bajs-orvar.

I personligt., I
Japp, då har man nått en ny nivå av dumhet ;D hahaa. Jag råkade radera min gamla stilmall. (A) men what-the-fuck liksom ;)

Var och tittade på darl när han spelade fotbollsmatch nu på kvällen, stor seger för kilafors ;) duktigt, hö hö. Och nu blir det film o mys innan jag ska knoppa tidigt, jag har ju inte semester som vissa andra (A) 3 månader idag också, wihoo.
Puss.

F r a n k r i k e 08

I De allra bästa., I

Sammanfattning av resan; helgalen o lovely. ;D



De 24 första timmarna
var nog de mest hektiska o jobbigaste timmarna på väldigt länge. Först gick bilen sönder ( efter att jag lånat den men det var faktiskt i n t e mitt fel, haha ) så pappa o jag fick åka på flaket på bärgningsbilen ;D därefter blev det självklart taxi till flygplatsen, sen flyg, därefter irrade vi runt på tågstationen i paris i några timmar, och en fågel bajsade i Isoldes ansikte ;D hahaha.
På eftermiddagen var det dags för expresståg 76 mil från Paris till Montpellier, resan tog 4 timmar o tji fick vi om vi trodde att vi skulle få pusta ut efter det. ;) då skulle vi nämligen åka spårvagn en bit för att sen byta till en buss som släppte av oss alldeles för långt ifrån campingen så vi fick promenerade 15 min för att komma fram till en obemannad reception. Kan ni förstå hur trötta och slut vi var vid den här tiden, när vi hade rest i 14 timmar, haha. Benen var som géle ;) Efter ett mål mat på restaurangen la vi huvudet på varsin kudde i vår fina bungalow o somnade som små barn allihopa. :)

Den andra dagen vaknade vi upp till världens sämsta väder, regnet öste ner. Vi låg inomhus o surade hela dagen o på eftermiddagen såg vi en flamingo flyga förbi utanför fönstret o syster utbrister: Oh kolla, det ser ut som en rosa pinne med vingar på,. :) haha, därefter tittade solen fram o temperaturen steg :)

Vädret var helt underbart hela veckan, över 30 grader varmt o inte ett moln. :) De följande 4 dagarna är ganska ointressanta för er, vi låg mest på beachen eller vid poolen o stekte o badade :) försökte bättra på brännan lite. ;)

Söndagen den 22:a juni var en mkt bra dag. ;D då firade jag min tjugonde födelsedag, hihi. Blev väckt med sång på morgonen o simone gjorde en vacker entré från sängen bredvid mig ;) sen spenderades dagen ute i solen, sista dagen att steka ;) o på kvällen befann vi oss på en filt på stranden med lite rosévin o chips. :)
Och när jag satt där på stranden saknade jag Johan väldigt, väldigt mkt, så jag skrev M <3 J med stenar i sanden o mms:ade honom, hihi, tror han blev riktigt glad. <3

Hela måndagen gick åt till att förflytta sig de 76 milen tillbaks till Paris o en annan camping. Sen knoppade vi tidigt för att orka med Disneyland Paris dagen efter. :)

En heldag på Disneyland var helt otroligt! :) Blev som en barn på nytt :) tittade på parader o allt möjligt, ögonen var stora som tefat hela dagen (A) hihi o vi åkte karuseller ( jag lyckades t.o.m. åka en bergochdalbana med loop, o jag trodde att jag skulle dö, haha ) när jag väl satt mig i bergochdalbanan blev jag glad för att man satt säkert med en grej som man fällde ner över huvudet o inte bara en vid magen, för att sen inse att de bara har en sån där grej över huvudet och axlarna om man åker uppochner, haha, jag fick världens panik men hade inte så mkt val än att sitta kvar och skrika mig igenom hela färden ;D
När dagen var slut värkte allas fötter o sängen lockade väldigt mkt, :) och det är en dag jag aldrig glömmer, hihi, trodde aldrig att jag någonsin skulle åka till Disneyland faktiskt, hihi, men nu vill jag åka till Disneylandi Florida också. ;) hihi.

Allra sista dagen var vigd åt Paris, champs elyssée, eiffeltornet o triumfbågen. :) Vilken dag o vilka känslor,. Jag var livrädd när vi åkte upp i eiffeltornet ( o självklart blev det ett litet elfel när vi åkte hissen så den hackade sig fram, upp o ner, upp o ner. Syster o jag trodde att vi skulle dö, haha ) därefter strosade vi runt lite i paris o njöt av det fina vädret. :)
När vi kom tillbaks till campingen på eftermiddagen spelade jag o mina systrar lite uno och pratade om vår framtid. :) jag har ju tydligen kommit till mina viktigaste tio år, där jag ska skaffa mig en karriär, en familj o hela kitet. ;D haha, jag känner ingen som helst press (A)


Den här resan är ett minne för livet.

den jag saknat allra mest.

I De allra bästa., I

Är min älskade Johan <3 Att äntligen få krama o pussa dig var det bästa på evigheter, känna dig hålla om mig, somna tätt intill dig o vakna upp bredvid dig, äkta kärlek o lycka. :) 10 dagar var lång tid men vi klarade det galant o det gjorde mig bara mer kär i dig (A) hihi. Puss.

Klicka f�r att st�nga bilden

Jag ville visa Johan hur mkt jag tänkte på honom o hur mkt jag saknade min darl, så jag gjorde det här mästerverket på stranden o mms:ade honom. <3

<3

I De allra bästa., I
Jag har många nära och kära och jag vet att jag inte hunnit prata med alla nu innan jag åker, men skicka ett sms så svarar jag tills pengarna tar slut. ;) hihi. Och jag älskar er allihopa.

tid för avgång.

I personligt., I
Idag åker jag, simone, isolde, kicki och pappa ner till min farmor i södertälje. :) Där vi ska spendera natten eftersom flyget till Frankrike går jättetidigt på måndag morgon. :) Och resväskan är packad, även om jag inte provat att stänga den ;D jag tror att jag måste sätta mig på den för att dragkedjan ska gå igen ;) hihi. Och jag börjar bli sådär lagom pepp inför resan, hihi. :D Och simone tyckte att jag skulle blogga lite om min och hennes väldigt fina RÖDA resväskor, hihi, likadana och säkerligen lika proppfulla ;D Och om precis en vecka fyller jag 20 år, hihi, kommer spendera min födelsedag i frankrike med nästan hela familjen, kommer sakna min älskade mamma. Och tiden kommer förmodligen gå alltför snabbt och rätt vad det är så är jag tillbaks i Sverige. TIllbaks till rutinerna, jobbet, vännerna, amadeus och Johan. <3

Har kramats lite extra med Johan nu på morgonen, hoppas den karl kommer sakna mig lite. ;) hihi.




Ps. Det blir nog inga fler uppdateringar förrän jag är back in sweden. :)

sista natten med J.

I personligt., I
Idag har jag packat klart nästan allting och vägt resväskan så att jag slipper betala extra om den väger för mkt. :) hihi, och jag klarade mig. :) Tog en tur hem till Lina och Jonas och fick låna lite klänningar av henne, tack så hemskt mkt gumman! :) och sen åkte vi på stan och jag fick en tidig födelsedagspresent av Johan - en fin svart väska, med avtagbar axelrem, hihi, väldigt fin. TACKAR. <3
Och nu har vi parkerat oss i soffan och tittar på em-fotbollsmatch. :) och fritz är här och gör oss sällskap. Sverige vs. Spanien, håller tummarna även denna gång. :)

Kvällen / natten ska spenderas i soffan, ska titta på min älskade film Grease, hihi. Och johan får göra precis som han vill, om han väljer att göra mig sällskap eller hitta på något annat. Han ska ju iaf inte umgås med mig imorgon innan jag åker, han ska åka till kilafors och rensa rabatter med sitt fotbollslag jättetidigt på morgonen och kommer inte hem innan klockan två då jag + familjen åker från kära bollnäs.

Om 20 min är det dags för avspark, hihi. Amadeus, min lilla gosegris ligger i mitt knä och sover., han kommer nog sakna mig när jag är borta (A) och när jag kommer tillbaks från frankrike är det dags för flyttning till nya lägenheten., hihi. :)

Det känns som att jag bryr mig mkt mer än Du, 10 dagar är ganska lång tid.

fredag den trettonde.

