Studentbalen 2oo7 Bollnäs

I personligt., I
Idag är en av de stora dagarna i mitt liv, balen. Och jag är ruskigt nervös! Magen bara bubblar och har lite yrsel från och till. Det kommer bli så bra, så bra. :)
Och Sandra och Camilla + tim var här tidigare och höll mig sällskap och hjälpte mig med smink och hår, eller jag gjorde allt själv men de var väldigt duktiga rådgivare ;) hihi. Och nu sitter jag här och smuttar på en cider, i det fina glaset pappa hällde upp cidern i, hihi. Och om 50 min ska jag möta upp Emma och Jonas vid take off så att vi kan följas åt i varsin bil och anlända samtidigt till balen. :) Guuud vad nervöst!
Och natten kommer bli lång, tranan mellan 01-04 och sen kanske efterfest med emma, man vet aldrig vart natten för oss ;) haha.

too much thinking.

I personligt., I
Jag tänker waaay to much! Jag har tackat nej till två jobbtillfällen och jag oroar mig över att de kommer sluta ringa mig nu och att jag är dum som tackar nej. Men jag har varken tid eller ork nu, så här tätt intill balen och studenten och jag hoppas verkligen att de har överseende med det.
Idag ska jag och sandra till stallet och motionera hästarna. Jag ska prova mitt nya träns och min martingal, och se om han slutar kasta med huvudet och rider lugnt och snällt istället. :) hihi.
Eventuellt ska jag hinna med att träffa Camilla en stund i eftermiddag också. Ciao.

The smell of June and the taste of your tongue

I personligt., I
Idag är det dåligt väder, med blåst och regn om vartannat. Men Sandra får mig alltid på bra humör, hihi. Och jag sitter hemma hos henne just nu, var ute med Amanda och gungade nyss och sen fick jag jaga henne runt halva området eftersom hon inte ville gå in ;) haha. Men jag lyckades få tag på henne så nu är vi inne i värmen.
Men snart ska jag och sandra åka till stallet och ordna lite saker, vi fick ju vårat efterlängtade paket idag. :) Och jag har smörjt in diverse träns och martingal så att de ska bli mjuka. :)
Goodbye.

mina favoriter.

I personligt., I
 Jag o stefan stefan o ja
   

amadeusamadeus  amadeus. amadeus gillar ostbågar ;)

lanne  lanne  Lanne, min foderhäst.

amadeus gillar singstar också, hihi. amadeus o singstar

två veckor kvar.

I personligt., I
Det är enbart 14 dagar kvar tills jag äntligen tar studenten. :) Guud vad bra det kommer kännas att stå där på trappen och sjunga en truddelutt efter att ha gått ut ur skolan för allra sista gången! :D
Och på måndag sätts betygen och då är skolan över, för min del :) då kan man börja varva ner och ladda inför balen, hihi.
Och imorgon ska jag åka hem till mamma och lillasyster och se deras nya lägenhet, :) och sen ska vi hitta en superbra dress till mig att ha på studenten. Syster, min stylist, ska hjälpa mig att hitta den ultimata klänningen ;) haha. Och sen ska jag leka frisör och slinga håret på henne och Jenny. Och på söndag ska vi självklart fira mamma på morsdag. :)
Ciao.

torsdag.

I personligt., I
Idag har jag varit i stallet kl 7 och gett hästarna frukost och släppt ut dem i hagen och jag ska dit idag på lunchen också och ta en promenad med Lanne, emma och camilla. Emma ska få provrida Lanne en stund också :) hihi. Och nu ligger Amadeus och sover i mitt knä :) han är som ett litet barn som egentligen inte vill sova men sitter och nickar till hela tiden, hihi. :)
Have a nice day.

please hold my hand and say you love me.

I personligt., I
Idag har jag bara varit i stallet så gott som hela dagen, och jag var barnvakt åt Amanda en stund eftersom sandra skulle på en lektion, sen kom hon tillbaka till stallet och så red vi ut på en tur. :)
Och nu tittar jag på Grey´s Anatomy :) love, love, love.

.tisdag

I personligt., I
Igår eftermiddag red jag och sandra ut tillsammans på Lanne och Greys och det gick suveränt! Även om de blev lite tävlingsinriktade när vi travade bredvid varandra, men de är ju trots allt föredetta travare. När jag travade före Greys en bit så började jag skratta så att jag nästan ramlade av Lanne för jag hörde hur Greys flåsade jättehögt och tog i för kung och fosterland för att lyckas springa om oss ;) haha.
Och idag ska jag bara göra ett prov och sen är min skoldag slut, eventuellt ska jag ta mig en ridtur ikväll, för jag ska ändå dit och ta in hästarna ikväll så då kan jag passa på att ta en tur och skritta av Lanne lite. Det är så skönt att vara i stallet, hästarna dömmer mig inte och man kan slappna av så mycket och bara tänka.
 
Och nu ska jag hoppa in i duschen och välja ut något linne till idag, solen skiner ju :)

please, don´t bother.

I personligt., I

Jag spenderar större delen av min vakna tid till att drömma mig bort till en bättre verklighet. Allt i mitt liv är en enda röra, så höga krav och så mycket som förväntas av mig och alldeles för lite tid och ork, hela mitt liv är uppochner skulle man kunna säga, och det är väl kanske den bästa förklaringen just nu.
Och inte blir det bättre av att Du är så jobbig. Jag önskar att du kunde sluta, ta ditt förnuft till fånga och hjälpa till. För jag kan inte göra allt själv, det som borde vara en dialog är en monolog och det är faktiskt riktigt jobbigt att försöka klara av det själv.
God, give me strenght!

vilse i trollskogen.

I personligt., I
Ridturen gick förvånansvärt bra med tanke på hur mycket det blåste, men hästarna var bara lite stirriga i början men ju längre tid som gick desto med avslappnade blev de. Vi utforskade lite nya ridvägar och det slutade med att vi hamnade på villovägar och vips var vi ute på en åker, så vi fick leta oss fram till en stig långt bort i skogsbrynet. Och som tur var så ledde den tillbaka till stallet :)
Och eventuellt ska jag umgås med sandra ikväll, men det kommer inte bli många knop gjorda. :)

.tidig lördagmorgon

I personligt., I
Gäsp, idag är jag trött! Efter att jag hade skjutsat pappa o kicki igår var klockan runt 3 när jag äntligen fick krypa ner i sängen, och sen var det bara att kliva upp efter ynka 4 timmars sömn. Men hästarna var på bra humör idag så det var ingen större uppoffring ;) hihi. Och nu ska jag fortsätta titta klart på Spider-man 3.
Under dagen blir det en lång ridtur tillsammans med sandra samt att jag har tvättid, behöver  verkligen rena kläder, hihi.

.fredag

I personligt., I

Idag har jag o simone varit till gävle och shoppat lite, hihi. Hon sov hos mig natten till idag, på soffan som jag bäddade så kungligt åt henne. :) Och vi klev upp tidigt imorse och tog tåget kl 8.52 till gävle och där gick vi runt i ett antal timmar tills fötterna värkte.
Och sen skjutsade vi pappa och kicki till edsbyn, de är på någon fest där ikväll så jag kommer få hämta dem där inatt, om jag hittar dit igen det vill säga, mitt lokalsinne är lika med noll! ;) haha.
Nu på kvällskvisten har vi varit ute och ridit på Lanne, och han imponerade oerhört mycket på mig idag också när han var hur lugn som helst trots att vi red ut helt ensamma utan Greys. :) Och sen tog vi in alla hästar och gav dem mat och sen åkte vi hem och slog oss ner i soffan.
Imorgon bitti ska jag åka till stallet mellan kl. 7 och 8 och ge dem frukost och släppa ut dem i hagen. Kommer nog vara skapligt trött, för känner jag pappa och kicki rätt så blir det väldigt sent som jag ska skjutsa hem dem. ;)
Men jag är ju så himla snäll :)

uteritt.

I personligt., I
Idag har jag o sandra o hennes lillasyster varit ute på en lång uteritt med Lanne o Greys. Och Lanne var lugn och fin som en liten ängel idag, trots att det blåste lite. Och jag är super imponerad av honom! :) duktig pålle jag har.
Och amadeus välte ut ett glas vatten över min bärbara dator tidigare idag, så vi får väl se hur länge till den håller, men jag kunde inte vara arg på honom i mer än fem minuter, min gullegos.
Gokväll.

All the times we had together.

I personligt., I
Idag vaknade jag alldeles för tidigt, och det resulterar i att jag måste ta vara på tiden och plugga matte c.
För sen innan lunch ska jag duscha och göra mig iordning och sen åka till stallet och ge hästarna lunch och i eftermiddag ska jag och sandra dit och rida ut en sväng. :)
Och aj vad ont jag har i magen, hatar verkligen mensvärk, det är det dummaste som finns.
Nej nu ska jag bänka mig vid köksbordet och plugga så pennan glöder! ;) haha. Ciao.

morgontrött,

I personligt., I
Mhmm, jag är rätt så trött nu. :) Men det är det värt för att få åka och gosa lite med Lanne innan skolan, och har bara en lektion och sen ska jag jobba på Hemköp. Nu kommer Sandra snart och hämtar mig, ciao.

en jävel på kärlek.

I personligt., I
Idag har jag varit på riktigt sommarhumör, trots att vädret inte har varit det bästa, jag blåste bort på väg till jobbet.
Men när jag väl hade slutat och skulle cykla till stallet så sken solen och vinden hade mojnat och jag hade ipoden på med bl.a. GES - en jävel på kärlek på hög volym och trampade mig fram på cykeln. :) Och sen gav jag hästarna lite morötter och gjorde iordning lite hö till imorgon bitti och sen skyndade jag mig hem så att jag skulle hinna se Desperate Housewives.
Och nu ska jag sova så att jag orkar upp till stallet innan halv åtta imorgon bitti tillsammans med Sandra. Gonatt.

jippi.

