nyårsafton.

I personligt., I
ikväll ska jag o johan äta middag tillsammans med sandra o niklas. :) de kommer hit när sandra har slutat jobba o så ska vi laga mat tillsammans - det blir lövbiff, potatisgratäng, bea o sallad. smaskens. :) o sen vet vi inte vad som händer, men det nya året ska invigas med glada miner. hi hi.







o innan de kommer hit så har jag ingenting att göra, bara duscha o bestämma mig för vad jag ska ha på mig ikväll, alltid samma problem. ha ha. alltså gud vad jobbigt det var att blogga nu, amadeus den gokorven ska ligga i mitt knä o ha tassarna på datorn o huvudet på min hand, ha ha. det tar sin lilla tid att skriva då. 

men nu ska jag gå o hoppa lite på johan som fortfarande sover, hi hi. ♥

men mosse då.

I Kissemissarna., I

mamma o systers katt är enormt stor, hi hi, men inte tjock - o han är en helt underbar katt, hi hi. jag o johan passade på att föreviga hans storhet på bild. ;) ha ha. gokatten.

 


men låt er inte luras av den tjocka pälsen, han är faktiskt väldigt tung, he he.

design.

I Bloggdesigner., I
nu har jag gjort ännu en design, denna gång åt Malin Lundh. Ni kommer till hennes blogg om ni klickar på bilden. :)



Vad tycks om resultatet? :)

södertälje.

I personligt., I

på annandagen åt vi lunch i henning o sen åkte jag o johan till slöddertälje, o jag krånglade runt i sätet hela tiden o pratade non stop, ha ha, johan tyckte nog att det var många mil hem till min mamma. ha ha. o när vi kom fram bjöds det på god mat, julklappar o skratt med älskade mamma o martina. som jag skrev tidigare så har jag saknat min mamma o lillasyster. ♥



o lördagen spenderades i sthlm tillsammans med martina o george, men herregud hur folk beter sig när det är mellandagsrea, de är ju som små apor hela bunten, ha ha. så det blev inte så mkt shopping, men det blev iaf ett puder från make up store, baslinnen från h&m, en pyjamas, underkläder o några t-shirtar från monki. o johan shoppade lite han också, några t-shirtar o ett skärp, mkt fint. :)
o efter det bjöd mamma på middag på en mongolisk restaurang, där man plockar ihop sin mat rå o sen tillagar kocken maten framför ögonen på en, himla häftigt faktiskt. :) hi hi. johan hade ögon stora som tefat den sötnöten. :) även min moster med familj gjorde oss sällskap vid middagen. :)
o bilturen hemåt kan jag inte ens återberätta, inte ens någon idé att försöka, ha ha, mamma o johan puttade iaf en hel del på mig som satt i mitten i baksätet, ha ha.

söndagen blev lugn o skön. jag o johan åkte in till nykvarn o jag visade honom vart jag bodde när jag var liten o vilken skola jag gick på, mkt minnen - både bra o dåliga.

o därefter hämtade vi upp mamma o tina o så åkte vi till taxinge o tände ett ljus vid min morbrors grav, o jag såg den fina gravstenen - världen är så orättvis ibland. en far borde få se sina barn växa upp o få bli gammal med sin fru. vila i frid petri.



när klockan blev sju var det dags för mig o johan att åka tillbaks till lilla bollnäs. o jag älskar dig så mkt johan, tack för att du tröstar mig när jag är ledsen o för att du ler mot mig så att hela världen bleknar. du är den finaste som finns.

förlåt mig.

I personligt., I
gud vilken dålig uppdatering, jag har helt enkelt inte haft tid för bloggen de senaste dagarna. jag o johan hälsade på hos min kära mamma o lillasyster i några dagar o då hamnade datorn i skymundan. gud vad jag saknar min mamma o martina, jättejättejättemkt. blev lite ledsen när jag skulle åka därifrån men johan - min finaste - tröstade mig. det känns verkligen i hjärtat ibland när jag tänker på att jag flyttade ifrån min mamma o syster, men jag älskar dem inte mindre för det. ♥

det kommer ett längre inlägg om vistelsen i slöddertälje senare, ev någon bild också. :)

my neighbor.

I De allra bästa., I

ikväll blir det lite alkohol, lips o vänner. :) jag o johan ska gå över till våra grannar, sandra o niklas, hi hi. o vart det bär av senare ikväll är ännu oklart, men roligt ska vi ha. :) hi hi.

juldagen.