I personligt., I
Idag är det fredag och det har verkligen märkts på mig idag, humöret har varit strålande och jag har väl skrattat och gjort andra människor glada hela dagen. :D Sista dagen på jobbet på nästan två veckor, de andra kommer sakna mig så mkt ;D hihi, iaf sara och sofia, och marcus också även om han inte erkänner det. ;) hihi.
Natten till idag fick jag ett sms av simone; men lever du? haha, jag hade inte uppdaterat bloggen eller varit inne på msn på nästan två dagar så hon trodde att jag hade dött, haha. ;D tok heller.
Och från och med söndag så kommer det nog inte bli någon uppdatering förrän jag kommer hem från frankrike den 26 juni. :) hihi,.

En liten update angående france; jag har inte packat klart på långa vägar, funderar fortfarande på hur jag ska få plats med allt och hur jag ska lyckas packa så lätt som möjligt, heh. :) och jag måste hem och leta reda på mitt pass, jag vet precis vart det ligger men måste ta fram det och placera det på ett strategiskt ställe i resväskan. ;D
Jag ska se till att krama sönder min darling johan innan jag åker på söndag, så att jag klarar mig utan honom som sovsällskap i tio dagar. hihi.

som ett litet barn. :)

I Blandat, I

Kryssa i vilka barnprogram du minns och se hur gammal du är. :)

[ ] 100 kilo godis
[x] abrakadabra
[ ] allis med is
[x] anki & Pytte
[x] arthur
[x] babar
[x] bananer i pyjamas
[ ] barnen på luna
[ ] barnens detektivbyrå
[x] bert

Summa: 6

[ ] biker mice from mars
[x] brum
[x] bröderna Fluff
[x] bullen
[x] dagensvisa
[x] disneydags
[ ] dj kat show
[x] doktor mugg
[x] doktor snuggles
[x] doug

Summa: 8

[x] ducktales
[x] ebba & didrik
[x] fem myror är fler än fyra elefanter
[ ] hajk
[x] hjärnkontoret
[ ] ika i Rutan
[ ] joelbitar
[ ] jupiter
[x] kalles klätterträd
[x] kannan

Summa: 6

[x] kenny starfighter
[x] kosmos & kattis
[ ] KTV
[ ] leksakernas hemliga liv
[x] lilla aktuellt
[x] lilla sportspegeln
[x] långbens galna gäng
[x] nalle har ett stort blått hus
[ ] olle ek
[x] pellepennan & suddagumman

Summa: 7

[x] pip-larssons
[ ] pippi pelikan
[ ] planeten pi
[x] pokémon
[x] REA
[ ] rummel & rabalder
[x] rädda joppe - död eller levande
[x] skrotnisse & hans vänner
[ ] skuggornas hus
[x] teletubbies

Summa: 6

[x] trasdockorna
[x] trazan & banarne
[x] williams önskestövlar
[ ] volrammos
[ ] ökenbio

Summa: 3

totalt: 36

1-11; 25 år.
12-22; 20 år
23-33; 15 år
34-44; 10 år
45+; 8 år

Jag är väl ung i sinnet för min ålder, eller som marcus brukar säga; du är som ett litet barn, haha. eller så säger han att jag är hög eller utvecklingsstörd. haha, men han pratar nog om sig själv ;D eller vad säger du tuttiniinen? ;D

. . .

I personligt., I


Frankrike 08, montpellier och paris. :) de är två av våra destinationer i viva la france. ;D
Jag längtar som tusan! Men kommer sakna min darling så klart. <3

dirty laundry.

I personligt., I
Idag är det tvättdag, och jag fick hjälp av Johan till en början men sen åkte han iväg på fotbollsträning så nu tvättar jag för mig själv. :) hihi, men det går minst lika bra, lite läskigt i tvättstugan bara. ;D men jag måste ju tvätta allt inför den efterlängtade frankrike-resan, hihi, inte många dagar kvar till söndag. :) hihi.,
Och just nu väntar jag bara på att tvätten ska torka, och för att fördriva tiden tittar jag på mina frusna män som söker kärlek. :D jonas är så söt. :) hihi.

Sverige gjorde en bra match igår, 2 - 0 är väldigt bra mot Grekland. :) dock somnade jag de sista minuterna och Johan bar in mig till sängen och jag slocknade återigen som en klubbad säl. :) hihi, och blir till att knoppa tidigt idag också. :)

jag tvivlar.

I personligt., I
jo, det är det ordet som beskriver mina tankar bäst just nu. Puss.

tisdag.

