Jag saknar Elsa.

I Lilla Elsa,
Mammas hjärta. ♥




Vad gjorde man innan man fick barn?
Jag tror att alla föräldrar ställer sig den frågan när de inte har sina små trollungar hemma. Nu när jag kom hem från skolan så var det tomt och tyst här hemma, Johan är på jobbet och Elsa är hos sin farmor och ska sova där inatt. Eftersom Johan måste jobba imorgon också, men från och med 1 september ska han vara pappaledig. ♥
Det är så ensamt här hemma nu, för ensamt och alldeles för tyst. Jag vill att Elsa kommer hem. Min underbara älskade trollunge. ♥
Mamma saknar dig.

  
Skrivet av: helen
I   Blogg: http://helenm.blogg.se/

tack :) haha, jo men verkligen. satt där och tyckte, yes hon kom ut och sen bara dunk, fasen vad sur man blev :) Kändes första dagen bra? Jo jag och J minns knappt tiden innan Lea kom till oss nu vi heller, känns som hon varit här jämt samtidigt som de ibland känns som de var nyss hon kom.

kraam

Skrivet av: Frida
I   Blogg: http://fridafransson.blogg.se/

Frökusar är mumsfilibabba :D

Skrivet av: emelie
I   Blogg: http://emeliesjunneskog.blogg.se/

Vad skönt :), var det några andra du kände igen sen tidigare?

Hoppas det blir bättre i bihålorna, men om du inte känner någon bättring på ett par dagar rekommenderar jag att du uppsöker läkare!

Jo älskar auktioner, faktiskt det är super mysigt även om man inte hittar något, vissa glas & vaser som dessutom är hur dyra som helst kan man fynda och det är ju inte äckligt att dricka ur de om de är fräscha och man KANSKE(hosthost) handdiskar + maskindiskar de innan ;)

Skrivet av: ellenojag
I   Blogg: http://ellenojag.blogspot.com

Tack så mycket, va glad jag blir :)

förstår att du saknar din goding, det är så grymt tyst när de inte är hemma!! TUr att dagen blev bättre än den började!!

kramar




Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mejladress: (visas ej)

Adressen till din blogg:

Dina ord: