Hemkommen & grillnatta.

I personligt., I
Hej alla glada, ;)
Nu är jag tillbaka i Bollnäs. :)

Och ikväll är det grillnatta och jag ska spendera kvällen med Em och förhoppningsvis kanske hitta något fynd. :) Men älsklingen jobbar ikväll så honom får jag inte träffa förrän efter tolv. Men jag smet in på Oves när jag kom hit med bussen tidigare idag och kramades lite med honom. <3

Om en stund ska jag försökt ha gjort mig iordning ;) och hunnit ta fram cykeln ur källaren så jag kan hojja ner på stan. :) Med em på pakethållaren. Haha. ;D

Love you Stefan. <3
/
Kram och adjöken.

Gotland. <3

I personligt., I
Idag har jag, sandra, malin och camilla varit på björktjära tjärn och badat och solat. Och oh så härligt det var! :) Efter det åkte vi på max och proppade i oss lite mat. ;) Gottis.
Och innan det följde pappa med mig när jag köpte en bärbar dator. :) Tjihi.'

Imorgon kl. 8.00 ska jag ta bussen till Sthlm. :) För på torsdag morgon åker jag, mamma, lillasyster och moster mira med familj till Gotland. :) Ska sola, bada, hyra cyklar för en dag och åka på en utflykt, dricka lite drinkar och ha trevligt. ;)
Kommer nog bli en skön vistelse där. :) trevlans.

Love you darl. Utan dig är jag ingenting. <3
/
Kram och adjöken.

Fågelmåsar. :)

I personligt., I
Darl. väckte mig kl. 8 imorse när han klev upp. Sen kramades han lite med mig innan han åkte till jobbet.
Gosigt. ;) Och sen somnade jag om tills pappa väckte mig efter tio.
Och sen dess har jag solat lite på balkongen och tittat på film och rört mig så lite som möjligt. ;) Det är så kvavt här i värmen nu. Men jag klagar inte. :) hihi.

Jag längtar efter stefan. <3 Han ska sova hos mig inatt. :)
-
Nu har jag, Stefan och simone varit till björktjära tjärn och badat. Det var jättevarmt i vattnet trots att solen inte lyser ännu. :) Och vi tvättade håret där, så nu är det jättehärligt. ;)
Sen när vi cyklade hem var det massor med fiskmåsar på vägen så jag skrek; Oh massa fågelmåsar! Och plingade med cykel-pinglan och skrämde dem lite. :D hiih.
Nu ska jag kramas! ;)
/
Kram och adjöken.

Regn, regn och åter regn.

I personligt., I
Det kom en riktig störtskur idag, vår tomt är rena lerbadet nu. :) Och åskan har mullrat till och från hela eftermiddagen men nu är det alldeles tyst, bara isolde som skriker på studsmattan. ;)
Jisses, jag är jättehungrig! Men papi är bakfull idag och orkar inte göra något annat än att sova. ;)
Förhoppningsvis kvicknar han till och ger mig mat. :) Och sen kommer darl. och hämtar mig senare.
Jag funderar på om jag ska köpa morötter och dipp till ikväll och mysa i soffan. :) Jummie.

                                                        

Att sova med min älskling är det bästa som finns, ligga nära honom och höra hur han andas. Känna värmen från hans kropp. <3
/
Kram, inte utan min stefan.

Nagellack. :)

I personligt., I
Goddagens,
Jag har målat naglarna idag på morgonkvisten. :) Vita små söta blommor.

Malin och jag, så ensamma som vi är, tog en promenad igår kväll. Gick ner på stan och en sväng ut på Långnäs och tittade på alla alkoliserade människor. ;) Och dem fanns det gott om kan jag säga. Haha. Men här delas det inte ut några kramar hit och dit inte. Men öl. ;)
Idag ska jag och Stefan hem till hans föräldrar och grilla. Jummie! Och ikväll blir det nog ännu en sväng ner på Långnäs och titta på alla onyktra brännbolls-fantaster. :) Kanske mata en anka med bröd också men det återstår att se. tjihi.

Malin - du är helt tokigt snäll. <3

 em o ja - i alla väder.

-
När jag och Stefan kom hem till mig för att hämta min cykel på kvällskvisten hade pappa och kicki inflyttningsfest ( med mycket folk ) och vi fick en drink av papi med bl.a. lime i. :) Jag hade aldrig smakat det tidigare och jag mumsade i mig den illa kvickt för det var väldigt gott. :) Och strax efter tittade jag mig i spegeln och såg att jag var lite röd under ögonen, men jag trodde bara att jag var lite varm. Sen reagerade darl. på att jag var Väldigt röd och det började klia energiskt.
Så självklart gick jag och frågade min allvetande pappa vad det var frågan om och då fnissar han och frågar om jag är allergisk mot lime. Och en av hans vänner tittar på mig och säger att det ser ut som en allergisk reaktion.
Så nu ska jag prova äta lime om någon dag och kolla om det händer samma sak. Och om det gör det är jag antagligen allergisk mot lime. :(
Och det som var så hiimla gott!

Darl. och jag har tagit oss en långpromenad ikväll. :) Och träffade på lite roliga människor. Men nu har jag verkligen ont i fötterna, hade inte världens bästa skor. hiih.
-
Oj, vad mycket klockan är. Jisses. Godnatt. ;)
/
Kram och adjöken.

Mardrömmar och åska.

I personligt., I
Natten har varit oändligt lång. :( Jag vaknade mitt i natten av en hemsk mardröm och i drömmen så åskade det jättemycket och när jag vaknade trodde jag att allt var lugn och ro. Men tro på fasen att det åskar som sjutton här också! Och jag är rätt rädd för åskan så jag kröp tätt intill stefan och låg vaken i flera timmar tills ovädret försvunnit. Usch. Love you darl. <3

Men nu är det borta och precis som man säger: efter regn kommer solsken, så tittar solen faktiskt fram lite här mellan molnen. :) Och idag ska jag träffa emma. Jippi! Det var allt för länge sedan sist.
-
Em o jag är föör roliga! :) Vi skrattade oss hesa idag. Och som vi pratade, rena hönsgården! ;) Oh vad jag tycker om dig mycket emapema. <3
/
Kram och adjöken.

Lillasyster och jag.

I personligt., I

Tillsammans blir vi odrägliga. :) Folk tror nog att vi är galna. Men gud så roligt vi har!
Jag har varit i södertälje hos mamma och martina och jag har nog skrattat konstant hela tiden. <3

Idag var det meningen att jag och malin skulle gå till ABE och plugga lite teori inför körkortet men vädret var inte på vår sida. Regnet öste ner så det blev inget av med de planerna inte. :(
Istället sitter jag bara här och nördar. ;)

Om en människa påstår att alla hennes vänner försvinner. Borde man då tycka synd om henne även om hon inte gör något för att hålla vänskapen vid liv? Hon har så gott som klippt alla band. Vem är det då mest synd om, henne eller hennes vänner som har sträckt ut sin hand utan att få känna en annan hand i sin?
-
Tjihi. Jag har nyss kollat på Hot Chick. Vilken roligt film! :) Man fick sig ett gott skratt. Funderar på att gå och lägga mig snart. Är verkligen trött och det finns inte så mycket annat att göra. Sitter liksom på golvet i Stefans hall nu och fipplar på hans brors dator som står här för tillfället eftersom darl. lägger in lite filmer och sånt på den. Tror jag iaf att han gör. :) Hihi.
Nej nu ska jag borsta tänderna. Godnatt.
/
Kram och adjöken.