I

Ikväll har jag umgåtts med Sandra och Therese, först åkte jag o Sandra på Dollar där hon inhandlade diverse småprylar, sen hämtade vi upp Therese och åkte till min kompis som skulle fylla i min tatuering, så nu är jag lite öm igen. :) hihi, men han ska göra klart den en annan dag, han hade inte tid idag. Och jag tror Therese blev väldigt sugen på att göra en egen tatuering. ;) hihi. Gört gumman ;D <3
Och när vi kom tillbaka så följde sandra med mig hem en liten stund, för att kunna äta upp sin mosmeny ;) heh, svårt att köra bil med en sån i handen förstår ni ;) hihi. Sen åkte hon hem och jag blev ensam kvar igen. :P men jag överlever, för jag ska förmodligen träffa henne imorgon igen. :) hihi, min lilla pingla. <3

Resten av kvällen ska spenderas med lite plugg, designa om några bloggar och titta på scrubs. ;)

Tillbaks till komvux.

I personligt., I
Jag ska alldeles strax gå tillbaks till komvux, men denna gång är det något möte angående högskole-provet, blää. Hoppas det är bekväma stolar, så man inte får träsmak i rumpan av en timmes sittande och lyssnande ;D hahaa.

Matematik c.

I personligt., I
Idag har jag som sagt haft min första matematik c lektion på komvux. :)
Sandra Säll kom och hämtade mig i hennes übersnygga bil ;D hihi, och så slog vi oss ner i klassrummet och jag fick lite papper och en bok av läraren, heh, som för övrigt var mkt bra. :) Och sen blev jag även fotograferad, blää, haha, alla som läser där ska tydligen vara med på foto, haha. ;D så jag fick stå framme vid tavlan inför alla andra 10 elever typ och posa för en bild ;) hihi.
Sen är schemat värsta soft, jag behöver inte ens gå på alla lektioner och jag och Sandra Säll pratade väl typ hela lektionen, men vi fick även saker och ting gjorda. :) vi förenar nytta med nöje ;D haha.
Det är nästan så att jag längtar till onsdag när vi ses igen, jag, matteboken och sandra ;D hihi. Nej men gud, skrev jag verkligen det där? ;D hahaaaha. Shit vad jag är trött, ehm. :P

Lämna mig ifred.

I personligt., I

För att visa att jag kan vara lite vuxen tar jag bort det jag skrev i detta inlägg tidigare. Och sen ber jag dig lämna mig ifred.

New week.

I personligt., I

Godmorgon, gäsp.

Alltså jag kan inte förstå riktigt vad jag gör uppe vid den här tiden, helt galet, för mig iaf. :) Alla andra normala människor med ett jobb har antingen redan börjat eller gör det snart. :) Men för mig är det praktiskt taget omöjligt att kliva upp vid den här tiden. Men jag måste inse fakta, jag ska tillbaks till skolbänken idag; matematik c lektion kl 9. Jisses, hur ska jag kunna vara fokuserad? Och sen har jag inget rutigt block, stiftpenna eller miniräknare, jag är körd med andra ord. ;D haha, som vanligt har jag skjutit upp allt i sista sekund, det här börjar påminna alltför mkt om gymnasiet, blä. Men nu har jag gjort ett försök till att ta mig i kragen, har ju iaf klivit upp ;) Och ska förmodligen springa till ica efter åtta och inhandla det förbannade blocket och pennan, haha. :)

Jag undrar om Sandra Säll har vaknat ännu? :) hihi.

kyssjohanna.se

I Blandat, I
Tänk er detta armband dinglande på handleden i sommar, me want it. :)
Själva texten gör det bara ännu finare. :)
( Text på armbandet: Love as though you have never been hurt before. Live though heaven is on earth. )
image601
Det finns även i svart / silver och vitt / silver.

Antingen eller.