I personligt., I

Idag har jag varit jättetrött men det har gått väldigt bra att jobba ändå :) , sen vi började ta emot samtal har tiden gått enormt fort om dagarna. :) Och nervositeten börjar lossna lite nu när man börjar känna att man kan hjälpa kunderna lite på egen hand utan att behöva fråga om hjälp. :)
Och ikväll blir det till att bänka sig i soffan framför tv:n och titta på EM-fotbollsmatch. Sverige vs. Grekland. :)

ons, tors, fre, lörd, sönd - frankrike. sjukt jävla underbart. :)

about me.

I Blandat, I

MIN PERSONLIGHET
Blyg?
ibland.
Smart?  ibland (A)
Långsam? hahaha.
Stressad? ganska ofta.
Tålmodig? ja oftast.,
Öppen? väldigt. :)
Ärlig? jajemän. :)
Positiv? är mitt andranamn. :)
Rolig? Of course. ;D
Ansvarsfull? jajemän. :)

VÄNSKAP, JAG HAR.
Svikit en kompis? inte med flit.
Förlorat en bästa vän? förlorat och förlorat kan man väl inte säga.
Sagt att jag älskar en kompis? jajemän. :)
Sovit med en killkompis? yes.
Sovit med en tjejkompis? ja.
Pussat en av samma kön? ja. :)
Slagit en kompis? inte på fullt allvar.
En kompis som vet allt? ingen vet allt om mig, men många vet mkt. :)
Berättat hemligheter? mina egna hemligheter har jag delat med mig av. :)

KÄRLEK, JAG HAR.
Blivit sårad? yes.
Haft stadigt förhållande? jajemän.
Krossat någons hjärta? ja, tyvärr.
Gett någon ditt hjärta? ja. . .
"Playat"? nej.
Sagt att jag älskar någon och menat det? jajemän.
Sagt att jag älskar någon, och ljugit? nej.
Varit otrogen? nje.

 
LIVET.
Svart eller vitt? ehm.
Rött eller blått? orkar ej.
Skriva eller tala? tala of course ;D
Vatten eller coca cola? vatten. :)
Nagelbitare? bleh nej.
Mobil eller mp3? ipod.
Snygg eller charmig? charmig. (A)
Lösgodis eller choklad? choklad.
Frukt eller grönsak? grönsak.
Film eller serie? serie.
Festa eller softa? softa.
Sommar eller vinter? sommar. :)
Fredag eller lördag? lördag.
Ljus eller lampa? ljus.
Kärlek eller vänskap? både och.
Bio eller hemmakväll? hemmakväll. :)

Valbo tillsammans med brydarna.

I De allra bästa., I
Det blev en road-trip med favoritbrudarna Sandra och Mallan. ;) Dock kunde inte Camilla följa med, synd tycker jag. Men vi andra hade väldigt, väldigt trevligt ändå. :) Lyssnade på 60-tals musik, skrattade, pratade känslor, killar, och skrek när vi körde om lastbilar, haha. ;D för att citera Sandra på e4an; fan vad vi plockar bilar, haha.
Och väl framme i Valbo styrde vi stegen raka vägen in på Gina Tricot och frossade i diverse klänningar, tunikor m.m. :D Alla gjorde vi våra egna små fynd, jag fyndade 2 t-shirtklänningar och en blommig klänning, och på H&M hittade jag en till klänning, en småblommig, och en blå skjorta samt örhängen, ögonfransböjare och hårsnoddar, väldigt intressant för er att läsa vad jag shoppat va? ;D nej, jag tänkte väl det. Jaja, whatever. ;) Innan vi skulle åka hemåt tog vi en snabbvisit på IKEA för att Mallan skulle handla ett skrivbord, hihi, vilket hon gjorde och det blir nog kanonfint. :) hihi, och för första och sista gången handlade jag för ynka 30 kronor på IKEA, haha, köpte bara lite doftljus som doftar s o m m a r, hihi, johan kommer nog lukta sönder dom. ;D
På vägen hem började jag och Sandra att skratta hysterisk till en låt, hahaha, den kommer vara förevigt förstörd i mitt minne, haha. ;D Och jag förklarade mitt stora hat för husvagnar ;D

Tack för en kanondag brydar, jag älskar er.

Väl hemma i bollnäs åkte jag och lämnade bilen hemma hos pappa och sen hämtade Johan mig och nu är vi hemma hos honom, har precis duschat och ska som jag nämnde tidigare titta på Walk the line. :) hihi, sen ska jag knoppa och försöka bli av med ångesten inför imorgon. Puss.

Vad gör man med en söndag?

I personligt., I
Idag vaknade jag och Johan och var hur trötta som helst, men jag lyckades få upp oss ur sängen men det har inte blivit många knop gjorda sen dess ändå, hihi. ;)
Solen skiner men det blåser ganska kallt idag så istället har jag gjort upp planer på att åka till Valbo och shoppa lite. :) Om jag får låna bilen av pappa och kicki. ;) hihi. Och jag lyckades även få med mig Sandra och Malin på road-trip. :) hihi, kommer nog bli en bra dag. :)

Och kvällen ska spenderas i soffan med en bra film, funderar på Walk the line. :) alltid lika bra. :)

Grillning.

I personligt., I
Gårdagen blev precis som jag förutspått, jättebra. :) supergod mat och väldigt trevligt sällskap. :) Och Johan och Jonas lekte med leksakslastbilar och jag och Lina mobbade dem lite men det slutade med att jag och Johan satt och lekte lite ;D haha, sen blev vi uppätna av myggor, vilket var mindra roligt.
Kvällen avslutades hemma hos Lina och Jonas där vi spelade nintendo wii, och jag ägde killarna i bowling men sen fick jag spö i allt annat när jag spelade mot Jonas, haha. Efter att vi spelat oss lagom svettiga började tröttheten göra sig påmind så vi åkte hem och slocknade som två klubbade sälar. ;)

är det roligt?

I personligt., I
Orka elaka kommentarer, anonyma dessutom. Fegis.

Brownie.

I personligt., I
Heej,
Var ett tag sen jag skrev nu,
är det fina vädret som håller mig borta från datorn. :) hihi.

Gårdagen spenderades med Johan, Simone, Hans och Fritz hemma hos min kära pappa, vi solade, hoppade studsmatta, badade pool och spelade lite fotboll. :) Helt underbar dag, väldigt varmt och mkt skratt. :) hihi. Och jag bättrade faktiskt på brännan lite, trodde inte jag skulle bli nå brunare men när dagen var slut hade jag faktiskt lyckats få lite mer färg, hihi, och även Johan blev lite utav en neger ;D haha,.
Efter en heldag i solen åt vi middag tillsammans med pappa och resten av familjen, därefter åkte vi hem och efter en lugn stund kom Jonas och Lina och hälsade på, vi pratade lite allmänt och sen blev de andra sugna på glass, dock inte jag. :) Så vi åkte till max och efter det snurrade vi runt lite på stan, tog en tur upp på Bolleberget och tittade på utsikten ;D haha. Men jag och Johan gav upp ganska tidigt och åkte hem och knoppade, somnade som en klubbad säl. ;) hihi.

Och idag väckte jag Johan, enligt honom fööör tidigt. Men det är kanonväder även idag så jag vill inte missa någon solchans. ;) hihi. Så han äter frukost nu och sen ska vi åka hem till pappa och sola, bada och hoppa studsmatta några timmar. ;) hihi.
Eftermiddagen ska spenderas med Jonas och Lina, vi ska åka och titta på Johan när han spelar fotbollsmatch och därefter är vi bjudna hem till Linas pappa för en grillkväll. :) Kommer nog blir übertrevligt! :) hihi.

Sitt inte inne idag, ut och bättra på brännan och humöret. ;)

ett lunch i solen.

I personligt., I
:) nice rubrik, jag vara duktig i svenska. :D

Lunchen har som sagt spenderat med Sara i solen på en bänk, placerad på kajen med båtarna och vattnet omkring oss, lovely! :D Och solen tar rätt bra såhär mitt på dagen, jag har hinkat litervis med vatten :) Om några minuter är lunchrasten slut och då är det back to business, hihi.

Efter jobbet ska jag och Johan filura runt på stan och titta i affärer. :)
hihi, njuta av det U N D E R B A R A vädret. :) hihi.

At work.