I personligt., I
God jul alla läsare,. :)

julafton var en underbar dag,
som började med att jag o johan öppnade julklappar här hemma i sängen tillsammans, hi hi. mkt glada miner. :) o därefter blev det julgröt hemma hos pappa tillsammans med alla andra, även amadeus fick följa med, hi hi, o han hade ett fint litet halsband av julsnören, ha ha. :) cutiepie. o efter frukosten åkte johan hem till sina föräldrar o jag stannade kvar o jag o mina systrar gjorde oss fina för dagen, o sen blev det som vanligt på julafton - en himla mkt väntande, ha ha. det spelades piano, sällskapsspel o lektes med katterna - o jag stal lite kalla hemgjorda köttbullar - mums. o sen blev det äntligen lunch o isolde åt med vindens fart för att vi skulle bli klara så fort som möjligt eftersom julklapparna skulle delas ut o öppnas före kalle anka. :) hihi, roligt att se någon som fortfarande har enormt mkt pirr i kroppen på julafton. :)

o alla blev nöjda med sina julklappar o vi blev klara med julklappsutdelning precis i lagom tid för kalle anka, som avnjöts tillsammans med lite ostkaka, grädde o sylt. men jag o martina satt väl mest o pinade oss igenom kalle anka, det kändes nästan som om det tappat sin charm, herregud - har vi blivit för gamla? oh no.

innan jag gjorde kväller åkte jag hem till johans föräldrar o var med på lite julklappsutdelning även där o sen åkte jag hemåt o kröp ner i sängen för mig själv.

o nu har jag vaknat o ska göra mig klar o sen gå hem till sändie o byta julklappar, hi hi. :) hoppas ni hade en jättefin julafton. idag har vi ju juldagen att se framemot. :)

uppesittarkväll.

I personligt., I
ikväll ska jag o johan hem till pappa o de andra på björktjära, till och med min kära syster martina har hittat upp hit till kylan. ;) o så ska vi äta julbord ute på den inglasade altanen med snön singlandes utanför, mys. o det blir säkert lite sällskapsspel o någon alkoholhaltig dryck o pepparkakor / lussekatter. :)
det har blivit lite av en tradition att äta julmat där ute dagen före julafton o det är så himla mysigt, ska försöka föreviga det på bild, men det brukar aldrig på så bra som det är i verkligheten tyvärr.

hoppas ni har en lika bra kväll som mig.

lotta-pottas design.

I Bloggdesigner., I
ännu en ny design har fötts, ha ha. o denna gången blev den lyckliga kvinnan lotta. :) ni kommer till hennes blogg genom att klicka på bilden. vad tycks?

johans design.

I Bloggdesigner., I
jag har gått o blivit bloggnörd igen, designar bloggar hit o dit, o denna gång var det johan som frågade mig, hi hi. o självklart hjälper jag min darling. klicka på bilden så kommer ni till hans blogg.


















klicka för tusan, så får han läsarrekord idag kära ni. ;) hi hi. så kommer han komma o skryta för mig sen, ha ha.

nu var det min tur.

I personligt., I
nu har jag gjort om min designen på min blogg, kände att det var på tiden. :) vad tycker ni? :)
o om en stund kommer johan hem, min älskling.

helt otroligt att det bara är 2 dagar kvar till julafton, o det verkar som om vi får en vit jul iaf. :) på julaftons morgon ska jag o johan öppna lite paket i sängen o kramas lite extra o sen promenerar vi hem till pappa o kicki o resten av familjen där vi ska äta julgröt o frukost tillsammans, mysfaktor. o sen kommer johan åka hem till sina föräldrar o jag stannar kvar hos pappa o dem, men sen på eftermiddagen åker jag till johans föräldrar o hälsar på o så får vi se om jag lyckas stjäla med mig johan hem. ♥ julafton brukar inte vara så välplanerad utan det är en dag som man oftast tar som den kommer, man njuter av lugnet, den goda maten, nära o kära o självklart kalle anka klockan tre. :) he he.

ännu en design.

I Bloggdesigner., I

kvällen har spenderats i soffan, tittandes på Indiana Jones - o med laptopen vilandes i knät, jag donade med evelinas bloggdesign o här ser ni resultatet. :) klicka här för att komma till hennes blogg.



















o nu har jag tandborsten i munnen o ska krypa ner i sängen med johan om en liten stund, en renbäddad säng o jag är nyduschat, helt underbar känsla. o att sen känna johans armar om mig o vila huvudet på hans bröst. underbart.

våfflor o brandvarnare.

I personligt., I


till middag idag stod våfflor på menyn, fullkornsvåfflor till och med, smaskens. men mitt våffeljärn ville inte vara med på de noterna utan redan första våfflan blev kolsvart på 30 sekunder, trots att laggen var smörjd o hela lägenheten blev full med stekos o johan fick springa runt o öppna fönster o hålla koll på katterna så att de inte fick för sig att hoppa ut, heh.
jag undrar var grannarna tänkte. ha ha. o därefter luktar det bränt i hela lägenheten, inte så jävla fräscht. ha ha. men tillslut gjorde jag typ amerikanska pannkakor istället o det smakade bra tillsammans med grädde o jordgubbssylt. :)

ha ha, jag minns en annan gång när jag o simone gjorde våfflor o även när vi rostade bröd i min gamla etta, då gick brandalarmet ofta. :)





ny design.

I Bloggdesigner., I
morgonen har spenderats framför datorn o ps, har gjort om helens blogg o hon blev jättenöjd med resultatet o det glädjer mig för jag är också nöjd. :) klicka på bilden om ni vill komma till hennes blogg.



skriv gärna vad ni tycker också. :)

skrota.

I personligt., I
nej du, nu är det alldeles för ensamt o tråkigt i lägenheten, så jag ska nog gå hem till sandra o skrota lite. :)
hoppas jag är välkommen, ha ha.

harry potter.

I personligt., I


jag tittar på harry potter o fången från azkaban på femman just nu, o visst är han rätt sexig den där potter, mums, de där riktigt runda nördiga glasögonen gör ju allt.

ha ha ha.

när kommer jag att gifta mig?

I Blandat, I
[x] Du vet hur man kokar kaffe
[  ] Du använder dig av en kalender
[  ] Du äger mer än ett kreditkort
[x] Du vet hur man byter olja i bilen
[x] Du tvättar dina egna kläder
[x] Du röstar
[x] Du kan laga mat själv
[  ] Du tycker att politik är intressant
TOTALT: 5

[x] Du kommer till skolan/jobbet tidigt varje dag
[  ] Du har alltid en penna på dig
[x] Du har aldrig fått kvarsittning
[  ] Du har glömt din egen födelsedag minst en gång
[  ] Du gillar att gå ut och gå själv
[x] Du har tittat på pratshower
[  ] Du dricker kaffe minst en gång i veckan
TOTALT: 3

[x] Du vet hur man diskar
[x] Du kan räkna till 10 på något annat språk
[  ] När du säger att du ska göra något så gör du det
[x] Dina föräldrar litar på dig
[x] Du kan klippa gräset
[x] Du kan få vuxna att skratta utan att skämma ut dig
[  ] Du kommer ihåg att vattna blommorna
[x] Du pluggar när du måste
[x] Du slöar inte i skolan/på jobbet
[x] Du kommer ihåg att mata dina husdjur.
TOTALT: 8

[x] Du kan stava till "erfarenhet" utan att kolla upp det
[  ] Du tränar regelbundet
[  ] Människorna på Starbucks vet vem du är
[  ] Din favoritmat är hämtmat
[  ] Det första du gör på morgonen är att få i dig coffein
[x] Du kan gå och handla utan att köpa något du inte behöver
[  ] Du förstår politiska skämt första gången de sägs
[x] Du kan skriva snabbt
TOTALT: 3

[x] Du har förstått att vädret ändras för varje timme
[  ] Dina enda vänner är från din arbetsplats
[  ] Du har varit på ett tupperwear party
[  ] Du har förstått att ingen tar dig seriöst sålänge du inte är över 25 och har ett fast jobb
[  ] Du har fler räkningar än du kan betala
[  ] De flesta av dina vänner är äldre än du
[x] Du kan säga nej till att stanna uppe hela natten
[x] Du använder Internet varje dag
[x] Din garderob har inte rensats på ett tag
[x] Du kan läsa en bok och faktiskt avsluta den
TOTALT: 5

SVAR: 24 år

heh, tyvärr tror jag att testet är missvisande,
blir nog inget bröllop för mig om 4 år. men man vet aldrig, jag kanske får mandeln i gröten så här lagom till jul. ;) ha ha. o johan om du läser det här, jag skojjar bara. :)

johan wallin.

I De allra bästa., I
johan var lite besviken för att han har så några läsare på sin blogg, då förklarade jag för honom att han måste blogga oftare för att någon ska läsa - då tyckte han att jag skulle länka till honom istället. ha ha. ♥
o jag gör ju allt för min älskling, så här har ni länken till hans blogg. :) så ni kan väl göra mig en tjänst o klicka på länken så att han får läsarrekord idag. ;) ha ha.

julhandling o lunch.

