min älskade mamma.

I De allra bästa.,
efter en hel dags städande o donande var jag inte så fräsch, så innan jag gick hem till sandra tog jag en lång, varm o välförtjänt dusch, hi hi. o när jag kom ut ur duschen kom J hem från ica, han hade handlat - o jag fick en ny rosa tandborste som jag tänkte inviga ikväll. :) hi hi,.

Eftersom vi fortfarande inte har fått boxen från telia så har vi inga tvkanaler o därför gick jag hem till sandra o tittade på Trollkarlens hemligheter o umgicks med den allra bästa vännen. :) o nu är jag hemkommen o pratar med min älskade mamma på msn, hi hi, vi diskuterar en utlandsresa till sommaren, lagom till att lillasyster tar studenten o mamma tar specialistsjuksköterskeexamen för barnsjuksköterska. :) jag får följa med bara för att jag är jag. :) ha ha. hon är för snäll min mamma ♥ o jag är stolt över henne som orkar plugga så mkt, o som mamma o jag brukar säga; det är inte lätt att vara ödmjuk när man är bäst. :D


  
Skrivet av: Lina
I   Blogg: http://linalinus.blogg.se/

Hehe mmm precis.. tråkigt men så äre :/

Skrivet av: "Bästaste mamman du har" :)
I

Gulle dig! Älskar dig! Puss mamma. Ps.Va härligt vi ska ha det på semestern...sola, bada, äta och dricka gott :)

Skrivet av: sofia
I   Blogg: http://sodiro.blogg.se/

Vilken söt headern du fick till:) hihi

Skrivet av: sofia
I   Blogg: http://sodiro.blogg.se/

haha ja mina söndagar brukar egnas åt att städa och tvätta, dock vart de bara tvätten igår;) extremt roligt söndagsnöje;)

Skrivet av: Helen
I   Blogg: http://helenm.blogg.se/

vad fin din mamma är. ser så ung ut ju. Ni är lik varann :)




Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mejladress: (visas ej)

Adressen till din blogg:

Dina ord: