När du och jag blev vi.

I De allra bästa., I

Den dagen, för 2 år sedan - är en av de bästa dagarna i mitt liv.
Och den dagen vi flyttade ihop med varandra, den tillhör samma kategori. Och att vi sen har fått en av livets allra finaste gåvor tillsammans - vår underbara älskade lilla Elsa - gör mig ännu lyckligare. Du är han med stort H. ♥


Dagens me.

I personligt., I
Eftersom jag fortfarande har en del gravidkilon kvar blir det ingen helkroppsbild, haha. Men jag kände att jag var tvungen att dela med mig av min härliga t-shirt. :) Jag bara ääälskar den.

En elefant i högklackat. haha. :) ( some days I just feel like this... ) Och till den har jag svarta leggings och en grå kofta. :)

Nollansvägen?

I Detta får dig att le., I
Hahaha, titta vad som damp ner i brevlådan alldeles nyss. ;)

Johan är min alldeles egen nolla. ;) tihi.

100329.

I personligt., I
Idag började Elsa sin dag med att bajsa ner pappa Johan, hahahaa. :) Sötnosen då. ;) Men jag tror inte Johan tyckte hon var lika söt då. ;) Men han vaknade nog till rätt ordentligt iaf. ;) ♥
Och nu är han på jobbet och jag sitter här med Elsa i knät, hon har precis fått lite gröt. :) Och det mesta hamnade i hennes ansikte och på haklappen. ;) hihi. Det var inte så mycket som hamnade i magen med andra ord. ;)
Och nu kräktes hon precis i mitt knä, mysigt. Det är kanske inte meningen att jag ska skratta åt att Johan blev nerbajsad imorse. haha. ;)

Dagens planer är att gå på babysången på öppna förskolan vid 11.30 tillsammans med Rebecca, Robin och Sam och även Therese och Tristan. :) ♥

Elsa ♥ hallonsoda.

I Lilla Elsa, I
tihi, söta söta söta barn. ♥


Tokiga mormor. ♥

I Lilla Elsa, I
Haha, Elsas mormor är riktigt tokig ibland - och denna gång ledde tokigheterna till något mycket bra. Elsa fick en ny upplevelse på ica, hon fick nämligen sitta i den röda korgen. :)

Och hon gjorde minst sagt succé, meningar som;
- Det där kommer bli dyrt - kilopriset är nog väldigt högt.
- Nämen titta vad söt.
- Naaw
.
Hördes ganska ofta. ;) Och folk tittade väldigt mycket på oss ;) haha.
Och Elsa njöt för fullt, hon kunde ju sitta upp och bara chilla och titta på alla andra människor som handlade. :) Toppen. ♥

De finaste i världen.

I De allra bästa., I

k ä r l e k

Utgång.

I De allra bästa., I

Åh herregud vilken kväll. Helt u n d e r b a r t.

Eftersom min mamma var och hälsade på oss nu i helgen så passade jag och Johan på att unna oss en riktig fest med utgång. :) Och min mamma är ju världens bästa barnvakt och Elsa verkligen älskar sin tokiga mormor. ♥
Vi bjöd hit en lite goda vänner och jag drack mina allra första cider på ungefär ett års tid och de smakade ljuvligt. :) Och jag hade unnat mig dyra och goda bacardi breezer. :) tihi.
Kvällen blev helt awsome och vi var ännu mer awsome, vi skrattade oss hesa och dansade tills fötterna brann. Ungefär. ;) Och idag är jag lite lagom sleten men det var det värt. :) hihi.
Bilderna talar sitt tydliga språk. ;)




























Elsa 4 månader.

I Lilla Elsa, I

Mammas lilla hjärta blir hela 4 månader idag.
Herregud vad tiden går fort.
Och det händer nya saker varje dag, hon har upptäckt sina fötter, kan vända sig från mage till rygg, och nästan från rygg till mage och hon tar tag i allt hon kommer åt, och det ska smakas på också, haha. ♥ Och hon gör mig lyckligare för varje dag som går. ♥








100326.

I personligt., I

Min dag började redan klockan sex imorse, lilla Elsie-belsie tyckte att det var dags att vakna då. Morgonpigg? ;) Jag vet att Rebecca mer än gärna välkomnar mig in i den klubben. :) haha.

Idag så ska jag och Elsa städa här hemma,
och sen i eftermiddag kommer min mamma hit. :) Och hon stannar hela helgen. ♥

kan man göra annat än älska henne? :) mamm...

I personligt., I

snc00425 (MMS)

kan man göra annat än älska henne?

100325.

I personligt., I
Idag slog Elsa upp sina blå klockan sju, och det vara bara för mig att gnugga sömnen ur ögonen och börja min dag då med. :) tihi. Och jag fick den galna idén ( igen ) att jag skulle gå en rask promenad innan frukost. :) Och trots att det tog emot väldigt mycket innan jag kommit iväg med vagnen så var det mycket mycket uppfriskande när jag väl fått upp farten lite. :) Och lagom svettig var jag när jag kom hem, haha.

Elsa har alldeles nyss fått lite gröt, mild havregröt från semper. :) Det verkar vara godare än den mosade potatisen hon fått smaka tidigare. Även om hon inte riktigt har kommit på att man ska svälja gröten, haha. :)
Såhär såg det ut igår när hon ätit gröt. ;)

älskade.

I De allra bästa., I
Vad skulle jag göra utan er?
Ni är de finaste som finns. ♥ Älskade Johan och älskade Elsa.




photographs.