I personligt., I
Igår fick jag träffa min tandläkare och hon bad om ursäkt för att hennes assistent hade glömt bort att sätta dit de där gummigrejerna, så nu har hon ordnat det istället så nu är jag nöjd och glad igen. :) Hihi.
Och efter jobbet spenderade jag några timmar i solen på balkongen, bättrade på min bränna lite. (A) och när Johan kom hem så tog vi en promenad till ica och handlade lite, jätteskönt att promenera i eftermiddagssolen. :) hihi. När vi kom tillbaks till hans lägenhet blev det en dusch och sen tittade vi på säsongsavslutningen av Grey's Anatomy, och jag vet att det är töntigt men jag hoppas fortfarande på att Meredith och Derek ska bli tillsammans. :) hihi.

Och nu är jag på jobbet, repetion idag . . . så att vi är redo för att sätta igång på allvar på måndag. :) Frunken som håller i utbildningen idag så det blir nog kanoners. :D

Back to work.

jävla krångel.

I personligt., I
Idag blev det bara en halvdag på jobbet, jag skulle nämligen till tandläkaren i gävle och det var helt underbart med en liten gävle-tripp i det här fina vädret. :) hihi, och träffade även Nils en stund, hihi. :) Han är lika söt-tokig som mig ;D hihi. Men även bra saker har sitt slut, nils var tvungen att gå så jag tog tåget hem och när jag kommer till Bollnäs inser jag att tandläkaren har glömt att sätta dit några gummigrejer som jag brukar ha på tandställningen, jag tyckte nämligen att det gjorde ondare än vanligt och det var för att det saknades såna där rosa gummipluttar. Fasiken vad jävla arg jag blev! Och inte svarade de när jag ringde dem heller, så jag fick gå till tandläkaren här i Bollnäs direkt och de tittade och såg ut som frågetecken, men de skulle prata med min tandläkare i gävle imorgon och försöka komma på en lösning för mig, så att jag kanske kan gå till någon tandläkare i Söderhamn under morgondagen och få några såna där grejer till tandställningen,.
Dumma dumma dumma dom!

Ehm, jaha.. och vad har jag gjort hela kvällen då, jo jag tog en promenad till affärn och sen promenerade jag hem till Johan, dock är han på personalmöte men jag ska inta soffläge här och gosa med Amadeus, men tror det blir ett bad först. :) hihi.

Cameltoe ;D

I Detta får dig att le., I
image

Hahahahahahahaa, ;D

Smart bryd.

I Detta får dig att le., I


Två tjejer ~15 sitter på tunnelbanan mot Mörby Centrum.


Tjej 1: Jag blir så arg! De stämplar alltid för mycket på min remsa, även om jag redan har stämplat.
Tjej 2: Men du ska bara gå förbi och säga att du redan stämplat.
Tjej 1 (taggad): Jamen då gör jag det nästa gång.
Tjejerna går ut från tunnelbanan. Tjej 1 går förbi stämplingsbåset.
Tjej 1: Jag har redan stämplat.
Tjej 2: Vi är på väg UT från tunnelbanan.

Bra jobbat ;) haha. Något som jag skulle råka lyckas med faktiskt. ;D Haha, jag och syrran faktiskt, jag är tjej 1 och martina tjej 2 ;)

fröken diet.

I personligt., I

Inför beach 08 har jag valt att fuska lite, byter ut vissa måltider och äter lite naturdiet istället ;) haha. Så lunchen idag på jobbet var inget jag såg framemot, haha, bleh. Men ska prova en annan smak så kanske magen njuter lite ändå. ;)
Dagen på jobbet gick väldigt bra, hade utbildningen glada kunder idag. :) och efter jobbet hann jag inte med speciellt mkt innan det var dags att åka till SDR och jobba lite extra,. Och kom väl hem för en halvtimme sen ungefär, nu ska jag snart promenera hemåt och hämta lite kläder och så till imorgon, för ska nog sova hos Johan inatt.

Efter promenaden ska jag låna Johans badkar, tända lite ljus och ligga där för mig själv och slappna av. :) Min nacke och rygg värker som tusan,. Och sen försöka knoppa relativt tidigt. :) Puss.

alltså please, jag blir irriterad.

Vi ses under bordet. ;)

I personligt., I
Haha, jag glömde berätta för er att när jag kom hem i lördags natt så satt jag på soffan en stund, och sen hörde Johan en duns, och då hade jag ramlat av soffan och låg på golvet ihopklämd mellan soffan och vardagsrumsbordet, och då rullade jag ett varv till och somnade under bordet! ;D haha, och där sov jag fram till klockan fem på söndagmorgonen, då kröp jag ner i sängen istället, haha. ;D