I personligt., I
Nu står min goa foderhäst äntligen i stallet och det gick hur bra som helst att lasta honom på trailern och han gick in i stallet och boxen helt utan problem vilket kändes oerhört skönt. Och jag funderar på att kalla honom Lanne (lania men mer maskulint) hihi, inte speciellt vackert men enkelt att säga. :)
Och imorgon ska jag jobba som sagt, och efter det vill jag nog åka till stallet en stund och borsta honom och mysa lite. :)
Och nu ikväll blir det hyfsat lugnt och jag ska verkligen sova ut imorgon då vi har sovmorgon vääldigt länge sen blir det till att hinna med en redovisning innan jag ska ta cykeln till hemköp.
Vill ni höra stefans dåliga skämt? som han brukar köra med varje gång vi kommer till hemköp.
- Säg hemköp baklänges.
- Pökmeh
- Haha.
Somliga är lättroade ;)

grey sky.

I personligt., I
Idag var det riktigt trist väder ute, alldeles grå himmel och lite regn. Men jag är lika glad för det för idag kommer min foderhäst Golder Gate Lania. :)
Och imorgon börjar jag inte skolan förrän 14.00 och sen ska jag jobba på Hemköp mellan 15.00-20.00.
Nu kom sandra, så nu ska jag hjälpa henne att plugga :) Ciao.

imorgon blir jag fodervärd.

I personligt., I
Till en söt o snäll 4-årig fullblods vallack :) men det känns lite tungt när de flesta bara kommer med negativa kommentarer istället för att glädjas med mig. Men min rara pappa är glad för min skull, :) Och självklart Sandra, som förstår mig i precis allt som händer runtomkring mig nu, du är så härlig raring!
Så nu är jag glad som ett barn i en godisaffär :) och jag kommer ha några fjärilar i magen imorgon när han kommer till mig :)
Och nu ska jag skriva vidare på en religionsuppgift och sen blir det sängen tidigt. Ciao.

.söndag

I personligt., I
Idag är det mycket som ska göras på kort tid, jag ska hämta en ridhjälm hos sandra och låna ridskor av Isolde så att jag kan följa med Emma Modin och provrida min eventuella foderhäst igen kl 14.00 och stefan som ska köra mig ligger självklart som en död säl i sängen och är okontaktbar. Jag bli arg.
Och jag måste bara kommentera Eurovision song contest; det vinnande bidraget var uruselt och sverige skämde ut sig i år igen.
Om jag orkar och har tid ikväll så ska jag städa och plugga lite, det ser ut som en rövarkula här och min hög med skolböcker börjar se hotfull ut ;) haha.
Ciao.

en promenad med hästarna,

I personligt., I

Idag följde jag med sandra till stallet och så tog vi ut hästarna på en promenad och lät dem beta lite gott, färskt grönt gräs, vilket de verkligen gillade. :) och sen mockade vi och städade lite i stallet, hihi och sen satte vi oss utanför i solen och njöt.
Om en stund är det Eurovision song contest och jag ska bänka mig i soffan, hihi. Och imorgon ska jag kliva upp någorlunda tidigt, för jag ska iväg och rida på förmiddagen.

Och nu har jag gjort om min blogg och jag är rätt nöjd :) enjoy

.

I personligt., I
Som jag har sett framemot den här helgen! :) En chans att vila upp sig lite inför slutspurten i skolan innan den ännu mer efterlängtade studenten, jippi! :)
Och imorgon har jag tvättid mellan 15.00-19.00 och samtidigt ska jag vara lite effektiv och plugga svenska, marknadsföring, religion och filosofi.

Jag håller tummarna för att jag blir den lyckliga fodervärden till hästen jag provred i veckan, hihi.
Ciao,.

!

I personligt., I
Idag är jag på dåligt humör, men jag har på mig mitt nya linne så lite glad är jag :) bara för att man är på dåligt humör så måste man ju inte se ful ut ;) haha.
Och idag ska jag hjälpa Sandra med matten, jag är ju väärschta mattegeniet ;) kanske, och sen ska jag titta på Desperate Housewives ikväll och gosa med amadeus.

Jenny, jag lider med dig, gjorde också misstaget att klippa av mig håret :'(

.

I personligt., I
Oj, nu var det länge sen jag skrev och berättade om alla roliga saker som händer i mitt liv. :) Och jag kan garantera att det har hänt jävligt mycket roliga saker under de senaste veckorna ;) haha. Med flytten och allt och emmas och mina singstar-kvällar blir allt galet, ;) mohaha!
Och skolan tar livet av mig sakta men säkert, och jag hoppas att jag fortfarande är i livet när det är dags för studenten ;) hihi. Inte långt kvar nu, jippi!

Men vi har fortfarande inget internet hemma, buhuu..
Ciao bella,