I Fotografier., I





k ä r l e k . ♥

Dagens irritationsmoment.

I personligt., I


Tadaa! Ett j^vla vindspel. Suck.

Eller alltså visst det finns jättevackra vindspel och vissa låter helt ljuvliga - i b l a n d. Men det finns vissa dagar och vissa tillfällen då man absolut inte vill höra något j^vla vindspel som klingar utav bara fan. Haha. Och en sån dag är IDAG.
Och självklart har någon av våra kära grannar ett vindspel, som inte bara klingar falskt och inte så där fint och ljuvligt som en del gör - utan som även har damp i blåsten.

Sådär, nu har jag avreagerat mig lite. Haha. Men tro mig - jag är faktiskt på bra humör idag. :) Trots vindspelet och min galna promenad imorse. Hihi.

Och förresten, amadeus - vår katt - slickade på mina nymålade grejer, det kan väl aldrig vara bra? hehe. Men han är ju som han är, kattskrället får skylla sig själv. ;)

målar.

I personligt., I

snc00415 (MMS)

Idag målar jag. :) Allt ska bli vitt och fräscht. tihi. Och Elsa tar en liten tupplur så att mamma får kladda ifred ;) haha. Det är nog mer färg på mig än på de grejer jag målar. :) hihi. En himla bra grej det här med att mms-blogga :) Ni får bättre uppdatering och det passar mig bra eftersom jag inte kan wappa med min telefon och saknar en datorkabel ( för bildernas skull. ) Bra va? :)

brutalt.

I personligt., I

snc00413 (MMS)

Herregud. Vad håller jag på med? termometern visar minus 6,5 grader och klockan är åtta och jag är ute på promenad. Vad har hänt? :) haha.

dreggelskarf.

I personligt., I

snc00412 (MMS)

Eftersom Elsa dregglar så himla mycket nu för tiden så hittade jag en gullig liten skarf för ynka tio kronor åt henne. :) Och ni kan väl inte missa hennes glädje? ;) Och när jag säger att hon dregglar mycket så menar jag verkligen MYCKET! Rena rama vattenfallet :) haha. älskade unge.

underbara måndag.

I personligt., I

snc00399 (MMS)

Måste man kliva upp ur sängen? ;) Vilket underbart väder det är idag :) Jag och elsa ligger fortfarande kvar i sängen och myser. :) Johan åker till jobbet i skrivandets stund. Solsken och klarblå himmel :) Det är verkligen meningen att jag ska dra på mig träningskläder och ta en lång promenad med Elsa. :)

godnatt.

I personligt., I

snc00396 (MMS)

nu har vi haft söndagsmys i soffan framför johan falk :) och nu tänkte jag sova :) men var bara tvungen att mobilblogga lite och visa er en bild på världens finaste lilla prinsessa som sover så fridfullt här bredvid. älskade hjärtat.

godmorgon :)

I personligt., I

snc00393 (MMS)

elsa vid frukostbordet :)

sudda sudda sudda, sudda bort din sura min.

I Lilla Elsa, I
Munnen den ska skratta o va glad. :) tihi. Men Elsa ville verkligen inte le mot kameran denna gång. haha.
Mammas älskade lilla surmule. ♥




♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

söta unge.

I Lilla Elsa, I
Martina tog en sån himla härlig bild på Elsa igår. ♥ tihi.

kan man låta bli att le? haha. :) ♥

100320.

I personligt., I
Hej igen, jag har glömt bort bloggen den senaste veckan. Inte alls likt mig, heh. Sist det blev ett sånt här uppehåll var nog när Elsa föddes. ♥

Anledningen till bloggtorkan är att vi flyttade till vår nya lägenhet förra helgen, och därefter har det varit fullt upp med att försöka komma iordning här och att flyttstäda den gamla lägenheten. Phew.
Min lillasyster kom hit i onsdagskväll och i torsdags så städade vi lägenheten på Bornvägen från golv till tak, varenda liten vrå blev skinande ren. Även Elsa hjälpte till, eller nästan iaf. ;) Och Johan fick det allra lortigaste jobbet - att rensa den där äckliga golvbrunnen. haha. Han är duktig min man. ♥
Så nu är vår gamla lägenhet städad och besiktad, nu ska vi bara lämna in nycklarna till Bollnäs Bostäder och sen är allt klart. :)
Och Martina har varit min personliga kock, barnvakt och städerska, tihi. ♥ Utan henne hade jag aldrig hunnit med allt det som vi gjort de senaste dagarna, igår spenderade vi nämligen den mesta tiden med att försöka komma iordning här på Norrlandsvägen. :) Städade, packade upp lådor, flyttade möbler och hängde upp tavlor m.m.
Och vid lunch-tid tog vi en paus och åkte hem till Elsas morfar och blev bjudna på en riktigt smaskig lunch. :) ♥


Myst med Elsa har vi gjort mest hela tiden, hihi. ♥ Och igårkväll blev det riktigt fredagsmys med mina underbaringar; tacos, godis, hallonsoda och soffan. :) Även Let's Dance och Solsidan. ( tack gode gud för att Willy åkte ut, haha. )
Idag har Martina tyvärr åkt hem till Södertälje igen, och jag blir alltid lite smått deprimerad då. Jag önskar så innerligt att min mamma och min lillasyster bodde närmare mig. ♥

Hej då.

I personligt., I
Hej då Bornvägen och Hej Norrlandsvägen.

jippi. :)