I Blandat, I

Det var länge sen jag hade en lista, så det får bli den här denna gången, hehe, oviktig fakta :D

Sommar -
Vinter
Strumpor - Barfota
Winamp -
Media Player
Kyckling - Tonfisk
Naturlig solbränna -  Solariebränna
Skogspromenad - Strandpromenad
Laptop -
Stationär
McDonalds - Max
Armband
- Halsband
Halvfullt - Halvtomt
Facebook -
Lunarstorm
Duscha - Bada
Jeans - Mjukisbyxor ;)
Flipflop - Ballerina
Oboy -
Juice
Vin - Öl
Väskor - Skor
Piercings
- Tatueringar
Msn - sms
Pannkakor - Våfflor
Lindex - Åhlens
Kvalitét - Kvantitet
Spets - Bomull
Tandläkaren - Läkaren
Kaos - Ordning
Blommor - Gröna växter
Prison Break - Gossip Girl
Snygg - Snäll
Äldre syskon - Yngre syskon
Reggae - Punk
Stor - Liten

;)

Flook-dag med Therese.

I De allra bästa., I
Efter att jag städat klart lägenheten och tittat lite på scrubs så kom therese hit, och vi diskuterade gårdagen och alla tokigheter som hände, och det vi pratade mest om var nog hur askalas therese var. ;) länge sen jag såg den människan så full ;D haha. När vi stod inne på toaletten fick hon smaka en drink av Sandra, och när hon sög på sugröret såg det ut som om hon tog i för kung och fosterland, och ändå verkade det inte minska något i glaset så då garvade jag och frågade om det gick bra, haha.
Då slutade hon och gick iväg till andra änden av toaletten och sen kom hon stegande tillbaka medan hon skrek;
- Mickis, jag suger, jag SUGER, jag SUGER, jag suger SOM FAN!
Och hon såg överlycklig ut, mohahaha, jag vek mig nästan dubbel av skratt ;D Och sen pratade vi även om när hon skulle beställa på max efter tranan i driven, haha. Hon satte munnen tätt intill rutan och mumlade;
- Ett maxmål meeeeed pluuuusmeny.
- Ett maxmål?
- Mmmm.
- Vad vill du ha att dricka till det?
- Pluuusmeny. ( helt allvarlig )
Jag och sandra skrattade ihjäl oss typ, hahahaa. ;D

Och idag har vi varit, om möjligt, ännu knäppare ;D hahaa. Vi promenerade runt på gärdet, gick lite hit och dit och skämde ut oss ;D hahaa. Vi tittade på Therese fina infällbara balkonger ;D ( ni ska få se bild sen, haha ) och sen gick vi typ förbi 3 cyklar och då säger hon helt utan förvarning mitt i en annan diskussion;
- näe men oj då. ( och tittar skitkonstigt på cyklarna )
- Ehm, va?
- Eller nej, det var inget ( och börjar asgarva ) haha.
Flook-tanten ;D

Men det allra bästa var fan när vi satt utanför solariumet och väntade på att det skulle bli ledigt, haha, vi sitter där i varsin stol och snackar om allt möjligt och garvar väldigt högt, haha, sen ser jag att therese har typ värsta stora fläcken på sin axel, jag fnissar och frågar vad hon har där. Therese kollar på axeln, petar på fläcken med fingret och torkar sen av fingret, på jackan, haha, och säger;
- Nej men guuud vart har jag hängt?!
Hahahaa. Och sen kommer hon på en annan teori;
- Det kanske är en fågel som har bajsat på mig.
- Men det är ju brunt, inte vitt.
- Men hallå, han kanske var dålig i magen. :)
Hahahaa, vi garvar en bra stund, sen slutar jag skratta men therese fortsätter, och så efter en stund tystnad från min sida säger jag;
- Men borde det inte vara grönt då? hahaa.

Alltså herregud vad störda vi är, och så skriver jag det här i bloggen, ni lär ju inte tro att jag är riktigt klok, haha, eller att hissen inte går ända upp ;D hahaa. Men whatever, intern-skämt ;D hahaaa. Jag vet iaf att therese kommer garva när hon läser det här, eller hur? ;D

Sandra Tofält, min idol.

I De allra bästa., I

Gumman,

Jag har sagt det förr, och jag kommer säga det igen; du är min idol! :)
Och jag älskar dig innerligt mkt, en vis person sa till mig en gång - tänk noga igenom alla vänner du har, och ta reda på om de sänker eller höjer dig som person, och sen spar du de bra vännerna, de som höjer dig som person - och dig kommer jag spara på det allra hemligaste stället. :) You bring out the best in me. <3<3<3 xxx ( x är lika med puss, för er som inte vet, hihi )