I personligt., I
idag vaknade jag av att johan höll sin telefon vid mitt öra när hans alarm tjöt, snäll pojkvän man har ibland ;) he he, men sen fick jag lite kramar o pussar då få blev han förlåten. :) o efter det blev det en snabbdusch, god frukost o sen åkte vi ner på stan. tittade i lite butiker o inhandlade lite sena julklappar. :) mötte även pappa o måste bara citera hans sista ord innan han åkte hem, han använder sig inte bara av hejdå som vi andra, utan denna fras använder han sig av ganska ofta; simma lugnt. ha ha. o inne på åhlens ordnade vi även ett extrakort till johan, så att han kan hjälpa mig att samla lite bonuspoäng, även om det inte blir speciellt mkt. heh.
efter att vi var klara på stan åkte vi till mobackes för att handla lite blommor o sen kom johan med förslaget om att vi skulle luncha på cafét där, lilla k. o johan bjöd så då tackade jag självklart ja. :)
jag åt en underbar macka med mörkt bröd, kallrökt lax o pepparrotsost o grönsaker på, lovely. :) älsklingen åt en macka med julskinka o senap o grönsaker på för er som undrar. ha ha. ;)


lax är gott - o nyttigt.

o nu har vi precis städat,
mkt vuxenpoäng till oss idag. he he.

glöm inte plånboken.

I personligt., I
ha ha, alltså jag är inte riktigt klok, jag lyckas med ALLT.
jag skulle åka o handla
o medan jag pratade i telefon o stod utanför bilen var jag tvungen att lägga ifrån mig plånboken så jag ställer den på bakluckan o lutar den mot bakrutan. o när jag kommit halvvägs börjar jag leta efter plånboken - då slår det mig - jävla skit jag glömde den på bakluckan. jag tvärnitar nästan o svänger in på väggrenen o vräker upp bildörren o ser till min förtjusning att den ligger kvar, fyfan vilken tur! ha ha. tänk om den ramlat av liksom, jag hade ju aldrig hittat den igen.

ha ha, mikaela i ett nötskal. ;)

puderborstar - hennes stora last.

I Kissemissarna., I
ha ha ha, jävla katt. hon stjäl alltid, alltid, alltid mina puderborstar, det spelar ingen roll om de ligger på tredje hyllan i badrumsskåpet, hon lyckas hitta dem överallt. o glömmer jag stänga min neccessär så är de borta på två minuter, ha ha.
jag var bara tvungen att filma henne när hon gömde sig o morrade o var jättearg på mig för att jag ville ha tillbaks puderborsten, ha ha. ni kan ju försöka bortse från mitt prat ;) ha ha.



haha, fan lyssna inte på mig, ha ha, läspar lite till o från också hörde jag. ;D

. . .

I personligt., I
gud vad skönt att få sluta tidigt en fredag, helt underbart.

o vad ska jag göra? jo
jag ska laga lite middag o mysa i soffan med katterna. o sen ska jag nog skrota lite hemma hos sandra, vi kanske lyckas ta oss till solariumet också, heh. Vad ska ni göra? :)

julklapp.

I personligt., I
idag när jag kom till jobbet fanns det en julklapp på mitt bord :) jobbet gav oss alla en varsin termos-mugg i aluminium med jobbets logotype på. :) finfint, he he, synd bara att jag inte dricker kaffe, ha ha, men jag kom på en bra idé på eftermiddagen - man kan ju ha varm choklad i den. :D

 +    =    

pepparkakor o mjölk.

I personligt., I
kvällen har spenderats vid köksbordet där jag har slagit in julklappar, donat med papper, snören o grejer. :) så nu är alla paket färdiga o ligger o väntar på julafton. ;) o medan jag donade med julklapparna lyssnade jag på julmusik o drack mjölk o doppade pepparkakor i den, he he, för att de skulle bli sådär mjuka o goa, så att jag skulle slippa tugga på dem, eftersom jag har ont i tänderna.
o nu har jag precis duschat o tänkte kramas lite med johan innan det är dags för bingen.

tittade på du är vad du äter tidigare, o fyfan vilken ångest jag fick, hej hej daller liksom. he he. jag måste ta tag i mig själv nu, sådär lagom till jul, uääh.

feffe, feffe fefferoni.

I personligt., I
haha, konversation på msn;

- hahahahaa feffe, typ som fefferoni.
- ha ha, ja han är lika het iaf.


:)